26. května 2007 • 00:00

Slovenský fotbalista Krejčí havaroval a zemřel

Autor: ČTK

Slovenský fotbalista Marek Krejčí přišel v Německu o život při autonehodě. Šestadvacetiletý útočník sjel z dosud neznámých příčin ze silnice a narazil s vozem do stromu.



Slovenský fotbalista Marek Krejčí přišel v Německu o život při autonehodě. Šestadvacetiletý útočník druholigového Burghausenu dnes ráno podle agentury DPA sjel z dosud neznámých příčin ze silnice a narazil s vozem do stromu. Podle policie byl na místě mrtvý. Na Slovensku hrával Krejčí za Inter Bratislava, Spartak Trnava a Artmedii Bratislava, s kterou před třemi lety získal národní pohár. Po sezoně 2003/04, v níž byl s 15 góly druhým nejlepším střelcem slovenské ligy, přestoupil do Burghausenu. Krejčí nastupoval v mládežnických reprezentačních výběrech a v roce 2004 si zahrál i za slovenský A tým v přátelském utkání s Rakouskem.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud