Pavel Novotný
30. října 2008 • 12:00

Beckham a krásné dívky? To sedí

TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová ikona David Beckham rozhodně ví, kde najít tu správnou zábavu. A že umí ocenit i ženskou krásu, o tom není dávno pochyb. Naposledy se o tom mohli přesvědčit diváci, kteří navštívili basketbalový zapas LA Lakers.



Opora anglické reprezentace a v současnosti hráč LA Galaxy si vychutnal na basketbalovém utkání slavných Lakers proti Portlandu nejen výkony hvězd NBA, ale bez povšimnutí nezůstaly ani vnady půvabných roztleskávaček, které bavily svým výstupem návštěvníky Staples Centra.

Beckham bude bydlet u šlapek>>>

A že se bylo na co dívat! Zvláště, když si anglická ikona mohla pohled na spoře oděné dívky vychutnat z bezprostřední blízkosti přímo v první řadě u hrací plochy.

A divíte se jeho zájmu? Asi jen málokteré mužské oko by nespočinulo na ladných křivkách půvabných roztleskávaček v přiléhavých trikotech, které zakrývají jen opravdu nezbytně nutnou část těla.



A co na to diváci? "David má to nejlepší místo na celém stadionu. Měl opravdu nádherný výhled," poznamenal jeden z příznivců domácích Lakers.

Beckamův zájem zvláště upoutala pohledná bruneta, z které slavný fotbalista nemohl dlouho spustit zrak.

Beckham narušuje plány klubu>>>

Nezdá se, že by zájem anglického internacionála o krásné dívky nějak vzrušoval jeho ženu Victorii, která nijak nedává najevo znepokojení nad tím, že její muž je pravidelným účastníkem podobných událostí.

Důkazem budiž přítomnost jejího manžela na stejných akcích v dubnu či květnu. Opravdu nemá hvězda Major League Soccer doma co vysvětlovat?

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud