Tomáš Podvín
31. března 2017 • 18:35

Kvalita zdarma! TOP 10 hráčů, kterým končí smlouva: Střelci i drsňák Pepe

Vstoupit do diskuse
0
  • Útočníci Mario Balotelli a Fernando Torres i obránce Pepe mají smlouvu jen do konce sezonyÚtočníci Mario Balotelli a Fernando Torres i obránce Pepe mají smlouvu jen do konce sezonyFOTO: Koláž iSport.cz

    Jako každé přestupové období bude i příští léto ve znamení velkých přestupů a obrovských utracených částek. Ne vždy ale musí stát kvalitní fotbalisté hodně peněz. Jako obvykle se totiž rýsuje několik hvězdných hráčů, kterým končí smlouva a pokud neprodlouží, budou úplně zdarma! O koho se jedná? Podívejte se na TOP 10 takových borců v článku.

  • Mario Balotelli

    Útočník, 26 let
    Klub: Nice (na hostování z Liverpoolu)

    Mario BalotelliFoto Reuters

    Konečně zase ožil! Na hostování v Nice se Balotellimu daří, v sezoně dal už 12 gólů. Ani ve francouzském klubu si neodpustil hloupé vyloučení, jinak je ale týmu platný. Šestadvacetiletý fotbalista je stále hráčem Liverpoolu, ale koncem června mu tam smlouva skončí. Dohodne se na pokračování v Nice, nebo zkusí zase něco jiného?

  • Fernando Torres

    Útočník, 33 let
    Klub: Atlético Madrid

    Fernando TorresFoto EPA

    Atlético je jeho srdeční záležitostí, do základní sestavy ale nepatří. Fernando Torres je ve většině zápasů náhradníkem, v této sezoně dal 6 branek. Trenér Diego Simeone na něj sice nedá dopustit, ale jeho setrvání nepotvrdil. „Musíme se rozhodnout, co bude nejlepší pro klub,“ řekl kouč. I z toho vyplývá, že by mohl Torres hledat nové angažmá.

    Atlético Madrid - Celta Vigo: Nádherný gól! Torres vyrovnal luxusní střelou přes hlavu
    Video se připravuje ...

  • Pepe

    Obránce, 34 let
    Klub: Real Madrid

    Obránce Realu PepeFoto Profimedia.cz

    Své výstřelky na hřišti už omezil na minimum, nesbírá ani moc žlutých karet. Když je zdravý, stále patří mezi nejlepší stopery. V Realu byl dokonce v jedné fázi sezony nejspolehlivějším obráncem, „bílý balet“ už ale asi bude chtít sázet na mladšího stopera. Pepeho lákají do Číny, ale výkonnost by měl i na lepší evropské kluby.

    Betis - Real Madrid: Úchvatný brejk! Ronaldo našel Pepeho, ten vyšperkoval na Isca a bylo to 4:0
    Video se připravuje ...

  • Santi Cazorla

    Záložník, 32 let
    Klub: Arsenal

    Santi CazorlaFoto Reuters

    V této sezoně odehrál kvůli zranění jen 11 zápasů a další už nepřidá. Právě zdravotní trable ho brzdí už dlouho. O jeho fotbalových schopnostech jinak není pohyb. Právě kvůli častým zraněním je ale otázkou, jestli si ho bude chtít Arsenal nechat. A rovněž je vě hvězdách, kdo by riskl jeho angažování.

  • Daniele De Rossi

    Záložník, 33 let
    Klub: AS Řím

    Daniele De RossiFoto Reuters

    Těžko si ho představit v jiném dresu, v AS Řím zatím strávil celou kariéru a pokud není na hřišti legendární Francesco Totti, nosí kapitánskou pásku. Jenže De Rossiho výkonnost šla mírně dolů a v této sezoně nemá až tak pevné místo v sestavě. Několikrát ho trenér střídal jako jednoho z prvních, pokud vše nešlo podle představ. Navíc patří k nejlépe placeným hráčům Serie A.

  • Jesús Navas

    Záložník, 31 let
    Klub: Manchester City

    Jesús Navas s trenérem City Pepem GuardiolouFoto Reuters

    V Manchesteru City v létě skončí, to je v podstatě jasná věc. Angažmá v Anglii se mu celkově příliš nepovedlo a většinou plnil roli náhradníka. Například ve Španělsku má ale stále velký kredit. Spekuluje se o jeho návratu do Sevilly, zájem by měly určitě i další kluby. Na velkoklub už to nebude, ale platný může stále být.

  • Zlatan Ibrahimovic

    Útočník, 35 let
    Klub: Manchester United

    Zlatan IbrahimovicFoto Reuters

    Největší jméno z potenciálně volných hráčů, ale ostatní kluby si budou muset nejspíš zajít chuť. Očekává se, že „Ibra“ prodlouží smlouvu s United, což také sám naznačil. Pokud by se tak nestalo, šlo by o překvapení, které by vyvolalo obrovský zájem po celé fotbalové Evropě. Ibrahimovic je stále elitním střelcem.

    SESTŘIH Premier League: Manchester United - Liverpool 1:1. Remízu zachránil Ibrahimovic
    Video se připravuje ...

  • Yaya Touré

    Záložník, 33 let
    Klub: Manchester City

    Yaya TouréFoto Profimedia.cz

    V Manchesteru City se udobřil s trenérem Pepem Guardiolou a většinou nechybí v základní sestavě. Přesto se mluví o tom, že přísný kouč vsadí spíše na mladší hráče. Touré sám chce u „Citizens“ zůstat, ale nabídku nové smlouvy zatím nedostal. Pokud by se tak nestalo, bude pro ostatní kluby žhavým zbožím. Sám se vyjádřil, že má ještě velké ambice.

    SESTŘIH Premier League: Crystal Palace - Manchester City 1:2
    Video se připravuje ...

  • Adrián

    Brankář, 30 let
    Klub: West Ham

    AdriánFoto Reuters

    Vždy na něj bylo spolehnutí, kvůli zranění a nucené pauze se z něj ale ve West Hamu stala až volba číslo dva. Španěl Adrián má ale určitě na víc. Ať už se bavíme o Premier League nebo jiné soutěži. Je velmi pravděpodobné, že o něj bude zájem.

  • Gaël Clichy

    Obránce, 31 let
    Klub: Manchester City

    Gaël ClichyFoto Reuters

    Očekává se, že v léte proběhne v Manchesteru City opět velká proměna. Pep Guardiola bude chtít udělat pořádný řez hlavně v obraně, která moc nefunguje. Odnést by to mohl Gaël Clichy, kterému končí smlouva a bude tedy volným hráčem. V této sezoně několikrát ukázal, že potenciál stále má. Hlavně ze své rychlosti moc neztratil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud