Jan Podroužek
14. září 2012 • 14:21

Ďolíček si v neděli připomene Lukáše Přibyla exhibičním zápasem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od tragické smrti Lukáše Přibyla (33) uběhlo už víc než půl roku. Na jeho počest se v neděli v 16:00 v Ďolíčku uskuteční fotbalový zápas mezi Real Top Praha a fanouškovským týmem Kotva Vršovice. Memoriálu budou přítomny i známé osobnosti mimo sport jako Vojta Dyk nebo Ivan Trojan.



Dobrák, neustále pozitivní člověk. Tak vypadaly vzpomínky na Lukáše Přibyla v podání jeho nejbližších. „Pořád se smál. Byl prostě tak založený,“ přidává se s odstupem času hokejový komentátor České televize Robert Záruba.

Také on si přijde začutat ve vzpomínkovém zápase. „S Lukášem jsme nahráli spoustu fotbalů na různých místech republiky. Na hřišti vypadal srandovně, i když to s míčem uměl, poslouchal ho,“ říká Záruba.

Na memoriálu dojde i k předání finanční pomoci Přibylově rodině, manželce Zoře a dceři Beátě.

„O peníze tu ale nejde. Bude to společná vzpomínka, asi ta vůbec nejhezčí, protože Lukáš měl tohle místo rád,“ odkazuje Záruba na Ďolíček, kde Přibyl během své kariéry vykonával funkci ředitele klubu Bohemians 1905.

Rozhovor s hokejovým komentátorem a Přibylovým kamarádem Robertem Zárubou čtěte v sobotním vydání deníku Sport!

Mluvením se živí, někdy však přijdou chvíle, kdy jdou slova z úct opravdu těžko: Moderátor Robert Záruba na pohřbu Lukáše Přibyla
Mluvením se živí, někdy však přijdou chvíle, kdy jdou slova z úct opravdu těžko: Moderátor Robert Záruba na pohřbu Lukáše Přibyla

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud