26. května 2007 • 00:00

Beckham se vrací do anglické reprezentace

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z fotbalisty Davida Beckhama je znovu anglický reprezentant. Bývalý kapitán národního mužstva byl povolán na přátelský zápas s Brazílií a následné kvalifikační utkání proti Estonsku.



Z fotbalisty Davida Beckhama je znovu anglický reprezentant. Bývalý kapitán národního mužstva byl povolán na přátelský zápas s Brazílií a následné kvalifikační utkání proti Estonsku. Nominaci dnes oznámil trenér Steve McClaren, který dosud po svém příchodu k týmu po loňském mistrovství světa nejevil o Beckhamovy služby zájem. Dvaatřicetiletý záložník však podává v poslední době v Realu Madrid výborné výkony a McClaren naznačil, že svůj postoj ke slavnému hráči změní. Beckham nastoupil za reprezentaci naposledy ve čtvrtfinále mistrovství světa v Německu proti Portugalsku, které kvůli zranění nedohrál. Angličané vypadli na penalty. Po odchodu švédského kouče Svena Görana-Erikssona šanci nedostal, přestože dával najevo chuť nadále reprezentovat. Anglický tým bez něj mezitím odehrál devět zápasů, za své výkony často sklízel kritiku a britský tisk volal i po odstoupení McClarena. V nominaci na nejbližší dva zápasy je i útočník Michael Owen z Newcastlu, který se teprve nedávno vrátil k fotbalu po těžkém zranění kolena z loňského šampionátu. V pátek odehrál celý přípravný zápas anglické reprezentační rezervy proti Albánii a pomohl gólovou přihrávkou k výhře 3:1.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud