3. září 2013 • 08:00

Sledovali jsme i poslední den přestupů v Evropě. Podívejte se na ty nej!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE. Do konce přestupového okna zbývají poslední hodiny!



ÚTERÝ, 3. ZÁŘÍ
8:05 SPEKULACE. Hubník do Plzně? Z týmu, který o jeho služby dlouhodobě nejeví zájem, do kádru účastníka základní skupiny Ligy mistrů. Stoperu berlínské Herthy Romanu Hubníkovi se možná naskytne životní šance. O jeho služby projevila zájem Viktoria Plzeň, kde svalové problémy trápí Mariána Čišovského. VÍCE ZDE
Stane se Roman Hubník další posilou Plzně? Devětadvacetiletý stoper v Hertě nehraje a klub se ho pokouší prodatFoto Koláž iSport.cz
8:00 JEDNÁNÍ. Podle španělských médií Manchester United neuspěl s nabídkou na záložníka Realu Madrid Sami Khediru. Anglický mistr údajně nabídl 40 milionů eur.
7:30 HOSTOVÁNÍ. Levý obránce Tottenhamu Benoit Assou-Ekotto byl poslán na roční hostování do QPR.
1:45 PŘESTUP. Devětadvacetiletý útočník Stéphane Sessegnon přestoupil ze Sunderlandu do West Brom. Další konkurence pro českého útočníka Matěje Vydru. Sessegnon podepsal dvouletou smlouvu.
1:05 PŘESTUPY A HOSTOVÁNÍ. Everton na poslední chvíli zprostředkoval další obchody. Vedle Fellainiho (Manchester United) prodal také Victora Anichebeho do West Brom za 6 milionů liber. Naopak získal Jamese McCarthyho (Wigan) za 13 milionů liber a na hostování přišli Romelu Lukaku (Chelsea) a Gareth Barry (Manchester City).
1:00 PŘESTUP. Manchester United potvrdil, že koupil vysokého záložníka Marouaneho Fellainiho. Podle BBC Everton vyinkasoval 27,5 milionu liber.
0:15 HOSTOVÁNÍ. Liverpool potvrdil, že uvolnil útočníka Fabia Boriniho na hostování do Sunderlandu. Stejný klub si zapůjčil také 31letého levého obránce Andreu Dossenu z italské Neapole.
0:01 HOSTOVÁNÍ. Chelsea opět pustila útočníka Romelu Lukaka na roční hostování. Tentokrát jej zapůjčila Evertonu.
0:00 HOSTOVÁNÍ. Záložníka Schalke 04 Tranquillo Barnetta bude tuto sezonu hostovat v Eintrachtu Frankfurt, kam nedávno zamířil ze Sparty Václav Kadlec.
PONDĚLÍ, 2. ZÁŘÍ
23:00 HOSTOVÁNÍ. Český reprezentant Jaroslav Plašil definitivně zamířil na hostování do italské Catanie.
Jaroslav Plašil se stal hráčem Catanie.Foto ilcalciocatania.it
22:50 PŘESTUP Francouzský záložník Florian Thauvin opustil po půl roce Lille, za které neodehrál ani jeden zápas, a přestoupil za zhruba 15 milionů eur (385 milionů korun) do Marseille. Talentovaný fotbalista, který výrazně přispěl k triumfu Francie na mistrovství světa do 20 let, si odchod vytrucoval.
21:43 PŘESTUP. Mesut Özil patří definitivně Arsenalu, který za něj zaplatil Realu Madrid neuvěřitelných 42,4 milionu liber. Německý záložník podepsal pětiletý kontrakt.
20:13 PŘESTUP. Rakouský reprezentační útočník Marko Arnautovic přestoupil z Werderu Brémy do Stoke. Anglický celek za čtyřiadvacetiletého fotbalistu zaplatil dva miliony liber (asi 60 milionů korun) a podle agentury Reuters s ním podepsal čtyřletou smlouvu.
19:23 PŘESTUP. Reprezentační útočník Libor Kozák po pěti letech opustil Lazio Řím a přestoupil do Aston Villy. S účastníkem anglické ligy podepsal čtyřiadvacetiletý český fotbalista podle klubového webu smlouvu na čtyři roky. Více ZDE.
18:43 JEDNÁNÍ. Espanyol Barcelona je blízko příchodu francouzského útočníka Mallorcy Michaela Pereiry. Podle zástupců obou klubů zbývá jen dohodnout výši odstupného.
18:24 PŘESTUP. Záložníka Vladimíra Daridu v týmu plzeňských fotbalistů nahradí Martin Pospíšil z Olomouce. Kluby se dohodly na přestupu, odstupné nezveřejnily. Více o přestupu Pospíšila ZDE.
18:03 PŘESTUP. Kádr Liverpoolu opouští ofenzivní záložník Daniel Pacheco. Dvaadvacetiletý Španěl odchází do druholigového španělského Alcorcónu, kde podepsal smlouvu do konce sezony. 
17:32 PŘESTUP. Bývalý český fotbalový reprezentant Martin Jiránek bude hrát v ruské lize za nováčka soutěže Tomsk. Čtyřiatřicetiletý stoper, který v červenci po dvou letech skončil v Těreku Groznyj, podepsal v novém působišti roční smlouvu. Oznámil to dnes generální ředitel sibiřského klubu Arťom Fomenko. Více  o Jiránkově přestupu ZDE.

17:30 PŘESTUP. Útočník Burak Yilmaz opouští Galatasaray Istanbul a posílí Lazio. Římský klub koupil tureckého reprezentanta za 15 milionů Eur (asi 375 milionů korun) a podepsal s ním smlouvu na pět let, uvedla Sky Italia.

17:20 PŘESTUP. West Bromwich Albion na svých webových stránkách oznámil, že má náhradu za zraněnou brankářskou jedničku Bena Fostera. Klub posílil volný hráč a dřívější gólman QPR a Nottinghamu Forest Lee Camp. Devětadvacetiletý brankář podepsal s West Bromwichem smlouvu do konce sezony.

17:00 JEDNÁNÍ. Swansea vábí dalšího útočníka. Podle britských médií je welšský klub blízko podepsání dvouletého kontraktu s Alvarem Vázquezem z Getafe. Dvaadvacetiletý španělský útočník, který si zahrál i na letošním zlatém ME do 21 let, by se měl v nejbližších dnech v klubu podbrobit zdravotní prohlídce. 

16:53 SPEKULACE. Podle francouzského listu L'Equipe zahájili zástupci Paris St-Germain jednání s Chelsea o příchodu ofenzivního záložníka Juana Maty. O pětadvacetiletého Španěla se intenzivně zajímal i Liverpool. Deník to uvedl na svých webových stránkách. 

15:25 JEDNÁNÍ. Po třech porážkách v řadě druholigové České Budějovice vyjednávaly o příchodu Jana Šimáka z Táborska. K dohodě na příchodu bývalého reprezentanta se zkušenostmi z bundesligy však nedošlo a klub se tak na přestupovém trhu poohlíží po jiných hráčích. „Prioritou je pro nás získat posily do zálohy. Právě tam cítíme v našem týmu největší rezervy,“ říká sportovní manažer Jihočechů Martin Vozábal.

15:03 JEDNÁNÍ. Český reprezentant Jaroslav Plašil si v nadcházející sezoně zahraje italskou Serii A. Podle Sky Sports dnes podstoupí zdravotní testy v Catanii, kam by měl zamířit na roční hostování s opcí na přestup. Plašil, který se k národnímu týmu připojí až večer, doposud působil ve francouzském Bordeaux.

Jaroslav PlašilFoto Barbora Reichová (Sport)

14:50 Velšský fotbalista Gareth Bale se vyjádřil na adresu Cristiana Ronalda: "Je to nejlepší hráč na světě a jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl přestoupit do Realu Madrid."

14:30 JEDNÁNÍ. Fanoušci Realu Madrid při představování Garetha Balea skandují: "Neprodávejte Mesuta Özila!" Jenže klub se již dohodl s Arsenalem a v tuto chvíli se dolaďují poslední detaily smlouvy. VÍCE ZDE

14:00 JEDNÁNÍ. Trenér české reprezentace Michal Bílek potvrdil, že útočník Libor Kozák jedná v Anglii s Aston Villou o přestupu z Lazia Řím. K národnímu týmu se před kvalifikačními zápasy s Arménií a Itálií připojí dnes večer. "Aston Villa by ho mohla posunout dál," myslí si Bílek o Kozákově budoucnosti.

Při představení Garetha Balea nechyběla ani jeho rodina včetně malé dcerky Alby Violet Při představení Garetha Balea nechyběla ani jeho rodina včetně malé dcerky Alby VioletFoto ČTK

Více o přivítání Garetha Balea v Realu Madrid čtěte ZDE

13:10 HOSTOVÁNÍ. Soupeř fotbalistů Liberce v základní skupině Evropské ligy získal z Realu Madrid záložníka Denise Čeryševa. Dvaadvacetiletý ruský reprezentant přišel do Sevilly na hostování do konce sezony. Čeryšev absolvoval letní přípravu s prvním týmem Realu, na soupisku se ale nakonec nevešel. Trenér Carlo Ancelotti ho podle španělských médií sice chtěl využít jako náhradníka na levou stranu obrany, hráč to však odmítl.

13:05 Gareth Bale už podepsal smlouvu v Realu Madrid. Teď nejdražšího fotbalistu v historii čeká ještě tisková konference  a slavnostní uvítání na stadionu Santiaga Bernabeua.

12:15 HOSTOVÁNÍ. Dnes už třetí posila pro Liverpool! Na roční hostování zamířil na Anfield Road Victor Moses z londýnské Chelsea.
12:00 Co vy na to? Je teprve poledne, přesto už se během posledního přestupového dne stihly tři významné transfery. Do Liverpoolu zamířili dva obránci (Sakho a Ilori) a Brazilec Kaká se vrátil do AC Milán. Jaké další megapřestupy máme před sebou? Manchester United se tvrdě pustil do boje o Fellainiho a posily hledá i Arsenal... Zbývá posledních dvanáct hodin, než se opkno zcela uzavře.
11:55 PŘESTUP. Jedna novinka přilétla z Německa: Norimberk získal defenzivního záložníka Makota Hasebeho. Japonský fotbalista, který doposud působil ve Wolfsburgu, podepsal smlouvu na tři roky.
11:48 SPEKULACE. Manažer Chelsea José Mourinho se prý nevzdal snahy vyztužit záložní řadu o Sami Khediru, kterého trénoval v Realu Madrid. Poslední posilou "blues" je útočník Samuel Eto'o.
11:47 JEDNÁNÍ. Sunderland chce získat na hostování útočníka Liverpoolu Fabia Boriniho.
11:37 Real Madrid už nabízí lístky na oficiální představení Garetha Balea, které proběhne po 13 hodině. Jsou zadarmo...
Lístky na představení Garetha Balea.Foto twitter.com
11:31 Útočník Bafetimbi Gomis zůstane v Lyonu, uvedl prezident klubu Jean-Michel Aulas. Zájem o zkušeného fotbalistu projevily dva kluby z Premier League Newcastle a Swansea.
11:26 JEDNÁNÍ. Aston Villa i nadále usiluje o českého útočníka Libora Kozáka. Nechce ho však získat na hostování, ale na permanentní přestup. Majitel klubu Randy Lerner není podle informací Daily Mail fanouškem těchto dohod a pracuje na tom, aby jeho hráči byli v Aston Ville pod smlouvou.
Zahraje si Libor Kozák anglickou Premier League?Foto Michal Beránek Sport
11:24 HOSTOVÁNÍ. Denis Čeryšev, mladík z Realu Madrid, zamířil na roční hostování do Sevilly, takže se utká v Evropské lize s Libercem.
11:20 HOSTOVÁNÍ. A máme tu posilu pro Arsenal! Jenže brankáře... Manažer Arséne Wenger přivedl na roční hostování Emiliana Viviana z Palerma. Co na to fanoušci "gunners"?
11:00 Tik ťak. Tik ťak.
Do konce přestupního období zbývá pouhých 13 hodin!
10:58 JEDNÁNÍ. Galatasaray Istanbul potvrdil, že jedná o přestupu 18letého křídelního hráče Brumy ze Sportingu Lisabon. Ještě dnes by měl podstoupit zdravotní prohlídku a podepsat dlouhodobý kontrakt.
10:52 JEDNÁNÍ. Další velký přestup Manchesteru United? Podle anglických médií se dohodl s Evertonem na přestupu Marouaneho Fellainiho! Částka se prý vyhoupne na 24 milionů liber.
10:43 SPEKULACE. Je Stephan El Shaarawy na odchodu z AC Milán? Zprávy z italského a španělského tisku naznačují, že majitel klubu Silvio Berlusconi je ochotný prodat útočníka do Manchesteru City za 30 milionů liber.
10:38 JEDNÁNÍ. Manchester United se celé léto neúspěšně pokoušel zlákat Ceska Fabregase z Barcelony, v poslední možný den se ale zaměřil na jiného záložníka – Andera Herreru z Athletika Bilbaa. Prvotní nabídka 30 milionů eur byla odmítnuta, výstupní klauzule je však "jen" o 6 milionů eur vyšší. A toho chtějí United využít. Bilbao je tím pádem bezmocného zabránit Herrerovi v odchodu.
10:12 PŘESTUP. Liverpool potvrdil, že získal nadějného stopera Mamadou Sakha z Paris Saint-Germain! Po příchodu Iloriho jde o dnešní druhý transfer směrem Anfield Road. "Jsem rád, že tady mohu být a chci poděkovat všem za přivítání. V Liverpoolu mě zaujal jejich projekt a opravdu se těším na svůj první zápas," řekl Sakho.
Mamadou Sakho se stal hráčem Liverpoolu.Foto liverpoolfc.com
9:56 JEDNÁNÍ. Everton předložil nabídku na dva hráče Manchesteru City: Joleona Lescotta a Garetha Barryho. Za oba zkušené fotbalisty hodlá zaplatit 7 milionů liber.
9:49 JEDNÁNÍ. Podle španělského deníku Marca se Mesut Özil rozhodl ZŮSTAT v Realu Madrid, přestože londýnský klub nabídl 45 milionů eur. "Kanonýrům" tak nemusí vyjít další velký přestup, o který se snaží... Rádi by také přivedli na hostování útočníka Dembu Ba z Chelsea.
9:42 Gareth Bale dnes ráno přiletěl do Madridu, kde bude přibližně kolem 13:00 oficiálně představen jako nová posila Realu. Na twitteru napsal, že "jde o splněný sen".
Gareth Bale v Madridu podstoupí zdravotní prohlídku, po ní podepíše smlouvu.Foto EPA
9:33 HOSTOVÁNÍ. West Bromwich Albion, kde působí Matěj Vydra, získal na roční hostování s opcí záložníka Morgana Amalfitana z Marseille. 
9:05 PŘESTUP. Liverpool dotáhl příchod Tiaga Iloriho ze Sportingu Lisabon. Dvacetiletý obránce se narodil v Londýně, za mládežnické výběry však reprezentoval Portugalsko.
9:00 PŘESTUP. Brazilec Kaká opustil Real Madrid a vrátil se do AC Milán, kde se proslavil. Podle klubových stránek podepsal smlouvu na dva roky, tedy do léta 2015.
8:58 PŘESTUP. Manchester City koupil zkušeného obránce Martina Demichelise z Atlétika Madrid za 4,2 milionu liber.
8:40 PŘESTUP. Útočník Marko Arnautovič přestoupil z Brém do anglického Stoke City. Přestupní částka nebyla zveřejněna.
8:17 SPEKULACE. Tottenham chce získat na hostování obránce Realu Fabia Coentraa. Kouč Carlo Ancelotti však uvedl, že portugalský obránce zůstane na Santiago Bernabeu.
8:15 SPEKULACE. Gareth Bale prý není poslední posilou Realu! Španělský gigant se ještě dnes pokusí ulovit Luise Suáreze z Liverpoolu, kterému nabízí 45 milionů liber.
8:00 JEDNÁNÍ. Arsenal by měl na poslední chvíli získat významnou posilu do záložní řady. V sobotu se údajně domluvil na přestupu Mesuta Özila z Realu Madrid a dnes se transfer zkompletuje. Podle jiných zdrojů by mělo jít o hostování.
NEDĚLE, 1. ZÁŘÍ
23:00 PŘESTUP a HOSTOVÁNÍ. Chelsea koupila z Porta útočníka Christiana Atsu, se kterým podepsala smlouvu na pět let. Obratem jej ale poslala hostovat do Vitesse Arnhem.
22:50 SPEKULACE. Brazilec Kaká se po nepříliš zářivém čtyřletém angažmá v Realu má podle italských médií vrátit do AC Milán, kde se už prý domluvil na dvouleté smlouvě.
21:20 SPEKULACE. Český útočník Libor Kozák by podle některých informací mohl přestoupit z Lazia Řím do anglické Aston Villy. VÍCE ZDE
20:13 PŘESTUP. Je to hotové! Gareth Bale odchází z Tottenhamu do Realu Madrid za rekordních 2,55 miliardy. Stane se nejdražším hráčem všech dob. VÍCE ZDE
Gareth Bale přestoupil do Realu Madrid.Foto EPA
SOBOTA, 31. SRPNA
09:22 HOSTOVÁNÍ. Bývalý nejlepší srbský fotbalista Miloš Krasič opouští Fenerbahce Istanbul a bude hostovat ve francouzské Bastii. Osmadvacetiletý záložník se po loňském přestupu z Juventusu v tureckém týmu příliš neprosadil a odehrál jen 13 ligových zápasů.
PÁTEK, 30. SRPNA
16:50 PŘESTUP. Tottenham dnes podepsal druhou posilu a jejich letní účet se už vyšplhal na 90 milionů liber. Spurs dotáhli přestup argentinského záložníka Erika Lamela z AS Řím, za kterého by měli zaplatit 25,8 milionů liber. 21letý fotbalista v Itálii v 67 zápasech nastřílel 21 gólů. Oznámí teď Spurs přestup Garetha Balea?
15:55 PŘESTUP. V Německu narozený Ghaňan Kevin-Prince Boateng opouští AC Milán a posílí Schalke. Šestadvacetiletý záložník dal za italský tým ještě ve středu dva góly při výhře nad Eindhovenem v play off Ligy mistrů, ale za Schalke bude moci v milionářské soutěži také nastoupit, utká se s Chelsea, Basilejí a Steauou Bukurešť. AC Milán naopak získal z Juventusu útočníka Alessandra Matriho.
15:12 HOSTOVÁNÍ. Český fotbalista Jan Holenda jde hostovat z Rostova do jiného ruského celku Tomsku. Informaci potvrdil hráčův agent Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest.
13:45 PŘESTUP. Tottenham se dohodl se Steauou Bukurešť na přestupu stopera Vlada Chirichese. Londýnský klub by měl podle médií za třiadvacetiletého rumunského fotbalistu zaplatit 8,5 milionu liber (asi 256 milionů korun).
ČTVRTEK, 29. SRPNA

22:32 PŘESTUP Italský útočník Alesandro Matri přestoupil z Juventusu Turín do konkurenčního AC Milán. Vedení Rossoneri o transferu informovalo v klubové televizi a podle médií za devětadvacetiletého fotbalistu zaplatilo jedenáct milionů eur (asi 283 milionů korun).

17:10 PŘESTUP. Chelsea potvrdila příchod Samuela Eto'a, podepsal roční smlouvu. VÍCE ZDE

16:53 PŘESTUP. Německý reprezentační obránce Dennis Aogo bude hrát za Schalke. Šestadvacetiletý fotbalista přišel do Gelsenkirchenu na hostování do konce sezony z Hamburku a součástí dohody je i možnost následného přestupu.
16:27 PŘESTUP. Francouzský záložník Mathieu Flamini se po pěti letech v AC Milán vrací do Arsenalu. Devětadvacetiletý fotbalista do londýnského klubu, kde působí i kapitán české reprezentace Tomáš Rosický, zamířil poté, co mu s Rossoneri skončila smlouva.
15:42 PŘESTUP. Dynamo Moskva získalo další trio fotbalistů Machačkaly, jejíž vedení se kvůli údajným finančním problémům majitele Sulejmana Kerimova zbavuje opor. Klub z metropole dnes představil jako své posily ruského reprezentačního brankáře Vladimira Gabulova, záložníka Alexeje Jonova a konžského obránce Christophera Sambu.

15:05 PŘESTUP. Den po brazilském záložníkovi Willianovi má do Chelsea namířeno další fotbalista Machačkaly Samuel Eto'o. Hvězdný kamerunský útočník je podle britských médií v Londýně a měl by po lékařské prohlídce podepsat roční smlouvu. VÍCE ZDE

18:01 Nejlepší střelec americké fotbalové reprezentace v historii Landon Donovan podepsal novou dlouholetou smlouvu s Los Angeles Galaxy a nejspíš v jeho dresu stráví zbytek kariéry.

8STŘEDA, 28. SRPNA

19:00 HOSTOVÁNÍ. Záložník Jakub Mareš odešel z Mladé Boleslavi do Dukly. Šestadvacetiletý fotbalista přišel na Julisku na hostování do konce sezony s následnou opcí. "Trenér se sportovním vedením hledal posílení ofenzivní části mužstva a Jakub se nabízel jako jedna z alternativ do našeho systému," uvedl na webu Dukly sportovní ředitel Günter Bittengel. "Přichází hráč, který má za sebou hodně ligových zkušeností a branek," dodal. Vicemistr světa do 20 let z roku 2007 si od angažmá v Dukle slibuje větší herní vytížení než v Mladé Boleslavi, kde v tomto ročníku zasáhl jen do dvou ligových utkání.

19:04 PŘESTUP. Před očekávaným odchodem Garetha Balea do Realu Madrid posílil ofenzivu Tottenhamu argentinský útočník Erik Lamela z AS Řím. Italský klub dnes oznámil, že za jednadvacetiletého fotbalistu obdrží 30 milionů eur (770 milionů korun). Dalších pět milionů eur může získat později na základě Lamelových výkonů.

17:04 PŘESTUP. Brazilský záložník Willian se dnes definitivně stal posilou Chelsea. Pětadvacetiletý fotbalista přestoupil z Machačkaly a podepsal v londýnském klubu smlouvu na pět let. Podle britských médií za něj Chelsea zaplatila přibližně 30 milionů liber (898 milionů korun).

15:30 JEDNÁNÍ. Tak že by snad konečně opravdu ano? :-) Tottenham poprvé přiznal, že jedná s Realem o přestupu Garetha Balea, oba kluby jsou prý blízko domluvě. Velšan ale na rozloučenou možná vyfasuje pokutu... VÍCE ZDE

15: 20 PŘESTUP. Chelsea definitivně dotáhla přestup brazilského útočníka Williana z Anži Machačkala, dnes získal pracovní povolení a podepsal pětiletou smlouvu. Oba kluby jsou také blízko dohodě o přestupu Samuela Eto'a.

15:09 PŘESTUP. Kolumbijský útočník Dorlan Pabón přestoupil z mexického Monterrey do Valencie. Španělský klub za pětadvacetiletého fotbalistu podle médií zaplatil 7,5 milionu eur (asi 193 milionů korun) a podepsal s ním čtyřletou smlouvu.

14:36 HOSTOVÁNÍ. Záložník Jakub Mareš odešel z Mladé Boleslavi do Dukly. Šestadvacetiletý fotbalista přišel na Julisku na hostování do konce sezony.

8:35 SPEKULACE. Chelsea se už prý dohodla s Anži Machačkala na příchodu Williana, který čeká na pracovní povolení, v rámci toho samého balíčku 32 milionů liber by pak do dvou dnů měli Blues dotáhnout i přestup Samuela Eto'a.

08:30 Deník Daily Mail píše o tom, že pokud Wayne Rooney bude pokračovat v tak zapálených výkonech, Manchester United mu na podzim nabídne novou smlouvu. Chválil ho i kouč Moyes, Chelsea se tak pravděpodobně nedočká...

08:00 SPEKULACE. Máme tu nový den a s ním i nové spekulace o přesunu Garetha Balea do Realu Madrid... Velšan už s přestupem evidentně počítá a včera nedorazil na trénink Tottenhamu, kde ho vedení klubu očekávalo. Nic ale ještě není hotovo, Spurs prý čekají, až se jim podaří získat Erika Lamelu z AS Řím... Nicméně v Madridu už mají jasno a v jednom sportovním obchodě (ne oficiálním Realu) už prodávají dresy s číslem 11 a jmenovkou Bale...

 

ÚTERÝ, 27. SRPNA
21:50 SPEKULACE. Srbský útočník Adem Ljajič má namířeno z Fiorentiny do AS Řím. Podle listu Gazzetta dello Sport by se částka za přestup mohla s bonusy vyšplhat až na 12 milionů eur (309 milionů korun). Jednadvacetiletý fotbalista by měl podepsat pětiletý kontrakt s platem dva miliony eur ročně.
13:35 A zase ten Gareth Bale... Tentokrát bez omluvy nedorazil na tréninku Tottenhamu, kde se měl hlásit po klubem schválené pauze, kterou strávil v Marbelle. Spurs prý navíc obdrželi i jinou nabídku, než tu od Realu Madrid. Jak tohle dopadne?
11:10 PŘESTUP. Srbský záložník nebo útočník Adem Ljajič přestupuje z Fiorentiny Do AS Řím, cena by měla být 10 milionů eur. A na webu The Guardian se hned spekuluje, že teď by AS mohlo prodat Erika Lamelu do Tottenhamu, a ten konečně uvolnit Balea do Realu...
10:55 SPEKULACE. Zatímco celý svět čeká na podpis Garetha Balea Realu Madrid (za více než 100 milionů eur), z Bílého baletu je dost možná na odchodu Mesut Özil. Vypovídající byla scéna, kdy ho Ancelotti včera stáhl ze hřiště v Granadě (Real vyhrál 1:0) v 64. minutě a hráč zamířil naštvaně přímo do šatny. O německém záložníkovi se mluví v souvislosti s Manchesterem United i Arsenalem. Kanonýři touží prý i po Angelu Di Mariovi, koho z Realu by ale nechtěli, že...
9:00 SPEKULACE. V Anglii se stále mluví o přesunu Wayna Rooneyho do Chelsea. José Mourinho po včerejším zápase potvrdil, že by útočníka chtěl. Musí se prý ale jasně vyjádřit, nejpozději do 48 hodin, aby kdyžtak Blues mohli získat někoho jiného. VÍCE ČTĚTE ZDE
PONDĚLÍ, 26. SRPNA
16:29 JEDNÁNÍ. Slavia testuje stopera Jana Hoška z Teplic, které před týdnem uštědřily červenobílým rekordní debakl 0:7. 24letý obránce dnes začal s týmem kouče Michala Petrouše podle klubového webu trénovat. Ve Slavii už působil v letech 2005 až 2010, pak odešel do Teplic, následně hostoval v Cracovii Krakov. Jaro strávil na hostování v druholigovém Sokolově. V první lize dosud odehrál 31 zápasů, v tomto ročníku nejvyšší soutěže nenastoupil.
Jan Hošek přichází paradoxně z Teplic...Foto Michal Beránek (Sport)
11:32 JEDNÁNÍ. José Mourinho dál bojuje o Waynea Rooneyho. Portugalský kouč Chelsea ale vyloučil, že by součástí transakce byl odchod Juana Maty na Old Trafford.
9:15 SPEKULACE. Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers by rád přivedl Victora Mosese z Chelsea. Mladého křídelníka by rád přifvedl na sezonní hostování.
08:34 SPEKULACE. Arsenal doufá, že přivede Mesuta Özila z Realu Madrid. "Kanonýři" nabízejí za německého záložníka 38 milionů liber (1,1 miliardy korun).
NEDĚLE, 25. SRPNA
09:28 SPEKULACE. José Mourinho si podle deníku The Telegraph počká na Wayna Rooneyho až do příštího roku, teď se proto Chelsea dohodla na přestupu Samuela Eto'a a Brazilce Williana z Anži Machačkala. Oficiálně se to ovšem hodlá oznámit až po pondělí, kdy hraje s Manchesterem United. Do té doby chce Mourinho živit spekulace o Rooneym, aby na něj vytvořil ještě větší tlak.
09:00 SPEKULACE. Podle deníku Mail on Sunday je Gareth Bale už v Madridu, zatímco se Tottenham a Real Madrid stále dohadují na podmínkách jeho přestupu.  Podle Sunday Mirroru už je ale všechno hotovo a Bale odejde za 97 milionů liber.
SOBOTA, 24. SRPNA
18:00 SPEKULACE. Manchester United, Arsenal a Paris St. Germain usilují podle španělského listu Marca o Angela Di Mariu z Realu Madrid.
13:25 PŘESTUP. Útočník Luke Moore opustil Swansea a na tři roky se upsal tureckému Elazigsporu.
10:00 SPEKULACE. Vypadá to, že přestup Garetha Balea do Realu se opravdu blíží, podle Sunu už v Realu postavili pódium, na kterém mají velšského útočníka představit fanouškům. Podle Marcy bude Bale pobírat plat 8,6 milionů liber za rok.
PÁTEK, 23. SRPNA
22:12 PŘESTUP. Fotbalisty Neapole posílí kolumbijský útočník Duván Zapata. Italský vicemistr za dvaadvacetiletého mládežnického reprezentanta, který hrál dosud argentinskou ligu za Estudiantes de La Plata, zaplatí přibližně osm milionů eur (205 milionů korun).
16:10 SPEKULACE. Manchester United se zařadil mezi kluby, které se zajímají o Mesuta Özila. Poté, co by do Realu měl zamířit Gareth Bale, by německá hvězda mohla být na prodej za 38 milionů liber.
15:27 SPEKULACE. Arsenal by mohl opustit dalšáí hráč. Lukas Podolski má podle deníku Bild blízko hostování v Schalke. Německý forvard údajně není spokojený s herním vytížením v Arsenalu a vzhledem k mistrovství světa v Brazílii hledá klub, kde by nastupoval častěji.
12:00 SPEKULACE. Belgický záložník Marouane Fellaini chce opustit Everton a odejít do Manchesteru, než se jeho prodejní hodnota ještě zvýší. Pětadvacetiletého záložníka si klub momentálně cení na víc než 23 milionů liber.
11:10 SPEKULACE. Liverpool poslal nbídku za šestnáctiletého útočníka Richairo Živkoviče. Nizozemský útočník se srbskými kořeny hraje momentálně za Groningen a je považován za nového Arjena Robbena.

08:36 JEDNÁNÍ. K přestupu Garetha Balea do Realu Madrid by mohlo dojít ještě před víkendem. Technický ředitel Franco Baldini odletěl do Madridu, aby dokončil nejdražší transfer ve fotbalové historii.

ČTVRTEK, 22. SRPNA

17:29 SPEKULACE. Tenhle přestup by znamenal naprostou bombu! Do Slavie by se mohl vrátit bývalý kapitán Erich Brabec který v létě 2009 v klubu náhle skončil a posléze odešel do Sparty. Informaci, se kterou jako první přišel server hattrick.cz, potvrdily i zdroje serveru iSport.cz. VÍCE ZDE

12:30 PŘESTUP. Výprodej v Machačkale pokračuje! Brazilec Joao Carlos je už sedmým fotbalistou, který po radikálních změnách opouští donedávna ambiciózní klub. Jednatřicetiletý stoper mění dres v rámci ruské ligy a stal se novým spoluhráčem rovněž obránce Marka Suchého ve Spartaku Moskva. Zatímco Spartak je v ligové tabulce po pěti kolech druhý odshora, prořídlá Machačkala druhá odspoda.

11:11 JEDNÁNÍ. Přestupová jednání o příchodu Garetha Balea do Realu Madrid jsou prý uzavřena. Konečná částka pro Tottenham činí 99 milionů eur a transakce bude oficiálně oznámena zítra. VÍCE ZDE
STŘEDA, 21. SRPNA

19:45 HOSTOVÁNÍ. Švédský fotbalový útočník Johan Elmander se vrací do Anglie, kde bude oblékat dres Norwiche. Dvaatřicetiletý kanonýr, který v minulosti působil v Boltonu, se dohodl na ročním hostování z Galatasaraye Istanbul, kde měl velkou konkurenci v Didierovi Drogbovi.

15:38 Real Madrid je o něco blíž příchodu Garetha Balea. Tottenhamu pošlou 93 milionů liber a Fabia Coentraa, který má hodnotu dalších sedmi milionů. Velšský záložník by se tak stal nejdražším fotbalistou planety. 

15:07 SPEKULACE. Southampton by mohl získat Scotta Sinclaira z Manchesteru City. Klub je ochotný svého křídelního hráče raději prodat za 5 milionů liber, než aby ho pustil na hostování do West Bromwiche.

13:42 JEDNÁNÍ. Manchester United zvedl nabídku za Marouane Fellainiho a Leightona Bainese. Za dvojici hráčů z Evertonu zvedli částku z 28 milionů liber na 35 poté, co liverpoolský klub původní sumu označil za nedůstojnou.  

9:53 PŘESTUP. Dalším odcházejícím fotbalistou z Machačkaly je francouzský záložník Lassana Diarra. Dagestánský tým, který byl nucen omezit rozpočet a z kádru v posledních týdnech prodal řadu hvězd, osmadvacetiletého hráče uvolnil do Lokomotivu Moskva. Majitel Anži Sulejman Kerimov od ledna 2011 dal za hráče a jejich platy přes 200 milionů eur, ale nyní musel přistoupit ke snížení rozpočtu. Lokomotiv již z Machačkaly získal záložníka Mubaraka Bussufu. Do Zenitu Petrohrad zamířil Oleg Šatov, Dynamo Moskva koupilo ruské reprezentanty Igora Denisova, Alexandra Kokorina a Jurije Žirkova.

ÚTERÝ, 20. SRPNA

19:56 HOSTOVÁNÍ. Fotbalisté Liverpoolu získali na roční hostování francouzského obránce Alyho Cissokha z Valencie. Pětadvacetiletý hráč s jedním startem za národní tým má konkurovat španělskému obránci Josému Enriqemu na levém kraji zadní řady.

14:35 SPEKULACE. Respektovaný italský novinář Gianluca Di Marzio na Twitteru oznámil, že Tottenham se s Realem dohodl na prodeji Garetha Balea. Madridský klub zaplatí 93 milionů liber (2,8 miliardy korun), součástí transferu je také obránce Fabio Coentrao. VÍCE ZDE

12:03 SPEKULACE. O Samuela Eto´oa se podle britských médií zajímá vedle Chelsea i Manchester United. Zástupci klubu s hráčem a jeho agentem plánují schůzku na tento týden.

11:27 SPEKULACE. Arsenal pokračuje ve shánění posil, ve kterém se klubu zatím nedaří. Z Newcastlu láká záložníka Yohana Cabaye, nabízí až 15 milionů liber. Za dvojici hráčů Swansea Michu, Ashley Williams je klub připraven uvolnit dohromady 35 milionů liber, dále Wenger sonduje situaci kolem obránce Manchesteru City Micaha Richardse, nevzdal ani boj o Luise Suáreze z Liverpoolu.
8:40 JEDNÁNÍ. O devětadvacetiletého českého obránce Romana Hubníka projevil zájem druholigový Ingolstadt, který prohrál všechny čtyři zápasy v úvodu sezony, ale Hubníkův zástupce Miroslav Kadlec už s klubem podle magazínu Kicker jednání ukončil. VÍCE ZDE
PONDĚLÍ, 19. SRPNA
19:54 PŘESTUP. Bývalý obránce pražské Sparty Marek Čech si vyzkouší italskou ligu v dresu FC Boloňa. S třináctým týmem uplynulého ročníku Serie A podepsal slovenský fotbalista smlouvu na jeden rok s opcí.
15:55 SPEKULACE. Baník Ostrava možná přijde o Antonína Fantiše. Jednadvacetiletého ofenzivního hráče podle informací iSport.cz oslovil Jablonec s tím, že by se případný přestup (či hostování) uskutečnil až v zimní pauze. VÍCE ZDE
15:51 PŘESTUP. Francouzský fotbalový reprezentant Étienne Capoue se stane posilou Tottenhamu. Pětadvacetiletý defenzivní záložník, který mezi dospělými zatím hrál jen za Toulouse, již v Londýně úspěšně absolvoval lékařské testy.
13:30 Arsenal svůj přestupový radar zaměřil na další jméno. Klub, který nutně potřebuje posily, by rád přivedl útočníka Swansea Michu, nabízí 25 milionů liber. Jde o reakci na to, že se týmu nedaří zlanařit Luise Suáreze a Waynea Rooneyho.
11:40 JEDNÁNÍ. Everton odmítl nabídku Manchesteru United za záložníka Marouana Fellainiho a obránce Leightona Bainese. Částku 28 milionů liber (848 milionů korun), na kterou obhájce anglického titulu hráče ocenil, považovali kluboví šéfové za urážku.

8:20 HOSTOVÁNÍ. Chelsea poslala už pátého hráče širšího kádru na hostování do nizozemské ligy. Za NAC Breda bude v příští sezoně nastupovat osmnáctiletý útočník chorvatské reprezentace do 21 let Stipe Perica, kterého "Blues" získali začátkem měsíce ze Zadaru.

NEDĚLE, 18. SRPNA
12:00 PŘESTUP. Dlouhé čekání je u konce. Fotbalový útočník Václav Kadlec si zahraje bundesligu. Sparta potvrdila, že odchází do Eintrachtu Frankfurt, kde podepíše čtyřletou smlouvu. V Německu bude oficiálně představen v pondělí. VÍCE ZDE
SOBOTA, 17. SRPNA
15:05 SPEKULACE. Fotbalový obránce Fábio Coentrao požádal o přestup z Realu Madrid. Nový kouč španělského týmu Carlo Ancelotti ho proto nenominoval na utkání úvodního ligového kola proti Betisu Sevilla.
PÁTEK, 16. SRPNA
12:32 SPEKULACE. Přestupová sága Garetha Balea už musí fanoušky unavovat. V Tottenhamu na vzrůstající tlak reagují tím, že hráče odstaví na vedlejší kolej. Velšský reprezentant, za kterého Real Madrid nabízí rekordní sumu přesahující 80 milionů liber, kvůli zranění nohy zmešká start Premier League. Zvláštní je, že má být fit až na začátku září, tedy přesně po uzavření přestupového okna. VÍCE ZDE
8:39 HOSTOVÁNÍ. Španělský záložník Esteban Granero (26) z QPR zamířil na roční hostování s opcí do Realu Sociedad.
8:20 JEDNÁNÍ. Do Tottenhamu Hotspur míří italský útočník Pablo Osvaldo z AS Řím. Přestoupit by měl za 15 milionů liber.
8:15 SPEKULACE. Kamerunský útočník Samuel Eto'o se údajně dohodl s Chelsea. Pokud transfer klapne, londýnský klub vzdá snahu angažovat Waynea Rooneyho.
7:23 SPEKULACE. Liverpool by chtěl podepsat útočného záložníka Williana z Machačkaly. Přestupní částka se pohybuje okolo 30 milionů liber, o hráče se zajímá také Tottenham nebo Manchester United.
7:15 PŘESTUP. Pětadvacetiletý záložník Etienne Capoue přestoupil z francouzského Toulouse do londýnského Tottenhamu.
ČTVRTEK, 15. SRPNA
18:27 JEDNÁNÍ. Manchester United je připraven zaplatit za Ceska Fabregase 40 milionů liber. Vedení klubu stále nevzdalo touhu po španělském záložníkovi navzdory faktu, že Barcelona opakovaně prohlásila, že 26letého hráče neprodá.
15:01 SPEKULACE. Arsenal nejspíš přijde o další vyhlédnutou posilu. Brazilský záložník Luiz Gustavo je na odchodu z Bayernu Mnichov do Wolfsburgu, přestupní částka se má pohybovat okolo 18,8 milionu eur. Kanonýři zároveň dál pokračují v boji o Luise Suáreze, jejich poslední nabídka činí 49 milionů liber.
11:48 PŘESTUP. Fotbalový útočník Raúl Bobadilla přestupuje z FC Basilej do bundesligového Augsburgu. Šestadvacetiletý Argentinec se v německém klubu, kde podepsal tříletou smlouvu, stane spoluhráčem českého záložníka Jana Morávka.
8:20 SPEKULACE. Barcelona chce Davida Luize, jenže manažer Chelsea José Mourinho vzkázal všem zájemcům, že brazilský obránce není na prodej.
8:15 JEDNÁNÍ. Arsenal se hned při prvním kontaktu dozvěděl od Manchesteru City, že útočník Edin Džeko není na prodej. "Gunners" se ale stále pokoušejí koupit Luise Suáreze. Konečná nabídka bude znít 49 milionů liber, píše Telegraph.
8:10 JEDNÁNÍ. Podle Daily Telegraph chce Manchester United stále koupit Ceska Fabregase z Barcelony. A hodlá navýšit nabídku na 40 milionů liber. Pokud transfer nevyjde, anglický mistr se zaměří na Mesuta Özila z Realu Madrid. To tvrdí Intereconomia.
4:55 PŘESTUP. Z řady zájemců o záložníka Luize Gustava z Bayernu Mnichov nakonec uspěl Wolfsburg, kam šestadvacetiletý fotbalista podle listu Welt přestoupí. Brazilského reprezentanta získal úřadující vítěz bundesligy a Ligy mistrů předloni z Hoffenheimu za 17 milionů eur, nový kouč Bayernu Pep Guardiola s ním však ve svých plánech nepočítá. "Ocitl jsem se v Bayernu ve velmi choulostivé situaci. Mám důvod odejít z osobního i profesního hlediska," řekl Luiz Gustavo. O jeho služby stál Arsenal, ale také kluby ze Španělska a Ruska. Wolfsburg zatím jeho příchod nepotvrdil.
STŘEDA, 14. SRPNA
20:35 PŘESTUP. Anglický záložník Tom Huddlestone přestoupil z Tottenhamu do Hullu. Nováček anglické ligy za šestadvacetiletého fotbalistu podle médií zaplatil pět milionů liber (asi 151 milionů korun) a podepsal s ním tříletou smlouvu. Spolu s Huddlestonem z londýnského klubu přišel Jake Livermore. Šestadvacetiletý středopolař bude v Hullu hostovat do konce sezony.
19:46 PŘESTUP. Klub Anži Machačkala, který kvůli finančním potížím svého majitele Sulejmana Kerimova musí omezit rozpočet, zahájil výprodej. Třetí tým uplynulého ročníku ruské ligy opustil reprezentační záložník Oleg Šatov, kterého získal Zenit Petrohrad. "Stalo se to bez mého vědomí. Já jsem teď s nároďákem a nijak to komentovat nemohu," řekl Šatov. Anži opouštějí také reprezentanti Igor Denisov, Alexandr Kokorin a Jurij Žirkov, kteří jdou do Dynama Moskva. Pozornost poutá kamerunský kanonýr Samuel Eto'o, jenž by mohl zamířit do Chelsea či Interu Milán. Brazilský záložník Willian, který přišel v zimě za 35 milionů eur ze Šachtaru Doněck, je v hledáčku Liverpoolu.
18:58 PŘESTUP. Po bídných střeleckých výkonech v přípravě i úvodu sezony angažoval Werder Brémy argentinského reprezentačního útočníka Franca Di Santa. Čtyřiadvacetiletý fotbalista působil naposledy v anglickém Wiganu, kde mu vypršela smlouva. Německému celku se Di Santo upsal na tři roky.
18:30 SPEKULACE. V momentě, kdy Arsenalu neklapl příchod Luise Suáreze, se klub poohlíží po jiných jménech. Podle britských médií chtějí "gunners" útočníka Michu ze Swansea nebo Edina Džeka z Manchesteru City. 
18:10 JEDNÁNÍ. Anglický útočník Wayne Rooney se nejspíš přestupu do Chelsea nedočká. Manchester United klubovou ikonu chce za každou cenu udržet, byť nespokojený Rooney už požádal klub o přestup.
16:50 PŘESTUP. Fotbalová Sparta hlásí v pořadí už šestou letní posilu. V úterý se dohodla s Anderlechtem Brusel na přestupu záložníka Lukáše Marečka. Belgický klub to oznámil na svém twitterovém účtu. VÍCE ZDE
16:10 SPEKUALACE. Luis Suárez podle všeho zústane v Liverpoolu. Obávaný kanonýr během reprezentačního srazu Uruguaye prohlásil, že by rád v týmu zůstal. Podle kouče Rodgerse se bude muset omluvit spoluhráčům i fanouškům.  
12:50 HOSTOVÁNÍ. Devatenáctiletý brazilský obránce Wallace nakonec nestráví sezonu v Chelsea, ale v italské lize. Londýnský fotbalový klub poslal reprezentanta do 20 let hostovat do Interu Milán, dohoda platí do konce sezony.
07:04 PŘESTUP. Atlético Madrid podepsalo podle agentury Reuters roční smlouvu s brankářem Danielem Aranzubíou. Třiatřicetiletý fotbalista přišel do třetího týmu minulého ročníku španělské ligy jako náhradník belgické jedničky Thibauta Courtoise.
ÚTERÝ, 13. SRPNA
16:42 JEDNÁNÍ. Stopera moc potřebují. Jenže choutky Barcelony míří pravděpodobně příliš vysoko. Na prvním místě seznamu figuruje brazilský hračička David Luiz. Do poštovní přihrádky vedení Chelsea už dorazila druhá nabídka, klub ale zatím tvrdošíjně odmítá tvořivého obránce pustit. VÍCE ZDE
14:20 PŘESTUP. Anglický záložník Stewart Downing přestoupil z Liverpoolu do West Hamu, s kterým uzavřel smlouvu na čtyři roky. Londýnský klub zaplatil za devětadvacetiletého fotbalistu podle listu Guardian šest milionů liber (180 milionů korun). VÍCE ZDE
14:15 SPEKULACE. Hvězda Ajaxu Amsterdam Christian Eriksen je podle dánského tisku terčem zájmu Tottenhamu Hotspur. Eriksenovi v Ajax zbývá poslední rok smlouvy, situaci kolem hráče už sondovaly také Liverpool nebo PSG.
13:56 SPEKULACE. Arsenal by rád přivedl defenzivního záložníka Bayernu Mnichov Luize Gustava. Brazilský reprezentant prohlásil, že by ho stěhování na Emirates Stadium lákalo. Za 26letého hráče je Arsenal připraven zapaltit 14 milionů euro.
11:10 PŘESTUP. Hotovo! Fotbalový útočník Matěj Vydra v úterý podepsal roční hostování ve vysněné Premier League a jeho nový klub West Bromwich Albion mu k tomu na svém twitterovém účtu poblahopřál dokonce v češtině. VÍCE ZDE
8:12 SPEKULACE. Manchester City zvažuje, zda neposílit obrannou řadu. Pokud se mu nepodaří získat Pepeho z Realu, zaměří se na Kyriakose Papadopoulose (Schalke 04) nebo Paola Cannavara (Neapol).
8:10 SPEKULACE. Kamerunský útočník Samuel Eto'o projevil zájem přestoupit z Machačkaly do Chelsea. Láká ho spolupráce s Josém Mourinhem, společně vyhráli v Interu Milán Ligu mistrů.
8:08 SPEKULACE. Přestup Garetha Balea do Realu Madrid asi padá. Trenér Carlo Ancelotti řekl prezidentovi klubu, že velšský univerzál nefiguruje v jeho plánech.
8:05 JEDNÁNÍ. Arsenal intenzivně vyjednává příchod záložníka Bayernu Mnichov Luize Gustava. Londýnský klub podle Guardianu doufá, že transfer zkompletuje tento týden za 14 milionů liber.
08:02 PŘESTUP. Talentovaný srbský útočník Aleksandar Mitrovič, o kterého se zajímal podle médií také Arsenal, nakonec přestoupí z Partizanu Bělehrad do Anderlechtu. S belgickým mistrem podepsal osmnáctiletý fotbalista smlouvu na pět let. Do Anderlechtu se přesune na konci srpna po 4. předkole Evropské ligy, v kterém se Partizan utká s Thunem.
07:45 PŘESTUP. Marocký útočník Marván Šamach posílil nováčka anglické ligy Crystal Palace. Devětadvacetiletý fotbalista přišel po skončení smlouvy s Arsenalem zadarmo a podle agentury Reuters podepsal roční smlouvu.
PONDĚLÍ, 12. SRPNA
16:30 JEDNÁNÍ. Barcelona učiní poslední pokus získat Davida Luize z Barcelony. 26letý stoper chce ujištění, že s ním José Mourinho počítá. V opačném případě by mohl uvažovat o přesunu do katalánského klubu.
14:00 HOSTOVÁNÍ. Jednání finišují a už dnes by se Matěj Vydra se už dnes stane hráčem West Bromwich Albion. Hostování jednadvacetiletého útočníka z Udine v anglickém prvoligovém klubu je prakticky hotové, což potvrdil i reprezentační trenér Michal Bílek. VÍCE ZDE
NEDĚLE, 11. SRPNA
15:59 SPEKULACE. Český fotbal by mohl v nadcházející sezoně mít dalšího zástupce v nejlepší lize světa. Podle zpráv z Turecka i Anglie do Premier League míří obránce Trabzonsporu Ondřej Čelůstka, o kterého má zájem Sunderland. VÍCE ZDE
12:06 PŘESTUP. Nováčka anglické ligy Cardiff posílí chilský záložník Gary Medel. Velšský klub podle médií za šestadvacetiletého fotbalistu zaplatil Seville třináct milionů liber (asi 39 milionů korun), čímž už potřetí během léta stanovil nový klubový rekord.
SOBOTA, 10. SRPNA
18:31 HOSTOVÁNÍ. Portugalský obránce Rolando opět míří z Porta do italské ligy. Sedmadvacetiletý fotbalista bude podle agentury AP do konce sezony hostovat v Interu Milán. Podle médií je součástí dohody i možnost trvalého přestupu.
8:45 JEDNÁNÍ. Prezident Realu Madrid Florentino Pérez zpochybnil cenu Garetha Balea. 100 milionů eur, tolik požaduje Tottenham, prý nestojí.
8:30 SPEKULACE. Brazilský obránce David Luiz údajně projevil touhu hrát za Barcelonu. Její prvotní nabídku Chelsea odmítla.
8:00 SPEKULACE. Manchester United zvažuje koupi Luky Modriče z Realu Madrid. Informaci přinesl Guardian.
PÁTEK, 9. SRPNA
18:24 PŘESTUP Prvoligový anglický klub Stoke City získal talentovaného amerického útočníka Juana Agudela. Dvacetiletý rodák z Kolumbie, jenž debutoval a skóroval v seniorské reprezentaci USA krátce před osmnáctými narozeninami, se připojí k fotbalistům Stoke v lednu příštího roku.
12:03 SPEKULACE - Japonský záložník Keisuke Honda je blízko přestupu z CSKA Moskva do AC Milán. Podle ruských médií se už oba kluby dohodly na odstupném ve výši pět milionů eur (asi 130 milionů korun), sedmadvacetiletý fotbalista to však popřel.
11:01 PŘESTUP. Vedení pražské Sparty se dohodlo s Rosenborgem Trondheim na přestupu Bořka Dočkala za 15 milionů korun. Pro čtyřiadvacetiletého reprezentanta je přichystána tříletá smlouva s opcí, kterou podepíše po absolvování zdravotní prohlídky. VÍCE ZDE
9:04 SPEKULACE. Vypadá to, že Luis Suárez z Liverpoolu neodejde. Klub mu sice momentálně zakázal trénovat s týmem (naštvali je jeho výroky o tom, že chce odejít), přesto opakovaně prohlašuje, že svůj klenot do Realu Madrid neprodá.
8:40 JEDNÁNÍ. United budou mít pravděpodobně smůlu i v jiném rozjednaném transferu. Everton vydal prohlášení, ve kterém ujišťuje, že odmítne nabídky za záložníka Marouane Fellainiho a krajního obránce Leightona Bainese.
8:15 JEDNÁNÍ. Manažer Manchesteru United David Moyes prý dá poslední nabídku za Ceska Fábregase. United nabízí 40 milionů liber, ale je nepravděpodobné, že záložníka získají. Fábregas v minulých dnech prohlásil, že chce zůstat ve Španělsku.
07:55 SPEKULACE. Přestup Garetha Balea do Realu Madrid se komplikuje. Prezident madridského klubu Florentino Pérez prohlásil, že 85 milionů liber je za 24letého Velšana moc.
ČTVRTEK, 8. SRPNA
16:13 HOSTOVÁNÍ. Fotbalový útočník Jakub Petr se stěhuje z Olomouce do 1. FC Slovácko. Hanácký klub dnes třiadvacetiletého hráče uvolnil do týmu z Uherského Hradiště na roční hostování bez opce. 
15:49 PŘESTUP. Dvacetiletý Brazilec Bernard se stal novou posilou ukrajinských fotbalových mistrů ze Šachtaru Doněck, za které nastupuje i Tomáš Hübschman. Za ofenzivního záložníka, jenž v červnu vyhrál s reprezentací Pohár FIFA a v červenci vybojoval s Atlétikem Mineiro Pohár osvoboditelů, zaplatí vedení klubu 25 milionů eur (646 milionů korun).
15:13 JEDNÁNÍ. Barcelona dál usilovně shání stopera. Touží po Davidu Luizovi z Chelsea, toho ale Mourinho odmítá prodat. Dalším v hledáčku katalánského celku je Daniel Agger z Liverpoolu.
14:02 SPEKULACE. Záložník Barcelony Cesc Fábregas uvedl, že zůstává ve Španělsku. "Můj sen je hrát tady. Nikdy jsem nepřemýšlel, že bych Barcelonu opustil. Hraji v tom nejlepším klubu," utnul spekulace o možném přestupu do Manchesteru United, který za něj Barceloně poslal už dvě nabídky.
13:06 HOSTOVÁNÍ. Korejský fotbalista Park Ji-Sung po osmi letech opouští anglický fotbal. Záložník, který se radoval s Manchesterem United z triumfu v Lize mistrů, odchází z Queens Park Rangers a bude hostovat v Eindhovenu.
10:40 JEDNÁNÍ. Manchester United chce přivést dva hráče z Evertonu. Poslal nabídku za záložník Marouane Fellainiho (25) a obránce Leightona Bainese (28). Nadále prý též usiluje o Ceska Fábregase z Barcelony.
10:10 HOSTOVÁNÍ. Jakub Hora odchází z Plzně na hostování do konce sezony do Bohemians Praha 1905. Vedení prvoligového nováčka tak vyřešilo nedostatek ofenzivních hráčů. VÍCE ZDE
7:30 PŘESTUP. Do Sparty míří zvučná posila! Podle informací iSport.cz podepíše s letenským klubem roční smlouvu Tomáš Ujfaluši. Pětatřicetiletý stoper přichází jako volný hráč zadarmo. Necelé tři týdny po začátku sezony se tak do Gambrinus ligy vrací velká osobnost. Bývalý kapitán reprezentace, který si zahrál nejvyšší soutěž v Německu, Itálii, Španělsku a Turecku, však poslední rok na hřišti chyběl kvůli zranění. VÍCE ZDE
07:24 HOSTOVÁNÍ. Chilský fotbalový obránce Christián Cuevas necelý měsíc po přestupu do Chelsea odchází na roční hostování do Vitesse Arnhem. Nizozemský klub, kde už v minulosti z londýnského celku hostoval například český bek Tomáš Kalas, o tom informoval na svém webu.
STŘEDA, 7. SRPNA
17:25 HOSTOVÁNÍ. Slovenský fotbalista Miroslav Stoch odchází z Fenerbahce Istanbul do PAOK Soluň. V řeckém klubu, kam nedávno přišel i český útočník Tomáš Necid, bude třiadvacetiletý záložník hostovat do konce sezony.
14:37 JEDNÁNÍ. Barcelona poslala oficiální nabídku za Davida Luize. Přesto, že se částka pohybuje okolo 30 milionů liber, se Chelsea chystá transfer odmítnout. 
13:01 PŘESTUP. Ostrava získala z Frýdku-Místku osmnáctiletého obránce Josefa Celbu, který již v Baníku hostoval. Výměnou za něj do týmu nováčka druhé ligy odešel záložník Dalibor Vašenda.
12:28 Dnešní Tuttosport tvrdí, že Juventus si jako náhradu za Andreu Pirla vyhlédl Xabiho Alonsa. Španělský záložník hájící barvy Realu Madrid bude za rok zdarma.
11:30 JEDNÁNÍ. Trenér Manchesteru United David Moyes poslal nabídku za Marouane Fellainiho. Zájem o záložníka Evertonu značí to, že klub vzdal snahu o Ceska Fabregase z Barcelony.
10:00 SPEKULACE. Milionářský klub Anži Machačkala chystá veliký výprodej svých drahých hráčů. Nová koncepce majitele dagestánského klubu Sulejman Kerimov snížil rozpočet klubu na třetinu a hodlá se zaměřit na ruské hráče. Odejít by tak mohli Samuel Eto'o, Lassana Diarra nebo Willian. VÍCE ZDE
ÚTERÝ, 6. SRPNA
14:05 SPEKULACE. Chelsea údajně odmítá prodat Davida Luize do Barcelony, která se o něj silně zajímá. José Mourinho podle britských médií brzy otevřeně prohlásí, že 26letého stopera z Brazílie nikam nepustí.
12:30 PŘESTUP. Fotbalisty Valencie před novou sezonou posílí dlouholetý portugalský reprezentant Hélder Postiga. Jednatřicetiletý útočník přestupuje z Realu Zaragoza. Transfer dnes potvrdily oba španělské kluby.
11:46 JEDNÁNÍ. 91 milionů korun! Tolik nově nabízí Eintrach Frankfurt za sparťanského útočníka Václava Kadlece. Definitivní verdikt, zda jej letenský klub za tuto sumu uvolní, ale ještě nepadl. Prodá klíčového muže základní sestavy? Dost možná ano, v pondělí se vedení Sparty sešlo s reprezentantem Bořkem Dočkalem. Právě on by měl Kadlece nahradit. VÍCE ZDE
8:36 SPEKULACE. Slovenský obránce Martin Škrtel se patrně přesune z Liverpoolu do Neapole, kam ho láká Rafa Benítez.
8:34 SPEKULACE. Zprávy o odchodu Garetha Balea do Realu Madrid přiživil fakt, že Tottenham již odstranil svůj klenot z oficiálního klubového účtu na twitteru.
8:12 SPEKULACE. Útočník Atlétika Madrid Diego Costa vyslovil přání zůstat v klubu, přestože o něj usiluje Liverpool.
8:10 JEDNÁNÍ. Chelsea připravuje třetí nabídku na útočníka Waynea Rooneyho, jehož popularita v kabině Manchesteru United rapidně klesá.

8:00 HOSTOVÁNÍ. Francouzský útočník Loic Rémy stráví příští sezonu na hostování v Newcastlu. Šestadvacetiletý reprezentant je kmenovým hráčem Queens Park Rangers, s nimiž letos sestoupil do druhé ligy.

PONDĚLÍ, 5. SRPNA

21:28 SPEKULACE. Český fotbalový útočník Libor Kozák se ještě v létě bude nejspíš stěhovat z Lazia Řím do Turecka nebo Anglie. Podle serveru football-italia.net mají o služby nejlepšího střelce uplynulého ročníku Evropské ligy zájem Besiktas Istanbul a Sunderland.

17:47 JEDNÁNÍ. Bulharský brankář Nikolaj Mihajlov je na cestě do týmu nováčka Serie A Verony. Jeho přestup z nizozemského Twente Enschede bude potvrzen, pokud úspěšně projde lékařskou prohlídkou.

16:59 SPEKULACE. Wayne Rooney znovu opustil týmové soustředění, tentokrát těsně před zápasem s AIK Stockholm ve Švédsku. Údajně kvůli zraněnému rameni. V souvislosti s námluvami londýnského klubu ale zdravotním komplikacím anglického šutéra věří málokdo. VÍCE ZDE

13:50 PŘESTUP. Jan Rajnoch už má nové angažmá, v druhé turecké lize...

13:17 Chelsea ani na druhý pokus neuspěla u Manchesteru United s nabídkou na přestup útočníka Wayna Rooneyho. Londýnský klub byl tentokrát ochoten za sedmadvacetiletého anglického reprezentanta zaplatit údajně 25 milionů liber (asi 750 milionů korun).
9:15 JEDNÁNÍ. Eintracht Frankfurt chce tento týden dotáhnout přestup sparťana Václava Kadlece. V případě, že Sparta znovu odmítne svůj útočný klenot prodat, jednání budou přerušena a bundesligový klub přestane o Kadlece usilovat. Prý se raději zaměří na příchod jiného „snipera“. VÍCE ZDE
07:15 PŘESTUP. Útočník Gervinho opustil po dvou letech fotbalisty Arsenalu a přestoupil do AS Řím. Italský tým za šestadvacetiletého reprezentanta Pobřeží slonoviny zaplatil podle agentury SID částku kolem osmi milionů eur (přes 200 milionů korun).
NEDĚLE, 4. SRPNA
11:09 Cristiano Ronaldo miluje peníze a nejspíš je mu jedno, kde bude hrát. Teď třeba tlačí ke zdi Real Madrid. Pokud Bílý balet koupí z Tottenhamu za rekordní částku Garetha Balea, nechal se slyšet, že v klubu podepíše novou smlouvu. Zbývá splnit maličkost, musí brát 320 000 liber týdně, tedy dvojnásobek sumy, kterou dostane Bale. VÍCE ZDE
10:14 SPEKULACE. Britský Sunday Mirror tvrdí, že Wayne Rooney v příštím týdnu oficiálně požádá vedení Manchesteru United o přestup. Klub v minulých týdnech odmítl nabídky Arsenalu a Chelsea, pokud by se 27letého reprezentanta zbavil, chce jej spíš prodat do ciziny.
10:07 JEDNÁNÍ. Tottenham podle všeho rezignoval na možnost, že by udržel Garetha Balea. Hvězdný Velšan má namířeno do Realu, který je za transfer připraven zaplatit rekordních 100 milionů liber.

8:55 PŘESTUP. Kapitán fotbalistů USA Clint Dempsey se po šesti letech strávených v anglické Premier League vrací do zámořské MLS. Autor padesáti gólů za Fulham, kde se stal miláčkem publika, a v uplynulé sezoně hráč Tottenhamu Hotspur přestoupil do Seattlu.

SOBOTA, 3. SRPNA
17:50 Do Realu Madrid přestoupí Gareth Bale a po něm i Luis Suárez. Pokud pak Manchester United nabídne 80 milionů liber za Cristiana Ronalda, vrátí se Portugalec na Old Trafford. VÍCE ZDE

8:35 SPEKULACE. O jiného anglického forvarda Darrena Benta usiluje Fulham, nabízí 4,5 milionu liber. Aston Villa chce ale 6 milionů liber.

8:30 SPEKULACE. Anglický útočník Jermain Defoe je přestupním cílem Harryho Redknappa, manažera QPR.

8:20 SPEKULACE. Chelsea v nejbližších dnech otestuje Manchester United s nabídkou 40 milionů liber za Waynea Rooneyho.

8:15 SPEKULACE. Podle Daily Star bude přestup Garetha Balea zkompletován do úterý. Mělo by jít o nejdražší fotbalový přestup v historii - 100 milionů eur, možná víc? Bale ani už neodjel s Tottenham na přípravný zápas do Monaka a se spoluhráči se údajně emotivně rozloučil...
PÁTEK, 2. SRPNA
14:22 SPEKULACE. Fotbalová Sparta chce posílit mladou obranu o zkušeného mazáka Tomáše Ujfalušiho. Na dostupnost pětatřicetiletého hráče se vedení klubu poptávalo u agenta Dalibora Laciny. „Slyšel jsem o tom,“ prozradil někdejší reprezentant. Letenští však zvažují i další jména. VÍCE ZDE
9:15 SPEKULACE. Tohle by ještě před pár lety nikdo nečekal. Zpátky z Brazílie do Evropy by se mohl vrátit ještě jednou legendární Ronaldinho. O angažování mistra světa 2002, který nyní působí v Atlétiku Mineiro, bude usilovat po lednovém mistrovství světa klubů údajní Besiktas Istanbul. "Je velká hvězda na hřišti i mimo něj a byli bychom poctěni, kdyby do našeho klubu přišel," uvedl trenér tureckého klubu Slaven Bilič.
8:30 PŘESTUP. Dvaatřicetiletý francouzský záložník Benoit Pedretti přestoupil z Lille do Ajaccia.
8:15 SPEKULACE. West Ham chce koupit útočníka Marka Arnautoviče z Werderu Brémy, měl by vytvořit útočnou dvojici s Andy Carrollem.
8:10 SPEKULACE. Podle Daily Mail o budoucnosti Waynea Rooneyho rozhodnou fanoušci Manchesteru United. Prý setrvá v klubu, pokud jejich reakce v přípravných duelech příští týden nebude nenávistná. O Rooneyho dlouhodobě usiluje Chelsea.
8:00 JEDNÁNÍ. Liverpool nabízí 21,8 milionu liber za útočníka Atlétika Madrid Diega Costu. Španělský klub ale zatím nemá v úmyslu svého střelce prodat.
ČTVRTEK, 1. SRPNA
12:31 JEDNÁNÍ. Tottenham přednesl Realu Madrid podmínky, za jakých je ochotný prodat Garetha Balea. Jestliže „bílý balet“ přibalí k částce 100 milionů eur (asi 2,5 miliardy korun) útočníka Álvara Moratu, superhvězda z Walesu bude jejich. Do toho vstupuje bývalý šéf Realu s tím, že Bale bude mít za úkol nahradit Cristiana RonaldaVÍCE ZDE
10:11 SPEKULACE. Viktoria Plzeň zareagovala na zprávy o případném přestupu Vladimíra Daridy do Freiburgu. Potvrdila, že zájem ze strany bundesligového klubu existuje. Nicméně prodej 22letého záložníka v tuto chvíli vyloučila. Prioritou je postup do Ligy mistrů se současným kádrem. Ale co bude pak, to zatím Plzeňští nekomentují. VÍCE ZDE
7:10 SPEKULACE. Záložník Vladimír Darida nejspíš zamíří do německé bundesligy! Podle informací německého listu Badische Zeitung několikatýdenní jednání mezi Freiburgem a Viktorií Plzeň značně pokročila. VÍCE ZDE
7:05 PŘESTUP. Reprezentační obránce Tottenhamu Steven Caulker přestupuje ze svého mateřského klubu do týmu nováčka anglické ligy Cardiffu City. Jednadvacetiletý odchovanec "Spurs" podepsal v novém působišti čtyřletou smlouvu a velšský tým za něj utratil rekordní klubovou částku (ta dosud byla 7,5 milionu liber za jinou letní posilu útočníka Andrease Cornelia z FC Kodaň).
STŘEDA, 31. ČERVENCE
19:47 PŘESTUP. Útočník Roberto Soldado přestupuje z Valencie do Tottenhamu Hotspur. Podle španělských médií za něj anglický klub zaplatí 30 milionů eur (778,6 milionu korun).
ÚTERÝ, 30. ČERVENCE
Fanouškům Neapole se poprvé po přestupu ukázaly velké posily - útočník Gonzalo Higuaín a brankář Pepe Reina Fanouškům Neapole se poprvé po přestupu ukázaly velké posily - útočník Gonzalo Higuaín a brankář Pepe ReinaFoto ČTK
11:42 PŘESTUP. Milan Ferenčík uzavřel své působení v Baníku Ostrava a stal se novou posilou Spartaku Myjava. S aktuálně sedmým týmem slovenské ligy podepsal roční smlouvu s opcí. Myjavský klub to oznámil na svém webu.
11:12 SPEKULACE. List Manchester Evening News informuje, že Marouane Fellaini je záložní variantou pro kouče Manchesteru United Davida Moyese v případě, že Cesc Fábregas odolá vábení United a zůstane v Barceloně.
10:00 SPEKULACE. Mladý sparťanský útočník Václav Kadlec je podle slov agenta Pavla Pasky v hledáčku týmů z Německa i Ruska. Kromě už delší dobu trvajícího namlouvání Frankfurtu se právě v ruském tisku píše o nabídce 155 milionů korun od CSKA Moskva a dalších potenciálních destinacích v bundeslize – Schalke a Wolfsburgu. VÍCE ZDE
PONDĚLÍ, 29. ČERVENCE
12:12 HOSTOVÁNÍ. Bývalá brankářská jednička Liverpoolu Pepe Reina odchází na roční hostování do Neapole, kde se setká s bývalým liverpoolským koučem Rafaelem Benítezem Anglický klub to potvrdil na svých internetových stránkách. VÍCE ZDE
11:22 JEDNÁNÍ. Někdejší sparťanský záložník Juraj Kucka podle informací italského tisku opouští Janov a přestupuje do Wolfsburgu. Ten za něj zaplatí 9 milionů eur, Sparta by měla na podílu ze zisku vydělat přibližně 30 milionů korun. VÍCE ZDE
10:55 Barcelona zřejmě neposílí Thiago Silva. Osmadvacetiletý braizlský bek se podle deníku L'Équipe dohodl v Paris St. Germain na nové pětileté smlouvě, díky které bude vydělávat 12 milionů eur ročně (310 milionů korun), o dva víc než doposud.
8:40 SPEKULACE. Bayern Mnichov chce Davida Luize z Chelsea. A chystá se nabídnout 45 milionů liber. Podle všeho tím navýší původní nabídku 34,5 milionu liber. Bayern totiž kontaktoval Chelsea již o víkendu.
8:15 JEDNÁNÍ. Real Madrid to s Garethem Balem nevzdává. Tottenhamu v tuto chvíli nabízí 51 milionů liber + dva hráče (Angela Di Maríu a Fabia Coentraa). Šéf londýnského klubu Daniel Levy kvůli tomu zkrátil svoji dovolenou a chce jednat jak s Balem, tak Realem. Pokud by odešel, Tottenham by jej nahradil Javierem Pastorem z PSG. 
8:00 PŘESTUP. Portugalský obránce José Bosingwa, který se dohodl na rozvázání smlouvy v QPR, přestoupil jako volný hráč do tureckého Trabzonsporu.
NEDĚLE, 28. ČERVENCE
16:25 JEDNÁNÍ. Válka o křídelníka Garetha Balea mezi londýnským Tottenhamem a španělským Realem Madrid graduje. Bílý balet se pustil do útoku a za hvězdného hráče z Walesu je ochotný obětovat 95 milionů liber. VÍCE ZDE

16:20 SPEKULACE. Podle britského Mirroru vedení Manchesteru United nepustí Waynea Rooneyho do jiného klubu v Anglii. Pokud k prodeji anglického reprezentanta dojde, půjde pouze do týmu mimo Premier League.

9:38 Obránce José Bosingwa, bývalý fotbalista Chelsea, se dohodl v QPR na rozvázání smlouvy a stal se volným hráčem.
8:30 JEDNÁNÍ. Newcastle chce získat útočníka Bafetimbiho Gomise z Lyonu, nabízí 6,9 milionů liber.
8:25 SPEKULACE. Trenér AS Monaco Claudio Ranieri odmítl zprávy anglického tisku, že klub chce koupit Portugalce Naniho z Manchesteru United.
8:18 SPEKULACE. Manažer Swansea Michael Laudrup řekl, že chce do týmu přivést dalšího útočníka. Přestože nedávno koupil Bonyho Wilfrieda za 12 milionů liber a udělal z něj nejdražšího hráče v historii klubu.

8:15 SPEKULACE. Chelsea údajně nabízí za Waynea Rooneyho 30 milionů liber. Manchester United prý ale anglickému útočníkovi vzkázal, že bude s jeho prodejem souhlasit pouze v případě, pokud přestoupí do zahraničí a nebude působit v Premier League.

8:00 SPEKULACE. Arsenal prý navýšil nabídku na Luise Suáreze. Jde o částku 42,5 milionů liber. Do hry o uruguayského útočníka hodlá vstoupit také Real Madrid.

7:30 JEDNÁNÍ. Tottenham odmítl nabídku na Garetha Balea ve výši 81 milionů liber, Real Madrid už ale připravuje další – 85 milionů liber! Ve Španělsku se spekuluje, že Bale požádal klub, aby jej prodali. To manažer André Villas-Boas odmítl komentovat.

SOBOTA, 27. ČERVENCE

13:05 HOSTOVÁNÍ. Fotbalový brankář Jan Šeda bude chytat v nizozemské lize. Sedmadvacetiletý gólman odchází z Mladé Boleslavi na roční hostování do Waalwijku. "Pro Honzu je angažmá v nizozemské lize velkou výzvou. Byl ve Waalwijku na týdenních testech, na kterých uspěl. Měl by v klubu působit jako jednička," řekl agent David Nehoda.

12:10 PŘESTUP. Slovenský fotbalový obránce Lukáš Štetina se stal hráčem pražské Dukly, za kterou již v minulé sezoně odehrál 22 zápasů v rámci hostování z Charkova. Do ukrajinského klubu se po sezoně vrátil, ale nyní zamířil natrvalo na Julisku. Podle webu Dukly podepsal tříletou smlouvu.

10:50 SPEKULACE. Barcelona chce Chelsea nabídnout 25 milionů liber za 26letého Brazilce Davida Luize.

9:10 SPEKULACE. Kouč Manchesteru City by chtěl získat obránce Pepeho z Realu Madrid, připravit si musí zhruba 15 milionů liber.

8:28 SPEKULACE. Podle deníku The Sun nabízí Real Madrid za Garetha Balea rekordních 81 milionů liber. Tottenham měl ale odmítnout a tím čtyřiadvacetiletého záložníka pořádně namíchnul. "Chci do Realu," měl oznámit šéfům. VÍCE ČTĚTE ZDE »

PÁTEK, 26. ČERVENCE

15:05 PŘESTUP. Norwich potvrdil, že získal anglického útočníka Garyho Hoopera z Celtiku. Smlouvu podepsal na čtyři roky, přestupní částka nebyla zveřejněna.

14:51 PŘESTUP. Tottenham hlásí po příchodu Brazilce Paulinha další posilu do zálohy. Z Twente Enschede získal belgického fotbalistu marockého původu Nacera Chadliho. Přesná částka, kterou londýnský klub za hráče zaplatil, není známa, měla by se však pohybovat kolem sedmi milionů liber (210 milionů korun).

14:36 Vedení Newcastlu vyřešilo spor s útočníkem Papissem Cissé, který kvůli víře odmítal hrát v dresu s logem úvěrové společnosti. Senegalský fotbalista se tak po měsíci individuální přípravy vrátil k tréninku s prvním týmem.

14:17 PŘESTUP. Fotbalista Jiří Jeslínek se stal novou posilou Mladé Boleslavi. Univerzální ofenzivní hráč se do české nejvyšší soutěže vrací po dvou a půl letech strávených v ukrajinském prvoligovém celku Krivbas Krivoj Roh. Jeslínek s Boleslaví podepsal roční smlouvu a přichází zadarmo jako volný hráč. Pětadvacetiletý Jeslínek ukončil své působení na Ukrajině poté, co byl klub kvůli přetrvávajícím finančním problémům vyřazen z nejvyšší soutěže. 

14:12 HOSTOVÁNÍ. Kouč Liverpoolu Brendan Rodgers potvrdil, že brankář Pepe Reina zamířil na roční hostování do italské Neapole.

12:20 Nejlepší střelec uplynulého ročníku německé ligy Stefan Kiessling bude i nadále hrát za Leverkusen. Devětadvacetiletý fotbalista prodloužil s německým klubem smlouvu do roku 2017. Předchozí kontrakt mu měl skončit za dva roky.

12:19 JEDNÁNÍ. Zástupci Liverpoolu znovu zopakovali, že chtějí v klubu udržet nejlepšího útočníka minulé sezony Luise Suáreze. Současně potvrdili, že uruguayský fotbalista by se měl v sestavě objevit v posledním zápase přípravného asijského turné proti Thajsku. O Suáreze se v minulých dnech zajímal londýnský Arsenal, který za jeho služby nabízel nejprve 30 milionů a poté 40 milionů a jednu libru navrch (asi 1,2 miliardy korun). 

10:40 PŘESTUP. Liberec získal třetí letní posilu ze Slovenska. Z Nitry přišel Luboš Kolár, který se v novém působišti sejde s krajany Lukášem Hroššem a Lukášem Szabóem. Třiadvacetiletý záložník podepsal se Slovanem dvouletou smlouvu s následnou opcí.

9:26 JEDNÁNÍ. Matěj Vydra by mohl brzy najít nové působiště. Zájem o jednadvacetiletého útočníka potvrdil West Bromwich, což přiznal hráčův agent Ondrej Chovanec. Český talent patří italskému Udinese, ale netají se zájmem odejít na hostování do klubu v Premier League. VÍCE ZDE

9:25 JEDNÁNÍ. Tottenham zahájil jednání s Garethem Balem o nové smlouvě, potvrdil manažer André Villas-Boas.

8:59 PŘESTUP. Bývalý záložník Manchesteru United Eric Djemba-Djemba, který působil donedávna v Hapoelu Tel Aviv, přestoupil do Partizanu Bělehrad, k potencionálnímu soupeři Viktorie Plzeň ve 4. předkola Ligy mistrů.

8:50 PŘESTUP. Zkušený brankář Morgan De Sanctis (36) přestoupil z Neapole do AS Řím. Podepsal dvouletý kontrakt.

8:35 PŘESTUP. Fulham získal talentovaného záložníka Ange-Freddyho Plumaina z Lensu. Na tři roky.

8:31 PŘESTUP. Alžírský obránce Carl Medjani (28) opustil AS Monaco a přesunul se do Olympiakosu, kde podepsal smlouvu na tři roky.

8:20 HOSTOVÁNÍ. Čtyřiadvacetiletý levý obránce Didac Vila bude v nadcházející sezoně hostovat v Realu Betis. Vila patří AC Milán.

8:14 SPEKULACE. Juventus má stále zájem o Aleksandra Kolarova z Manchesteru City. Srbského obránce mají vyhledlého i přesto, že už se dohodli s jiným obráncem, Juanem Zunigou z Neapole.

7:40 JEDNÁNÍ. Manchester United se nevzdal nadějí na nákup Cesca Fábregase. Španělský záložník je připrven na návrat do Premier League, pokud mu Barcelona nedá dostatečný prostor. Nový kouč United Moyes o hráče velmi stojí, dosavadní dvě nabídky ale Barcelona odmítla.

ČTVRTEK, 25. ČERVENCE
22:00 PŘESTUP. Uruguayský útočník Braian Rodriguez (27) přestoupil z Huachipata do Realu Betis, kde podepsal čtyřletý kontrakt.
15:15 PŘESTUP. FC Sevilla získala z Paris St. Germain útočníka Kévina Gameira. Šestadvacetiletý francouzský fotbalista přestoupí za částku mezi osmi a deseti miliony eur. Až absolvuje lékařskou prohlídku, podepíše se španělským klubem pětiletou smlouvu.
11:40 HOSTOVÁNÍ. Defenzivní záložník či obránce Petr Trapp si poprvé v kariéře vyzkouší zahraniční angažmá. Domluvil se na ročním hostování z Plzně v řeckém celku FC Veria. Informoval o tom jeho agent Ondrej Chovanec na svém webu.
8:30 PŘESTUP. Olympiakos získal na trhu volných hráčů argentinského útočníka Javiera Saviolu, který v minulosti oblékl dres Barcelony či Realu Madrid. Smlouva byla podepsána na dva roky.
STŘEDA, 24. ČERVENCE
20:30 PŘESTUP. Bývalý záložník Machesteru United Kamerunec Eric Djemba Djemba podepsal dvouletý kontrakt s Partizanem Bělehrad. Srbský fotbalový šampion to oznámil krátce před odvetou 2. předkola Ligy mistrů proti arménskému Širaku.
17:40 Český fotbalový obránce Martin Jiránek po dvou letech skončil v Těreku Groznyj, kde mu vypršela smlouva. Čečenský klub o tom informoval na svých webových stránkách.
16:44 PŘESTUP. Brazilský fotbalista Vágner Love odchází z CSKA Moskva. Devětadvacetiletý útočník přestoupil za údajných dvanáct milionů eur (asi 311 milionů korun) do čínského celku Šan-tung Lu-neng Tchaj-šan.
16:08 HOSTOVÁNÍ. Dvaadvacetiletý záložník Vysočiny Jihlava Tomáš Kučera míří na hostování do druholigového Hradce Králové. Na stadiónu Pod lízátky stráví bez přestupové opce minimálně celou podzimní sezónu.
15:43 PŘESTUP. Argentinský útočník Gonzalo Higuaín přestoupil z Realu Madrid do Neapole. Italský celek za pětadvacetiletého fotbalistu podle médií zaplatil 37 milionů eur (asi 960 milionů korun) a po lékařské prohlídce s ním podepíše pětiletou smlouvu.
15:23 SPEKULACE. Argentinský útočník Gonzalo Higuaín byl údajně spatřen v Neapoli, kam by měl přestoupit z Realu Madrid. Do Neapole zamíří hostovat i brankář Liverpoolu Pepe Reina!
15:22 Český fotbalista Jan Morávek prodloužil smlouvu s bundesligovým Augsburgem až do léta 2017. Klub o tom informoval na svém webu. Původní kontrakt měl Morávkovi vypršet po sezoně.
15:20 JEDNÁNÍ. Arsenal se rozhodl, že koupí Luise Suáreze stůj co stůj. Liverpoolu, který zatím nechtěl o prodeji klíčového útočníka ani slyšet, nabídl 40 milionů liber plus 1 libru. A to kvůli klauzuli ve smlouvě, která nutí „reds“ informovat Suáreze o zájmu Arsenalu. Reakce uruguayského útočníka? Chce zahájit jednání s Arsénem Wengerem, manažerem „gunners“! VÍCE ZDE
14:40 PŘESTUP. Bývalý brazilský reprezentant Julio Baptista opouští španělský fotbalový klub Málaga a vrátí se domů do týmu Cruzeiro. K tomuto krok se rozhodl po dvou letech trápení zaviněném zdravotním problémy. Oznámilo to vedení španělského klubu.
9:05 SPEKULACE. Manažer Manchester United David Moyes využije do konce července výstupní klauzule u záložníka Evertonu Marouaneho Fellainiho, jehož trénoval. Částka? 22 milionů liber.
8:40 JEDNÁNÍ. Portugalský záložník Nani vyjednává o přestupu s AS Monaco. Manchester United údajně nebude mít problém s jeho prodejem. Informaci přinesl list The Times
8:13 SPEKULACE. Útočník Manchesteru United Wayne Rooney by mohl zvážit přestup do Arsenalu, pokud mu nevyjde Chelsea. Tvrdí to Daily Mail.
8:00 SPEKULACE. Valencia vzkázala Tottenhamu, že pustí útočníka Roberta Soldada jen za předpokladu, že londýnský klub položí na stůl 30 milionů eur. To je výstupní klauzule...
7:30 JEDNÁNÍ. Španělský záložník Cesc Fabregas podle skysports.com zvažuje setrvání v Barceloně poté, co Manchester United na něj předložil další nabídku.
4:30 Bývalý sparťanský útočník Wilfried Bony je definitivně hráčem Swansea. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, za kterého velšský klub podle BBC zaplatil Arnhemu 12 milionů liber (asi 362 milionů korun), dostal pracovní povolení potřebné k působení v anglické lize.
ÚTERÝ, 23. ČERVENCE
21:01 Útočník Václav Kadlec dnes prodloužil se Spartou Praha smlouvu o dva roky do léta 2016. Původní kontrakt měl vypršet po této sezoně a hrozilo, že poté odejde jako volný hráč. VÍCE ZDE
17:53 SPEKULACE. Chceme tě a nenecháme se odbýt. Snaha Realu Madrid o získání Garetha Balea je zdánlivě nevyčerpatelná. A možná bude slavit úspěch. Jak informuje list Marca, velšský fotbalista už odsouhlasil šestiletý kontrakt s Bílým baletem. Teď ještě zbývá dotáhnout dohodu s Tottenhamem, za který Bale hraje nyní. A to nebude zdaleka tak jednoduchá záležitost, ačkoliv se ve spekulacích objevují rekordní částky. VÍCE ZDE
17:14 SPEKULACE. Zatímco hráči Manchesteru United potí dresy na přípravném turné v Asii, údajně zraněný Wayne Rooney trávil víkend na golfu v Londýně. Jako náhodou v areálu, který leží jen 13 kilometrů od tréninkové základny Chelsea v Cobhamu. Sedmadvacetiletý reprezentant tam měl jednat o svém přesunu na Stamford Bridge. VÍCE ZDE
16:21 PŘESTUP. Chelsea oznámila, že získala na přestup teprve 18letého univerzála Cristiana Cuevase z chilského klubu O'Higgins. V londýnském klubu podepsal smlouvu do roku 2018.
13:46 PŘESTUP. Novou posilou fotbalistů Teplic se má stát ofenzivní záložník Ivo Táborský. Osmadvacetiletý univerzál na Stínadla míří z Mladé Boleslavi a v severočeském klubu by měl brzy podepsat smlouvu.
12:34 Novým trenérem fotbalistů Barcelony bude Argentinec Gerardo Martino. Krajan největší hvězdy týmu Lionela Messiho nahradí na lavičce španělského mistra nemocného Tita Vilanovu, který v pátek rezignoval kvůli léčbě rakoviny. VÍCE ZDE
11:45 JEDNÁNÍ. Tottenham znovu zkouší podepsat Lisandra Lopeze z Lyonu. Třicetiletého forvarda se jim nepovedlo zlanařit v zimě, jejich zájem stále trvá.
10:23 SPEKULACE. Manchester United je připraven zlomit přestupový rekord při nabídce za Garetha Balea. O konkrétní částce se nemluví, každopádně Real Madrid nabízí za velšského záložníka 85 milůionů liber.
9:52 SPEKULACE. Trenér Arsenalu Arséne Wenger je připraven otestovat Liverpool s další nabídkou za Luise Suáreze. Podle anglických médií je ochotný zaplatit 40 milionů liber.
9:35 HOSTOVÁNÍ. Bývalý mistr světa a Evropy David Trezeguet bude v argentinské fotbalové lize jeden rok hostovat v týmu Newell's Old Boys. Do klubu z Rosaria ho zapůjčilo vedení River Plate, jehož trenér Ramón Díaz přestal s pětatřicetiletým francouzským útočníkem počítat.
PONDĚLÍ, 22. ČERVENCE
18:35 JEDNÁNÍ. Barcelona podle španělských médií odmítla druhou nabídku Manchesteru United na záložníka Ceska Fabregase. Anglický mistr byl údajně ochoten zaplatit 35 milionů eur.
17:53 Nizozemský kouč Guus Hiddink se rozhodl odejít od fotbalistů Anži Machačkala, přestože minulý měsíc s bohatým ruským klubem prodloužil o rok smlouvu. Vedení dagestánského celku ihned oznámilo jméno jeho nástupce, kterým se stal další Nizozemec René Meulensteen, jenž po odchodu Alexe Fergusona z lavičky Manchesteru United skončil v realizačním týmu anglického mistra.
16:41 SPEKULACE. Největšími favority na pozici nového trenéra fotbalistů Barcelony jsou podle španělských médií Argentinec Gerardo Martino a bývalá klubová legenda Luis Enrique. Jeden z nich by prý měl na lavičce katalánského mužstva nahradit Tita Vilanovu, který v pátek rezignoval kvůli léčbě rakoviny. VÍCE ZDE
14:24 PŘESTUP. Šestnáctiletý fotbalista Roman Macek bude působit v Juventusu Turín. Talentovaný záložník Zlína podepsal s italským mistrem, v jehož vedení působí bývalý reprezentační kapitán Pavel Nedvěd, roční smlouvu s opcí na přestup. VÍCE ZDE
13:00 JEDNÁNÍ. Anglický fotbalový mistr Manchester United zvýšil nabídku za záložníka Ceska Fábregase z Barcelony. Minulý týden vedení Rudých ďáblů u katalánského celku neuspělo s 25 miliony liber, teď je za španělského reprezentanta připraveno zaplatit 30 milionů (asi 905 milionů korun). "Co jsem slyšel, tak jsme dostali odpověď na naši první nabídku," citoval server BBC trenéra Davida Moyese, jehož tým je momentálně na přípravném turné v Japonsku. "Tak jsme udělali druhou nabídku, ale já se o to moc nestarám, pracuje na tom Ed," řekl kouč na adresu zástupce ředitele United Eda Woodwarda, který kvůli jednání odletěl z Asie.
NEDĚLE, 21. ČERVENCE

17:36 Útočník Luis Suárez dorazil na předsezonní turné Liverpoolu do Austrálie, kde by měl s trenérem Brendanem Rodgersem jednat o svojí budoucnosti v klubu. Uruguayský útočník se v minulé sezoně stal druhým nejlepším střelcem anglické ligy, ale také dostal desetizápasový distanc za zkrat z dubnového utkání proti Chelsea, během něhož kousnul do ramene obránce Ivanoviče. Zájem o Suárezovy služby projevil Real Madrid, či Bayern Mnichov. Na letišti v Melbourne uruguayský kanonýr na otázky novinářů nijak nereagoval.

Luis Suárez dorazil do Austrálie na předsedzonní turné Liverpoolu Luis Suárez dorazil do Austrálie na předsedzonní turné LiverpooluFoto twitter.com

13:22 Finanční zdroje z prodeje Edinsona Cavaniho se fotbalová Neapol rozhodla využít k velkému posílení. Z Realu Madrid přivedla španělského reprezentačního stopera Ráula Albiola. Velmi blízko je také dohoda o ročním hostování brankáře Pepeho Reiny z Liverpoolu a podle deníku Corriere dello Sport je na spadnutí také přestup argentinského útočníka Gonzála Higuaína, za kterého by měl Real inkasovat 35 milionů eur (asi 905 milionů korun). VÍCE ZDE
SOBOTA, 20. ČERVENCE
18:55 PŘESTUP. Obránce André Santos opouští po dvou letech Arsenal. Třicetiletý Brazilec s 24 starty za národní tým se vrací do vlasti do Flamenga, kde už hostoval v roce 2005 z Figueirense.
PÁTEK, 19. ČERVENCE
20:54 PŘESTUP. Francouzský fotbalový šampion Paris St. Germain pokračuje v nákupech. Pro nadcházející sezonu ho posílí také devatenáctiletý brazilský obránce Marquinhos, který přichází z italského AS Řím.
15:43 Člen zlatého italského týmu z fotbalového mistrovství světa v roce 2006 Gianluca Zambrotta po roční pauze obnovuje profesionální kariéru. Šestatřicetiletý obránce našel angažmá v Chiassu, které hraje druhou švýcarskou ligu.
10:27 Brazilský útočník Robinho prodloužil smlouvu s AC Milán. Devětadvacetiletý fotbalista by měl v italském týmu setrvat do konce sezony 2015/2016.
8:30 SPEKULACE. Arsenal si údajně připravil 40 milionů liber na nákup útočníka Liverpoolu Luise Suáreze. Tvrdí to Daily Mail. Podle informací The Sun bude však Liverpool požadovat o 15 milionů liber víc...
8:25 SPEKULACE. Tottenham se připravuje na sérii nabídek na Garetha Balea. Po Realu Madrid to chce zkusit Manchester United. Londýnský klub bude však zájem ignorovat.
8:20 JEDNÁNÍ. Manažer Manchesteru United David Moyes znovu zopakoval, že útočník Wayne Rooney není na prodej. Zároveň přiznal, že usiluje o záložníka Barcelony Ceska Fabregase.
7:50 PŘESTUP. Bývalý kapitán argentinské fotbalové reprezentace Juan Sebastián Verón se vrací k hráčské kariéře. Osmatřicetiletý záložník se domluvil na roční smlouvě v klubu Estudiantes s tím, že jeho plat půjde na financování mládežnického výběru týmu z La Plata.
ČTVRTEK, 18. ČERVENCE
21:01 JEDNÁNÍ Fiorentina oznámila, že se s Manchesterem City dohodlo na transferu hvězdného útočníka Stevana Jovetiče.
20:09 PŘESTUP. Francouzský záložník Florent Malouda posílí Trabzonspor, kde bude jeho spoluhráčem i český obránce Ondřej Čelůstka. S tureckým klubem podepsal dvouletou smlouvu poté, co po šesti sezonách odešel z Chelsea.
20:04 PŘESTUP. Prvoligovou Vysočinu Jihlava posílil bosenský záložník Haris Harba. Pětadvacetiletý fotbalista přišel z druholigového Hradce Králové, který o přestupu informoval na svých internetových stránkách.
13:40 SPEKULACE. Sunderland zvažuje angažování bývalého záložníka Chelsea či Liverpoolu Raúla Meirelese (30), který je nespokojený ve Fenerbahce Istanbul.
12:50 SPEKULACE. Britský list Daily Mirror tvrdí, že Manchester United se pokusí koupit Garetha Balea poté, co nevyšly námluvy s Cristianem Ronaldem. Velšský univerzál bude stát 60 milionů liber.
12:11 PŘESTUP. Nizozemský obránce Douglas (25), kterému vypršela smlouva v Twente, se upsal ruskému klubu Dynamo Moskva na tři roky.
11:58 HOSTOVÁNÍ. Brankář Zbrojovky Brno Radek Petr míří na Kypr, kde by měl hostovat v Larnace. „Dalšího gólmana shánět nebudeme, z juniorky bude přeřazený mladý Veselý,“ informoval sportovní ředitel Zdeněk Kudela. Novou jedničkou je Václav Hladký, jeho náhradníkem Martin Doležal. VÍCE ZDE
11:32 PŘESTUP Brazilský fotbalista Maicon se po neúspěšném ročním angažmá v Manchesteru City vrací do Itálie. Pravý obránce, který před odchodem na ostrovy hrál za Inter Milán, přestoupil do AS Řím. Dnes to potvrdil jeho nedávný anglický zaměstnavatel. VÍCE ZDE
STŘEDA, 17. ČERVENCE
23:35 PŘESTUP. Francouzský záložník Florent Malouda, kterému ke konci sezony vypršela smlouva v Chelsea, přestoupil jako volný hráč do tureckého klubu Trabzonspor. Podepsal dvouletý kontrakt.
22:34 PŘESTUP. Talentovaný levý obránce Lucas Digne přestoupil z Lille do Paris St. Germain. Člen zlatého francouzského týmu z nedávného mistrovství světa fotbalistů do 20 let podepsal v novém působišti pětiletou smlouvu. Dnes o tom informovalo vedení pařížského klubu.
21:59 PŘESTUP. Španělský útočník Álvaro Negredo přestoupil ze Sevilly do anglické fotbalové ligy, v níž bude hrát za Manchester City. Za sedmadvacetiletého reprezentanta jeho nový zaměstnavatel podle médií zaplatí 28 milionů eur (725 milionů korun). VÍCE ZDE
20:10 SPEKULACE. Bohatý klub AS Monaco, který už získal Falcaa, usiluje o další hvězdnou posilu do útoku. Podle francouzských médií chce Brazilce Hulka ze Zenitu Petrohrad. Nabídne prý 60 milionů eur.
18:00 JEDNÁNÍ. Manažer Chelsea José Mourinho potvrdil, že klub učinil nabídku na útočníka Manchesteru United Waynea Rooneyho. "Blues" ale v prohlášení odmítli, že by součástí transferu měla být hráčská kompenzace v podobě Maty nebo Luize. "Rooney je jediným hráčem, o kterého usilujeme," doplnil pak Mourinho.
13:05 JEDNÁNÍ. Fotbalová Chelsea neuspěla s první nabídkou za útočníka Manchesteru United Wayna Rooneyho. Anglický mistr odmítl podle BBC možnost, že by výměnou za sedmadvacetiletého hráče dostal 10 milionů liber (300 milionů korun) a záložníka Juana Matu, či obránce Davida Luize. Chelsea později potvrdila nabídku, odmítla ale, že by nabízela United výměnou některého z hráčů. VÍCE ZDE
09:45 PŘESTUP. Záložník Kevin Strootman přestupuje z Eindhovenu do AS Řím. Podle italských médií třiadvacetiletý nizozemský reprezentant odcestoval do Itálie na lékařskou prohlídku a římský tým za něj zaplatí 17 milionů eur (441 milionů korun).
8:10 PŘESTUP. Galatasaray Istanbul využil opci na záložníka Felipeho Mela a změnil jeho hostování v přestup. Italskému mistrovi Juventusu Turína za třicetiletého bývalého brazilského reprezentanta zaplatí pět milionů eur.
ÚTERÝ, 16. ČERVENCE
22:47 PŘESTUP. Brazilský obránce Maicon (31) opustil Manchester City a přestoupil do AS Řím.
18:35 PŘESTUP. Uruguayský útočník Edinson Cavani přestoupil za 64 milionů eur (1,65 miliardy korun) z Neapole do Paris St. Germain. Částka překonala rekordní sumu vydanou za hráče ve francouzské lize a současně jde o i nejdražší fotbalový přestup tohoto léta. VÍCE ZDE
18:03 PŘESTUP. Fotbalový Sunderland získal italského reprezentanta Emanuela Giaccheriniho z Juventusu Turín. S osmadvacetiletým záložníkem, který vyhrál v posledních dvou sezonách italskou ligu, podepsal anglický prvoligový tým čtyřletou smlouvu.
16:05 JEDNÁNÍ. Český reprezentační útočník Tomáš Necid opouští ruskou ligu a v nadcházející sezoně bude s největší pravděpodobností hostovat v PAOK Soluň. Z moskevského CSKA ho chce řecký klub získat na roční hostování, hráč ještě musí podstoupit lékařskou prohlídku. VÍCE ZDE
15:25 PŘESTUP. Obránce Sparty Vlastimil Vidlička opouští Letnou, stal se novou posilou Olomouce. Na Hané podepsal dvouletou smlouvu s opcí. VÍCE ZDE
15:05 PŘESTUP. Milan Baroš podepsal smlouvu s  Antalyasporem. Někdejší fotbalový reprezentant se tak po půlročním angažmá v Baníku Ostrava vrací do turecké ligy, kde dříve působil v dresu Galatasaraye. VÍCE ZDE
14:48 HOSTOVÁNÍ. Fotbalisty Bohemians Praha 1905 krátce před startem prvoligové sezony posílí stoper Jakub Štochl, který přichází na hostování z Jablonce. Šestadvacetiletý obránce se 106 starty v první lize se tak v jednom týmu znovu setká se svým bratrem Matějem, s nímž společně působil v Příbrami.
11:44 SPEKULACE. Český reprezentant Libor Kozák může odejít z Lazia Řím. Šéf klubu z italské metropole Claudio Lotito vzkázal zájemcům, že čtyřiadvacetiletý nejlepší střelec minulého ročníku Evropské ligy bude volný pouze na přestup a za osm milionů eur (200 milionů korun). VÍCE ZDE
9:19 JEDNÁNÍ. Real Madrid odmítl nabídku od Tottenhamu za Fabia Coentraa. Londýnský klub nabízel 7 milionů liber, což za portugalského beka španělskému celku nestačilo.

9:15 SPEKULACE. Trenér Manchesteru United David Moyes potvrdil, že by rád přivedl dva hvězdné záložníky - Ceska Fabregase z Barcelony a Manuela Fellainiho z Evertonu. Stvořil by tak hvězdný střed pole.  

08:30 PŘESTUP. Český fotbalový brankář David Bičík změnil v rámci druhé turecké ligy dres. Z Mersinu, který sestoupil z nejvyšší soutěže, zamířil do Karsiyaky Izmir, kde podepsal smlouvu na dva roky.

PONDĚLÍ, 15. ČERVENCE

17:44 HOSTOVÁNÍ. Barcelona poslala talentovaného záložníka Rafinhu na roční hostování do Celty Vigo. Katalánský velkoklub tak dočasně opouští i druhý člen sourozenecké dvojice se španělsko-brazilskými kořeny. Rafinhův starší bratr Thiago Alcántara totiž přestoupil za koučem Pepem Guardiolou do Bayernu Mnichov.

16:52 Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard o další dva roky prodloužil smlouvu, která mu měla vypršet na konci nadcházející sezony. Třiatřicetiletý záložník si tak pojistil budoucnost v klubu, kde strávil celou kariéru.

15:54 SPEKULACE. Anglický fotbalový mistr Manchester United podle informací agentury AP nabízí 30 milionů eur (780 milionů korun) za záložníka Barcelony Ceska Fábregase. Pozornost na někdejšího kapitána Arsenalu upřeli "Rudí ďáblové" poté, co jiného záložníka Katalánců Thiaga Alcántaru získal Bayern Mnichov. Více informací ZDE.

15:53 PŘESTUP. Slovenský záložník Marek Kaščák je novou posilou fotbalistů Zbrojovky Brno. Bývalý kapitán Sigmy Olomouc, který odehrál v české lize 95 zápasů, dnes s klubem podepsal dvouletou smlouvu.

15:52 HOSTOVÁNÍ. Kádr libereckých fotbalistů posílil další Ukrajinec. Po středopolaři Sergeji Rybalkovi získali Severočeši z Dynama Kyjev na půlroční hostování také Vladislava Kalitvinceva. Informoval o tom klubový web.

14:00 HOSTOVÁNÍ. Martin Fillo odchází z Plzně na roční hostování do Brentfordu, kde bude hrát třetí anglickou ligu. Viktoria o tom informovala na svém webu.

13:02 HOSTOVÁNÍ. Baník Ostrava zúžil kádr o záložníka Dalibora Vašendu, který by měl hostovat v druholigovém Frýdku-Místku. Klub naopak stále čeká na odblokování přestupů, aby před začátkem nové prvoligové sezony mohl zaregistrovat nové tváře

11:01 SPEKULACE. Manchester City je blízko zisku útočníka Alvara Negreda a Stevana Jovetiče z Fiorentiny. Za oba je klub ochotný vysázet 40 milionů liber.

10:28 SPEKULACE. Manchester United podle britského Independentu obnovili svůj zájem o Ceska Fábregase. Jednání ke španělskému reprezentantovi nasměrovali poté, co jim Bayern Mnichov vyfoukl jiného Španěla, Thiaga Alcantaru.

10:14 SPEKULACE. PSG chtějí obránce Chelsea Branislava Ivanoviče. Urostlý Srb by v týmu Laurenta Blanca měl nahradit Gregory van der Viela, který je na odchodu do Interu Milán. Pařížský celek nabízí za přestup osm milionů liber, hráči pak čtyřletou smlouvu s nadstandardním platem.

9:35 JEDNÁNÍ. Obránce Vlastimil Vidlička se před startem ligy téměř jistě bude stěhovat ze Sparty do Sigmy Olomouc. „Je to domluvené,“ tvrdí zdroje Sportu. „Podepsané ještě nic není,“ oponuje Zdeněk Psotka, generální ředitel Sigmy. Odchod brzdí zranění hráče i případná výše platu fotbalisty. VÍCE ZDE

NEDĚLE, 14. ČERVENCE
20:43 PŘESTUP. Bayern Mnichov získal španělského záložníka a nejlepšího hráče ME fotbalistů do 21 let Thiaga Alcántaru, Barceloně za něj zaplatil 25 mil. eur.
11:33 Dvě ohlášené posily překvapivě končí ve Znojmě, aniž by týmu pomohly v rozjezdu Gambrinus ligy. Edgar Malakjan se vrací do Plzně, Tomáš Poznar do Zlína. Znojemský kouč Leoš Kalvoda od obou hráčů čekal lepší výkony. VÍCE ZDE
10:40 SPEKULACE. Podle zpráv listu Daily Mirror by liverpoolský kouč Brendan Rodgers přivedl hned několik posil. Vysněný trojlístek tvoří záložník Ajaxu Christian Eriksen, jeho spoluhráč z obrany Toby Alderweireld a levý bek Chelsea Ryan Bertrand.
09:39 JEDNÁNÍ. Manchester City by měl již brzy posílit Stefan Jovetič. Fiorentina se s protějšky z Premier League už dohodla, podle britského tisku zbývá jen doladit detaily smlouvy s třiadvacetiletým forvardem.
SOBOTA, 13. ČERVENCE
12:30 Anglický obránce Luke Shaw podepsal nový pětiletý kontrakt se Southamptonem. Osmnáctiletý fotbalista, který v poslední sezoně přitáhl svými výkony zájem elitních klubů Premier League, se tak rozhodl setrvat ve svém mateřském klubu.
10:30 PŘESTUP. Francouzský obránce Benoit Trémoulinas přestupuje přibližně za 6,5 milionu eur (168 milionů korun) z Bordeaux do Dynama Kyjev. Sedmadvacetiletý fotbalista podepsal v ukrajinském klubu čtyřletou smlouvu.
PÁTEK, 12. ČERVENCE
17:10 HOSTOVÁNÍ. Fotbalový útočník Jan Pázler se po půl roce vrací z Jablonce do pražské Dukly, kde bude hostovat v podzimní části nadcházející sezony.
16:15 HOSTOVÁNÍ. Slavia získala posilu do záložní řady. Z Hradce Králové přišel na roční hostování s opcí ofenzivní středopolař Vojtěch Štěpán.
14:22 PŘESTUP. Real Madrid dotáhl úspěšně do konce jednání se San Sebastianem a za 38 milionů eur (988 milionů korun) koupil třiadvacetiletého záložníka Asiera Illarramendiho. Klub se s oporou mistrů Evropy do 21 let dohodl na šestileté smlouvě. Illarramendi by měl v Realu časem nahradit Xabiho Alonsa.
11:07 Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo si zadělal u šéfů Realu Madrid na pořádný průšvih. Bez jejich vědomí na dovolené v Monaku, kde měl za úkol vyřídit pouze jednu reklamní záležitost, se údajně sešel s bohatým vlastníkem AS Monaco! Informaci zveřejnil francouzský magazín Le10Sport. VÍCE ZDE
8:28 SPEKULACE. O záložníka londýnské Chelsea Johna Obiho Mikela se zajímají dva turecké kluby Galatasaray a Trabzonspor.
8:15 JEDNÁNÍ. Nadějný levý obránce Luke Shaw (17) prý odmítne nabídky Manchesteru United a Chelsea a podepíše novou smlouvu v Southamptonu.
7:40 SPEKULACE. Slavia testuje estonského obránce Kaarla Kiidrona z Viktorky, jedná i o příchodu záložníka Vojtěcha Štěpána. Podle iDnesu se zajímala i o Jana Rajnocha, kterému skončila smlouva v Sivassporu, ten ale preferuje setrvání v zahraničí.
7:35 SPEKULACE. Liverpool se nechal slyšet, že o prodeji Luise Suáreze začne přemýšlet jen když se částka za něho přehoupne přes 40 milionů liber (asi 1,2 miliardy korun). Arsenal, který už ztroskotal s nabídkou 30 milionů, prý podle Sunu chystá přihodit milionů jen pět...
7:20 SPEKULACE. Alvaro Negredo, vyhlédnutá náhrada za Carlose Téveze v Manchesteru City, připustil, že by mohl opustit Sevillu. "Jsem tady moc spokojený, ale kolektivně jsme nedosáhli těch cílů, co jsme chtěli," nechal se slyšet podle deníku The Sun.
ČTVRTEK, 11. ČERVENCE
19:00 PŘESTUP. Záložník Victor Wanyama opustil Celtic a přestoupil do Southamptonu, kde podepsal čtyřletý kontrakt.
16:31 PŘESTUP. Fotbalisty Dukly Praha dnes definitivně posílil slovenský reprezentant do 21 let Marek Hlinka, který přichází z Banské Bystrice. Defenzivní záložník s dejvickým klubem podepsal smlouvu na tři roky.
16:07 PŘESTUP. Fotbalisty Atlétika Madrid posílil argentinský obránce Martín Demichelis. Dvaatřicetiletý stoper, který posledních dva a půl roku hrál za konkurenční Málagu, přichází jako volný hráč a podepsal roční smlouvu.
15:06 SPEKULACE. trenér Bayernu Pep Guardiola by rád sebral Barceloně největší hvězdu nedávného mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let Thiaga Alcántaru. O záložníka, jenž má v katalánském klubu smlouvu do roku 2015, má velký zájem také Manchester United.
14:04  Paraguayský kanonýr Roque Santa Cruz zůstane po odmítnutí Hamburku v Málaze. Jednatřicetiletý fotbalista v ní dosud hostoval z Manchesteru City, ale osvědčil se a španělský klub s ním podepsal smlouvu na tři roky.
13:56  HOSTOVÁNÍ. Talentovaný španělský fotbalista Gerard Deulofeu z Barcelony bude v následující sezoně hostovat v Evertonu. Devatenáctiletého ofenzivního hráče si do liverpoolského klubu přivedl jeho krajan a nový trenér Roberto Martínez. VÍCE ZDE
12:05 Nejtalentovanějšího českého mladíka čeká další posun v kariéře. Dvacetiletý obránce Tomáš Kalas zaujal natolik, že si jej trenér Mourinho nechá v kádru Chelsea. VÍCE ZDE
10:29 Zbrojovka Brno se zajímá o jednatřicetiletého slovenského středopolaře Marka Kaščáka. Bývalý kapitán fotbalistů Sigmy Olomouc, který odehrál v české lize 95 utkání, působil naposledy ve Spartaku Trnava.
10:28 HOSTOVÁNÍ. Vedení Nitry dotáhlo krátce před startem slovenské ligy do konce příchod dvou českých fotbalistů Martina Hály a Adama Ševčíka. Oba hráče získalo na půlroční hostování z Olomouce, kde se kouči Martinu Kotůlkovi nevešli do sestavy.
8:41 SPEKULACE. Arsenal se nevzdává myšlenek na návrat Ceska Fabregase. 26letý záložník v Barceloně nedostával tolik prostoru, kolik by si představoval, proto je možný jeho příchod do Londýna. Arsenal by mohl uplatnit klauzuli, kdy v případě odchodu z Nou Campu bude volný za 25 milionů liber.
8:32 SPEKULACE. Do boje o Cristiana Ronalda se zapojil i Manchester City. Pokud portugalská hvězda neuzavře nový kontrakt s Realem, nabídne hráči smlouvu s platem 300 000 liber týdně. VÍCE ZDE
8:29 SPEKULACE. Manchester City už si vybralo náhradu za Carlose Téveze. Podle britských médií lákají Alvara Negreda ze Sevilly. Nový Manažer Manuel Pellegrini by v letním přestupovém období rád přivedl jednoho až dva útočníky.
8:18 HOSTOVÁNÍ. Everton podepsal mladíka z Barcelony Gerarda  Deulofeu. Jeden z největších španělských talentů, který v minulé sezoně v barcelonském béčku nastřílel v 32 zápasech 18 branek, přichází do Anglie na roční hostování.
STŘEDA, 10. ČERVENCE
19:40 PŘESTUP. Obránce Adrian Rolko po sedmi letech opouští Mladou Boleslav a vrací se do Hradce Králové, který letos sestoupil do druhé ligy. Čtyřiatřicetiletý stoper dnes se svým mateřským klubem podepsal smlouvu.
19:12 PŘESTUP. Sunderland potvrdil příchod záložníka El Hadji Ba z francouzského Le Havre. Bývalý francouzský reprezentant do 20 let podepsal v klubu tříletou smlouvu a stal se sedmou posilou před novou sezonou.
16:45 HOSTOVÁNÍ. Deset dnů před začátkem sezony posílil fotbalisty Znojma záložník Radim Nepožitek. Pětadvacetiletý středopolař zamířil do týmu prvoligového nováčka na půlroční hostování z Olomouce.
14:21 Zkušení fotbaloví záložníci David Brunclík a Jan Štohanzl podepsali nové smlouvy s FK Mladá Boleslav. Osmadvacetiletý Brunclík má v klubu kontrakt do 30. června 2015, stejně starý Štohanzl pak do 30. června 2016.
14:09 Po konfliktu s rozhodčím a následném disciplinárním trestu opouští sportovní ředitel Leonardo klub Paris St. Germain. Bývalý brazilský fotbalista a mistr světa z roku 1994 odstoupil z vedení ligového mistra po dvou letech.
12:43 SPEKULACE. Ruský klub Anži Machačkala chce podepsat Naniho z Manchesteru United. Portugalský křídelní záložník pod Alexem Fergusonem v poslední době příliš nenastupoval, od nového kouče Moyese zatím nemá zprávu, že by s ním pro nový ročník počítal.
11:20 PŘESTUP. Ukrajinský mistr Šachtar Doněck angažoval argentinského útočníka Facunda Ferreyru, který je v kádru už jedenáctým fotbalistou z Jižní Ameriky. Šachtar má totiž na soupisce deset Brazilců a také českého reprezentačního záložníka Tomáše Hübschmana. Dvaadvacetiletý Ferreyra na Ukrajinu zamířil z Vélezu Sársfield, s nímž na podzim slavil titul argentinského mistra. Nový zaměstnavatel za něj zaplatil devět milionů dolarů (asi 181 mil. korun) a podepsal s ním smlouvu na pět let.
10:00 PŘESTUP. Zkušený fotbalový gólman Radek Černý se vrací z Anglie do Slavie Praha. Uzavřel tam smlouvu na jeden rok. VÍCE ZDE
9:00 SPEKULACE. Do hry o uruguayského útočníka Luise Suáreze z Liverpoolu vstoupí podle listu The Sun také španělský Real Madrid. Nabídka pro Reds bude ve výši 40 milionů liber, tedy o deset milionů liber vyšší než nabídl Liverpoolu Arsenal.
8:57 PŘESTUP. Mexický reprezentační záložník Giovani dos Santos přestoupil v rámci španělské fotbalové ligy do Villarrealu, který se po roce vrátil do nejvyšší soutěže. Čtyřiadvacetiletého majitele zlaté olympijské medaile z Londýna klub získal z Mallorky na čtyři roky.
7:20 PŘESTUP. Zkušený švédský fotbalový obránce Olof Mellberg se stal na dva roky hráčem dánského šampiona FC Kodaň, se kterým si zahraje Ligu mistrů. Na sever Evropy přichází z Villarrealu, jemuž pomohl postoupit do španělské ligy.
ÚTERÝ, 9. ČERVENCE
21:30 PŘESTUP. Neapol dojednala příchod José Callejona z Realu. V Itálii podepíše pětiletý kontrakt.
20:36  PŘESTUP. Týdny plné spekulací mohou utichnout. Bývalý sparťanský fotbalista Bony Wilfried přestoupil z Arnhemu do Swansea. S účastníkem anglické Premier League podepsal smlouvu na čtyři roky. VÍCE ZDE
20:24 PŘESTUP. Tomáš Borek přestoupil z pražské Dukly do Konyasporu. V tureckém klubu prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu na tři roky.
18:37 PŘESTUP. Kamerunský tank nejspíš definitivně opouští Letnou. Útočník Leonard Kweuke odchází ze Sparty do Rizesporu. Turecký klub o tom informoval na svých internetových stránkách. Sparta za něj měla dostat 1,3 milionu euro (téměř 34 milionů korun). VÍCE ZDE
18:15 JEDNÁNÍ. Eintracht Frankfurt na klubovém webu oznámil, že finalizuje jednání s Arsenalem o příchodu dánského útočníka Nicklase Bendtnera. Pokud to klapne, do dalších investic (Václav Kadlec) se s velkou pravděpodobností už pouštět nebude. VÍCE ZDE
18:02 PŘESTUP Fotbalisty Dukly Praha posílí slovenský reprezentant do 21 let Marek Hlinka z Dukly Banská Bystrica. Oba kluby se již dohodly, nyní se dolaďují poslední detaily a přestup by měl být dotažen ve čtvrtek.
17:19 SPEKULACE. Uruguayjského útočníka Luise Suáreze chce Arsenal. Útočník otevřeně naznačil, že v létě hodlá opustit Anfield Road. Kanonýr Liverpoolu byl v minulých týdnech spojován také se zájmem Realu Madrid.  
17:05 JEDNÁNÍ. Belgický ostrostřelec Christian Benteke požádal o přestup z Aston Villy. Pokud případný zájemce zaplatí požadovanou sumu (mluví se o 30 milionech liber), klub je připravený talentovaného útočníka uvolnit. Nejvíc ho chtějí Tottenham a Chelsea.
14:23 Předseda Bayernu Mnichov Karl-Heinz Rummenigge potvrzuje, že útočník Robert Lewandowski přestoupí do Bayernu po sezoně jako volný hráč. V Dortmundu mu skončí smlouva a novou nechce podepsat.
8:39 JEDNÁNÍ. Také druhá nabídka Chelsea na brankáře Johna Ruddyho byla ze strany Norwiche odmítnuta. Kouč José Mourinho tak pravděpodobně začne hledat brankářskou dvojku jinde.
8:34 SPEKULACE. Barcelona prý nabídla londýnské Chelsea 30 milionů liber za brazilského obránce Davida Luize. Daily Mail ovšem předpovídá, že "blues" tuto sumu odmítnou a budou požadovat víc.
8:22 SPEKULACE. Manchester United vylepší nabídku na obránce Leightona Bainese, jehož si chce přivést na Old Trafford manažer David Moyes.
8:15 SPEKULACE. Chelsea údajně prahne po útočníkovi Christianu Bentekovi, který v Aston Ville podal žádost o přestup. Tvrdí to list Daily Telegraph.
PONDĚLÍ, 8. ČERVENCE
19:15 JEDNÁNÍ. Dukla Praha na soustředění v Rakousku testuje srbského záložníka Miloše Radosavljeviče, který se v minulosti nedokázal prosadit ve Viktorii Žižkov. Dejvický klub o tom informoval na svém oficiálním webu.
17:09 PŘESTUP. Španělský útočník David Villa přestupuje do Atlétika Madrid. Klub se dnes dohodl s Barcelonou na částce 5,1 milionu eur. Pokud Villa v budoucnu přestoupí do jiného klubu, budou si Katalánci nárokovat 50% z přestupní částky.
16:57 PŘESTUP. Borussia Dortmund našla náhradu za Maria Götzeho! Za 25 milionů eur koupila Henrika Mchitarjana ze Šachtaru Doněck. Smlouvu podepíše do léta 2017.
16:52 HOSTOVÁNÍ. Sparťanský obránce Manuel Pamič se dohodl v Chievu Verona na ročním hostování s opcí.
16:35 PŘESTUP. Fotbalista Jan Rezek bude hrát čínskou ligu za Čchang-čchun, kam přestoupil z kyperské Famagusty. Dnes v Číně absolvoval lékařskou prohlídku.
15:30 PŘESTUP. Bayern Mnichov potvrdil, že se dohodl s italskou Fiorentinou na přestupu útočníka Maria Gomeze. Smlouvu podepíše v nejbližších dnech. VÍCE ZDE
15:07 PŘESTUP. Útočník Arouna Koné přestoupil z Wiganu do Evertonu, kde podepsal kontrakt na tři roky. Přestupní částka nebyla zveřejněna.
14:04 PŘESTUP. Francouzský obránce Eric Abidal, kterému na konci sezony odmítla Barcelona prodloužit kontrakt, přestoupil jako volný hráč do AS Monaco. Smlouvu podepsal na jeden rok s opcí.
13:50 JEDNÁNÍ. Fotbalisté Liberce by mohli získat dalšího talentovaného hráče z Dynama Kyjev. Vedení Slovanu usiluje o ukrajinského reprezentanta do 21 let Vladislava Kalitvinceva, dvacetiletý záložník se už se Slovanem připravuje na soustředění v Piešťanech.
10:25 PŘESTUP. Klub Bohemians 1905 se dohodl na angažmá se slovenským brankářem Peterem Gabrišem ze Slovanu Bratislava. Smlouvu podepsal podle slovenských médií na dva roky s opcí.
8:22 SPEKULACE. Útočník Robert Lewandowski přestoupí po nadcházející sezoně do Bayernu Mnichov. Oznámil to trenér Borussie Dortmund Jürgen Klopp. Polský fotbalista nechce v BVB podepsat novou smlouvu a stejně jako Mario Götze upřednostní vítěze Ligy mistrů.
8:20 JEDNÁNÍ. Španělský útočník David Villa by mohl již tento týden podepsat smlouvu s Tottenhamem, s klubem ji dosáhl ústní dohody.
8:15 JEDNÁNÍ. Podle britského listu The Times učinil Arsenal rekordní klubovou nabídku 30 milionů liber za útočníka Luise Suáreze. Jenže Liverpool ji odmítl. Nyní se londýnský celek rozhoduje, zda sumu nenavýší.
8:05 HOSTOVÁNÍ. Albánský útočník Bekim Balaj, který je kmenovým hráčem Sparty, bude v následující sezoně působit na hostování v polském celku Jagellonia Bialystok. Na Balaje může na konci ročníku uplatnit opci.
NEDĚLE, 7. ČERVENCE
23:00 SPEKULACE. Nejlepší hráč nedávného EURO fotbalistů do 21 let Thiago Alcántara možná zamíří z Barcelony do Manchesteru United. Podle britského listu Guardian by se mohl už v tomto týdnu stát první posilou nového trenéra anglických šampionů Davida Moyese za 17 milionů liber (513 milionů korun).
22:45 PŘESTUP. Fotbalisty Mladé Boleslavi opouští po pěti letech záložník Lukáš Opiela. Sedmadvacetiletý slovenský hráč se dohodl na dvouleté smlouvě v Senici, s kterou si zahraje předkolo Evropské ligy.
15:39 V pondělí bude hotovo a útočník Bony Wilfried se stane hráčem Swansea City. Podle serveru Sportsmail to řekl médiím předseda klubu Huw Jenkins. Swansea se konečně dohodla s Arnhemem na finančním odstupném. O jeho přesné výši se spekuluje, mělo by jít zhruba o 13,8 milionu liber (asi 414 milionů korun). VÍCE ZDE
10:37 PŘESTUP. Nigerijský fotbalový reprezentant Taye Taiwo opouští AC Milán a bude hrát za turecký Bursaspor, se kterým podepsal smlouvu na tři roky. Osmadvacetiletý obránce přišel do italského velkoklubu předloni z Marseille, ale odehrál v jeho dresu dohromady jen osm zápasů.Minulou sezonu strávil na hostování v Dynamu Kyjev, předtím půl roku působil v Queens Park Rangers.
SOBOTA, 6. ČERVENCE
18:27 Fotbalisty Slavie by mohl posílit stoper Jiří Krejčí. Sedmadvacetiletý obránce, který naposledy působil v maďarském týmu Pécs, je v pražském klubu na testech a nastoupil v dnešním přípravném duelu proti Hradci Králové.
17:30 PŘESTUP. Inter Milán získal dvě posily do obrany. Vyztuží ji argentinský reprezentant Hugo Campagnaro, který přichází z Neapole, a Marco Andreolli (dříve Chievo).
16:44 Srbský záložník Dejan Stankovič opouští po devíti letech Inter Milán. Čtyřiatřicetiletý fotbalista se domluvil s vedením klubu na ukončení smlouvy, kterou měl ještě na příští sezonu.
13:40 HOSTOVÁNÍ. Barcelona půjčila nejméně na rok španělského útočníka Bojana Krkice Ajaxu Amsterodam. Dvaadvacetiletý fotbalista se srbskými předky a bývalý reprezentant do 21 let minulou sezonu hostoval v AC Milán a nyní odešel do nizozemského mistra Ajaxu rovněž na hostování.
13:38 PŘESTUP. Fotbalový útočník Jozy Altidore si podruhé vyzkouší angažmá v anglické Premier League. Bývalého hráče Hullu přivede z Alkmaaru na ostrovy Sunderland. Informaci přinesly internetové stránky nizozemského klubu.
11:28 SPEKULACE. Real Madrid zřejmě posílí třiadvacetiletý záložník Asier Illarramendi ze San Sebastianu. Real by za něj měl zaplatit 30 milionů eur (asi 779 milionů korun), což je částka určená výkupní klauzulí ve smlouvě baskického rodáka.
PÁTEK, 5. ČERVENCE
16:58 PŘESTUP. Nejlepší bulharský fotbalista za loňský rok Georgi Milanov přestoupil do CSKA Moskva, kde bude spoluhráčem českého útočníka Tomáše Necida. Litex Loveč, kterému pomohl ke dvěma titulům, inkasoval podle ruských médií za jednadvacetiletého záložníka 2,5 milionu eur (asi 65 milionů korun).
16:07 PŘESTUP. Bývalý fotbalový reprezentant Daniel Pudil se upsal do roku 2017 druholigovému anglickému Watfordu, kde v minulé sezoně hostoval z Granady.
15:45 DOHODA. Chorvatský záložník Davor Kukec se nakonec domluvil s Baníkem Ostrava na podmínkách nové smlouvy. O dohodě informoval klub z Bazalů na svém webu.
15:15 PŘESTUP Španělské Atlético Madrid posílil brazilský útočník Leonardo Baptistao z konkurenčního Raya Vallecano. Podle španělských médií zaplatil vítěz Španělského poháru za dvacetiletého nadějného fotbalistu sedm milionů eur (181 milionů korun).
14:51 SPEKULACE. Manažer Chelsea José Mourinho pokračuje v přestavbě kádru. Do Anži Machačkala by mohl odejít útočník Demba Ba, který už o transferu jedná. Následovat by ho mohl záložník John Obi Mikel. Informaci přinesl britský list The Times.
10:48 PŘESTUP. Bývalý nejlepší střelec italské ligy Luca Toni bude v příští sezoně hrát za Hellas Verona. S nováčkem nejvyšší soutěže podepsal šestatřicetiletý fotbalista roční smlouvu.
12:28 HOSTOVÁNÍ Arsenal uvolnil záložníka Francise Coquelina na roční hostování do Freiburgu, kde si zahraje s českým reprezentantem Václavem Pilařem a obráncem Pavlem Krmašem. Bývalý francouzský reprezentant do 21 let už se zapojil do přípravy pátého celku minulé bundesligové sezony, který se kvalifikoval do Evropské ligy.
10:48 PŘESTUP. Českému reprezentantovi Tomáši Pekhartovi přibyl v útoku Norimberku konkurent. Do německého klubu přišel švýcarský fotbalista Josip Drmic z FC Curych a podepsal smlouvu na čtyři roky.
10:10 PŘESTUP. Fotbalisty Villarrealu po návratu do španělské ligy posílí zkušený slovinský reprezentant Bojan Jokič. Sedmatřicetiletý obránce přišel do týmu jako volný hráč z italského Chieva a podepsal smlouvu na čtyři roky.
9:15 PŘESTUP. Nováček anglické fotbalové ligy Crystal Palace získal útočníka Dwighta Gaylea, který se stal nejdražší posilou v historii klubu. Dvaadvacetiletý hráč přestoupil z druholigového Peterborough United za 8,5 milionu liber (přes 256 milionů korun) a podepsal čtyřletou smlouvu. Gayle přitom hraje profesionálně fotbal teprve rok.
7:42 PŘESTUP. West Brom potvrdil, že získal na trhu volných hráčů francouzského útočníka Nicolase Anelku. Podepsal roční smlouvu. VÍCE ZDE
7:32 JEDNÁNÍ. Anglický útočník Carlton Cole, kterému vypršela smlouva ve West Hamu, jedná o přestupu s nováčkem Premier League Crystal Palace.
7:31 SPEKULACE. Chelsea a nově i Tottenham bedlivě sledují situaci kolem Brazilce Hulka. Koupí ho v případě, pokud Zenit Petrohrad svolí k jeho prodeji.
7:30 SPEKULACE. Manchester City se prý chystá prodat pravého obránce Maicona. Je až číslem tři za Pablem Zabaletou a Micahem Richardsem. Trenér Manuel Pellegrini chce naopak posílit stoperský post. Rád by koupil Pepeho z Realu Madrid.
7:28 SPEKULACE. Turecký Besiktas lanaří Emmanuela Adebayora (29). Jeho současnému zaměstnavateli Tottenhamu údajně již předložili konkrétní nabídku.
ČTVRTEK, 4. ČERVENCE
22:26 PŘESTUP. Jen necelý měsíc zůstal bez angažmá bývalý kapitán AC Milán Massimo Ambrosini. Šestatřicetiletý fotbalista, kterému na San Siru neprodloužili smlouvu, se dohodl na ročním kontraktu s Fiorentinou.
21:04 PŘESTUP. Mladá Boleslav posílila konkurenci na brankářském postu. Středočeský celek dnes podepsal tříletou smlouvu s případnou opcí s Jakubem Divišem, jemuž vypršel kontrakt ve slovenském Prešově.
18:59 PŘESTUP. Německého fotbalového vicemistra a finalistu Ligy mistrů Borussii Dortmund posílil útočník Pierre-Emerick Aubameyang ze St. Etienne. Čtyřiadvacetiletý francouzský rodák, který reprezentuje Gabon, podepsal s německým klubem smlouvu na pět let. Aubameyang je druhou novou tváří v kádru Borussie po řeckém obránci Sokratisovi, který přišel z Werderu Brémy za 9,5 milionu eur. Šéf vestfálského celku Hans-Joachim Watzke v tomto týdnu fanouškům slíbil, že na posily v létě vynaloží celkem 50 milionů eur.
18.30 PŘESTUP. Bývalý anglický reprezentační brankář Scott Carson přestoupil z tureckého Bursasporu do Wiganu, kterému by měl pomoci k návratu do Premier League. Sedmadvacetiletý fotbalista podepsal s týmem úřadujících vítězů Anglického poháru smlouvu na tři roky.
17:32 JEDNÁNÍ. Už osm let čekají na zisk trofeje, jejich klub prodává jednu oporu za druhou. Nyní by Arsenal také jednou konečně mohl ulovit zvučnou posilu. Novým spoluhráčem kapitána české fotbalové reprezentace Tomáše Rosického by se totiž měl stát argentinský útočník Gonzalo Higuaín z Realu Madrid. Podle jeho otce a zároveň agenta jsou jednání s londýnským klubem v pokročilé fázi. VÍCE ZDE
17:02 JEDNÁNÍ. Zpátky do Anglie by se mohl vrátit francouzský útočník Nicolas Anelka. Bývalý hráč Arsenalu, či Chelsea by měl posílit West Bromwich poté, co vypršel jeho kontrakt v Juventusu Turín.
16:43 PŘESTUP. Talentovaný záložník Nathan Redmond přestoupil z Birminghamu City do Norwiche, kde podepsal smlouvu na čtyři roky.
14:40 PŘESTUP. Fotbalisté Teplic angažovali třetího hráče z Afriky. Severočeský klub dnes získal levonohého reprezentanta Kapverských ostrovů Nivalda a podepsal s ním dvouletou smlouvu s následnou opcí. Čtyřiadvacetiletý Nivaldo se doplnil v kádru dva Afričany Francise Litsingiho z Konga a Nigerijce Eugena Salamiho.
13:29 SPEKULACE. Milan Baroš by se mohl vrátit do Turecka. O služby bývalého reprezentačního útočníka, který strávil jaro v Baníku Ostrava, se podle turecký médií v současné době uchází sedmý celek uplynulého ročníku Superligy Antalyaspor. VÍCE ZDE
9:48 PŘESTUP. Francouzský útočník Djibril Cissé podepsal jako volný hráč smlouvu s ruským týmem Kubaň Krasnodar. Jednatřicetiletý fotbalista se dohodl s účastníkem třetího předkola Evropské ligy na ročním kontraktu se stejně dlouhou opcí. Fotbalový světoběžník Cissé strávil poslední půlrok na hostování v katarském celku Al Gharafa a po návratu se dohodl se svým kmenovým klubem Queens Park Rangers na rozvázání smlouvy.

9:18 SPEKULACE. O možném návratu Cristiana Ronalda se toho už napsalo dost. Samotný fotbalista teď ale přiznal, že mu bývalý klub chybí, nicméně okamžitý comeback na Old Trafford nepřichází v úvahu.

9:16 SPEKULACE. Britský list Daily Mirror píše, že Chelsea bude chtít posílit záložní řadu také o Daniele De Rossiho z AS Řím. Údajně chce nabídnout 10 milionů liber.

9:10 PŘESTUP. Chelsea potvrdila, že získala na přestup dvacetiletého záložníka Marka van Ginkela z Vitesse Arnhem, kde nastupoval vedle Tomáše Kalase či Bonyho Wilfrieda. Hráč nyní podstoupí zdravotní prohlídku, poté podepíše smlouvu. VÍCE ZDE

8:30 SPEKULACE. Manchester United údajně informoval Waynea Rooneyho, že pokud chce přestoupit do jiného klubu, musí podat písemnou žádost o transfer.

8:00 JEDNÁNÍ. Chelsea vylepšila nabídku na brankáře Johna Ruddyho z Norwiche, z kterého chce udělat novou brankářkou dvojku za Petrem Čechem. Informuje o tom Guardian. Norwich nedávno odmítl nabídku ve výši 5 milionů liber.

7:45 SPEKULACE. Manchester City shání útočníka. Podle Daily Express chce podepsat Alvara Negreda ze Sevilly. Přestup by stál 28 milionů liber.

STŘEDA, 3. ČERVENCE

20:28 HOSTOVÁNÍ. Gólman Antonín Buček odchází z Baníku Ostrava na hostování do kazašského týmu FK Ural Akžajyk, kde bude působit do 15. listopadu 2013.

19:07 PŘESTUP. Italský útočník Antonio Cassano mění v rámci domácí ligy působiště. Třicetiletý fotbalista se přesune z Interu Milán do Parmy, opačným směrem přestupuje jednadvacetiletý alžírský střelec Išak Belfodil.

17:09 PŘESTUP. Liverpool potvrdil, že záložník Jonjo Shelvey přestoupil do Swansea. Britská média spekulují o částce 6 milionů liber.

17:08 JEDNÁNÍ. Záložník Dukly Patrik Gedeon dostal nabídku od Baníku Most. „Pocházím odtamtud, uvažoval jsem nad tím,“ přiznává sedmatřicetiletý středopolař. „Ale zatím to padá,“ smetá odchod momentálně ze stolu. Na Dukle má ještě dvouletou smlouvu, navíc o přestupu nechce ani slyšet vedení klubu. „Abych řekl pravdu, bez Patrika Gedeona si to neumím představit,“ kroutí hlavou trenér Luboš Kozel.

16:29 PŘESTUP. Sunderland ulovil brankáře Vita Mannoneho z Arsenalu. Italský gólman podepsal dvouletou smlouvu, přestupní částka nebyla zveřejněna.

15:40 HOSTOVÁNÍ. Druhou letní posilou fotbalistů Teplic je krajní obránce Jan Krob, kterého klub získal den po nigerijském útočníkovi Eugenu Salamim. Odchovanec pražské Sparty přichází na roční hostování s opcí ze slovenského Prešova.

15:30 PŘESTUP. Záložník Isco dnes podepsal smlouvu s Realem Madrid. Jednadvacetiletý fotbalista se dohodl na pětileté smlouvě, španělský velkoklub za něj podle médií zaplatí Málaze kolem 30 milionů eur (asi 777 milionů korun).

Španělský supertalent Isco dnes podepsal smlouvu s Realem Madrid. Na snímku s prezidentem klubu Florentinem Perezem Španělský supertalent Isco dnes podepsal smlouvu s Realem Madrid. Na snímku s prezidentem klubu Florentinem PerezemFoto EPA

13:53 PŘESTUP. Ruský fotbalový reprezentant Alexandr Kokorin přestoupil za 19 milionů eur (přes 494 milionů korun) z Dynama Moskva do Anži Machačkala. Bohatý klub vyhověl podmínkám výstupní klauzule v hráčově smlouvě.

12:22 JEDNÁNÍ. Baník Ostrava se zajímá o služby útočníka Jakuba Rolince ze Sigmy Olomouc a chorvatského levého obránce Nenada Dediče, který naposledy působil v maďarském druholigovém celku Segedín 2011. Oba fotbalisté přicházejí na testy, než Baník vyřeší problém s pozastavenými přestupy kvůli dluhům.

10:38 Dvacetiletý útočník Stephan El Shaarawy zůstane v AC Milán. O italského reprezentanta se podle spekulací médií zajímaly Chelsea, Paris St. Germain, Neapol a Manchester City, ale vedení Rossoneri oznámilo, že talentovaného fotbalistu neprodá.

10:37 Zástupci fotbalového Hamburku přišli na poslední chvíli o vysněnou posilu Roqueho Santa Cruze. Příchod jednatřicetiletého paraguayského reprezentanta prý zhatila jeho manželka, která se nechtěla stěhovat na sever Německa.

10:10 JEDNÁNÍ. Záložník Dukly Tomáš Borek je blízko přestupu do Konyasporu. Nováček turecké fotbalové ligy s pražským celkem jedná, což potvrdil sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel.

09:55 PŘESTUP. Liverpool potvrdil už dříve dohodnutou posilu, od příští sezony bude jeho dres oblékat Kolo Touré. Dvaatřicetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny přišel do klubu zdarma poté, co mu vypršela smlouva v Manchesteru City. V novém působišti podepsal dvouletý kontrakt.

08:00 PŘESTUP. Olomouc získala další slovenskou posilu, po včerejším příchodu Ivana Lietavy klubovou soupisku rozšíří záložník Kamil Karaš z Košic. Oba hráči podepsali s hanáckým celkem dvouleté smlouvy. Informoval o tom klubový web.

 ÚTERÝ, 2. ČERVENCE

17:29 Fotbalisty Olomouce posílil Ivan Lietava. Zkušený slovenský útočník přichází jako volný hráč, naposledy na jaře působil v Trnavě. Se Sigmou podle klubového webu podepsal smlouvu na dva roky a k hanáckému týmu se dnes připojí na herním soustředění v Rakousku. Devětadvacetiletý vytáhlý forvard působil v nejvyšší české soutěži už v sezoně 2011/12, kdy hostoval v pražské Dukle a zaznamenal 11 ligových gólů ve 21 utkáních.

17:10 JEDNÁNÍ. Ze Sparty Vlastimil Vidlička pomalu odchází, jenže kde bude pravý obránce hrát v příští sezoně? Zájem má stále Olomouc. Námluvy proběhly i s Libercem. VÍCE ZDE
16:09 Bývalý trenér anglické reprezentace Steve McClaren se stal součástí realizačního týmu v Queens Parku. V týmu, který sestoupil do druhé anglické ligy, bude pomáhat trenérovi Harrymu Redknappovi.
14:49 PŘESTUP. Fotbalisté Hullu získali po postupu do Premier League už třetí posilu. Řady "Tygrů" rozšířil skotský brankář Allan McGregor, který po jedné sezoně opouští třetí tým posledního ročníku turecké ligy Besiktas Istanbul.
14:30 Na konci června vypršela Janu Rajnochovi smlouva v tureckém Sivassporu a stal se volným hráčem. Bývalý fotbalový reprezentant kvůli tomu panice nepropadá, trénuje individuálně a věří, že brzy přijde zajímavá nabídka. Prioritou pro jednatřicetiletého defenzivního univerzála zůstává Turecko, domů se ještě vracet nechce. "Nemyslím si, že by byl čas, abych se vracel domů, ale nikdy neříkej nikdy," řekl pro agenturu ČTK.
13:55 PŘESTUP. Fotbalisté Teplic získali první letní posilu. Severočeskému klubu se upsal nigerijský útočník Eugene Salami a s týmem se už připravuje na soustředění v Modré. Informoval o tom klubový web.
13:13 PŘESTUP. Konžský fotbalový obránce Christopher Samba se po půl roce vrací z Queens Park Rangers do Machačkaly. Anglický klub za devětadvacetiletého hráče podle serveru Sky Sports dostane 12 milionů liber (přes 363 milionů korun), o půl milionu méně, než kolik za Sambu letos v lednu zaplatil.
10:28 JEDNÁNÍ. Německý fotbalový reprezentant Mario Gomez se přiblížil odchodu z Bayernu Mnichov do Fiorentiny. Podle agentury SID se sedmadvacetiletý útočník již s italským klubem dohodl na podmínkách čtyřleté smlouvy.
9:40 JEDNÁNÍ. Český útočník Pavel Fořt se pravděpodobně stane novou posilou Slovanu Bratislava. Třicetiletý fotbalista zaujal na testech a ligový šampion a účastník druhého předkola Ligy mistrů mu nabídne dvouletou smlouvu. "Lze říct, že přesvědčil. Momentálně odcestoval do Drážďan, aby si tam uzavřel všechny náležitosti. Víceméně jsme dohodnutí, jeho přestup je třeba dotáhnout jen papírově. Nabídneme mu dvouletou smlouvu s opcí," uvedl viceprezident Slovanu Petr Kašpar pro deník Šport.

8:29 JEDNÁNÍ. Sparťanský záložník Jakub Podaný by mohl zamířit na hostování k nováčkovi řecké ligy Kallonis. "Sídlí na ostrově Lesbos, zájem tam je. V úterý s Jakubem letíme do Řecka," prozradil hráčův agent David Nehoda pro Aktuálně.cz.

8:01 SPEKULACE. O francouzského útočníka Nicolase Anelku (34) usiluje West Brom. Anelka, jenž dohrával sezonu v Juventusu, je od včerejška volným hráčem.

7:59 Trenérem fotbalistů Viktorie Žižkov bude Jindřich Trpišovský. Původně měl v letní přípravě vést druholigové mužstvo jen provizorně, ale vedení klubu ho v pondělí potvrdilo v roli hlavního kouče.

7:45 SPEKULACE. Chelsea údajně usiluje o útočníka AC Milán Stephana El Shaarawyho. Přestupní částka za dvacetiletého fotbalistu se pohybuje kolem 30 milionů liber. Píše o tom Daily Express. Britské rádio talkSPORT pro změnu informuje, že El Shaarawy by mohl zamířit do Chelsea výměnou za Fernanda Torrese.
7:35 PŘESTUP. Bývalý kapitán americké fotbalové reprezentace Carlos Bocanegra se po devíti letech strávených v evropských klubech vrací do zámořské MLS. Čtyřiatřicetiletý obránce podepsal smlouvu s týmem Chivas USA.
7:18 PŘESTUP. Brazilský záložník Paulinho, který byl jednou z hvězd právě skončeného Poháru FIFA, se stal posilou fotbalistů Tottenhamu. Londýnský celek získal čtyřiadvacetiletého hráče z Corinthians, podle médií za něj zaplatí 20 milionů eur (520 milionů korun). "Zajímal se o mě také Inter Milán, ale s konkrétní nabídkou přišel Tottenham," uvedl Paulinho na tiskové konferenci v Sao Paulu.
 PONDĚLÍ, 1. ČERVENCE
22:49 HOSTOVÁNÍ. Novým působištěm záložníka Martina Zemana bude Senica. Slovenský vicemistr získal čtyřiadvacetiletého českého fotbalistu z pražské Sparty na roční hostování.
22:30 PŘESTUP. Arsenal získal dvacetiletého francouzského útočníka Yayu Sanoga. Mládežnickému reprezentantovi vypršela smlouva v Auxerre, takže do londýnského klubu přestoupil zadarmo.
19:19 HOSTOVÁNÍ. Švýcarský obránce Johan Djourou jde z Arsenalu na roční hostování do Hamburku, který má navíc opci na případný přestup. Šestadvacetiletý fotbalista strávil v německé bundeslize už jarní část minulé sezony, kdy hostoval v Hannoveru.
15:50 PŘESTUP. Fotbalisty Wolfsburgu posílil obránce Timm Klose. Pětadvacetiletého švýcarského reprezentanta získal tým, za který nastupuje i český záložník Jan Polák, z Norimberku za pět milionů eur (130 milionů korun).
11:49 PŘESTUP. Turecký reprezentační útočník Halil Altintop po rozvázání smlouvy s Trabzonsporem zamířil po dvou letech zpátky do německé fotbalové bundesligy. Rodák z Gelsenkirchenu se dohodl na dvouletém kontraktu s Augsburgem, kde bude spoluhráčem českého záložníka Jana Morávka.
11:29 PŘESTUP. Španělský útočník Fernando Llorente dorazil do Turína, kde dnes definitivně zfinalizuje svůj transfer do Juventusu. Přestupuje zadarmo, v Athlétiku Bilbao mu vypršel kontrakt. Llorente byl domluvený s Juventusem takřka celou minulou sezonu.
8:55 JEDNÁNÍ. Bývalý brankář anglické reprezentace Scott Carson s největší pravděpodobností opustí turecký Bursaspor a přestoupí do druholigového Wiganu za 800 tisíc liber. Píše to Daily Mirror.
8:52 JEDNÁNÍ. Manažer Tottenhamu André Villas-Boas telefonoval přímo Davidu Villovi a přemlouval ho, aby přestoupil z Barcelony do londýnského klubu. Informuje o tom britský list The Times.
8:52 SPEKULACE. Manchester United údajně hledá stopera a jednoho má vyhlédnutého - Ezequiela Garaye. Jeho dosavadní klub Benfica Lisabon už koupil jeho náhradu.
8:45 SPEKULACE. Brazilský útočník Neymar, který v noci zazářil ve finále Poháru FIFA, vyjádřil své přání, aby anglický forvard Wayne Rooney přestoupil do Barcelony. Ta však po hráči půjde v momentě, kdy Manchester United svolí k jeho odchodu. A to je zatím nereálné.
8:21 HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní záložník Villarrealu Jonathan de Guzman bude se rozhodl setrvat na hostování ve Swansea, kde odehrál i minulou sezonu.
 NEDĚLE, 30. ČERVNA
21:01 Fotbalisté Olomouce zúžili před odjezdem na soustředění do Rakouska kádr o čtyři hráče. Kádr Sigmy opustili Martin Hála, Adam Ševčík a testovaní cizinci Mihajilo Jovanovič s Benem Sweatem u USA. U něho nastaly administrativní problémy a klub se k němu má v plánu v zimě vrátit. Odchovanci Hála a Ševčík jdou na hostování do Nitry.
15:01 PŘESTUP. Monako získalo z Lyonu nadějného útočníka Anthonyho Martiala. Za sedmnáctiletého fotbalistu zaplatil nováček francouzské ligy pět milionů eur (130 milionů korun).
11:23 JEDNÁNÍ. Nováčka první fotbalové ligy Znojmo by mohli posílit záložníci Edgar Malakjan z Plzně a Nemanja Kuzmanovič z druholigových Bohemians Praha. Oba hráči se v příštím týdnu zapojí do přípravy moravského mužstva.
10:15 Bývalý kouč brazilské reprezentace a nejúspěšnější trenér tamní fotbalové ligy Vanderlei Luxemburgo byl vyhozen z klubu Gremio. Krátce před startem soutěže po pauze kvůli Poháru FIFA mu klubové vedení oznámilo, že u mužstva po roce a půl končí.
SOBOTA, 29. ČERVNA
09:00 PŘESTUP. Portugalského mistra FC Porto posílí mexický reprezentant Héctor Herrera. Porto zaplatí týmu Pachuca osm milionů eur (208 milionů korun). Třiadvacetiletý střední záložník podepsal čtyřletou smlouvu s výstupní klauzulí ve výši 40 milionů eur.
PÁTEK, 28. ČERVNA
23:22 JEDNÁNÍ. O brazilského brankáře Julia Cesara, který momentálně válí na Poháru FIFA, se přetahují dva italské kluby Fiorentina a AS Řím. V minulé sezoně působil v anglickém QPR, který sestoupil.
18:45 PŘESTUP. Bývalý záložník Sparty Ludovic Sylvestre odmítl podepsat novou smlouvu v anglickém Blackpoolu a přestoupil zadarmo do tureckého Rizesporu. "Z transferu jsem nesmírně šťastný. Měl jsem i jiné nabídky z Anglie, Ruska a Španělska, ale majitel Rizesporu má velké ambice a cíle. Je to správný krok," je přesvědčený Sylvestre. Rizespor usiluje také o útočníka Sparty Léonarda Kweukeho, zástupci klubu už jednali s letenským klubem v Praze.
Do Sparty přestoupil Ludovic Sylvestre ze slavné BarcelonyFoto Michal Beránek (Sport)
16:50 HOSTOVÁNÍ. Záložník Chelsea Marko Marin bude celou sezonu hostovat ve španělské Seville.
15:50 Obránce Radek Dejmek, který v uplynulé sezoně působil v Příbrami, se stal novou posilou fotbalistů Korony Kielce. Pětadvacetiletý stoper uspěl v jedenáctém celku polské ligy na testech a v pátek s jeho vedením uzavřel dvouletou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu.
15:25 Po krátké přípravě v domácích podmínkách se fotbalisté Sparty přesunuli na herní kemp do Rakouska. Na hlavní fázi přípravy vybral trenér Lavička celkem 26 hráčů. V kádru chybí Manuel Pamič, Vlastmil Vidlička a Leonard Kweuke. VÍCE ZDE

15:17 PŘESTUP. Fotbalisty Slovanu Liberec posílil slovenský brankář Lukáš Hroššo, který přestoupil z Nitry. Šestadvacetiletý gólman podepsal s třetím celkem minulé prvoligové sezony tříletou smlouvu. Bývalý slovenský reprezentant do 21 let je odchovancem Nitry, kde působil od roku 2006. Před dvěma roky hostoval ve Slovanu Bratislava.

14:23 JEDNÁNÍ. Viktoria Plzeň kvůli nabitému kádru zřejmě "obětuje" Davida Štípka. Rychlík s velkým potenciálem doplatí na velkou konkurenci na pravém kraji zálohy. Podle informací deníku Sport zamíří na hostování do Mladé Boleslavi. VÍCE ZDE

14:06 Fotbalisty Fenerbahce, mezi které nově patří i český obránce Michal Kadlec, povede Ersun Yanal. Bývalý trenér turecké reprezentace podle agentury Reuters podepsal roční smlouvu a u istanbulského celku vystřídá Aykuta Kocamana, který po sezoně odstoupil.

12:08 PŘESTUP. Španělská kolonie ve fotbalovém klubu Swansea se rozrostla o šestého hráče. Devátý tým anglické ligy získal stopera Jordiho Amata z Espaňolu Barcelona za tři miliony eur (téměř 78 milionů korun).

11:46 Největší potenciál k přestupu z české ligy mají dva reprezentanti – Vladimír Darida z Plzně a Václav Kadlec ze Sparty. „To by byli asi jedny z mála velkých transferů,“ říká hráčský agent Viktor Kolář z agentury Sport Invest. VÍCE ZDE

9:00 SPEKULACE. Do boje o Garetha Balea se zapojil i Manchester United! Podle listu Daily Star na hvězdu Tottenhamu zaměří pozornost v momentě, kdy zkrachují pokusy o návrat Cristiana Ronalda.

8:56 SPEKULACE. Petr Čech by mohl mít nového kolegu! Chelsea nabídla £5 millionů liber za gólmana Norwiche Johna Ruddyho. Klub však částku odmítl, Chelsea by musela zdvojnásobit sumu, aby měla šanci brankáře podepsat. VÍCE ZDE
8:53 JEDNÁNÍ. Křídelní hráč z Manchesteru Scott Sinclair požádá nového manažera Manuela Pellegriniho, aby mohl odejít na hostování. Někdejší hráč Swansea by mohl zamířit do West Bromwiche.
8:25 JEDNÁNÍ. Everton odmítl nabídku Manchesteru United za obránce Leightona Bainese. United nabízeli 12 milionů liber, pokud chtějí beka získat, budou muset přihodit ještě čtyři miliony.
ČTVRTEK, 27. ČERVNA
22:19 SPEKULACE. Podle italského Gazzetta dello Sport Barcelona už má připravenou nabídku pro obránce Marquinhose z AS Řím. Za 19letý talent je ochotná zaplatit mezi 25 - 28 miliony eur.  
21:27 JEDNÁNÍ. Arnhem popřel, že by se dohodl na prodeji Bonyho Wilfrieda do Anglie. Hráč ale věří, že transfer vyjde. "Swansea je úžasný klub, hraje atraktivní fotbal. Je to pro mě velká šance, abych si zahrál v Premier League. Pochopil jsem, že za mě nabízí 12 milionů eur, což je částka, kterou Vitesse požaduje. Věřím, že se brzy dozvím pozitivní zprávy," neskrývá zájem někdejší kanonýr Sparty.
19:23 PŘESTUP. Záložník Václav Pilař si ve svém novém působišti Freiburgu zahraje i se švýcarským reprezentantem Gelsonem Fernandesem, kterého dnes německý klub získal ze Sportingu Lisabon. O podmínkách přestupu šestadvacetiletého fotbalisty kluby neinformovaly.
17:54 PŘESTUP. Fotbalová Chelsea prodala nizozemského obránce Jeffreyho Brumu do PSV Eindhoven. Jednadvacetiletý hráč přestoupil podle listu De Telegraaf za 3,5 milionu eur (přes 91 milionů korun). Čtyřnásobného reprezentanta čeká ještě lékařská prohlídka, po níž podepíše smlouvu na čtyři roky.
16:05 Zkušený fotbalista Martin Lukeš prodloužil kontrakt s Baníkem Ostravou o další rok. Čtyřiatřicetiletý záložník je nyní ve čtrnáctém celku uplynulé sezony první ligy smluvně vázán do 30. června 2014.
15:22 PŘESTUP. Fotbalový útočník Vojtěch Přeučil odchází z Dukly do Jihlavy, která ho testovala v letní přípravě. Pražský klub přestup oznámil na svém oficiálním webu. V Dukle končí po třech letech také další ofenzivní hráč Jakub Sklenář, jemuž nebyla prodloužena smlouva. Další fotbalisté Dukly Tomáš Pospíšil a Ondřej Šiml budou v následujícím ročníku hostovat v Pardubicích, respektive v Táborsku.
14:55 JEDNÁNÍ. Bony Wilfried přestupuje z Vitesse Arnhem do Swansea City. Ex-sparťanský útočník si tak zahraje anglickou Premier League, po které toužil celý život. Za hotovou věc to považují nizozemské média. Podle serveru Ad.nl se transfer zkompletuje během několika hodin. VÍCE ZDE
14:29 PŘESTUP. Schalke koupilo z Mohuče maďarského fotbalového útočníka Ádáma Szalaie. Pětadvacetiletý reprezentant podepíše v Gelsenkirchenu čtyřletou smlouvu, Schalke za něj zaplatilo osm milionů eur (207 milionů korun).
12:09 HOSTOVÁNÍ. Obránce Arsenalu Johan Djourou bude příští sezonu hostovat v Hamburku. Německý klub tuto informaci potvrdil.

10:22 PŘESTUP. Ruský útočník Andrej Aršavin, kterému vypršela smlouva v Arsenalu, se vrací do Zenitu Petrohrad. S klubem podepsal dvouletý kontrakt.

10:16 SPEKULACE. Chystá se velký návrat? Hvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo se má prý v příštích třech dnech oficiálně setkat se zástupci Manchesteru United. Informuje o tom španělský list El País. Velmi pravděpodobně budou rokovat o možném přestupu portugalského kapitána zpátky na Old Trafford. VÍCE ZDE

10:00 JEDNÁNÍ. Útočník Bony Wilfried intezivně vyjednává o přestupu do Swansea. Záleží, zda se klub z Premier League domluví s Vitesse Arnhem na přestupní částce. Hovoří se o 8 až 10 milionech liber.

9:13 SPEKULACE. Real Madrid nevzdává snahu ulovit Garetha Balea z Tottenhamu. Údajně k nabízené částce přihodil záložníka Angela Di Mariu.

8:40 Liverpool chce urgentně řešit s Luisem Suárezem tvrzení, že se dohodl s Realem Madrid na podmínkách kontraktu. To je v rozporu s jeho současnou mlouvou, neboť Liverpool nedal uruguayskému útočníkovi svolení zahájit jednání o přestupu s jiným klubem.

8:15 SPEKULACE. Technický ředitel Tottenhamu Franco Baldini bude na konci týdne jednat s útočníkem Davida Villy o jeho přestupu z Barcelony. Informaci přinesl Daily Mail.

7:44 PŘESTUP. Real Madrid získal z Málagy ofenzivního záložníka Isca, který loni v prosinci obdržel ocenění Zlatý chlapec pro nejlepšího fotbalistu Evropy do 21 let. Přestup v rozhovoru pro stanici Radio Nacional de Espaňa oznámil prezident Bílého baletu Florentino Pérez s tím, že zbývá už jen obvyklá lékařská prohlídka hráče. Real podle médií za jednadvacetiletého fotbalistu zaplatí kolem 30 milionů eur (asi 777 milionů korun). VÍCE ZDE

STŘEDA, 26. ČERVNA

19:29 PŘESTUP. Španělský fotbalista Beňat Etxebarria se po čtyřech letech vrátil z Betisu Sevilla do Athletiku Bilbao. Baskický klub zaplatil za čtyřnásobného reprezentanta osm milionů eur (207 milionů korun) a podepsal s ním smlouvu na pět let.

19:03 PŘESTUP. Werder Brémy posílil z Interu Milán obránce Luca Caldirola, kapitán italské fotbalové jednadvacítky, s níž získal na nedávném mistrovství Evropy stříbro. Dvaadvacetiletý stoper vyztuží obranu německého celku, na jejímž kraji nastupuje český reprezentant Theodor Gebre Selassie. Podle agentury DPA zaplatil Werder za Caldirolu 2,5 milionu eur (téměř 65 milionů korun).

17:20 JEDNÁNÍ. Na Letné už neplánují výrazné oslabování kádru. Stále visí otazník nad odchodem Václava Kadlece do Německa, naopak Marek Matějovský pravděpodobně ve Spartě zůstane. Svolení k odchodu mají Leonard Kweuke a Manuel Pamič. VÍCE ZDE

17:10 Carlo Ancelotti, Nový kouč Realu Madrid, potvrdil, že jedním z jeho asistentů bude Zinédine Zidane. Bývalý francouzský reprezentant, který za Bílý balet pět let hrál a třikrát byl vyhlášen nejlepším hráčem světa, ve španělském klubu od předloňska působí jako sportovní ředitel. VÍCE ZDE

15:40 Dva roky na „zkušené“ v Itálii, teď návrat do známého prostředí. Kamil Vacek s dresem Sparty pózoval ve středu odpoledne s neskrývanou radostí. „Zájem mě potěšil, věděl jsem, že je to nejlepší, co můžu udělat,“ hlásí 26letý záložník. VÍCE ZDE

13:12 PŘESTUP. Do fotbalové Sparty se po dvou letech vrací záložník Kamil Vacek, který přichází na roční hostování s opcí z italského klubu Chievo Verona. Spartu posílí také zimbabwský obránce Costa Nhamoinesu z polského Lubinu. VÍCE ZDE

Sparťanské posily už dorazily na Letnou. Na snímku zleva jsou obránce a reprezentant Slovenska Lukáš Pauschek, obránce a reprezentant Zimbabwe Costa Nhamoinesu a záložník Kamil Vacek. Sparťanské posily už dorazily na Letnou. Na snímku zleva jsou obránce a reprezentant Slovenska Lukáš Pauschek, obránce a reprezentant Zimbabwe Costa Nhamoinesu a záložník Kamil Vacek.Foto ČTK

13:10 JEDNÁNÍ. Pravý obránce Ondřej Kušnír na 99,9 procent odchází z Liberce. Na výběr je Köln, Kaiserslautern a Perm, sám hráč preferuje první variantu. VÍCE ZDE
10:50 PŘESTUP. Návrat do Plzně je potvrzen, Milan Petržela po ročním angažmá v bundesligovém Augsburgu oblékne dres Viktorie, kde dnes podepsal tříletou smlouvu.
10:09 JEDNÁNÍ. Edinson Cavani zatím Chelsea neposílí, londýnský klub totiž odmítá Neapoli zaplatit požadovanou částku. Za uruguayského útočníka nehodlá dát více než 40 milionů liber (1,2 miliardy korun), to ale italskému klubu nestačí.
09:10 SPEKULACE. Aktivita Liverpoolu na přestupovém trhu nepřestává. Podle informací britského tisku je další vysněnou posilou kouče Brendana Rodgerse barcelonský mladík Gerard Deulofeu. Přivést ho do Anglie by měla pomoci i nedávná akvizice Liverpoolu a bývalý spoluhráč Luis Alberto.
08:33 SPEKULACE. Podle britského deníku The Sun je anglický reprezentant Micah Richards terčem zájmu Interu Milán. Za Manchester City obránce v minulé sezoně nastoupil i kvůli zranění jen sedmkrát, ve hře je prý i celosezonní hostování.
ÚTERÝ, 25. ČERVNA
22:15 PŘESTUP. Argentinský fotbalista Carlos Tévez odchází z Manchesteru City do Juventusu. Turínský klub by měl za devětadvacetiletého útočníka zaplatit 12 milionů eur (asi 310 milionů korun). VÍCE ZDE
19:19 SPEKULACE. O Marouane Fellainiho z Evertonu se údajně zajímá Arsenal. Ten by však musel za jeho služby zaplatit 22 milionů liber (přibližně 670 milionů korun), které ale bude mít k dispozici zřejmě jen tehdy, pokud sejde z příchodu Gonzala Higuaína.
17:44 SPEKULACE. Podle britského tisku Liverpool jedná s Werderem Brémy o příchodu nizozemského reprezentanta. Eljero Elia má anglický klub vyjít na minimálně deset milionů liber.
15:34 PŘESTUP. Německý reprezentant André Schürrle definitivně patří londýnské Chelsea, které se upsal na pět let. Bývalý hráč Leverkusenu bude ve svém novém působišti nosit číslo 14.
15:23 SPEKULACE. Bývalého záložníka pražské Sparty Juraje Kucku, který momentálně působí v italském Janově, chtějí údajně koupit dva kluby - Fiorentina a Wolfsburg.
14:27 HOSTOVÁNÍ. Fotbalisté Brna získali posilu do defenzivních řad. Dres Zbrojovky bude v příští sezoně oblékat pravý obránce Tomáš Janotka, který přichází ze Sigmy Olomouc na roční hostování s opcí na případný přestup.
13:50 Španělský deník Marca informuje o tom, že Luis Suárez se už před několika týdny dohodl na podmínkách v Realu Madrid. Nyní pročítá nabídky z jiných klubů (Manchester City) a čeká, jak dopadnou jednání mezi Realem a Liverpoolem.
13:21 JEDNÁNÍ. Olomoucké fotbalisty by mohl posílit ukrajinský obránce Dmitro Kušnirov z Dynama Kyjev. Třiadvacetiletý krajní bek přišel v pondělí na Hanou na testy poté, co Sigmě nevyšlo jednání s Vlastimilem Vidličkou ze Sparty. Olomouc se vedle Vidličky musela definitivně vzdát i nadějí na útočníka Tomáše Wágnera z Plzně. Ten se v úvodních dvou zápasech letní přípravy Viktorie blýskl čtyřmi góly a jednání o jeho hostování na Moravě byla přerušena.  Sigma vedle Kušnirova zkouší i slovenského zadáka Jakuba Bartka.
12:41 Pokud se nestane nic nečekaného, zamíří Matěj Vydra na hostování do jednoho z klubů Premier League. Oficiální zájem mají West Bromwich Albion, West Ham, Swansea a Sunderland. VÍCE ZDE
12:39 Novým trenérem fotbalistů Realu Madrid se stal Carlo Ancelotti. Italský kouč skončil v Paris St. Germain a v Realu nahradil Josého Mourinha. VÍCE ZDE
12:20 SPEKULACE. Bohaté a mocné kluby krouží kolem hvězdy United Waynea Rooneyho jako supi. K Chelsea, Arsenalu, Realu Madrid, PSG a dalším zájemcům přibyl velký konkurent. Podle deníku Sun by anglického reprezentanta rádi podepsali v Barceloně. VÍCE ZDE
12:12 PŘESTUP. Fotbalová Sparta definitivně získala ze Slovanu Bratislava pravého obránce Lukáše Pauscheka. Dvacetiletý slovenský reprezentant je první letní posilou Pražanů. VÍCE ZDE
11:11 JEDNÁNÍ. Bývalý útočník Sparty Bony Wilfried patrně ve Vitesse Arnhem nezůstane. Vybírat si může z několika nabídek, které jeho současný zaměstnavatel odsouhlasí. V tuto chvíli o něj usilují tři kluby – Newcastle, Swansea a Anži Machačkala. VÍCE ZDE
10:21 JEDNÁNÍ. Do kádru brněnských fotbalistů by se mohl po šesti letech vrátit stoper Aleš Schuster, který nesměl tři roky hrát za korupci. Někdejší reprezentant do 21 let zahájil v pondělí se Zbrojovkou přípravu a v kádru je na zkoušku.
10:07 JEDNÁNÍ. Na obzoru je další megapřestup! Útočník Edinson Cavani míří z Neapole do Chelsea. Ta již údajně odsouhlasila přestupní částku 58 milionů liber, což je v přepočtu asi 1,5 miliardy korun. S odvoláním na důvěryhodný zdroj tuto informaci zveřejnilo italské rádio Marte. VÍCE ZDE
9:37 PŘESTUP. Nový trenér fotbalistů Neapole Rafael Benítez přivítal v kádru první letní posilu - belgického reprezentačního útočníka Driese Mertense. Šestadvacetiletý křídelník zamířil do Itálie z PSV Eindhoven, v Neapoli podepsal smlouvu na pět let. Podle nepotvrzených informací italský klub za devatenáctinásobného reprezentanta a autora dvou branek v národním týmu zaplatil 9,5 milionu eur (245 milionů korun).  
9:25 SPEKULACE. Stoper Arsenalu Johan Djourou by mohl přestoupit do německé bundesligy. Zájem o jeho služby mají dva kluby – Hamburk a Hannover.
9:22 SPEKULACE. Nespokojeného forvarda Waynea Rooneyho by ráda získala také Barcelona! Pokud Manchester United svolí k jeho prodeji, nabídne anglickému mistrovi 25 milionů liber. Po Rooneym pokukuje také Chelsea a Arsenal.
9:20 SPEKULACE. Dnešní vydání Daily Mirror tvrdí, že útočníka Neapole Edinsona Cavaniho chce získat také Manchester United. Prý nabídne italskému klubu 50 milionů liber.
9:18 JEDNÁNÍ. Přestup Lukáše Pauscheka ze Slovanu Bratislava do Sparty je před uzavřením. Kluby už jsou podle informací iSport.cz na podmínkách obchodu domluveny a dvacetiletý slovenský reprezentant včera absolvoval na Letné zdravotní prohlídku a fyzické testy. VÍCE ZDE
PONDĚLÍ, 24. ČERVNA
19:29 Liberecký obránce Radoslav Kováč v rozhovoru pro deník Sport prozradil, že odmítl nabídku Sparty. Ta jej chtěla získat jako náhradu za Jiřího Jarošíka. VÍCE ZDE
18:45 Fotbalový záložník Milan Petržela po roce končí v bundesligovém Augsburgu. Podle německé agentury SID se s klubem dohodl na rozvázání smlouvy, která měla původně vypršet v červnu 2015. Třicetiletý člen širšího kádru reprezentace by se mohl vrátit do Plzně, ale její zástupci zatím věc odmítají komentovat. VÍCE ZDE
18:02 SPEKULACE. Přísně utajená schůzka Garetha Balea a šéfa Tottenhamu Daniela Levyho unikla na veřejnost! Hvězdný fotbalista oznámil svému zaměstnavateli, že chce tohle léto z klubu odejít. A nejlépe do Realu Madrid. VÍCE ZDE
13:22 Italský kouč Giancarlo Favarin skončil u fotbalistů druholigového Žižkova, které vedl od konce března. Čtyřiapadesátiletý trenér se loučí poté, co zkrachovaly námluvy o vstupu strategického italského partnera do tradičního pražského klubu. Tým na startu dnešní přípravy převzalo trenérské duo Jindřich Trpišovský, Jakub Slezáček, ale brzy má být představen nový realizační tým.
11:38 JEDNÁNÍ. O blížícím se přestupu Gonzala Higuaína do londýnského Arsenalu je přesvědčen i hráčův otec. "Jsme v pokročilé fázi jednání," tvrdí podle deníku The Sun o budoucnosti svého syna a argentinského útočníka prozatím ve službách Realu Madrid.
11:00 JEDNÁNÍ. Duklu Praha by mohl posílit obránce Petr Trapp z Viktorie Plzeň. Sedmadvacetiletý fotbalista se dnes připojil k týmu trenéra Luboš Kozla a o jeho případném působení na Julisce se podle klubového webu rozhodne v nejbližších dnech.
10:45 SPEKULACE. Bývalý vynikající obránce a reprezentant i trenér Francie Laurent Blanc by podle informací francouzského tisku měl být oznámen jako náhrada Carla Ancelottiho v PSG. Jednou z jeho vyhlédnutých posil je údajně David Luiz z Chelsea.
9:11 PŘESTUP. A opět Liverpool! Do slavného klubu Premier League míří ze Sevilly mladíček Luis Alberto. Dvacetiletý mládežnický reprezentant si mimo jiné vyzkoušel i hostování v béčku Barcelony, za forvarda zaplatí "Reds" v přepočtu něco přes 200 milionů korun.
8:00 PŘESTUP. Do Anglie se ze španělské ligy stěhuje Iago Aspos. Pětadvacetiletý útočník podepsal Liverpoolu, Celta Vigo za jeho odchod obdrží přibližně osm milionů liber (240 milionů korun).
NEDĚLE, 23. ČERVNA
16:30 SPEKULACE. Jedna z hvězd nedávno skončeného EURO do 21 let by měla posílit Real Madrid. Záložník Isco by měl odejít z Malagy za 24 milionů eur (zhruba 619 milionů korun) a dát tak přednost Bílému baletu před angažmá v Manchesteru City, informuje španělský deník Marca. Další 3 miliony eur by za oporu zlatého týmu mohla Malaga získat v závislosti na tom, jak moc se její hráč v Realu prosadí.
15:02 KONEC KARIÉRY. Německý fotbalový obránce Arne Friedrich, jenž odehrál 82 zápasů za národní tým, ukončil ve čtyřiatřiceti letech kariéru. Účastník dvou mistrovství světa a dvou mistrovství Evropy měl dlouhodobé problémy se zády.Friedrich měl ještě do konce roku smlouvu v týmu Chicago Fire, ale kvůli svému zdravotnímu stavu se dohodl na jejím rozvázání. Před loňským odchodem do MLS hrál za Bielefeld, Herthu Berlín a Wolfsburg.
SOBOTA, 22. ČERVNA
16:52 HOSTOVÁNÍ. Belgický fotbalový brankář Thibaut Courtois, který patří londýnské Chelsea, zůstává na další sezonu na hostování v Atlétiku Madrid. Petr Čech má tak již určitě o dalšího konkurenta méně.
13:29 HOSTOVÁNÍ. Fotbalista Radek Šírl by se po jedenácti letech vrátil do Bohemians Praha 1905. Bývalý reprezentant se zapojil do přípravy "klokanů" a dnes za ně už odehrál zápas s pražskou Duklou. VÍCE ZDE
13:18 PŘESTUP. Fotbalisty Liverpoolu pro příští sezonu posílí belgický brankář Simon Mignolet ze Sunderlandu. Oba kluby se už podle britského tisku dohodly na přestupové částce devět milionů liber (273 milionů korun). VÍCE ZDE
8:40 JEDNÁNÍ. Přestupovou bombu a mls pro fanoušky chystá fotbalová Slavia. Do Edenu by se mohl vrátit brankář Radek Černý, odchovanec, jenž před osmi lety odešel do Anglie. VÍCE ZDE

PÁTEK, 21. ČERVNA

23:00 PŘESTUP. Fotbalový útočník Jan Blažek bude podruhé v kariéře působit v Řecku. Bývalý reprezentant se dohodl na smlouvě s ligovým nováčkem Apollonem Atény. Podrobnosti kontraktu klub na oficiálním webu nezveřejnil. VÍCE ZDE

22:31 SPEKULACE. Arsenal chystá velké letní posilování, bohatý majitel Usmanov dává k dispozici ohromný balík. Klub už je prakticky domluvený na příchodu Gonzala Higuaína z Realu Madrid, láká i Waynea Rooneyho z Manchesteru United. VÍCE ZDE

20:13 Bývalý král střelců ve fotbalové bundeslize Marek Mintál se stal asistentem trenéra Michaela Wiesingera v Norimberku, za který hrál téměř deset let. V týmu působí reprezentační útočník Tomáš Pekhart.

19:37 SPEKULACE. Trenér amerického týmu Orlando City Adrian Heath prohlásil, že by chtěl nejpozději v roce 2015 přivést brazilského záložníka Kaká. "Pokud v roce 2015 postoupíke do MLS, rádi bychom, aby za nás Kaká hrá," narážel na fakt, že za dva roky středopolaři vyprší kontrakt v Realu a přišel by zadarmo.

18:02 JEDNÁNÍ. Signály, že jeho klient na Letné skončí, měl už delší čas. Manažer Martin Říha proto s předstihem „rozhodil sítě“, Jiřímu Jarošíkovi vyjednává angažmá v Austrálii. Jak obránce současnou situaci přijal? VÍCE ZDE

17:55 PŘESTUP. Bayer Leverkusen získal na místo pravého obránce místo Daniela Carvajala italského fotbalového reprezentanta do 21 let Giulia Donatiho. Účastník nedávno skončeného mistrovství Evropy, jenž si z Izraele odvedl stříbrnou medaili, podepsal smlouvu do roku 2017.

17:11 SPEKULACE. Arsenal by mohl být celkem, který za letní posily utratí největší balík. Podle britského Daily Maily je blízko dohodě s Gonzálem Higuaínem z Realu Madrid, který by mohl stát 22 milionů liber. Majitel klubu Alisher Usmanov by rád do týmu získal i Waynea Rooneyho.

15:35 JEDNÁNÍ. Manchester United je blízko podpisu Thiaga Alcantary z Barcelony. Za kapitána španělské jednadvacítky, vítězného týmu na nedávném mistrovství Evropy, United nabízí 17 milionů liber.  
11:55 JEDNÁNÍ. Fotbalový obránce Jiří Krejčí už nebude hrát za maďarskou Pécs, kde strávil uplynulou sezonu. Sedmadvacetiletý zadák sice v klubu měl smlouvu platnou ještě na příští sezonu, ale nakonec se dohodl na jejím ukončení. Hráč si nyní hledá nové angažmá.
11:00 PŘESTUP. Na prvním tréninku fotbalistů Slavie už chyběl obránce David Hubáček. Dlouholetá opora červenobílých odchází z rodinných důvodů do druholigového Zlína, ačkoliv mu ve Slavii ještě nabízeli prodloužení smlouvy. VÍCE ZDE
10:15 PŘESTUP. Tým libereckých fotbalistů posílil slovenský útočník Lukáš Szabó, který pod Ještěd míří ze slovenské druholigové Šaly. Dvacetiletý hráč už ve čtvrtek s vedením Slovanu podepsal čtyřletý kontrakt.
8:25 JEDNÁNÍ. V počátečním stádiu jsou rozhovory Sparty o příchodech útočníka Jana Navrátila z Olomouce a středního záložníka Samuela Štefánika z Trenčína.
Costa Nhamoinesu (vlevo), budoucí posila Sparty a náhrada za Manuela PamičeFoto profimedia.cz
8:23 JEDNÁNÍ. Fanoušci Sparty se už brzy dočkají první posily, z Chieva Verona se do Generali Areny vrátí miláček ochozů Kamil Vacek. Do téhož italského klubu však pravděpodobně odejde levý obránce Manuel Pamič, kterého by měla nahradit exotická akvizice ze Zimbabwe: Costa Nhamoinesu. Tomu vypršela v polském Lubinu smlouva. VÍCE ZDE
7:58 Paris St. Germain hledá náhradu za trenéra Carla Ancelotti. Jenže minimálně už dva muži jeho nabídku odmítli - Arséne Wenger a Frank Rijkaard. Další na seznamu je podle L'Equipe Laurent Blanc.
7:57 Agent slovenského obránce Martina Škrtela vyloučil možnost, že by jeho klient přestoupil z Liverpoolu do Neapole, kterou nově trénuje Rafael Benítez.
7:55 JEDNÁNÍ. V příštích 48 hodinách by měl záložník Isco přestoupit z Málagy do Manchesteru City za 21 milionů liber. Do jednání chce ovšem vstoupit také Real Madrid, píše Daily Mail.
ČTVRTEK, 20. ČERVNA
17:54 JEDNÁNÍ. Člen sparťanského vedení Jakub Otava se vyjádřil k případným odchodům útočníků Václava Kadlece a Léonarda Kweukeho. Zatímco prvního odmítá do Eintrachtu Frankfurt uvolnit, kamerunskému obrovi v odchodu vůbec nebrání. VÍCE ZDE
16:27 Útočník Marek Heinz bude takřka jistě i v další sezoně působit ve Znojmě. Nováček první ligy je s ním na pokračování spolupráce prakticky dohodnutý, bývalý reprezentant dnes zahájil s týmem letní přípravu. Jihomoravský celek posílí několik hráčů, přichází například zkušený brankář Petr Drobisz, který figuroval v údajné korupční aféře. Do přípravy se zapojili také Václav Tomeček a Václav Vašíček z Olomouce, kteří na jaře hostovali v Jihlavě, zlínský Tomáš Poznar a jablonecký Dominik Simerský.
16:15 HOSTOVÁNÍ. Slavia uvolnila na roční hostování kromě brankáře Berkovce (Bohemians 1905) také Jana Mikulu do Jihlavy. "Oba hráči dostanou příležitost ukázat se v lize. Proto jsme také volili hostování bez opce, které nebude hráčům bránit v návratu do Slavie," řekl sportovní ředitel Miroslav Držmíšek pro klubový web.
16:09 Fotbalisté Bohemians Praha 1905 zahájili přípravu na novou sezonu i se sedmi novými hráči, které budou v průběhu léta testovat. Mezi nimi je také brankář Slavie Martin Berkovec, který do Ďolíčku míří na roční hostování bez opce. Dalšími nováčky jsou gólman Peter Gabriš ze Slovanu Bratislava a obránce Sparty Daniel Krch, jenž naposledy hostoval v druholigovém Táborsku. Štěstí bude zkoušet i chorvatský bek s libereckou minulostí Tin Karamatič. O místo v útoku "Klokanů" se pak budou ucházet Sindou Dosso z Pobřeží slonoviny, Španěl Ángel García a Adam Klavík, kmenový hráč Českých Budějovic, který naposled působil v Mostu. 

15:13 PŘESTUP. Po úprku Jiřího Štajnera a předpokládaném odchodu Ondřeje Kušníra hlásí liberecký Slovan první posilu. Z druholigového týmu FK Duslo Šaĺa získal účastník 2. předkola Evropské ligy kanonýra Lukáše Szaba. VÍCE ZDE

14:15 PŘESTUP. Jak včera informoval iSport.cz, fotbalisty Slovácka posílí defenzivní univerzál Tomáš Rada, který přichází z tureckého Sivassporu, ale minulou sezonu strávil na hostování v Jihlavě. Slovácko o tom informovalo v tiskové zprávě. Hráčův agent Zdeněk Nehoda ČTK řekl, že Rada podepsal s klubem z Uherského Hradiště tříletou smlouvu. Bližší podrobnosti transferu zveřejněny nebyly.

13:26 HOSTOVÁNÍ. Po necelých dvou letech se do Sparty nejspíš vrátí Kamil Vacek. Šestadvacetiletý záložník by se měl stát posilou letenského týmu nejspíš už během příštího týdne. Z Chieva Verona by měl přijít na roční hostování s následnou opcí na přestup. VÍCE ZDE

12:45 JEDNÁNÍ. Španělský ofenzivní hráč Carlos Andújar absolvuje testy v týmu teplických fotbalistů, s nimiž dnes vstoupil do letní přípravy. Do kádru Severočechů se navíc z hostování v druholigovém Sokolově vrátil obránce Jan Hošek a z Mostu byl stažen brankář Petr Pechatý.

10:45 KONEC SMLOUVY. Fotbalové Spartě začíná příprava na novou sezonu. Na prvním tréninku se už obejde bez Jiřího Jarošíka, kterému na Letné končí smlouva a jejího prodloužení se už nedočká. VÍCE ZDE

9:00 SPEKULACE. Útočník Realu Madrid Gonzalo Higuaín se prý dohodl s Arsenalem na podmínkách přestupu. Brát by měl 130 tisíc týdně. Nyní záleží, zda Real svolí k transferu. Vyinkasovat může až 22 milionů liber. Informaci přinesl Daily Mirror.
8:45 SPEKULACE. Jeden z agentů brazilského útočníka Hulka tvrdí, že jeho klient zřejmě opustí Zenit Petrohrad. Zájem mají tři kluby - Chelsea, PSG a Monaco.
8:30 SPEKULACE. Britský list Daily Mirror píše, že trenér Neapole Rafael Benítez chce koupit útočníka Luise Suáreze z Liverpoolu. Má být náhradou za Edinsona Cavaniho, který patrně odejde.
STŘEDA, 19. ČERVNA
22:16 JEDNÁNÍ. Pozor, Jihlava usilovala o návrat svého bývalého kapitána a nejlepšího střelce Stanislava Tecla! „Ptali jsme se na tu možnost, ale Plzeň jednoznačně odmítla,“ uvedl ve středu trenér František Komňacký. Aktuálnější je zatím doplnění obrany, přijít by mohl dvacetiletý Adam Jánoš ze Sparty. VÍCE ZDE
20:00 JEDNÁNÍ. Záložník Tomáš Rada odchází podle informací iSport.cz do Slovácka! Právě celek z Uherského Hradiště nabídl 30letému záložníkovi nejlepší podmínky. „U nás nebude,“ smířil se s realitou jihlavský kouč František Komňacký, který vedl Radu v minulé sezoně. VÍCE ZDE
18:41 PŘESTUP. Ghanský reprezentační záložník Kwadwo Asamoah už patří jen Juventusu. Italský mistr ho dnes podle agentury Reuters vyplatil částkou devět milion eur (asi 231 milionů korun) ze spoluvlastnictví Udine. Čtyřiadvacetiletý fotbalista má s turínským celkem smlouvu do roku 2017.
18:10 V Jablonci definitivně zůstává opora zadních řad Vít Beneš, o kterého stála pražská Sparta. Jablonečtí nechtějí v letním období klíčového stopera uvolnit. Kádr na startu letní přípravy tedy nikdo neopustil. Z hostování se vrátili záložník Jan Vošahlík, brankář Jan Šebek a útočník Marian Kovář, kterého Jablonec získal už dříve, ale na jaře ho ještě nechal ve Slovácku. Lukáše Landovského a Petra Hronka si kouč Skuhravý vytáhl z juniorky.
18:08 Fotbalisty Vitesse Arnhem, kde působí Bony Wilfried a v minulé sezoně hostoval Tomáš Kalas, povede bývalý nizozemský reprezentant Peter Bosz. Devětačtyřicetiletý kouč přišel z Heraclesu Almelo a nahradil Frede Ruttena, který v květnu skončil kvůli neshodám s vedením.
17:33 PŘESTUP. Fotbalisté Jablonce začnou přípravu na příští sezonu s jednou novou posilou. Severočeský kádr doplnil mladý bosenský záložník Nemir Crnkič, s vedením Baumitu podepsal smlouvu na jeden rok. "Byl u nás na jaře na zkoušce, odehrál tři přípravné zápasy za juniorku a nyní jsme ho zařadili do kádru," uvedl sportovní ředitel Jablonce Petr Flodrman.
16:30 SPEKULACE. Podle twitterového účtu @Norskfootball měl záložník Bořek Dočkal zamířit z Rosenborgu Trondheim do FC Kodaň, kde by si mohl zahrát v příští sezoně Ligu mistrů. Hráčův agent ale tvrdí, že přestup rozhodně není na spadnutí. „S kodaňským sportovním ředitelem Carstenem Jansenem jsme i díky dřívějšímu působení Zdeňka Pospěcha a Libora Sionka v poměrně pravidelném kontaktu, ale žádný přestup nyní neřešíme,“ uvedl pro iSport.cz Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest Group, která Dočkala zastupuje.
15:45 JEDNÁNÍ. Okolo Matěje Vydry začíná být pořádně rušno. Zájem o útočníka Udinese, který strávil minulou sezonu na hostování ve Watfordu, projevil další anglický klub. Českého reprezentanta chce na hostování Sunderland. VÍCE ZDE

14:04 PŘESTUP. Záložník Tomáš Hořava se podle očekávání stal posilou Plzně, kam zamířil z Olomouce. Člen širšího kádru české reprezentace se úřadujícím ligovým mistrům upsal na čtyři roky. VÍCE ZDE

Tomáš Hořava po přestupu do Plzně zapózoval s majitelem klubu Tomášem Paclíkem Tomáš Hořava po přestupu do Plzně zapózoval s majitelem klubu Tomášem PaclíkemFoto fcviktoria

11:19 PŘESTUP. Aston Villa získala v krátké době druhého dánského fotbalistu. Po reprezentačním obránci Joresi Okoreovi si anglický klub vyhlédl dvaadvacetiletého, téměř dvoumetrového útočníka Nicklase Heleniuse z Aalborgu. Smlouvu s ním podepsal na tři roky.

11:04 SPEKULACE. Barcelona už podepsala brazilský zázrak Neymara a stále nemá dost. Vedení klubu se zaměřilo na tři jména z Chelsea. Na přestup lanaří Davida Luize, Juana Matu a Fernanda Torrese. VÍCE ZDE

9:36 SPEKULACE. Brazilský klub Santos by rád získal Brazilce Robinha, který paběrkuje v AC Milán. Rossoneri ale prý požadují přemrštěnou částku. Chtějí minimálně devět milionů eur, zatímco Santos chce částku srazit na šest milionů.

9:24 SPEKULACE. Některá španělská média uvádí, že Juan Mata by v létě měl odejít z Chelsea, mluví se o zájmu Barcelony. Hráč zatím zůstává v klidu. "Psychicky je to náročné, ale já se cítím dobře a těším se na další zápasy," prozradil Mata, který je momentálně se španělskou reprezentací na poháru FIFA v Brazílii.
09:15 PŘESTUP. Andy Carroll souhlasil s šestiletým kontraktem ve West Hamu, kam přestupuje za 15 milionů liber z Liverpoolu. Pokud ve středu projde lékařskou prohlídkou, stane se nejdražší posilou v historii klubu.
07: 30 JEDNÁNÍ Viktoria Plzeň ve středu na mimořádné tiskové konferenci představí svou první letní posilu, kterou bude olomoucký záložník Tomáš Hořava. Ve stejných vodách však loví i největší konkurent mistra. Pražská Sparta si podle informací deníku Sport na Hané vyhlédla třiadvacetiletého útočníka Jana Navrátila. VÍCE ZDE
ÚTERÝ, 18. ČERVNA
21:48 PŘESTUP. Nizozemský reprezentant Jeremain Lens (25) přestoupil z PSV Eindhoven do Dynama Kyjev. Upsal se na čtyři roky.
21:46 JEDNÁNÍ. Přípravu s Vysočinou Jihlava zahájí šest nových hráčů, včetně makedonského obránce Valentina Kolevského. Klub tvrdí, že nejvýraznější letní posily by měly dorazit v nejbližších dnech.
21:33 SPEKULACE. Záložník Barcelony Thiago Alcantara, který dnes hattrickem okořenil finále ME do 21 let a pomohl tak Španělsku k triumfu, je spojován s přestupem do Manchesteru United.
19:00 JEDNÁNÍ. Ondřej Kušnír s největší pravděpodobností vyrazí na zahraniční misi. O zadáka Slovanu Liberec, jenž na jaře chytil reprezentační formu, se zajímají kluby z Německa a Ruska. „Na 80 procent odejdu,“ připustil Kušnír. VÍCE ZDE
18:19 SPEKULACE. V Itálii se šušká, že do Monaka zamíří další věhlasná posila Kevin-Prince Boateng. Údajně již došlo ke schůzce zástupců bohatého klubu s AC Milán. 
16:42 JEDNÁNÍ. Fotbalová Plzeň dva dny po zahájení přípravy oznámí první letní posilu. Klub to zatím odmítá potvrdit, podle všeho by mělo jít o olomouckého záložníka Tomáše Hořavu. VÍCE ZDE
16:15 Fotbalisté Liberce zahájili přípravu na příští sezonu s novým asistentem trenéra. Spolupracovníkem hlavního kouče Jaroslava Šilhavého bude u třetího celku z minulého ligového ročníku Jiří Chytrý, který nahradil Zdeňka Kluckého. Hráčský kádr se sešel na startu přípravy prakticky stejný.

15:48 JEDNÁNÍ. Fotbalisté Dukly dnes zahájili letní přípravu na novou sezonu i se španělským záložníkem Danielem Lucasem Riverou, kterého pražský klub testuje. V kádru šestého celku uplynulé sezony první ligy už působí jeho krajani José Antonio Romera a Néstor Albiach.

15:08 JEDNÁNÍ. Cristiano Ronaldo je podle informací serveru goal.com blízko podpisu nové smlouvy v Realu Madrid. Španělský klub navrhl pětiletou smlouvu, díky které by hvězdný Portugalec inkasoval přes čtyři miliardy korun. VÍCE ZDE

13:10 SPEKULACE. Pokud Udine neprodá Matěje Vydru, budeme moci v Serii A vidět český útok. Za Vydrou by se totiž mohl stěhovat reprezentační kolega Libor Kozák v rámci výměny za Antonia Candrevu, který z Udine v Laziu zatím jen hostoval. VÍCE ZDE

13:01 JEDNÁNÍ. Sparta zahájila oficiální jednání se Slovanem Bratislava o příchodu pravého obránce Lukáše Pauscheka. Dvacetiletý Slovák by se tak mohl stát první letní posilou letenského klubu. VÍCE ZDE

12:51 PŘESTUPMistr italské fotbalové ligy Juventus získal na přestup levého obránce Federica Pelusa, jenž na jaře v Turíně hostoval z Atalanty Bergamo. Devětadvacetiletý reprezentant podepsal čtyřletou smlouvu, jeho dosavadní zaměstnavatel za něj dostane odstupné 4,8 milionu eur (123 milionů korun).

11:36 JEDNÁNÍ. Fotbalová Sparta má smůlu, obránce Víta Beneše z Jablonce nyní nezíská. Vicemistr měl v plánu získat čtyřiadvacetiletého borce jako náhradu za zkušeného Jiřího Jarošíka, jenže Severočeši řekli ne. VÍCE ZDE

10:44 SPEKULACE. Španělský deník Mundo Deportivo píše, že hvězda Chelsea Juan Mata by mohl přestoupit do Barcelony! José Mourinho by údajně s odchodem klíčového hráče týmu neměl problém.

10:37 JEDNÁNÍ. Arsenal doufá, že ukončí devítileté čekání na vytouženou posilu, Gonzálo Higuaína z Realu. Za argentinského střelce nabízí 22 milionů liber, což by znamenalo klubovou rekordní částku.

10:19 SPEKULACE. John Obi Mikel by mohl opustit Chelsea. O nigerijského záložníka má zájem Galatasaray Istanbul. Turecký šampion nabízí 13 milionů liber. 

9:20 SPEKULACE. Manchester City zatím vede v přetahování o talentovaného záložníka Málagy Isca. Šikovný mladík má ve smlouvě výkupní klauzuli ve výši 30 milionů liber (přes 900 milionů korun). Chce jít tam, kde by měl šanci prosadit se v prvním týmu. Do City přišel z Málagy trenér Pellegrini, pod nímž by Isco mohl nastupovat.

7:30 Viktoria Plzeň zkouší mladého záložníka z Bosny Mladena Veselinoviče. Dvacetiletý talent hrál na jaře v Plzni několik zápasů za juniorku, v letní přípravě začal trénovat s áčkem. VÍCE ZDE

PONDĚLÍ, 17. ČERVNA
20:02 SPEKULACE. Podle informací britské stanice Sky odmítlo italské Udine nabídku osmi milionů liber od nejmenovaného klubu Premier League za služby talentovaného českého útočníka Matěje Vydry. VÍCE ZDE.
18:31 Útočník Václav Ondřejka se po roce stráveném na hostování v Mladé Boleslavi vrátil do Slovácka.
17:37 HOSTOVÁNÍ. Další posilou mladoboleslavských fotbalistů je vedle Jiřího Štajnera a Antonína Rosy také záložník Vojtěch Štěpán. Přichází na roční hostování z Hradce Králové.
15:55 Do přípravy Olomouce se zapojila i trojice trojice nových tváří. Hanáci zkouší srbského obránce Mihajla Jovanoviče, útočníka Tomáše Wágnera, který patří Plzni, a Američana Bena Sweata.
14:20 JEDNÁNÍ. Záložník Jan Svatonský míří z Dukly Praha do Karviné. "S Karvinou jsme dohodnuti téměř na všech náležitostech Honzova přestupu a na 99% to vypadá tak, že Jan Svatonský zahájí přípravu s tímto severomoravským celkem," uvedl generální ředitel Dukly Michal Šrámek.
13:58 JEDNÁNÍ. Slovácko jedná s 1. HFK Olomouc o příchodu záložníka Matěje Bioleka. O dvaadvacetiletého fotbalistu měl zájem i Baník Ostrava. „Radil jsem se s mým agentem, který tady má ještě Milana Kerbra, se kterým jsem hrával i ve Frýdku-Místku a ty ohlasy i profesionálnější přístup Slovácka rozhodly o tom, že jsem mu dal přednost,“ uvedl Biolek na webu Slovácka.
13:10 SPEKULACE. Slovácko uvažuje o návratu Tomáše Polácha. Šestatřicetiletému záložníkovi skončila ve druhligovém Zlíně smlouva.
12:46 VÍME PRVNÍ. Bývalý reprezentant Rudolf Skácel končí ve Slavii. Klub se zkušeným hráčem neprodloužil spolupráci, dohoda ze zimy zněla, že v pozici hráče pomůže sešívaným do konce sezony. VÍCE ZDE
6:18 JEDNÁNÍ. PSG podniklo první kroky na získání trenéra Tottenhamu Andrého Villase-Boase. Začalo jednat s jeho agentem, informuje Guardian.
6:16 SPEKULACE. Záložník Kaká prý zvažuje odchod z Realu Madrid do bývalého brazilského klubu Corinthians. Podle italského deníku Corriere Dello Sport z toho důvodu, aby zvýšil své šance pro start na mistrovství světa 2014.
6:15 SPEKULACE. Francouzský klub Montpellier se snaží získat hvězdného útočníka Djibrila Cissého, píše deník L'Equipe. Cissé se na konci měsíce vrátí z hostování v katarském klubu Al Gharafa do Queens Park Rangers.
6:13 SPEKULACE. Portugalský záložník Nani je na odchodu z Manchesteru United. Ale o nabídky z jiných klubů nemá nouzi. Chce ho Arsenal, Galatasaray i Monaco.
6:12 SPEKULACE. Barcelona stále hledá nového stopera. Když neuspěla s nabídkou na Davida Luize (Chelsea), poohlédla se v jiném londýnském klubu (Arsenalu). Za Laurenta Koscielny údajně nabídne 9,5 milionu liber. "Barca" vzdala snahu na získání také Kompanyho (Manchester City) a Thiaga Silvy (PSG). Informaci přinesl španělský deník Marca.
6:10 SPEKULACE. AC Milán prý doufá v prodej brazilského útočníka Robinha, se kterým pro příští sezonu již nepočítá. Někdejší obrovský talent chce Santos, jenž hledá náhradu za Neymara. AC Milán chce peníze z prodeje použít na Carlose Téveze z Manchesteru City.
6:06 SPEKULACE. V Anglii se šušká, že Arsenal je připraven utratit velké peníze za útočníka Realu Madrid Gonzala Higuaína. Nabídka 25,5 milionu liber by měla porazit jiného zájemce – Juventus. Zatím se ale neví, zda si Higuaína v Realu neponechá nový trenér.
NEDĚLE, 16. ČERVNA
18:21 SPEKULACE Český záložník Jaroslav Plašil by mohl v létě odejít z Bordeaux. Podle francouzského listu L'Equipe se o něj zajímá několik čínských klubů a také Olympiakos Pireus.
12:00 SPEKULACE Francouzského stopera Laurenta Koscielnyho lanaří Bayern Mnichov a Barcelona, tvrdí hráčův agent. Oba kluby ale odmítají jakékoliv kontakty s obráncem Arsenalu.
11:55 SPEKULACE Kam s Milanem Petrželou? Augsburg ho oficiálně hodil přes palubu, ovšem jeho případný návrat do Viktorie Plzeň může narazit na několik komplikací. VÍCE ZDE
9:30 JEDNÁNÍ Bývalý obránce Realu Madrid Ricardo Carvalho je přesvědčený, že Cristiano Ronaldo zůstane ve Španělsku. "Prezident Realu dělá všechno pro to, aby Cristiano podepsal nový kontrakt a zůstal," řekl španělskému deníku Marca.
09:15 SPEKULACE Manchester City chce překonat nabídku konkurenčních United. Za Roberta Lewandowského z Dortmundu je klub ochotný zaplatit 25,5 milionu liber.
SOBOTA, 15. ČERVNA
18:36 PŘESTUP Liverpool potvrdil, že podepsal obránce Manchesteru City Kolo Tourého, který přišel jako volný hráč. 
16:05 SPEKULACE Vrátí se Cristiano Ronaldo do Manchesteru United, nebo zůstane v Realu Madrid. List The Sun uvedl, že by populární značku CR7 měl pomoci přivábit zpátky na Old Trafford i sir Alex Ferguson. VÍCE ZDE
9:59 PŘESTUP Chorvatský reprezentační obránce Dejan Lovren přestoupil z Lyonu do Southamptonu. Se čtrnáctým týmem uplynulého ročníku anglické ligy se třiadvacetiletý fotbalista domluvil na čtyřleté smlouvě. Podle agentury Reuters za něj Southampton zaplatí osm milionů eur (asi 206 milionů korun), s bonusy se částka může vyšplhat až na deset milionů.
9:00 SPEKULACE Chelsea se bojí, že ztrácí v boji o Edinsona Cavaniho, jeho otec totiž podle deníku The Sun prohlásil, že jeho srdce by chtělo do Realu Madrid.
PÁTEK, 14. ČERVNA
22:20 SPEKULACE Bundesligový Augsburg už nadále podle magazínu Kicker nemá zájem o služby Milana Petržely, ten by se tak mohl vrátit do Plzně. VÍCE ZDE
19:17 SPEKULACE Bude brankář Petr Čech od příští sezony v klubové kabině potkávat krajana? Není to vyloučené, hvězdná Chelsea údajně projevila zájem o Matěje Vydru. Za dvacetiletého útočníka už poslala nabídku italskému Udine, ze kterého Vydra hostoval ve Watfordu. VÍCE ZDE
18:20 PŘESTUP Potvrzeno! Fotbalový obránce Michal Kadlec odchází z Leverkusenu do Fenerbahce Istanbul. Přestup českého reprezentanta oznámil německý klub bez detailů. VÍCE ZDE
17:30 JEDNÁNÍ Vedení Leverkusenu potvrdilo, že o českého reprezentačního obránce Michala Kadlece se zajímá druhý tým turecké ligy Fenerbahce. Podle médií se navíc o osmadvacetiletého fotbalistu uchází i další istanbulský celek a úřadující mistr Galatasaray.
17:18 PŘESTUP Novým trenérem fotbalistů Manchesteru City se podle očekávání stal Chilan Manuel Pellegrini. Bývalý kouč Málagy nahradil Itala Roberta Manciniho.
16:40 PŘESTUP FC Sevilla angažovala nejlepšího střelce rumunské ligy Raula Ruseska ze Steauy Bukurešť. Čtyřiadvacetiletý fotbalista podepsal se španělským klubem smlouvu na pět let. Ve smlouvě má výstupní klauzuli ve výši 40 milionů eur (jedna miliarda korun), za které ho může získat případný zájemce.
14:09 SPEKULACE. Představitelé AS Monako si vyhlédli jako další posilu po postupu do francouzské ligy brazilského útočníka Hulka z Petrohradu. Podle informací listu L'Équipe hodlá klub za šestadvacetiletého hráče zaplatit 45 milionů eur (asi 1,16 miliardy korun). VÍCE ZDE
14:05 SPEKULACE. Obránce Udine Mauricio Isla se pravděpodobně přesune do Interu Milán. Alespoň to tvrdí jeho agent.
Gratulujeme!
14:02 SPEKULACE. Slavia údajně dolaďuje přestup záložníka Jana Šislera z Hradce Králové. Velký zájem má rovněž o Lukáše Masopusta, za kterého ale Vysočina Jihlava požaduje 15 milionů korun. To prozatím všechny zájemce odrazuje. Informaci přinesl portál sportrevue.cz.
13:03 JEDNÁNÍ. Útočník Pavel Fořt (29), který dříve působil v pražské Slavii, je blízko angažmá ve Slovanu Bratislava. Začátkem příštího týdne se připojí k týmu. VÍCE ZDE
11:58 SPEKULACE. Schalke 04, jeden ze zájemců o sparťana Václava Kadlece, si prý vyhlédl úplně jinou posilu do útoku. Podle deníku Bild jde o Roqueho Santa Cruze z Manchesteru City. V minulé sezoně hostoval v Málaze.
11:35 SPEKULACE. Útočník Edinson Cavani odmítl přestup do Anglie, tvrdí jeho otec. Cavani prý chce obléknout dres Realu Madrid, jehož zástupci se již sešli s představiteli Neapole.
10:42 JEDNÁNÍ. Sparta nabídla svému útočnému klenotu prodloužení smlouvy. Jednadvacetiletý Václav Kadlec ji ale odmítl. „S určitými body jsme nesouhlasili,“ uvedl pro iSport.cz hráčův agent Pavel Paska. Největší zájem o sparťanského forvarda projevil Eintracht Frankfurt, s letenským klubem se však nedohodl. Zatím. VÍCE ZDE
9:52 JEDNÁNÍ. Člen sparťanského vedení Jakub Otava se včera vrátil z Istanbulu, kde jednal o případném prodeji kamerunského útočníka Léonarda Kweukeho. Toho chtějí tři kluby. Jeden z nich si pravděpodobně se Spartou plácne. VÍCE ZDE
David JarolímFoto Jaroslav Legner SPORT
8:51 Skvělá zpráva pro Mladou Boleslav! Klíčový záložník David Jarolím se rozhodl, že bude její modrobílý dres oblékat i v příští sezoně. „Zůstávám v Mladé Boleslavi,“ sdělil bývalý reprezentant portálu iSport.cz. VÍCE ZDE
8:40 SPEKULACE. Záložník Cesc Fabregas vyloučil, že by tohle léto Barcelonu opustil. Lákat ho nehodlá ani David Moyes, kouč Manchesteru United.
8:21 SPEKULACE. Španělský útočník Fernando Torres bude ještě tento týden jednat o své budoucnosti s manažerem Chelsea Josém Mourinhem. Daily Star píše, že pokud mu nebude garantovano místo v základní sestavě, tak bude uvažovat o přestupu. Mezi zájemci je překvapivě Barcelona a Neapol, kterou trénuje Rafael Benítez.
8:19 SPEKULACE. Britský deník The Sun tvrdí, že pokud se Manchesteru United nepodaří získat zpět Cristiana Ronalda, jejich alternativou bude Gareth Bale. Na univerzála Tottenhamu by použil stejné prostředky, které má připravené právě na Portugalce...
8:14 JEDNÁNÍ. Trenér Carlo Ancelotti vyjednává o přesunu do Realu Madrid. Jeho místo v PSG by mohl zaujmout jeden z dvojice André Villas-Boas (Tottenham) – Michael Laudrup (Swansea).
8:13 SPEKULACE. Anglický útočník Andy Carroll by mohl již příští týden přestoupit z Liverpoolu do West Hamu natrvalo. Podle deníku Evening Standard by transfer vyšel na 15,5 milionu liber.
8:10 SPEKULACE. Včerejší vyjádření Cristiana Ronalda, který popřel dohodu s Realem Madrid o nové smlouvě, považuje britský list Daily Mail za další krůček, kterým se portugalská hvězda přiblížila k návratu do Premier League.
ČTVRTEK, 13. ČERVNA
22:01 PŘESTUP. Dánský reprezentační obránce Jores Okore přestoupil z Nordsjaellandu do Aston Villy. Anglický klub s dvacetiletým fotbalistou podle agentury Reuters podepsal čtyřletou smlouvu a zaplatil za něj čtyři miliony liber (asi 120,5 milionu korun).
21:01 PŘESTUP. Novým trenérem fotbalistů PAOK Soluň se podle agentury SID stal Huub Stevens. Devětapadesátiletý nizozemský kouč, který naposledy vedl německé Schalke, na lavičce řeckého vicemistra nahradí Georgiose Georgiadise.
19:46 Brankář Víctor Valdés odejde z Barcelony až po nadcházející sezoně. Jednatřicetiletý Španěl už dříve oznámil, že chce katalánský klub opustit a nyní uvedl, že tak učiní příští léto po skončení smlouvy. "Jeho zástupci sportovnímu řediteli Andonimu Zubizarretovi oficiálně sdělili, že dodrží smlouvu. Máme radost, že tady bude ještě v příštím ročníku," prohlásil prezident Barcelony Sandro Rossell.
17:38 Portugalský útočník Cristiano Ronaldo na twitteru popřel informace, že by se dohodl s Realem Madrid na nové smlouvě. Ta stávající mu vyprší za dva roky. "Všechny tyto zprávy nejsou pravdivé," napsal. Tím jen přiživil spekulace, podle nichž nechce podepsat nový kontrakt. Zájem o jeho služby mají Manchester United či AS Monaco.
17:30 SPEKULACE. Bývalý francouzský fotbalista Zinedine Zidane by v Realu Madrid mohl být od nové sezony asistentem trenéra. VÍCE ZDE
17:25 Deník Sport odhaduje pravděpodobnost příchodů a odchodů v pražské Spartě.
Kdo by mohl přijít?
90% - Lukáš Pauschek (Slovan Bratislava)
80% - Vít Beneš (Jablonec)
80% - Kamil Vacek (Chievo)
30% - Jan Chramosta (Mladá Boleslav

Kdo by mohl odejít?
95% - Jiří Jarošík (Melbourne, Sydney, Slovan Bratislava, Jablonec)
90% - Marek Matějovský (Mladá Boleslav)
90% - Tomáš Zápotočný (Konyaspor/Turecko)
70% - Vlastimil Vidlička (Senica, Olomouc)
50% - Léonard Kweuke (Turecko) 
17:22 Deník Sport odhaduje pravděpodobnost příchodů a odchodů ve Viktorii Plzeň.
Kdo by mohl přijít?
80% - Tomáš Hořava (Olomouc)
50% - Michael Rabušic (Liberec)
30% - Milan Petržela (Augsburg)

Kdo by mohl odejít?
80% - František Rajtoral
60% - Daniel Kolář
30% - Marek Bakoš
17:09 SPEKULACE. Podle britského listu Guardian se do bitvy o útočníka Neapole Edinsona Cavaniho zapojil také Real Madrid. Doposud ho oťukávaly pouze dva kluby Chelsea a Manchester City. Stejný deník tvrdí, že manažer "blues" José Mourinho chce přivést zpět na Stamford Bridge Nemanju Matiče. Ten už v minulosti v Chelsea působil.
16:37 Tohle by mohl být jeden z největších přestupů léta týkajících se českého hráče. O obránce Bayeru Leverkusen Michala Kadlece se zajímá turecký gigant Fenerbahce Istanbul! "Nikam neutíkám," říká Michal Kadlec. Osmadvacetiletý obránce nicméně nepopřel probíhající jednání s bohatým klubem z Turecka. VÍCE ZDE
16:14 Chelsea na svém webu oznámila, že se dohodla s Leverkusenem na přestupu šikovného univerzála Andrého Schürrleho. Hráče nyní čeká zdravotní prohlídka, po ní podepíše smlouvu.
15:24 PŘESTUP. Útočník Jan Svatonský odchází z Dukly Praha do druholigového MFK OKD Karviná. Odchovanec Baníku Ostrava přišel do Prahy v roce 2007 z Jakubčovic a slavi ls Duklou postup do Gambrinus ligy. V ní odehrál 36 zápasů a vstřelil čtyři góly.
12:55 SPEKULACE. Jeho jméno v současné chvíli vyvolává jednoduchou reakci. Šéfové nejbohatších fotbalových klubů vytahují peněženky a jsou ochotní utrácet rekordní sumy. Na hvězdného záložníka Garetha Balea má spadeno i PSG. Pařížští šejkové podle brítského Daily Mail nabízí Tottenhamu 85 milionů liber, čímž by z Velšana udělali nejdražšího hráče historie. VÍCE ZDE
11:45 JEDNÁNÍ. Kdo by mohl Plzeň opustit? V minulých přestupových obdobích byl největší zájem o Vladimíra Daridu, za nějž Viktoriáni požadovali až 10 milionů eur. Reprezentační záložník ale na západě Čech pravděpodobně zůstane. "Odchod Vládi Daridy v letním přestupním termínu není pravděpodobný," sdělil Paclík. VÍCE ZDE
11:42 JEDNÁNÍ. Na dobré cestě je také přestup Tomáše Hořavy z Olomouce do Plzně. Podle zdrojů Sportu by přestup mohl být dokončen už v průběhu příštího týdne. VÍCE ZDE
11:40 JEDNÁNÍ. Viktoria Plzeň jedná o příchodu Michaela Rabušice, útočníka libereckého Slovanu. Jestli k transferu dojde, to bude mimo jiné záležet na tom, zda se Plzni podaří prodat některé hráče současné základní sestavy. V tomto případě jde o Marka Bakoše. VÍCE ZDE
9:55 JEDNÁNÍ. Eintracht Frankfurt je podle německého deníku Bild dohodnutý na přestupu s reprezentačním útočníkem Václavem Kadlecem. Zájem sparťanského fotbalisty o odchod do šestého týmu uplynulého ročníku bundesligy potvrdil i hráčův manažer Pavel Paska. Letenský klub mu ale podle listu zatím svolení k přestupu nedal a snaží se vyjednat co nejvyšší odstupné za jednadvacetiletý talent. VÍCE ZDE
7:56 PŘESTUP. Bývalý španělský fotbalový reprezentant Joaquín přestupuje z Málagy, které letos pomohl k překvapivému postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů, do Fiorentiny. Čtvrtý tým uplynulého ročníku italské ligy bude pro jednatřicetiletého záložníka prvním zahraničním angažmá.
4:00 SPEKULACE. Fotbalová Sparta mocně posiluje! Seznam vytipovaných hráčů, který dali po nepovedené sezoně na Letné dohromady, čítá víc jmen – a jedním z nich je Vít Beneš, čtyřiadvacetiletý tvrďák z Jablonce. Na sever Čech by výměnou by mohl putovat Jiří Jarošík, se kterým už Sparta nepočítá. VÍCE ZDE
STŘEDA, 12. ČERVNA
19:22 Projekt s názvem Oživení talentu Martina Zemana v Plzni dopadl nevalně. Levonohému záložníkovi skončilo na západě Čech hostování, opci na přestup Viktoria neuplatní. Čtyřiadvacetiletý hráč se tak vrací do Sparty, kde má platnou smlouvu. VÍCE ZDE
17:28 SPEKULACE. Španělský mistr z Barcelony připomíná nenasytu. Na hrotu sestavy katalánského týmu mohou zářit Argentinec Messi s Brazilcem Neymarem, ale to klubu z Nou Campu nestačí a experti žasnou. Do útoku si totiž vyhlédla další posilu, z Chelsea chce koupit za sedmnáct milionů liber Fernanda Torrese. VÍCE ZDE
Jiří JarošíkFoto Pavel Mazáč (Sport)
14:04 JEDNÁNÍ. Zkušený obránce Jiří Jarošík podle všeho Letnou v létě opustí. Nabídky na jeho další angažmá přicházejí z Austrálie. VÍCE ZDE
13:04 Baník Ostrava podle očekávání v plánech na příští sezonu nepočítá s Vlastimilem Stožickým a Jaroslavem Starým. Oběma fotbalistům skončila hostování a klub o další spolupráci neprojevil zájem.
12:32 SPEKULACE. AS Monaco chce Cristiana Ronalda! A na přestup fotbalové hvězdy má připravený pořádný balík. Nechutně bohatý klub hodlá nabídnout Realu Madrid 100 milionů eur (2,56 miliardy korun). Šlo by o nejvyšší částku za přestup v historii. Ronaldo, kterému vyprší kontrakt ve španělském klubu za dva roky, by porazil sám sebe... VÍCE ZDE
11:09 Fotbalová Slavia potvrdila informace deníku Sport, že trenér Michal Petrouš povede její první tým také v nadcházející sezoně. „Ohromně si toho vážím. Po tak krátkém období mám tu čest podruhé trénovat Slavii," uvedl staronový trenér Slavie Michal Petrouš na klubovém webu. VÍCE ZDE
6:41 Bývalý záložník španělské fotbalové reprezentace Marcos Senna odchází z Villarrealu do zámořské MLS. Jméno nového klubu šestatřicetiletý mistr Evropy zatím nezveřejnil.
ÚTERÝ, 11. ČERVNA
19:33 PŘESTUP. Španělský záložník Jesús Navas se stal oficiálně posilou Manchesteru City, s nímž podepsal smlouvu na čtyři roky. Anglický vicemistr zaplatil Seville za sedmadvacetiletého fotbalistu podle BBC zhruba 15 milionů liber (452 milionů korun).
17:10 JEDNÁNÍ. Pražská Sparta by už brzy mohla představit svou první letní posilu. Jednání o příchodu Lukáše Pauscheka, pravého obránce Slovanu Bratislava, totiž nabrala na intenzitě. „Sparta nám předložila konkrétní nabídku na přestup,“ citoval deník Šport generálního ředitele slovenského mistra Petra Kašpara. VÍCE ZDE
17:00 JEDNÁNÍ. Se Slavií se po osmi letech téměř jistě rozloučí poslední aktivní pamětník slavných časů pod koučem Karlem Jarolímem. Deník Sport zjistil, že obránce David Hubáček (36 let) míří do druholigového Zlína! VÍCE ZDE
Václav PilařFoto Michal Beránek (Sport)
14:07 HOSTOVÁNÍ. Reprezentant Václav Pilař míří z Wolfsburgu na roční hostování s opcí do dalšího německého celku Freiburgu. Oba kluby dohodu stvrdily dnes. ČTK to řekl Pilařův agent Jiří Stejskal. Čtyřiadvacetiletý Pilař, který se chystá na návrat po loňském vážném zranění kolena, si s Freiburgem může zahrát i v příštím ročníku Evropské ligy. VÍCE ZDE
13:30 Fotbalový kouč Guus Hiddink prodloužil smlouvu se zámožným ruským klubem Anži Machačkala o další sezonu.
13:19 Brazilský fotbalista Sandro končí v Českých Budějovicích. Sedmadvacetiletému záložníkovi na jihu Čech po sezoně vypršela stávající smlouva a na novém kontraktu se s vedením klubu nedohodl.
9:43 SPEKULACE. Velkou tiskovou konferencí vstoupil José Mourinho podruhé do "modré" řeky v Chelsea. Mimo jiné stihl vyzvat Waynea Rooneyho, aby neváhal a připojil se do rodiny na Stamford Bridge. Anglický kanonýr uvažuje o odchodu z Manchesteru United a má z čeho vybírat. Zájem přiznává hned pět špičkových a velmi zámožných klubů. VÍCE ZDE
8:03 Španělský fotbalista David Albelda odchází po 15 letech z Valencie. Pětatřicetiletý kapitán nedostal po uplynulé sezoně od vedení klubu nabídku na novou smlouvu a bude si hledat jiné angažmá.
PONDĚLÍ, 10. ČERVNA
16:01 SPEKULACE. Sedm let si držel Radek Sňozík místo brankářské jedničky v Bohemians 1905 a za tu dobu se stal legendou klubu. Do první ligy se však v zeleném dresu už nevrátí – končí. Kdo na jeho místo? Jedna varianta se už rýsuje: na hostování by mohl přijít Martin Berkovec ze Slavie Praha. VÍCE ZDE
14:11 PŘESTUP. Fotbalový útočník Petr Švancara se stal podle očekávání posilou Příbrami, která jej získala z Brna. Pětatřicetiletý hráč přišel do klubu na roční hostování. Středočeský celek dnes představil Švancaru jako novou akvizici na mimořádné tiskové konferenci. Příbram jako kompenzaci pošle opačným směrem některého ze svých kmenových hráčů. VÍCE ZDE
Gareth Bale přestoupil do Realu Madrid.Foto EPA
10:10 SPEKULACE. Nejdražší fotbalový přestup světa je prý na spadnutí. Gareth Bale, hvězda Tottenhamu, může nechat zapomenout na čtyři roky starý rekordní přestup Cristiana Ronalda do Realu Madrid za 80 milionů liber. Bílý balet je totiž nyní připravený koupit reprezentanta Walesu za sumu ještě o pět milionů liber vyšší, tedy zhruba za 2,55 miliardy korun. VÍCE ZDE
NEDĚLE, 9. ČERVNA
15:41 SPEKULACE. Borussia Dortmund a Bayer Leverkusen si musely nechat zajít chuť na talentovaného belgického fotbalistu Kevina de Bryuneho. Jednadvacetiletý ofenzivní hráč totiž na přání nového kouče Josého Mourinha bude hrát v Chelsea, jež vlastní jeho práva.
11:42 PŘESTUP. Portugalský obránce Bruno Alves přestoupil z Petrohrad do Fenerbahce Istanbul. Turecký klub zaplatil Zenitu za jednatřicetiletého fotbalistu 5,5 milionu eur (přes 140 milionů korun) a podle agentury AFP s ním podepsal smlouvu na tři roky.
11:15 SPEKULACE. Vedení Newcastlu zvažuje, že prodá senegalského útočníka Papisse Cissého. Osmadvacetiletý fotbalista totiž kvůli své víře odmítl hrát v dresu s logem nového sponzora anglického klubu, kterým je úvěrová společnost.
SOBOTA, 8. ČERVNA
21:02 JEDNÁNÍ. Útočník Petr Švancara už je velmi blízko angažmá v Příbrami. Podle neoficiálních zdrojů už jsou obě strany domluveny. Prvoligový celek dohodu nechtěl potvrdit, ovšem na pondělí svolal tiskovou konferenci, kde by měl podle všeho představit Švancaru jako svou posilu.
16:41 Belgický útočník Romelu Lukaku se znovu pokusí prosadit ve fotbalové Chelsea. V minulé sezoně hostoval ve West Bromwichi a chtěl tam zůstat, po rozhovoru se staronovým koučem londýnského celku Josém Mourinhem ale hodlá bojovat o svou šanci v týmu brankáře Petra Čecha. VÍCE ZDE
PÁTEK, 7. ČERVNA
19:00 SPEKULACE. Arsenal už nechce být za otloukánka, kdy mu soupeři berou hvězdy. Teď se sám hlásí do bitvy s elitními kluby o poklad Premier League, kterým je střelec Wayne Rooney. Ten chce odejít z Manchesteru United a mluvilo se o zájmu Chelsea. Teď by měl být ve hře i Arsenal. „Můžeme si dovolit ho podepsat. Máme 25 milionů liber na jeho přestup i 200 000 liber na jeho týdenní plat,“ chvástá se generální ředitel klubu Ivan Gazidis. VÍCE ZDE
18:04 SPEKULACE. Věhlasnému trenérovi už v Chelsea chystají pořádné posily. První velkým jménem José Mourinha by měl být střelec z Neapole Edinson Cavani. Podle italské společnosti Mediaset Chelsea souhlasila s přestupovou částkou 58 milionů eur (1,5 miliardy korun), čímž by se Cavani stal historicky nejdražší posilou "blues".
ČTVRTEK, 6. ČERVNA
21:55 PŘESTUP. Brazilský záložník Fernandinho přestoupil z Šachtaru Doněck do Manchesteru City. Anglický vicemistr za osmadvacetiletého fotbalistu údajně zaplatil 30 milionů liber (asi 908 milionů korun) a podepsal s ním čtyřletou smlouvu. VÍCE ZDE
16:15 JEDNÁNÍ. Šéf mladoboleslavského fotbalového klubu Josef Dufek je nadšený, že získal z Liberce ofenzivní hvězdu Jiřího Štajnera. Středočeši velké ambice naznačili i získáním obránce Antonína Rosy z Teplic a na přestupovém trhu chtějí být vidět i dál. Dufek naznačil, že v hledáčku je také sparťanský záložník Marek Matějovský, který si před lety udělal jméno právě v Mladé Boleslavi. VÍCE ZDE
23:31 Otálení Liberce s nabídkou nového kontraktu je podle Jiřího Štajnera hlavním důvodem, proč překvapivě opustil severočeský klub, pro který byl ústřední postavou. Ve středu se dohodl na angažmá v Mladé Boleslavi a ocenil její rychlé a konkrétní jednání. VÍCE ZDE 
STŘEDA, 5. ČERVNA
23:31 BLOG. V mistrovské Plzni nečekaně skončil kapitán Pavel Horváth. Chvíli přemýšlel, že by se vrátil do Sparty, ale nakonec kývnul na nabídku Slovácka. Že se vám taková zpráva zdá přitažená za vlasy? Tomu se nelze divit, protože je kompletně vymyšlená. Ještě víc překvapující je ale fakt, že v případě Jiřího Štajnera se podobně absurdně znějící novina skutečně odehrála a skončila překvapivým odchodem dosavadního libereckého lídra do Mladé Boleslavi. VÍCE ZDE
22:08 PŘESTUP. Hvězda fotbalové ligy Jiří Štajner opouští Liberec a přestupuje do Mladé Boleslavi, kde se dnes dohodl na roční smlouvě s následnou opcí. Agentuře ČTK to řekl hráčův manažer Jiří Müller. V minulých dnech se spekulovalo také o Štajnerově možném odchodu do Sparty, ale sedmatřicetiletý útočník nakonec zamířil do týmu jiného libereckého rivala. VÍCE ZDE
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud