17. listopadu 2011 • 14:21

Neúspěšný Rajchl: Kučera ze mě na Moravě dělal ďábla!

Autor: pj, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nástupcem Ivana Haška se nestane. Jindřich Rajchl sice ve volbě nového předsedy Fotbalové asociace ČR (FAČR) získal v české komoře nejvíce hlasů, ale moravská část valné hromady mu zlomila vaz. Do druhého kola neprošel. "Mám radost, že jsem vyhrál i bez Berbra, to je pozitivní," řekl novinářům po hlasování.



"Chtěl jsem pomoci českému fotbalu. Na tom budu pracovat i z pozice místopředsedy. Předsednictví je úvazek na full-time, takže to pro mě bude jednodušší, nebudu muset přeorganizovávat celý život," prohlásil Rajchl.

"Moje žena bude nadšená. Popřála mi hodně štěstí, abych nevyhrál," smál se neúspěšný kandidát. Současný místopředseda prý věděl, že v současné situaci nemá šanci uspět.

"V momentě, kdy tento systém prošel, bylo jasné, že důvěru na Moravě nezískám. Pořád mě jen očerňovali. Takže jsem to čekal," uvedl.

"Uvěřili tomu, co se tam říkalo: že jsem měl zničit Sigmu a torpédovat systém dvou komor. Ale to není pravda," ujišťuje bývalá pravá ruka Ivana Haška.

Podle Rajchla šlo o účelovou kampaň, proti které nemohl bojovat. "Kučera (1. místopředseda FAČR) tam všechny objížděl a tohle jim vykládal," ukazuje na domnělého viníka.

Dalibor Kučera (vlevo), Jindřich Rajchl a Miroslav Pelta (vpravo) naslouchají slovům Romana Berbra
Dalibor Kučera (vlevo), Jindřich Rajchl a Miroslav Pelta (vpravo) naslouchají slovům Romana Berbra

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud