29. září 2008 • 04:59

Sex s Ronaldem? Hned první noc

Autor: dl
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prožila žhavý románek s nejlepším fotbalistou světa Cristianem Ronaldem. K oltáři ho ale Nereida Gallardová nedotáhla. A tak se alespoň s chutí rozvyprávěla o pikantních podrobnostech jejich vztahu.



„Sex jsme měli hned tu první noc, co jsme se poznali,“ prozradila španělská kráska. „V posteli byl Cristiano velmi dobrý. To byl pro mě hlavní důvod, proč být s ním.“

Žhavá láska sálala sedm měsíců, mluvilo se dokonce o svatbě. Jenže pak zničehonic dostala Nereida od svého hřebečka kopačky – esemeskou! „Ten způsob, který zvolil, mě šokoval. Bylo to od něj ubohé a dětinské.“

Spekuluje se o tom, že Ronaldo, portugalská hvězda Manchesteru United, vztah ukončil poté, co se k němu dostala zvěst, že si to Nereida rozdala se Sergio Ramosem, zadákem Realu Madrid.

Každopádně Nereidu vypustil z hlavy, když po sezoně absolvoval operaci kolene a pak rehabilitaci v Los Angeles. Tam se věnoval tahům po nočních klubech a v průběhu jednoho týdne se prý v jeho posteli vystřídaly hned čtyři nové dívky.

Nereida vzpomíná, že nebýt špičkového sexu s Cristianem, v Manchesteru by se ukousala nudou. A to navzdory tomu, že bydlela v luxusní vile s bazénem či privátním kinem.

„Ale to město je hrozně pochmurné, kluby tam zavírají strašně brzy. Takže se tam daly pořád dokola dělat jen tři věci: hrát na playstationu, koukat na televizi nebo si užívat sexu.“

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud