18. července 2011 • 14:43

VIDEO: Au! John Terry kopnul soupeře do hlavy

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle bolelo. Kapitán Chelsea John Terry zvedl nohu. Nastavil kolíky. A málem ukopl soupeři hlavu. Fotbalista Luke Varney z Portsmouthu se dlouho ze střetu vzpamatovával. Ale přežil.



Ačkoliv se jednalo o přípravný duel, angličtí fotbalisté se rozhodně nešetřili. Jezdili naplno, nebáli se skluzů. Jakoby se jednalo o mistrovský zápas.

Však také druholigový Portsmouth bohatou Chelsea pořádně potrápil. Ale ke vší smůle se do branky netrefil.

Doživotní vzpomínku na bezvýznamný zápas mohl mít Luke Varney, hráč Portsmouthu. Pět minut před koncem se tlačil do gólovky, když v tom z druhé strany přilétla kopačka důrazného obránce Johna Terryho.

Ten trefil Varneyho přímo do hlavy a po zemi se pak k němu soukal, aby se omluvil a ujistil, že soupeře neodrovnal. Naštěstí k vážnému zranění nedošlo. Ale bolelo to jistě ukrutně.

Varney ke všemu před tvrdou kopačkou fauloval brankáře Hilária, takže nemohla být odpísknuta ani penalta.

VIDEO: Podívejte se na důrazný zákrok Terryho

Chelsea, první poločas: Turnbull - Ferreira (c), Kalas, Ivanovič, Cole - Clifford, Mikel, Žirkov - Sturridge, Torres, Malouda.
Chelsea, druhý poločas: Hilário - Bosingwa, Chalobah, Terry (c), Van Aanholt (71. Bertrand) - Benayoun, McEachran, Lampard - Anelka, Drogba, Kalou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud