30. července 2016 • 23:31

Real a Chelsea v USA táhnou. Dostihy Marcela s Hazardem pro STO tisíc lidí

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velká sláva. Na americkém turné evropské fotbalové velkokluby baví a přitahují fanoušky jako magnet. Na přípravné utkání mezi hvězdným Realem Madrid a Chelsea si na tribuny našlo cestu 105 826 diváků. Fanoušci se náramně bavili, "bílý balet" svého soupeře porazil 3:2.



Na svém kontinentu mají možnost vidět největší hvězdy fotbalu maximálně jednou za rok, a tak INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP je pro americké diváky velmi prestižní záležitostí. Zápasy Barcelony, Realu Madrid či Chelsea si nenechají ujít a v hojném počtu plní stadiony.

A vůbec jim nevadí, že největší hvězdy týmů se v zápase londýské Chelsea s Realem nepředvedly. I když se Ronaldo nebo Bale v utkání neukázali, atmosféra byla báječná. Aby ne, vždyť na stadionu Michigan stadium bylo narváno. Sešlo se tam přes 100 tisíc a to je pořádný kotel.

Samotné utkání nabídlo skvělou podívanou. V prvním poločase dominoval Real, který soupeře přejel jasně 3:0 po dvou brankách Marcela a parádní ráně mladíčka Diaze.

VIDEO: Parádní branka mladíčka Realu Diaze

Ve druhém poločase nastoupila hvězda Chelsea Eden Hazard a bavila nadupané tribuny. Belgický záložník pak dvěma góly snížil na konečných 3:2 pro španělský klub. Bez ohledu na výsledek to ale byl pro všechny parádní zážitek. A užili si to i hráči. Přece jenom - před 100 tisíci diváky se zkrátka nehraje každý den. 

Marco Asensio z Realu drží míč před Babou Rahmanem z Chelsea
Marco Asensio z Realu drží míč před Babou Rahmanem z Chelsea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud