31. srpna 2010 • 10:31

Trezeguet skončil v Juve, bude hrát za Alicante

Autor: ČTK, rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Francouzský fotbalista David Trezeguet po deseti letech strávených ve slavném Juventusu Turín zamířil do španělské ligy, kde bude hrát za Hércules Alicante. Nováček Primera División, který nejvyšší soutěž hraje po 13 letech, oznámil na svém webu, že s dvaatřicetiletým útočníkem podepsal dvouletou smlouvu.



Bývalý reprezentant Trezeguet v uplynulé sezoně ztratil místo v základní sestavě "Staré dámy" a o víkendu se s ní dohodl na ukončení smlouvy.

V Turíně hrál od roku 2000, kdy přišel z Monaka, a nastřílel za italský klub 171 gólů. Španělsku dal prý přednost před nabídkami z Anglie.

"Chtěl jsem poznat španělskou ligu, plním si sen. Po deseti letech v italské lize a v tak významném klubu, jakým je Juventus, to pro mě bude v tomto ambiciózním týmu nové dobrodružství," řekl Trezeguet.

Alicante zahájilo ligu domácí prohrou 0:1 s Bilbaem, ve druhém kole se představí na hřišti mistrovské Barcelony.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud