9. července 2011 • 23:19

Brazilci se znovu trápili. Remízu zachránil Fred

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Brazílie díky vyrovnání Freda v poslední minutě vybojovali na mistrovství Jižní Ameriky alespoň remízu 2:2 proti Paraguayi, když předtím přišli o vedení 1:0 po první půli. Ve skupině B mají po dvou zápasech na kontě jen dva body.



Brazilský trenér Mano Menezes udělal oproti předchozímu nepovedenému zápasu s Venezuelou dvě změny v záloze, jinak ponechal stejnou sestavu. Jeho hráči na začátku na předchozí utkání navázali a marně bojovali se zataženou obranou Paraguaye.

Mezeru v ní našel až ve 39. minutě až jeden z nováčků v sestavě Jádson, jehož branka zpoza pokutového území byla vůbec prvním přesným zásahem skupiny B.

Obhájci titulu svým výkonem znovu nenadchli a místo pojištění náskoku ve druhé půli málem přišli o všechny body. V 55. minutě nejprve srovnal Roque Santa Cruz, o dvanáct minut později zvrátil skóre ve prospěch Paraguaye se štěstím Nelson Valdez.

Když se už paraguayští hráči téměř viděli jako vítězové, vyrovnal překvapivou střelou zpoza pokutového území útočník Fred, který krátce předtím vystřídal mladíka Neymara. Remíza je i navzdory průběhu zápasu pro Brazilce zklamáním.

Fotbalové mistrovství Jižní Ameriky v Argentině:
Skupina B:
Córdoba: Brazílie - Paraguay 2:2 (1:0).
Branky: 39. Jádson, 90. Fred - 55. Santa Cruz, 67. Valdez.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud