17. července 2011 • 11:52

Bílý balet zničil Beckhamovo Los Angeles

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - David Beckham musel strávit vysokou porážku 1:4 od svého bývalého týmu Realu Madrid, se kterým se v sobotu utkal jeho současný celek Los Angeles Galaxy v rámci přípravného turné španělského velkoklubu.



Beckham hrající s kapitánskou páskou se v prvním utkání proti "Bílému baletu" od svého odchodu do zámoří v roce 2007 prakticky neprosadil a naopak po jeho chybné rozehrávce a následném nedůrazu v obraně padl druhý gól do sítě amerického celku.

Přesto Beckhama při střídání v 61. minutě vyprovázel potlesk publika a dočkal se objetí od trenéra Realu Madrid Josého Mourinha, o kterém se nedávno vyjádřil, že by bylo skvělé zahrát si pod vedením respektovaného Portugalce.

Před 56.211 diváky v hledišti losangeleského stadionu Colliseum se naopak parádním gólem po individuální akci blýskla současná hvězda Realu Ronaldo, trefil se i Benzema a v prvním poločase Jose Callejón a Joselu. Až v závěru snížil Adam Cristman.

VIDEO: Beckhamovo Galaxy dostalo pořádný nářez

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud