1. srpna 2016 • 07:34

Fanoušci uvidí Premier League a La Ligu na Nové DIGI TV několik měsíců zdarma

Autor: DIGI
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Blíží se začátek nových ligových sezon a to je důvod proč se pořádně připravit. Základem pro nejlepší zážitky při sledování fotbalových zápasů nebo sportu obecně, je pořádný televizor. A aby k něčemu byl, musí mít sportovní fanoušek, co sledovat.



Proto společnost Samsung ve spolupráci s Novou DIGI TV nabízejí k nově zakoupeným televizorům a monitorům s TV tunerem značky Samsung balíček sportovních programů s exkluzivním obsahem na několik měsíců zdarma. Na nejmodernější technologie, tipy i televizní obsah, podle kterých nový televizor vybírat, jsme se zeptali Libora Bauera, produktového manažera společnosti Samsung.

Samsung jako lídr v moderních audiovizuálních technologiích nedávno spustil akci ve spolupráci s DIGI CZ. O co jde?
"Ano, právě teď nabízíme ve spolupráci se společností DIGI CZ, která provozuje satelitní televizi Nová DIGI TV, balíček sportovních programů s exkluzivním obsahem po dobu šesti měsíců zdarma, a to k jakémukoliv zakoupenému televizoru nebo monitoru s TV tunerem Samsung. My nabízíme televizní přijímače na špičkové úrovni, ale také chceme, aby sportovní fanoušci měli k dispozici nejlepší sportovní podívanou. Nejmodernější TV a strhující sportovní přenosy prostě k sobě patří, proto jsme se rozhodli spojit naše produkty se sportovním obsahem Nové DIGI TV. Například od nové sezony bude přinášet zápasy anglické Premier League, španělské La Ligy (s novým názvem La Liga Santander) nebo druhé anglické ligy Sky Bet Championship, což je po fotbalového fanouška velkým lákadlem."

Je akce Samsungu a DIGI CZ nějak časově omezena, například začátkem nové fotbalové sezony?
"Sportovní fanoušci si budou moci koupit nový televizor Samsung se sportovním balíčkem od Nové DIGI TV až do konce tohoto roku, takže můžou pečlivě vybírat. Do tří měsíců od zakoupení televizoru si pak objednají Novou DIGI TV a dostanou zmiňovaný sportovní balíček zdarma na šest měsíců. A to platí jak pro stávající zákazníky Nové DIGI TV, tak pro nové. Více informací je k dispozici na webu WWW.6MESICU.CZ. Nabídka deseti sportovních kanálů v balíčku s exkluzivním obsahem, který nelze nikde jinde vidět, se bude na obrazovkách televizorů a monitorů s TV tunerem Samsung dobře vyjímat, což fanoušci jistě ocení."

Díky Samsungu a Nové DIGI TV uvidí fotbaloví fanoušci Premier League a La Ligu několik měsíců zdarmaFoto Nová DIGI TV

Jaké televizory byste doporučil sportovním fanouškům především?
"Jednoznačně SUHD TV. Ve srovnání s běžnými televizory zobrazují díky 10bitovému displeji Quantum dot až 64krát více barev, což je přes 1 miliardu oproti běžným 16 milionům. Také světlé části obrazu jsou 2,5krát jasnější, protože SUHD TV jsou vybaveny funkcí HDR s nejvyšší svítivostí na trhu dosahující hodnoty až 1000 nitů. Ve výsledku je obraz barevně jemnější a reálnější, což ocení všichni fanoušci, kteří chtějí mít dokonalý přehled o dění na hřišti včetně dokonale vykreslených detailů."

Jaké další funkce by televizoru neměly chybět?
"Nejen při sledování sportovních zápasů oceníte ničím nerušený obraz. Samsung proto vybavil SUHD TV unikátní antireflexní vrstvou Ultra Black, která dokáže absorbovat odlesky okolních světelných zdrojů nebo např. sluneční paprsky. Nemusíte tak zatahovat žaluzie a zhasínat světlo. Obrazovka se už nikdy nestane zrcadlem, ve kterém vidíte sebe a své okolí namísto TV programu."

Chcete vidět super fotbal? Jděte na Novou DIGI TV >>

Televizory jsou k dostání v různých velikostech, podle čeho zvolit tu správnou?
"Je důležité zvážit velikost místnosti, kde bude televizor umístěn a vybrat uhlopříčku TV tak, aby vyhovovala všem členům domácnosti. Určitě doporučuji televizor vyzkoušet přímo v obchodě. Sportovní nadšenci ocení velkou obrazovku, díky které se nebudou muset zvedat z gauče, aby se zblízka podívali například na sporné herní situace, a proto doporučuji minimálně úhlopříčku 55 palců. V řadě SUHD TV najdete modely s prohnutou i plochou obrazovkou s uhlopříčkami od 55 do 88 palců."

Pocítí divák vůbec nějaký rozdíl při sledování programu na prohnuté obrazovce?
"Určitě ano. Prohnutí obrazovky přináší tzv. cinematic experience, tedy vtažení do děje. Prohnutá linie také umocňuje hloubku barev, takže navozuje pocit, že je divák přímo uprostřed dění, třeba zrovna na fotbalovém stadionu."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud