11. prosince 2016 • 19:13

Kolář s Rajtoralem přišli o trenéra. Angažmá zrušil po teroristickém útoku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér rumunského fotbalového mistra Astry Giurgiu Marius Sumudica si po sobotním bombovém útoku u stadionu Besiktase Istanbul rozmyslel angažmá v tureckém Gaziantepsporu. I když byl s klubem, za který hrají František Rajtoral a Daniel Kolář, již domluvený na podmínkách smlouvy, rozhodl se zůstat v současném působišti. V Gaziantepu by si přitom podle rumunských médií vydělal pětkrát tolik co v Astře.



Pětačtyřicetiletý kouč, který v minulé sezoně dovedl Giurgiu k premiérovému ligovému titulu a nedávno s ním postoupil do jarní fáze Evropské ligy, si rozhodnutí rozmyslel jen pár hodin poté, co se na sobotním tréninku rozloučil se všemi hráči a členy realizačního týmu. Nyní se předpokládá, že se k týmu vrátí. Astru, která je v ligové tabulce až na devátém místě, čeká dnes souboj se Steauou Bukurešť.

K sobotnímu teroristickému útoku, při němž zemřelo 38 lidí, se přihlásila radikální kurdská skupina Sokoli osvobození Kurdistánu (TAK). Turecká vláda den po krveprolití, jehož většinu obětí tvoří policisté, vyhlásila státní smutek a slíbila dopadnout viníky. Při dvou explozích bylo zraněno 155 lidí a nyní jsou v péči lékařů. V pořádku jsou naproti tomu všichni hráči Bursasporu včetně Tomáše Necida, neboť po utkání s Besiktasem odjeli z Istanbulu ještě před výbuchem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud