30. srpna 2016 • 19:04

Kolář a Rajtoral už nejsou hráči Plzně. V Turecku podepsali na dva roky

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Daniel Kolář a František Rajtoral se definitivně stali posilami tureckého klubu Gaziantepspor, kam přestoupili z Plzně. Oba prošli v aktuálně devátém týmu tabulky zdravotní prohlídkou, podepsali smlouvy na dva roky s opcí a byli oficiálně představeni jako posily. Klub o tom informoval na svém webu.



Minulý týden dostali od Plzně svolení k hledání si nového angažmá a v pátek se oba kluby domluvily na transferu. V neděli čeští reprezentanti společně odletěli do Turecka, kde bylo vše zpečetěno.

"Jsem moc rád, že se vše povedlo dotáhnout. V jejich věku není snadné najít zahraniční angažmá, které by splňovalo všechna důležitá kritéria. Zde se to však snad podařilo," uvedl agent obou hráčů Pavel Zíka ze společnosti Global Sports.

Z Plzně tak mizí dva ze strůjců nejúspěšnější éry v historii plzeňského klubu. Záložník Kolář hrál ve Štruncových sadech nepřerušeně od roku 2008, obránce Rajtoral od roku 2009 s výjimkou půlročního hostování na jaře 2014 v Hannoveru. Oba se podíleli na zisku čtyř plzeňských mistrovských titulů a dvakrát si zahráli základní skupinu Ligy mistrů.

Kolář a Rajtoral zamířili do Turecka: Chceme být stejně úspěšní jako ve Viktorce
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Plzně? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud