27. července 2009 • 17:30

Ronaldo si v zlomil ruku a čeká ho pauza

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani při angažmá v brazilské lize se bývalé fotbalové hvězdě Ronaldovi nevyhýbají zranění. Někdejší nejlepší hráč světa si v nedělním zápase Corinthians proti Palmeiras zlomil levou ruku a bude svému týmu chybět podle odhadů čtyři až pět týdnů.



Až středeční vyšetření ukáže, zda bude muset dvaatřicetiletý fotbalista na operaci. Dvojnásobný mistr světa se zranil už v 19. minutě utkání, v kterém jeho tým podlehl Palmeiras 0:3.

Stejnému soupeři dal Ronaldo na začátku března svůj první gól po více než roční pauze způsobené těžkým zraněním kolena, které ukončilo jeho angažmá v AC Milán. V dalších týdnech se pak rozstřílel a spekulovalo se dokonce o jeho návratu do reprezentace.

Tentokrát však nedal prestižní duel bývalému kanonýrovi Realu Madrid, Barcelony, či Interu Milán mnoho důvodů k radosti. Zápas pro Ronalda záhy skončil a jeho tým navíc utrpěl debakl, přestože měl lepší podmínky pro přípravu.

Derby týmů ze Sao Paula se z bezpečnostních důvodů hrálo v téměř 600 km vzdáleném Presidente Prudente, kam fotbalisté Palmeiras na rozdíl od Corinthians nemohli kvůli špatné viditelnosti odletět a museli absolvovat dlouhou cestu autobusem.

"Všichni byli unavení, ale byla výzva se s tím poprat a tým dokázal víc než to," uvedl útočník Obina, který zápas rozhodl hattrickem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud