29. ledna 2013 • 09:10

Beckham už trénuje s Arsenalem. Je tu jen kvůli fyzičce, tvrdí Wenger

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární David Beckham se v úterý připojil k fotbalistům londýnského Arsenalu. Zatím ale nejde o přestupovou bombu, hvězdný záložník bude s Gunners trénovat, o své budoucnosti se ještě nerozhodl.



Tajný plán, o kterém ráno informoval deník The Sun, potvrdil na tiskové konferenci i Arséne Wenger. 37letý bývalý reprezentant se zapojí do přípravy Arsenalu a bude se snažit přesvědčit, že po pěti letech v Los Angeles Galaxy může stále hrát na té nejvyšší úrovni.

"Volal mi, jestli by nemohl dorazit a pracovat s námi na fyzičce. Opravdu dlouhou dobu nic nedělal. Je tu kvůli fyzičce, ohledně jeho podpisu nebo čehokoliv jiného nemá cenu spekulovat," uvedl Wenger.

Když se ho pak někdo z novinářů zeptal, jaký přínos to bude mít pro Arsenal, odpověděl: "Žádný. Někomu pomoci. Jsme otevření lidem, kteří se chovají dobře, když k nám přijdou..."

Poté, co jeho kontrakt v Kalifornii vypršel, hvězdný Becks se rozhodl vrátit do Anglie. O svém dalším angažmá ale stále jasno nemá.

Nabídek má ovšem nepřeberné množství - od zámožného Paris St. Germain či AC Milán, kde působil v pauzách v americké MLS. V Anglii se o něho zajímal West Ham nebo Queens Park Rangers.

S jeho novým tréninkovým angažmá ale může všechno nabrat trochu jiný směr. Navíc se Beckham evidentně v Londýně pěkně zabydluje a jeho tři synové začínají trénovat v Chelsea...

David Beckham na tréninku Arsenalu.
David Beckham na tréninku Arsenalu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud