12. července 2011 • 16:22

Hašek je zpátky v Praze. Přivezl tým Al Ahlí

Autor: pj, sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Přesně ve 14:13 dosedl na pražskou Ruzyň přímý spoj z Dubaje. Z letadla vystoupil Ivan Hašek a jeho staronový tým Al Ahlí. Do 20. července se dubajský klub bude připravovat v Praze, poté odcestuje na soustředění do Rakouska.



"V Dubaji bylo 42 stupňů ve stínu, takže kluci určitě budou s počasím v Česku spokojení," smál se na ruzyňském letišti Ivan Hašek, kde jej zastihli redaktoři deníku Sport a iSport.cz.

To, že Al Ahlí pokračuje v letní přípravě v tuzemsku, prý nikdo z fotbalistů prakticky neřešil. "Jsou to profíci. Jak se stanovil plán, tak ho taky dodrží," uvedl bývalý předseda svazu.

Ivan Hašek v úterý odpoledne dorazil s týmem Al Ahlí do Prahy, kde se jeho svěřenci budou připravovat na novou sezonu.
Video se připravuje ...


V Al Ahlí mu bude vypomáhat někdejší mistr světa a donedávna obránce tohoto klubu Fabio Cannavaro. Ten však s týmem do Česka nepřicestoval. "Připojí se k nám až v Rakousku, kam se za pár dní přesuneme," prozradil Hašek.

Ivan Hašek v úterý odpoledne dorazil s týmem Al Ahlí do Prahy, kde se jeho svěřenci budou připravovat na novou sezonu.Foto iSport.cz
Do té doby se fotbalisté dubajského celku, kteří se kolem čtvrté hodiny zabydleli v Hotelu Praha, budou připravovat v Praze. Na strahovském stadionu chtějí trénovat dvakrát denně.

"Ještě dneska se pojedu podívat domů za rodinou. Ale pak hned musím zase zpátky k týmu. Čeká mě spousta povinností," dodal Hašek, se kterým najdete ve středečním deníku Sport exkluzivní rozhovor.

Ivan Hašek v úterý odpoledne dorazil s týmem Al Ahlí do Prahy, kde se jeho svěřenci budou připravovat na novou sezonu.
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud