31. května 2007 • 00:00

Palička v Trenčíně dotrénoval

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Vlastimil Palička už nepovede tým Trenčína. Podařilo se mu sice zachránit ligovou příslušnost, ale vzhledem k letním změnám v klubu se dohodl na ukončení spolupráce.



Fotbalový trenér Vlastimil Palička v Trenčíně skončil. Dvaapadesátiletý kouč se s vedením slovenského týmu dohodl na ukončení spolupráce, přestože pro klub v prolínací soutěži zachránil prvoligovou příslušnost. Hlavním důvodem Paličkova odchodu jsou velké změny, které v Trenčíně během léta nastanou. "Připravuje se vstup holandského investora do klubu a ten si přivede i nové lidi. Podařilo se nám zachránit ligu, panuje tedy určitá spokojenost, ale s vedením jsme se dneska dohodli, že nebudu pokračovat," řekl Palička. Bývalý kouč Zlína, Opavy, Jablonce či Olomouce převzal mužstvo loni na podzim poté, co mu vůbec nevyšlo angažmá v rodném městě. Sigma pod Paličkovým vedením prohrála tři ze čtyř úvodních zápasů a vedení ho nahradilo Vlastimilem Petrželou. Palička je tedy znovu volný, ale kam povedou jeho kroky, zatím netuší. "Je to opravdu velice čerstvé, teprve dneska jsem v Trenčíně skončil. Ještě vůbec nevím, co budu dělat," dodal trenér.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud