20. prosince 2012 • 11:16

Neymar rozplakal dítě, které utěšil Zidane nádherným gólem

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zidane, Ronaldo, Neymar, Romário, Zico, Deco, Ljungberg... Fotbalové superhvězdy opět stály proti sobě. V charitativním utkání, které v Porto Alegre řídil sudí Pierluigi Collina, se střetl Zidaneho tým s mužstvem Brazilce Ronalda.



Brazilský tým složený z hvězd současných i minulých porazil Zidaneho mančaft 3:2. Ale výsledek bylo to poslední, co fanoušky a organizátory zajímalo. Ti se chtěli především bavit a vytěžit co nejvíce finančních prostředků pro charitu.

FOTOGALERIE | Podívejte se na snímky ze zápasu hvězd

Neymar a Zinédine Zidane
Neymar a Zinédine Zidane

Na trávníku se objevili i takoví velikáni jako Freddie Ljungberg, Deco, Fernando Hierro, Roberto Carlos či futsalový zázrak Falcao.

A nechyběly ani emoce, zejména u dětí. Mladá dívka se rozplakala okamžitě, co zblízka spatřila svého nejoblíbenějšího fotbalistu - Neymara. Ten ji objal a začal utěšovat.

Utěšit dívenku mohly i parádní góly, včetně Zidaneho voleje. Tak trochu připomněl památnou branku z finále Ligy mistrů v roce 2002.

Mezi zářícími hvězdami byl pochopitelně i "originální" Ronaldo, kterého se fotbalové hvězdy poptávaly hlavně na to, jak se mu podařilo za tak krátkou dobu shodit sedmnáct kilogramů.

Jak si zhubnul 17 kg za tak krátkou dobu? To byla nejčastější otázka, na kterou musel Ronaldo odpovídat.Foto profimedia.cz

Sestavy:

Ronaldo a jeho přátelé
Danrlei, Dida, Cafú, Serginho, Vráti, Junior Baiano, Roque Junior, Roberto Carlos, William, Lucas, Juninho Paulista, Zinho, Djalminha, Roger, Zico, Denilson, Ronaldo, Neymar, Leandro Damião, Bebeto, CACA Ferrari, Romário, Edmundo, Paulinho. Trenér: Carlos Alberto Parreira.

Zidane a jeho přátelé
Vitor Baía, Juliano Belletti, Diego Cavalieri, Emerson, Fernando Hierro, Michel Salgado, Fernando Couto, Juan Pablo Sorin, Paolo Montero, Carlos Gamarra, Hidetoši Nakata, Zinédine Zidane, Deco, Santiago Solari, Fredrik Ljungberg, Juan Román Riquelme, Christian Karembeu , Alex de Souza, Pedro Pauleta, Sebastián Abreu, Hulk, Falcão, Mário Jardel. Trenér: Luiz Felipe Scolari.

FOTOGALERIE | Podívejte se na snímky ze zápasu hvězd

Neymar a Zinédine Zidane
Neymar a Zinédine Zidane

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud