28. března 2012 • 11:30

Fanoušci, na EURO pozor! Každá pátá prostitutka je HIV pozitivní

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Bude to zlatý důl, těší se ukrajinské prostitutky na blížící se fotbalové EURO. A protože na východ vyrazí spousta anglických fanoušků, vyrazil bulvární deník The Sun zmapovat situaci. Došel k šokujícímu zjištění, že každá pátá kněžka lásky na Ukrajině je HIV pozitivní. A tuhle informaci rozhodně nehodlá sdělovat svým klientům...



"Angličtí fanoušci ze mě udělají milionářku," těší se na evropský šampionát čtyřiadvacetiletá Katja z Doněcku, kde bude Albion bojovat s Francií a domácí Ukrajinou.

Nechystá se sice zvyšovat cenu, kterou má nastavenou na 100 dolarů (asi 1 900 korun), ale očekává nárůst počtu klientů. "Mohlo by mi to dát i 1 100 dolarů za den," počítá v reportáži deníku The Sun.

Že by mohla někoho nakazit virem HIV, který způsobuje smrtelné onemocnění AIDS, si Katja nepřipouští. "Jsem hrozně opatrná," tvrdí s tím, že její klienti vždy používají kondom.

Sama se infikovala v devatenácti, když měla nechráněný sex se svým přítelem.

"Samozřejmě se to ale nechystám říkat svým klientům," tvrdí blonďatá dívka. "To by všechno pokazilo," dodává s odzbrojující samozřejmostí.

Prostitutky v Doněcku už se těší na anglické fanoušky. Že jsou HIV pozitivní, jim sdělovat nebudouFoto Profimedia.cz/The Sun

"Mám štěstí, protože mě virus nijak neomezuje. Pořád vypadám dobře a léky, které beru na posílení imunitního systému, fungují dobře. Hodně dívek na Ukrajině je na tom jako já," přiznává Katja.

The Sun připomíná, že Ukrajina je zemí s nejvyšším počtem nakažených HIV či AIDS v Evropě. Nebezpečný virus nosí prý asi 500 tisíc lidí, což je více než jedno procento populace.

"Oficiální statistiky říkají, že prostitutek je infikovaných 17 procent. Ale všichni si myslíme, že je to daleko víc," říká k tomu Katja.

"Ale všechny víme, jaká jsou rizika a děláme všechno pro to, abychom naše klienty ochránily," ubezpečuje čtyřiadvacetiletá dívka, kterou nikdy nenapadlo, že by se svým řemeslem přestala. "Byznys v létě jen pokvete," těší se Katja.

Katja a Táňa - své zákazníky chráníme, jak to jde
Katja a Táňa - své zákazníky chráníme, jak to jde

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud