8. listopadu 2008 • 11:28

Kaká vidí Ronalda jako svého nástupce

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Držitel Zlatého míče za loňský rok Brazilec Kaká by letos ocenění pro nejlepšího fotbalistu hrajícího v Evropě udělil Cristianu Ronaldovi z Manchesteru United.



Zároveň ale mladého Portugalce upozornil, že udělá vše pro to, aby z blížícího se vzájemného přípravného zápasu vyšla vítězně jeho reprezentace Brazílie.

"Tento duel je pro mě důležitý, protože jsem se nedaleko stadionu v Brasílii narodil. A navíc chci potěšit všechny brazilské fanoušky a porazit Ronalda, zaslouženého držitele Zlatého míče za tento rok," prohlásil ofenzivní tahoun milánského AC.

Kaká si za výkony v loňském roce vysloužil i ocenění FIFA pro nejlepšího fotbalistu světa. Také to by měl nyní podle předpokladů přepustit Ronaldovi, jenž dovedl v sezoně 2007/08 Manchester United k výhře v Lize mistrů i Premier League.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud