14. července 2011 • 11:10

Hradec Králové shání posily, testuje Fukala

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý fotbalový reprezentant Milan Fukal se uchází o angažmá v Hradci Králové. Po skončení jeho působení v rakouském Kapfenbergu vyjednával s několika českými kluby, nakonec si ho na testy pozvali Východočeši. Klub to oznámil na svém webu.



Šestatřicetiletý stoper či pravý bek má na kontě 19 startů za národní tým a byl součástí kádru při mistrovství Evropy 2000. Proslavil se však zejména při angažmá ve Spartě, kdy v Lize mistrů zaznamenal důležité góly v posledních minutách zápasů.

S ligovým fotbalem začínal v roce 1996 v Jablonci, odkud po třech letech přestoupil do Sparty. V létě 2000 zamířil do Hamburku, kde hrál čtyři roky.

Následně si vyzkoušel angažmá v Mönchengladbachu, pak se vrátil do Jablonce a následně šel do rakouského Kapfenbergu. Celkem má na kontě 150 startů v české lize.

Zatímco o podpisu smlouvy s Fukalem Hradec teprve jedná, už definitivně dotáhl přestup Tomáše Malinského z Chrudimi a hostování maďarského hráče Maté Tótha a Radka Gulajeva ze Slavie.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud