1. února 2014 • 08:00

PŘESTUPY 2014: Souhrn všech lednových transferů a spekulací

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE.



Čtvrtek, 30. ledna
13:30 PŘESTUP. Švýcarský fotbalový reprezentant Philippe Senderos odchází z Fulhamu do Valencie. Osmadvacetiletý obránce s 52 starty za národní mužstvo hrál v anglické lize také za Arsenal a Everton, má za sebou i angažmá v AC Milán. Nyní ho získal desátý celek tabulky španělské ligy.
21:48 JEDNÁNÍ. Návrat Rybalky do Liberce? Zatím nevyřešený rébus, který by se měl definitivně rozseknout v pátek. Kreativní záložník se podle tn.cz nedohodl na angažmá s ruským klubem Rubin Kazaň a rád by se podle svých slov vrátil k Nise, kde minulý rok hostoval z mateřského klubu Dynamo Kyjev. VÍCE ZDE
19:23 JEDNÁNÍ. Obranu Chelsea, kde je tvrdá konkurence, ještě vyztuží devatenáctiletý Kurt Zouma. Neznáte ho? Jde o jednoho z nejtalentovanějších obránců ve Francii. A na Stamford Bridge přestupuje za 15 milionů eur. Informaci o hotovém transferu odvysílalo francouzské rádio RMC. Sezonu by však měl Zouma dohrát v Saint-Étienne, do Chelsea přijde v létě. VÍCE ZDE
18:26 PŘESTUP. První posilou Interu Milán po listopadovém příchodu nového majitele klubu se stal obránce Danilo D'Ambrosio, který odmítl prodloužit smlouvu v FC Turín. S vedením osmnáctinásobného italského mistra podepsal pětadvacetiletý fotbalista kontrakt do roku 2018.
17:34 HOSTOVÁNÍ. Novým spoluhráčem momentálně zraněného Tomáše Sivoka v Besiktasi Istanbul se stal americký záložník Jermaine Jones, který do tureckého klubu přišel na hostování do konce sezony ze Schalke 04. Besiktas za jeho služby německému celku zaplatí 200 tisíc eur (5,5 milionu korun) a má rovněž opci na přestup dvaatřicetiletého fotbalisty.
16:09 HOSTOVÁNÍ. Záložník QPR Adel Taarabt míří na půlroční hostování do AC Milán. Na podzim byl zapůjčen do Fulhamu.
15:55 HOSTOVÁNÍ. Fotbalisty Valencie posílil zkušený malijský záložník Seydou Keita, který přichází na půlroční hostování s opcí na další sezonu z čínského klubu Dalian Aerbin. Čtyřiatřicetiletý středopolař už hrával za jiné španělské týmy Barcelonu a Sevillu.
15:52 PŘESTUPFotbalisty Sunderlandu, mezi které patří i český obránce Ondřej Čelůstka, posílil útočník Ignacio Scocco. Osmadvacetiletý Argentinec přišel za údajné tři miliony liber (asi 100 milionů korun) z brazilského Internacionalu a s anglickým klubem podepsal smlouvu na dva a půl roku.
15:04 HOSTOVÁNÍ. Dohodnuto, podepsáno. Reprezentant František Rajtoral definitivně dotáhl své půlroční hostování z Plzně v Hannoveru. V bundesligovém klubu úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku, podepsal smlouvu a již se zapojil do tréninku. Hannover o tom informoval na svém webu. VÍCE ZDE
13:36 SPEKULACE Bývalý teplický fotbalista Edin Džeko by podle spekulací některých britských a německých médií mohl přestoupit z Manchesteru City do Borussie Dortmund. Finalista minulého ročníku Ligy mistrů je prý s bosenským útočníkem už dohodnutý na platových podmínkách a nyní bude záležet na jednání obou klubů. VÍCE ZDE
11:00  SPEKULACE. Zajímavý přestup na poslední chvíli? Trenér Bayernu Mnichov Josep Guardiola nevyloučil, že by do Manchesteru United mohl zamířit ceněný záložník Toni Kroos. "Je to určitě důležitý hráč, ale věci se ve fotbale rychle vyvíjí. Dnes jsi tady, zítra jsi pryč," řekl Guardiola listu Daily Express o německém reprezentantovi.
středa, 29. ledna
19:01 PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Obránce Evertonu Sylvain Distin podepsal nový kontrakt do léta 2015.
18:02 PŘESTUP. Francouzský záložník Yohan Cabaye přestupuje z Newcastlu do Paris St. Germain. Částku kluby nezveřejnily, v zákulisí se mluví o 20 milionech liber.
17:44 SPEKULACE. José Mourinho reagoval na sílící spekulace o výměně Thibaut CourtoisDiego Costa a naznačil, že Petr Čech v létě svede těžký boj o místo v brance Chelsea. Courtois prý nebude prodán do Atlétika Madrid, kde hostuje třetí sezonu, a vrátí se na Stamford Bridge. VÍCE ZDE
16:50 HOSTOVÁNÍ. Plzeňský fotbalista František Rajtoral odchází do německého Hannoveru na půlroční hostování s opcí. K týmu se připojí zapojí již dnes večer. VÍCE ZDE
16:47 Bývalý slavný útočník Marco van Basten po sezoně opustí lavičku Heerenveenu. Vedení klubu se snažilo devětačtyřicetiletou někdejší fotbalovou hvězdu přemluvit k setrvání v trenérské funkci, ale dnes oznámilo, že Van Basten nehodlá smlouvu prodloužit. Aktuálně pátý celek nizozemské ligy vede mistr Evropy z roku 1988 od léta 2012.
16:37 HOSTOVÁNÍ. Nováček první fotbalové ligy Bohemians Praha 1905 získal další dvě posily pro jarní boj o záchranu. Do posledního týmu tabulky přišli na půlroční hostování z Žalgirisu Vilnius litevští reprezentanti Mantas Kuklys a Egidijus Vaitkunas, které "Klokani" v minulém týdnu testovali.
"Oba hráči přichází na půlroční hostování bez opce jako taková oboustranně výhodná výpomoc z Vilniusu. Litevská liga se hraje systémem jaro - podzim, takže během té pauzy se budou moci ukázat a pomoci Bohemce udržet první ligu," řekl tiskový mluvčí Bohemians 1905 Tomáš Mutinský.
15:55 POTVRZENO. Nováčka italské fotbalové ligy Sassuolo povede zkušený trenér Alberto Malesani. Devětapadesátiletý kouč, který vedl mimo jiné Parmu, Fiorentinu, Udine, Janov, Palermo či Panathinaikos Atény, nahradil odvolaného Eusebia Di Francesca.
13:33 HOSTOVÁNÍ. Záložník Plzně Patrik Hrošovský bude i v jarní části sezony hostovat ve Znojmě. Jednadvacetiletý slovenský fotbalista sice zahájil zimní přípravu s Viktorií, ale nakonec se vrátí do týmu prvoligového nováčka.
12:36 Nejzkušenější fotbalista z kádru Baníku Ostrava v klubu končí. Vedení oznámilo, že pětatřicetiletý záložník Martin Lukeš neodcestuje na soustředění do Turecka. „Bylo to strašně těžké rozhodnutí, protože je dlouholetou ikonou,“ přiznal trenér František Komňacký. VÍCE ZDE
12:34 JEDNÁNÍ. K podpisu jednoho hráče z Jihoafrické republiky už je Slavia blízko, do jarní části Gambrinus ligy by ale mohla nasadit hned dva. Vedle Keegana Ritchieho, jehož příchod by měl být potvrzen do konce týdne, se pražský klub údajně zajímá i o dalšího obránce ligy Rogera da Costu. VÍCE ZDE
10:40 HOSTOVÁNÍ. Fotbalisty Olomouce posílil senegalský defenzivní záložník Abdoulaye Fall. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, který naposledy působil v třetiligovém španělském Cádizu, přichází do Sigmy na hostování s opcí. S hanáckým týmem dnes odjede na herní soustředění do Turecka.
úterý, 28. ledna
23:45 PŘESTUP. Ondřej Kušnír využil výstupní klauzuli ve smlouvě a odchází ze Slovanu Liberec do kazašského celku Tobol Kostanaj. K novému týmu se pravý obránce se zkušenostmi z národního týmu připojí ve středu. Slovan o tom informoval na svém webu. "Ondřej Kušnír využil klauzuli, která mu umožňovala při splnění předem daných podmínek ze Slovanu odejít. Dnes o naplnění této klauzule informoval vedení klubu. Podepsání smlouvy by podle Kušníra mělo být už jen formalitou," stojí v prohlášení Liberce. VÍCE ZDE
15:43 Fotbalisté Mladé Boleslavi jsou bez sportovního ředitele. Ve funkci skončil Ladislav Minář, který na podzim vedl tým i jako trenér, než ho na začátku ledna nahradil Karel Jarolím. Nyní se Minář rozhodl téměř čtyřletou spolupráci ukončit definitivně a míří do Sigmy Olomouc, kde by měl zastávat podobnou funkci.
15:40 Nováček italské fotbalové ligy Sassuolo přišel o trenéra. Vedení osmnáctého týmu tabulky dnes odvolalo bývalého italského reprezentanta Eusebia Di Francesca, o jehož pozici se spekulovalo v médiích již několik týdnů.
12:46 JEDNÁNÍ. PSG se dohodlo na přestupu Yohana Cabayeho z Newcastlu. Osmadvacetiletý záložník dnes odletěl do Paříže na zdravotní testy, přestupová částka se pohybuje okolo 25 milionů liber (zhruba 825 milionů korun).
11:24 JEDNÁNÍ. Borussia Mönchengladbach potvrdila, že útočník Luuk de Jong je nacestě do Newcastlu, kde podstoupí zdravotní testy. Měly by být pouze formalitou, po nich se stvrdí přestup.
10:45 SPEKULACE. Reprezentační gólman Petr Čech zůstane jedničkou Chelsea. Jeho konkurent Thibaut Courtois se patrně nevrátí do Anglie a přestoupí natrvalo do Atlétika Madrid. Kluby se prý dohodly na senzační výměně Courtois – Diego Costa. Informuje o tom britský i španělský tisk. VÍCE ZDE
10:20 PŘESTUP. Jihlavu posílí olomoucký obránce Michal Vepřek, který se už dnes zapojil v novém působišti do přípravy. V pátek odletí s týmem na herní soustředění do Turecka. Kluby se dohodly na jeho půlročním hostování s opcí na přestup, vše ještě zbývá administrativně dořešit.
10:04 SPEKULACE. Po sérii zranění kolumbijského snajpera Falcaa francouzské Monaco uvažuje o tom, že sežene nového útočníka. Oslovit hodlá Javiera Henrnadéze z Manchesteru United nebo Dani Osvalda ze Southamptonu.
9:31 SPEKULACE. Německý ofenzivní záložník Julian Draxler v zimě neopustí Schalke. Podle německého Bildu se o jeho přestup bude Arsenal pokoušet až v létě.
09:02 PŘESTUP. Český fotbalista Marek Suchý po čtyřech letech opouští Spartak Moskva a vymění jej za švýcarskou ligu. Reprezentační obránce odchází na půlroční hostování s opcí do Basileje. VÍCE ZDE
08:01 PŘESTUP. Fotbalisty Cardiffu posílili obránce Fábio z Manchesteru United a útočník Kenwyne Jones ze Stoke. Velšský účastník Premier League se také dohodl s útočníkem United Wilfriedem Zahou, který přijde na hostováníSe Stoke se Cardiff dohodl na výměně útočníků, opačným směrem než Jones poputuje Peter Odemwingie. VÍCE ZDE
pondělí, 27. ledna
21:45 HOSTOVÁNÍ. Swansea City získal do útoku k bývalému sparťanovi Wilfriedu Bonymu francouzského hráče Davida N'Goga z Boltonu. Čtyřiadvacetiletý útočník přišel do patnáctého celku Premier League na hostování do konce sezony.
20:10 JEDNÁNÍ. Jak už na začátku ledna informoval deník Sport, Slavia je velmi blízko k tomu, aby během zimní přestávky získala už druhou africkou posilu. Do Edenu má namířeno jihoafrický obránce Keegan Ritchie z týmu Kaizer Chiefs, transfer se prý má uzavřít během několika dnů. "Mělo by se to uzavřít v tomto týdnu. Jen čekám na smlouvu z klubu, vypadá to slibně," citoval dnes tn.cz Ritchieho s odkazem na server Kickoff.com. VÍCE ZDE
20:02 JEDNÁNÍ. Trenér Arséne Wenger by měl prodloužit smlouvu s fotbalovým Arsenalem a pokračovat u týmu i v devatenácté sezoně. Francouzský kouč má kontrakt do konce tohoto ročníku a o jeho prodloužení zatím nechtěl mluvit, podle klubového vedení ale v Londýně zůstane.
16:59 Nový prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu vyloučil, že by Lionel Messi přestoupil do PSG. Miliardářský klub pro něj chystal nabídku za astronomických 250 milionů eur (zhruba 6,9 miliardy korun). "Nemyslím si, že by chtěl Messi odejít. V Barceloně se prakticky narodil, vždyť zde hraje od 13 let. Vždycky jsem od něj slyšel, že chce dokončit kariéru tady," prohásil Bartomeu. Barcelona pro něj naopak chystá nový kontrakt, který z něj udělá nejlépe placeného hráče světa.
14:35 PŘESTUP. Hrozila válka, blíží se příměří. Olomouc a Jablonec se dohodly, že hanácký útočník Martin Doležal přestoupí do severočeského klubu ihned, nikoli až po konci sezony. VÍCE ZDE
12:42 PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Evertonu se podařilo udržet levého obránce Leightona Bainese, o kterého měl dlouhodobě zájem Manchester United. Dnes podepsal v liverpoolském klubu nový čtyřletý kontrakt.
12:30 PŘESTUP. Rozjížděl se v Manchesteru City a měl našlápnuto k zářivé kariéře. Jenže teď, ve 24 letech, přestoupil Vladimír Weiss mladší do Kataru. Na čtyři roky se upsal klubu Lekhwiya SC, který sídlí v Dauhá. „Jsem velmi šťastný,“ svěřil se slovenský záložník na sociálních sítích. Fanoušci mu však jeho přesun za dolary vyčítají. VÍCE ZDE
10:56 Angažmá slávistického útočníka Martina Fenina ve Znojmě takřka jistě padá. Trenérovi Kalvodovi slíbil, že zavolá a domluví se na dalším postupu. Jenže pohaslý supertalent se neozval. Útok Znojma vyztuží alespoň slovenský útočník Peter Gál-Anderzly z Košic, na návrat jeho krajana Patrika Hrošovského z Plzně si ale kouč nejspíš musí nechat zajít chuť. Šikovný záložník trenéra Dušana Uhrina v přípravě zaujal. Stejně tak zůstává v Olomouci Radim Nepožitek, který na podzim v týmu nováčka rovněž hostoval. VÍCE ZDE
9:45 SPEKULACE. Francouzský brankář Hugo Lloris pravděpodobně odejde z Tottenhamu na konci sezony, pokud se londýnský klub nekvalifikuje do Ligy mistrů. O nabídky nemá nouzi.
9:36 JEDNÁNÍ. Arsenal stále usiluje o záložníka Schalke Juliana Draxlera. Podle Sky Sports znovu nabídl Lukase Podolskiho plus významnou částku.
9:29 SPEKULACE. Chelsea se ústně dohodla s Atlétikem Madrid na přestupu útočníka Diega Costy (25), informuje Daily Express. K transferu má dojít v létě.
9:25 SPEKULACE. Italský útočník Dani Osvaldo, který se pohádal v Southamptonu a kvůli rvačce na tréninku byl vyřazen z prvního týmu na dva týdny, by mohl zamířit do West Hamu. Vyloučen není ani jeho návrat do Serie A.
9:17 SPEKULACE. Manchester City pokukuje po dalším hráči Arsenalu. Podle Daily Star chce Bacaryho Sagnu. Problém je v tom, že zájemců je víc: Real, PSG, Galatasaray, Fenerbahce, Monaco...
9:15 SPEKULACE. David Moyes chce do Manchesteru United další tři hráče. Vedle zájmu o Toniho Kroose a Marca Reuse, o čemž jsme informovali včera, by rád do týmu přivedl i Luke Shawa, talentovaného levého obránce Southamptonu.
9:00 JEDNÁNÍ. Manchester United podle informací Guardianu odmítl nabídku PSG na 18letého záložníka Adnana Januzaje. Anglický klub k tomu dodal: "Hráč je neprodejný!" PSG neuspělo ani v případě Yohana Cabayeho, Newcastle odmítl nabídku ve výši 14 milionů liber. Píše BBC.
neděle, 26. ledna
22:20 PŘESTUP. Český zadák Pavel Čmovš opouští po třech a půl letech Nizozemsko, v pondělí by měl podepsat smlouvu s Levski Sofia. Redakci iSport.cz to potvrdil hráčův agent Jiří Müller. „Pavla čekají v Bulharsku zdravotní testy, je pro něj nachystaná smlouva na dva a půl roku,“ říká Müller. VÍCE ZDE
21:10 PŘESTUPFotbalista Jan Rajnoch bude hrát za Slovan Liberec. Dvaatřicetiletý stoper podepsal se severočeským klubem půlroční smlouvu s opcí. VÍCE ZDE
19:47 SPEKULACE. Odejde Lionel Messi z Barcelony? Ještě o nedávno naprosto nemyslitelné věci se v poslední době spekuluje stále častěji. Hvězda katalánského klubu prý není stoprocentně spokojená a toho se chystá využít PSG. I Messiho otec a agent v jedné osobě přiznává, že nabídka od francouzského mistra by byla skutečně lákavá. VÍCE ZDE 
16:34 JEDNÁNÍ. V nejbližších dnech opustí kádr Manchesteru United dva hráči. Obránce Fábio a útočník Wilfried Zaha míří do Cardiffu City. První na přestup, druhý na půlroční hostování.
15:54 SPEKULACE. Schmeichel znovu v brance Manchesteru United? Klub z Old Trafford údajně láká Kaspera Schmeichela, syna legendárního brankáře Petera! Schmeichel momentálně chytá v druholigovém anglickém klubu Leicester City. Nedávno se o něj začal zajímat také AC Milán.
12:55 SPEKULACE. Juan Mata nemusí být poslední posilou Manchesteru United. Anglického mistra vyděsilo, že by mohl v příští sezoně přijít o Ligu mistrů, a pokukuje po dalších možnostech. V Německu si kouč David Moyes vyhlédl hned dva hráče: Toniho Kroose (Bayern) a Marca Reuse (Dortmund). Za posilu berou na Old Trafford také Waynea Rooneyho, který prý konečně zmoudřel a chystá se podepsat nový kontrakt do léta 2018. VÍCE ZDE
11:36 Společně s trenérem Louisem van Gaalem odejde po fotbalovém mistrovství světa v Brazílii od nizozemského týmu i jeho asistent Patrick Kluivert. Sedmatřicetiletý bývalý reprezentant to řekl v rozhovoru pro list De Telegraaf s tím, že chce zkusit nové výzvy.
11:00 Podívejte se, jak to sluší Juanu Matovi v dresu Manchesteru United. Nejdražší posilu v historii klubu už oficiálně přivítal trenér David Moyes.
sobota, 25. ledna
21:30 PŘESTUP. Fotbalisty Freiburgu, mezi které patří i čeští hráči Pavel Krmaš, Václav Pilař a Vladimír Darida, posílil nejlepší střelec rakouské ligy Philipp Zulechner. Třiadvacetiletý útočník přišel z Grödigu a s klubem podepsal smlouvu na tři a půl roku.
20:30 SPEKULACE. Olomoucká Sigma chtěla z útočníka Martina Doležala udělat klíčového střelce, teď ale hanáckému klubu reálně hrozí, že hráče ztratí. Ten totiž údajně podepsal smlouvu v Jablonci platnou od léta, přestože má podepsaný kontrakt na Hané do roku 2017. Ten však nebyl zaregistrován na fotbalové asociaci.
19:30 HOSTOVÁNÍ. Chorvatský obránce Manuel Pamič míří do druhé italské ligy. Kmenový fotbalista pražské Sparty byl vedením Chieva poslán do konce června na hostování ve čtrnáctém celku Serie B Sieně. Veronský klub o tom informoval na svém webu.
19:00 HOSTOVÁNÍ. West Ham, který bojuje v anglické lize o záchranu, posílila dvojice italských reprezentantů. Z AC Milán získal londýnský klub záložníka Antonia Nocerina a z AS Řím útočníka Marca Borriella. Oba podle agentury Reuters přišli na hostování do konce sezony a k prvnímu utkání v novém působišti by mohli nastoupit už ve středu proti Chelsea.
pátek, 24. ledna
16:32 PŘESTUPZáložník Michael Essien přestupuje z Chelsea do AC Milán. Londýnský klub ho pustí zadarmo. Essien podepíše smlouvu na 1,5 roku.
15:05 SPEKULACE. Trenér Manchesteru United David Moyes využívá volného víkendu v anglické lizea a vyráží do zahraniční vyhlížet možné posily. V pátek by měl sledovat zápas Bayernu Mnichov s Moenchengladbachem. United jsou totiž spojovaní se zájmem o brazilského stopera Danteho.
14:37 JEDNÁNÍ. Kouč Chelsea José Mourinho potvrdil, že Juan Mata přestupuje do Manchesteru United. Čeká se jen na zdravotní prohlídku. "Chápu fanoušky, že nejsou z toho našení. To ani my. Nikdo z toho tady neskáče do stropu," řekl Mourinho na tiskové konferenci.
9:18 Italský trenér Fabio Capello prodloužil smlouvu u ruské fotbalové reprezentace do roku 2018. Sbornou by tak měl vést nejen na světovém šampionátu v Brazílii, ale i na dalším mistrovství světa, který se za čtyři roky bude hrát právě v Rusku. Dosavadní kontrakt by sedmašedesátiletému kouči vypršel po letošním turnaji.
9:01 SPEKULACE. Útočník Stoke Peter Crouch by mohl opět spolupracovat s trenérem Harry Redknappem. Někdejší kouč Tottenhamu si vytáhlého forvarda chce vzít do Queens Park Rangers.
8:50 Na srbského útočníka Vukadina Vukadinoviče, který je ve Znojmě na zkoušce, nemá nováček peníze. „Má v Jablonci takovou smlouvu, kterou nemůžeme plnit,“ přiznal trenér Leoš Kalvoda. V kádru by mohl zůstat mladý záložník Faouzi z Alžírska. Z cizinců vypadá nejlépe Anes Haurdič, jenž už má místo v týmu jisté. Bosenský záložník, známý z působení v Jablonci, vstřelil poslední tři góly týmu v přípravě.
8:33 Kapitán Chelsea John Terry by mohl opustit klub, kde strávil celou kariéru! Od vedení "blues" údajně požaduje tříletý kontrakt, který by mu zajistil působení v týmu až do konce kariéry. Jenže Chelsea své ikoně nabízí jen jednoletý kontrakt s opcí, což se hráči nelíbí. Stávající smlouva Terrymu vyprší v létě.
8:21 SPEKULACE. Liverpool se zajímá o brazilského záložníka Romula ze Spartaku Moskva. Třiadvacetiletý hráč je také v hledáčku skautů Arsenalu a Chelsea. Liverpool reaguje na to, že týmu až na dva měsíce vypadl Lucas Leiva se zraněním kolene.
8:11 Trochu jako v Babylónu to nyní vypadá v přípravě libereckého Slovanu, který testuje hned čtveřici cizinců. Účastník jarní fáze Evropské ligy zkouší Itala Marca Miglioriniho (stoper), Jihokorejce Bong Wong Chea (stoper), Ukrajince Evžena Budnika (útočník) a Slováka Juraje Hovančíka (záložník). „Jeho sledujeme důkladně už rok a půl,“ řekl o bývalém mládežnickém reprezentantovi sportovní manažer Liberce Jan Nezmar.
čtvrtek, 23. ledna
16:50 PŘESTUP. Chelsea oficiální cestou potvrdila, že koupila ofenzivního záložníka Mohameda Salaha (21) z Basileje. Přestupní částku nezveřejnila. Hráč teď podstoupí zdravotní testy, po nich podepíše smlouvu.
8:48 JEDNÁNÍ. Majitel Sparty Daniel Křetínský vyfoukl Miroslavu Peltovi Radoslava Kováče, ale už se rýsuje přestup, kterým by Sparta tuto ztrátu Jablonci mohla kompenzovat - byť asi ne hned. V létě končí smlouva Ondřeji Švejdíkovi... VÍCE ZDE
Sparťanský obránce Ondřej Švejdík během tréninkového soustředění v RakouskuFoto Pavel Mazáč (Sport)
8:20 JEDNÁNÍ. Obránce Teplic Martina Kleina čeká stěhování do Kazachstánu. Devětadvacetiletý stoper, který kvůli dluhům z minulosti shání angažmá v zahraničí, sice uspěl na testech v polském Górniku Zabrze, nedohodl se s ním však na finančních podmínkách. Plácl si nakonec až s kazašským klubem FC Kaysar, kam by se měl vypravit už v neděli.
8:07 SPEKULACE. Dánský brankář Kasper Schmeichel, který chytá v anglickém druholigovém klubu Leicester City, by mohl zamířit do AC Milán. Jeho hodnota je vyčíslena na 3,5 milionu liber.
8:05 JEDNÁNÍ. Manchester United doufá, že útočník Wayne Rooney podepíše nový kontrakt. Anglický fotbalista údajně dopředu vedení klubu oznámil, že pokud nezkvalitní kádr novými posilami, tak smlouvu neprodlouží. Ta mu přitom vyprší už v roce 2015. S příchodem Juana Maty si to ale možná Rooney rozmyslí.
8:00 JEDNÁNÍ. Juan Mata už dnes podstoupí zdravotní testy v Manchesteru United, po nich podepíše smlouvu. Chelsea vyinkasuje 37 milionů liber, za které si chce pořídit Matovu náhradu. Koho koupí? Daily Telegraph píše, že kouč José Mourinho chce talentovaného Rosse Barkleyho z Evertonu, The Sun informuje o jiném hráči: Antoine Griezmannovi z Realu Sociedad.
středa, 22. ledna
22:10 PŘESTUP. Uruguayský kanonýr Diego Forlán si ke konci kariéry zahraje v Japonsku, kde podepsal do konce letošního roku smlouvu s klubem Cerezo Ósaka. Forlán strávil uplynulý rok a půl v brazilském Internacionalu. Smlouvu měl až do roku 2015, ale protože v posledních měsících nedostával příliš herních příležitostí, rozhodl se odejít. Před světovým šampionátem v Brazílii chce mít dostatek herní praxe.
17:25 JEDNÁNÍ. Blíží se přestup zimy! Chelsea a Manchester United se předběžně dohodly na přestupu Juana Maty. Tvrdí to britský deník Guardian s tím, že „transfer je takřka hotový“. Jednání zástupců klubů jsou prý v pokročilé fázi. Ale je otázkou, na jaké částce se dohodli. Podle Guardianu jde o 40 milionů liber, BBC uvádí o pět milionů nižší sumu.
Lukáš Vácha a Juan MataFoto Barbora Reichová (Sport)
15:40 PŘESTUP. Fotbalista Jaroslav Diviš přestoupil ze Senice do Slovácka. Sedmadvacetiletý útočník podepsal s klubem z Uherského Hradiště smlouvu na rok s následnou možností opce. Na svých internetových stránkách o tom informovaly slovenský i český klub.
15:26 JEDNÁNÍ. Česká liga zažije další návrat. Ze slovenské Senice se s velkou pravděpodobností vrátí Erich Brabec. Zkušený stoper je blízko dohodě s Bohemians 1905, šlo by o jeho třetí pražské angamžá. Ligové tituly už slavil ve Slavii a později ve Spartě. VÍCE ZDE
14:18 PŘESTUP. Obránce Radoslav Kováč se v létě vrátí do Sparty, s kterou se dohodl na dvouleté smlouvě. Na Letnou přijde po po sezoně po skončení kontraktu v Liberci.
12:20 JEDNÁNÍ. Jan Rajnoch potvrdil, že jedná o ukončení smlouvy v druholigovém tureckém Demirsporu. Zkušenému obránci by tak nic nebránilo v podpisu kontraktu s Libercem.
10:54 Bývalý brankář německé fotbalové reprezentace Tim Wiese po vzájemné dohodě předčasně ukončil nepovedené angažmá v Hoffenheimu. Dvaatřicetiletý gólman za aktuálně dvanáctý celek bundesligy naposledy nastoupil před rokem.
10:46 SPEKULACE. Tomáš Rosický do Bayernu Mnichov? Ta spekulace vypadá jako senzace, která se těžko změní v realitu. Přesto může českému záložníkovi pomoci. Podle všeho urychlí vyjednání o nové smlouvě s Arsenalem, v jehož dresu zřejmě odehraje i příští sezonu. VÍCE ZDE
9:21 HOSTOVÁNÍ. Talentovaný slovenský záložník Albert Rusnak (19), který patří Manchesteru City, bude hostovat do konce sezony v druholigovém Birminghamu City. "Mluvil jsem s Patrickem Vieirou a ten věří, že Albert bude jedním z největších talentů v příští sezoně," tvrdí Lee Clark, kouč Birminghamu.
9:13 JEDNÁNÍ. Arsenal poslal Schalke 04 už druhou nabídku na talentovaného záložníka Juliana Draxlera. Ta zní: 35 milionů liber. První nabídka (20 milionů liber + Lukas Podolski) byla odmítnuta.
8:22 JEDNÁNÍ. Obránce Bayernu Mnichov Dante (30) tvrdí, že o něj usiluje Manchester United. "Pořád nejsem jejich hráčem, ale chci jim poděkovat za zájem. Vše se vyřeší do konce měsíce," cituje Danteho britský deník Manchester Evening News.
8:20 SPEKULACE. Real Madrid údajně plánuje koupit Waynea Rooneyho. Manchesteru United je ochoten nabídnout 25 milionů liber. Rooneymu vyprší smlouva v roce 2015 a zřejmě ji odmítne prodloužit.
8:10 JEDNÁNÍ. Inter Milán pozastavil vyjednávání s Juventusem, který nabídl útočníka Mirka Vučiniče výměnou za záložníka Fredyho Guarína.
8:00 PŘESTUP. Švédský útočník Ola Toivonen (27) přestoupil z PSV Eindhoven do Stade Rennes. Přestupní částka nebyla zveřejněna.
úterý, 21. ledna
16:27 SPEKULACE. Přijde Dukla o nejlepšího střelce? O útočníka Zbyňka Pospěcha mají zájem v Turecku a Spojených arabských emirátech. Konkrétní nabídka však na Julisku zatím nedorazila. A konec přestupního termínu se blíží… VÍCE ZDE
14:11 Návrat Radoslava Kováče na Letnou je prakticky hotová věc. Vedení fotbalové Sparty potvrdilo informace deníku Sport, že s kapitánem Liberce jedná. Svoje kontakty s vedoucím týmem Gambrinus ligy přiznal i samotný hráč. Změnit dres by měl od léta, až mu v současném působišti skončí smlouva. VÍCE ZDE
13:13 Španělský mistr světa a Evropy Juan Mata by mohl vyměnit Chelsea za Manchester United. Trápící se obhájce titulu by podle anglických médií mohl za pětadvacetiletého záložníka zaplatit až 37 milionů liber (asi 1,24 miliardy korun), což by byl klubový rekord. VÍCE ZDE

Juan Mata by mohl z Chelsea zamířit do Manchesteru United Juan Mata by mohl z Chelsea zamířit do Manchesteru UnitedFoto Reuters

12:00 JEDNÁNÍ. Náhradou za Renata Keliče, který odešel do italské Padovy, by mohl být Jan Rajnoch. Liberec by bývalého reprezentanta rád získal na půlroční hostování z tureckého druholigového týmu Adana Demirspor, kam dvaatřicetiletý Rajnoch přišel loni v létě. Na podzim patřil odchovanec Sparty k členům základní sestavy, ale v novém roce s ním Demirspor zřejmě přestal počítat. „Je velmi blízko příchod jednoho zkušeného stopera,“ avizoval už o víkendu liberecký sportovní ředitel Jan Nezmar. „Ale v tomto případě jsem trochu opatrný, jelikož je v této kauze jedna dost specifická záležitost, kterou nemám šanci ovlivnit,“ řekl.  
pondělí, 20. ledna
21:30 JEDNÁNÍ. Radoslav Kováč v létě posílí pražskou Spartu. Podle informací deníku Sport neprodlouží smlouvu v Liberci, ani nekývne na námluvy Jablonce, a možná už v úterý podepíše na Letné smlouvu. VÍCE ZDE
21:22 PŘESTUP. Předposlední tým tabulky anglické fotbalové ligy Sunderland získal pro boj o záchranu dalšího obránce. Spoluhráčem českého zadáka Ondřeje Čelůstky se stal Santiago Vergini, který má na kontě jeden zápas za reprezentaci Argentiny.
20:50 Chorvatský fotbalista Davor Kukec zůstává v Baníku Ostrava. Dnes prodloužil smlouvu do léta 2014 s dvouletou opcí. Původní kontrakt mu nyní v zimě končil a Kukec se netajil zájmem o přestup. Nakonec se rozhodl pokračovat v Baníku. Klub o tom informoval na svém facebooku.
20:36 HOSTOVÁNÍ. Michel Bastos, který dosud hostoval v Schalke 04, míří na další hostování z Al Ain do AS Řím. Dohoda obsahuje opci ve výši 3,5 milionu eur.
18:44 JEDNÁNÍ. Ukrajinský záložník Sergej Rybalka, který na podzim hostoval v Liberci, by mohl zamířit do Rubinu Kazaň. Ruský klub zve hráče, o kterého usiluje i Viktoria Plzeň, na testy a soustředění ve Španělsku. VÍCE ZDE
16:45 HOSTOVÁNÍ. Ligoví lídř ze Sparty hlásí první zimní posilu. Na půlroční hostování přichází na Letnou dvacetiletý pravý bek či záložník Marek Krátký z Teplic. VÍCE ZDE
14:30 PŘESTUP. Liberec nejspíš brzy oznámí první zimní posilu. Po Karlu Jarolímovi se do české ligy pravděpodobně vrátí i jeho synovec Marek Jarolím, který končí ve druholigovém řeckém klubu Iraklis Soluň.VÍCE ZDE
11:44 HOSTOVÁNÍ. fotbalisty Ostravy posílí v jarních záchranářských bojích ofenzivní krajní záložník Vojtěch Štěpán. Osmadvacetiletý hráč, který na podzim působil ve Slavii, do Baníku putuje na hostování z druholigového Hradce Králové výměnou za defenzivního středopolaře Jana Hableho.
09:32 Obránce PSG Thiago Silva prohlásil, že z klubu francouzského mistra nehodlá odcházet. Klíčový muž sestavy a kapitán týmu fanoušky ujistil, že chce dodržet stávající kontrakt, který mu vyprší až v červnu 2018. O jednoho z nejlepších světových stoperů se zajímá řada elitních celků, velice ráda by ho ve svém týmu měla například Barcelona.
09:04 SPEKULACE. Manažer West Hamu Sam Allardyce přiznal, že by v týmu moc rád přivítal Thomase Vermaelena. Sám ale uznává, že příchod 28letého stopera Arsenalu a belgického reprezentanta je velmi nepravděpodobný.
08:52 SPEKULACE. Útočník Realu Madrid Alvaro Morata je na roztrhání. 21letý talent má nabídky z Arsenalu, Liverpoolu i Tottenhamu, kam by se mohl přesunout už v lednu. Otevřená zůstává také varianta, že by nakonec zůstal v Madridu.
08:23 JEDNÁNÍ. Pařížský gigant PSG je připraven nabídnout 26 milionů liber (zhruba 860 milionů korun) za Yohana Cabayeho. 28letý záložník Newcastlu se prý chce vrátit domů do Francie. 
neděle, 19. ledna
20:53 PŘESTUP. Chorvatský fotbalový obránce Renato Kelič přestoupil z Liberce do Padovy. V týmu druhé italské ligy uspěl při zdravotních testech a transfer byl dnes potvrzen smlouvou do léta 2016. Oba kluby přestup potvrdily na svém webu.
15:02 PŘESTUP. Srbský fotbalista Vladan Milosavljev odešel z Ostravy do prvoligového řeckého klubu APO Levadiakos. Šestadvacetiletý záložník podepsal s patnáctým celkem řecké ligy smlouvu na dva a půl roku.
13:35 SPEKULACE. Podle britského Daily Mail by se v zimě mohl Juan Mata přesunout z Chelsea do Manchesteru United. Součástí transferu mezi veklými rivaly by mohl být i Wayne Rooney, kterého José Mourinho lákal už v létě. Na Old Trafford má smlouvu do léta 2015, nový kontrakt zatím nepodepsal.
12:45 SPEKULACE. Záložník Borussie Dortmund Marco Reus byl v sobotu v Barceloně na sponzorské akci, během níž mluvil s novináři. "Nyní se soustředím na svůj tým. Ale na konci sezony je všechno možné," nechal se slyšet 24letý hráč. Barcelona patří mezi kluby, které o talentovaného rychlíka usiluje.
11:24 SPEKULACE. Arsenal bude chtít v zimě přivést jednoho útočníka, aby měl alternativu k dvojici Giroud, Bendtner. Jednání o příchodu mladého Alvara Moraty z Realu Madrid se zasekla, podle informací britského tisku se klub Tomáše Rosického nyní zaměřil na Mirka Vučiniče z Juventusu.
09:10 SPEKULACE. Manažer Manchesteru United David Moyes dostane od klubu pro zimní přestupové období 150 milioů liber (téměř pět miliard korun). V hledáčku má podle britských médií celkem sedm záložníků včetně španělského talentu Kokého z Atlétika Madrid, chystá prý nabídku i pro ostrostřelce Edinsona Cavaniho z PSG.
08:27 SPEKULACE. Rodí se fotbalová senzace? V létě bude jasno. Český fotbalista Tomáš Rosický se totiž možná bude v tu dobu stěhovat z Anglie. O záložníka Arsenalu má podle serveru sportsdirectnews.com zájem Bayern Mnichov, poslední vítěz Ligy mistrů i německé ligy. Rosického hru obdivuje kouč bavorského gigantu Pep Guardiola. VÍCE ZDE
sobota, 18. ledna
13:13 PŘESTUP. Wolfsburg získal z Chelsea belgického reprezentanta Kevina de Bruyneho. S odhadovanou přestupní částkou 20 až 22 milionů eur (550 až 600 milionů korun) se jedná o nejdražší transfer v historii německého klubu. V novém působišti získá dvaadvacetiletý útočník či ofenzivní záložník smlouvu s platností do června 2019.
11:32 PŘESTUP. Liberecký stoper Renato Kelič přestupuje do italské Padovy, s níž podepsal smlouvu do 30. června 2016. Informují o tom italská i chorvatská média, kluby však transfer ještě nepotvrdily. VÍCE ZDE
08:00 SPEKULACE. Tomáš Vaclík by mohl zamířit do Premier League či portugalské ligy, o jedničku pražské Sparty má zájem Swansea a Benfica Lisabon. podle informací Sportu k žádné předběžné dohodě nedošlo, ale gólmanovo okolí připouští, že se blíží velký odchod do zahraničí. VÍCE ZDE
čtvrtek, 16. ledna
20:40 HOSTOVÁNÍ. Brankář Lukáš Zima bude do konce této sezony hostovat z FC Janov v třetiligovém italském celku AC Reggiana. Gólman fotbalové reprezentace do 21 let zároveň v Janově prodloužil smlouvu do 30. června 2017.
17:41 JEDNÁNÍ. Finišuje dohoda mezi Fiorentinou a Manchesterem United o Brazilci Andersonovi. Pětadvacetiletý hráč by měl do Itálie zamířit na hostování, ve Fiorentině už se podrobuje zdravotním testům. Fotky z lékařské prohlídky umístil klub na Twitter.
17:34 JEDNÁNÍ. Real už se poohlíží po náhradě za Fabia Coentraa, který je spojován s odchodem do Manchesteru United. Klub by rád podepsal obránce ze Sevilly Alberta Morena.
17:29 SPEKULACE. Bayern nemá nikdy dost! Pep Guardiola by rád přivedl ještě jednoho kvalitního stopera. Do svého týmu láká podle německého Bildu bývalého svěřence z Barcelony Gerarda Piquého. Jde o klíčového muže barcelonské defenzivy, v katalánském klubu má 26letý obránce smlouvu do léta 2015.
17:20 SPEKULACE. Podle Guardianu je trenér Arséne Wenger blízko podepsání nové dohody s Arsenalem. Francouzský kouč už v klubu působí svou osmnáctou sezonu.
15:12 Útočník Tomáš Pekhart na podzim vypadl ze základní sestavy Norimberku, nevstřelil jediný gól. Vytáhlý reprezentační forvard nic nevzdává, v zimní přípravě se chce poprat o místo prvního útočníka. „Do léta určitě nikam nepřestoupím,“ říká 24letý hráč v rozhovoru pro iSport.cz. VÍCE ZDE
 13:49 PŘESTUP. Korejský fotbalový útočník Či Tong-won podepsal čtyřletou smlouvu v Borussii Dortmund, kam přestoupí v létě. Dosavadní hráč anglického Sunderlandu stráví jaro stejně jako loni v Augsburgu.
11:13 JEDNÁNÍ. José Mourinho na tiskové konferenci potvrdil, že záložník Kevin De Bruyne přestupuje do Wolfsburgu, kde podepíše smlouvu na 5,5 let. Obránce Ryan Bertrand se chystá na půlroční hostování do Aston Villy.
10:55 SPEKULACE. Slovan Liberec o něj stojí, ale zdá se, že ne dostatečně. Jinak by 34letému kapitánovi nenabídl pouze roční prodloužení smlouvy. Takovou variantu odmítá Radoslav Kováč akceptovat – a probírá se dalšími nabídkami. Kromě Jablonce se do licitace hodlá zapojit i Sparta. A podle informací iSport.cz její šance raketově rostou. VÍCE ZDE
8:15 SPEKULACE. Bývalý útočník Chelsea Salomon Kalou (28) by se mohl vrátit do anglické Premier League. Velký zájem o jeho služby má Tottenham, prý je připraven zahájit jednání s francouzským Lille.
8:12 JEDNÁNÍ. Přestup talentovaného stopera Kurta Zoumy (19) ze St. Etienne do Chelsea se přiblížil. Hráč prozradil, že už hovořil s manažerem Josém Mourinhem po telefonu. 
8:10 SPEKULACE. Střelecké trápení West Hamu by mohl ukončit příchod italského útočníka Alberta Gilardina (31), který momentálně působí v Janově.
8:05 SPEKULACE. Bohaté AS Monaco projevil zájem překvapivě o Thomase Ince, 21letého křídelního záložníka druholigového anglického klubu Blackpoolu.
8:00 JEDNÁNÍ. Pavel Čmovš (23), obránce NEC Nijmegen, zřejmě změní v zimě dres. Nyní zvažuje nabídky na přestup od ukrajinských týmů Metalurg Doněck a Tavrija Simferopol a dánského Bröndby Kodaň. „Během příštího týdne se rozhodne,“ řekl redakci iSport.cz hráčův agent Jiří Müller. Bývalý český reprezentant do 21 let působí v Nizozemsku už čtvrtou sezonu, do Nijmegenu přestoupil v roce 2010 z rezervy Slavie Praha.
Pavel ČmovsFoto Jaroslav Legner SPORT
čtvrtek, 16. ledna
16:20 JEDNÁNÍ. Fotbalová Sparta se zajímá o dva brankáře ze slovenské ligy. O možném působení na Letné bude jednat s Martinem Dúbravkou ze Žiliny, na testy by také mohl přijít makedonský gólman Darko Tofiloski z Košic.Zatímco Košice o zkoušce osmadvacetiletého Makedonce ve Spartě hovoří jako o hotové věci, podle vedoucího celku české ligy k dohodě zatím nedošlo. "Když se kluby domluví, je možné, že na testy přijde. Zatím však nic dohodnuto není," řekl mluvčí Ondřej Kasík.
12:50 SPEKULACE. Přijde první Slovák do Manchesteru United? Anglický mistr podle informací listu Daily Star monitoruje situaci kolem záložníka Neapole Marka Hamšíka. Jeden z nejvíce ceněných hráčů italské ligy by mohl pomoci nastartovat zatím rozpačitou sezonu klubu z Old Trafford.
7:50 PŘESTUP. Hull City získalo chorvatského útočníka Nikicu Jelaviče z Evertonu. Podepsal smlouvu na tři a půl roku a doufá, že nové angažmá mu pomůže zvýšit šance na účast na mistrovství světa v Brazílii.
07:17 SPEKULACE. Liberec nabídl kapitánovi Radoslavu Kováčovi prodloužení smlouvy, která 34letému stoperovi končí letos v červnu a o jednoho z nejlepších stoperů české ligy usiluje Jablonec s Olomoucí.  Podle informací Sportu se však v posledních dnech do hry o zkušeného hráče zapojila i pražská Sparta. Více informací ZDE.
středa, 15. ledna
19:43 PŘESTUP. Po třech letech získala Chelsea zpět srbského záložníka Nemanju Matiče. Zatímco v lednu 2011 prodala pětadvacetiletého fotbalistu Benfice Lisabon za tři miliony liber (necelých 100 milionů korun), dnes ho londýnský klub koupil zpátky od Portugalců na sedminásobek. Podle britského tisku totiž Matičova cena vzrostla na 21 milionů liber (asi 694 milionů korun).
19:40 HOSTOVÁNÍ. Italský útočník Alessandro Matri bude v jarní části sezony působit ve Fiorentině, kam zamířil na hostování z AC Milán. Devětadvacetiletý fotbalista má čtvrtému celku Serie A pomoci zastoupit ofenzivní hráče Giuseppe Rossiho a Maria Gómeze, kteří se shodně zotavují po zranění kolena
17:22 SPEKULACE. Podle portugalských médií je Manchester United ochotný uvolnit záložníka Naniho. Situaci kolem něj údajně sonduje Sporting Lisabon. Naopak londýnský konkurent Arsenal sonduje situaci kolem Sebastiana Giovinca z Juventusu.
17:03 JEDNÁNÍ. Německý deník Bild tvrdí, že Real Madrid i Manchester United poslali Borussii Dortmund nabídky za záložníka Ilkaye Gundogana.
16:40 SPEKULACE. Leighton Baines, levý obránce Evertonu, byl v létě spojovaný s odchodem do Manchesteru United. Vypadá to, že přesun neklapne ani nyní v zimě, Baines je podle britských médií naopak blízko k podepsání dlouhodobého kontraktu u stávajícího zaměstnavatele (stávající smlouva mu vyprší v létě 2015).
16:32 JEDNÁNÍ. Arséne Wenger by v Arsenalu rád uvítal zajímavou posilu. Ze Schalke by rád ulovil Juliana Draxlera. Za dvacetiletého playmakera je ochotný dát 35 milionů liber (téměř 1,2 miliardy korun) a rád by z něj u "kanonýrů" udělal nového Van Persieho
15:39 Fotbalisty Liberce zřejmě opustí obránce Renáto Kelič, kterému po sezoně vyprší smlouva. Chorvatský stoper má namířeno do moldavského Šeriffu Tiraspol, kam ve čtvrtek odlétá na testy. Na zkoušku pod Ještěd naopak dorazil třiadvacetiletý ukrajinský záložník Dmitro Korkiško.
8:00 PŘESTUP. Záložník Jiří Jeslínek míří do Tobolu Kostanaj. S kazašským celkem, kde působí také obránce Štěpán Kučera, se bývalý reprezentant do 21 let dohodl na roční smlouvě. Klub o tom informoval na svém webu. Šestadvacetiletý Jeslínek naposledy působil v Mladé Boleslavi, má za sebou také angažmá ve Spartě, Českých Budějovicích, Mostu, Kladnu, Bohemians Praha a ukrajinském Krivém Rogu. "Boleslav mi na konci roku vypověděla smlouvu a mně se vzápětí naskytla šance zkusit štěstí v Kazachstánu," řekl záložník.
úterý, 14. ledna
19:00 JEDNÁNÍ. Podle informací skysports.com přicestoval do Londýna záložník Benfiky Lisabon Nemanja Matič, který má podstoupit v Chelsea zdravotní testy a stvrdit přestup za 25 milionů liber.
16:40 POTVRZENO. Záložník Clarence Seedorf ukončil profesionální kariéru a stane se novým trenérem fotbalistů AC Milán, kde dlouhé roky působil. VÍCE ZDE
16:00 HOSTOVÁNÍ. Útočník Manchesteru United John Guidetti bude hostovat ve Stoke City do konce sezony. Stejný klub navíc získal na permanentní přestup záložníka Stephena Irelanda z Aston Villy.

14:33 JEDNÁNÍ Bývalý stoper Slavie a Sparty Erich Brabec má blízko k návratu do české ligy. Momentálně volný fotbalista, kterému bylo před pár dny ukončeno angažmá ve slovenské Senici, přiznal, že jedná s Bohemians 1905. VÍCE ZDE

Obránce Erich Brabec je blízko angažmá v Bohemians 1905
Video se připravuje ...

12:30  HOSTOVÁNÍ. Brazilský záložník Anderson z Manchesteru United odehraje zbytek této sezony na hostování ve Fiorentině. Italský klub za pětadvacetiletého hráče zaplatí 4,5 milionu liber a v létě na něho může uplatnit opci na přestup. Anderson má v Manchesteru platnou smlouvu do roku 2015.
10:00 SPEKULACE. Stál dvanáct milionů korun, ale na podzim neodehrál v lize ani minutu.Proto Slovák Lukáš Pauschek odchází ze Sparty do Bohemians 1905 na půlroční hostování bez opce. Na Letné by jedenadvacetiletého pravého beka mohl nahradit o rok mladší Marek Krátký z Teplic. Bývalý kapitán reprezentace do 19 let by byl alternativou k Pavlu Kadeřábkovi na pravém kraji obrany, navíc může nastoupit i jako záložník.
pondělí, 13. ledna
16:44 PŘESTUP. Záložník Kevin De Bruyne přestoupil z Chelsea do Wolfsburgu, kde podepsal smlouvu na pět let.
16:05 PŘESTUP. Záložník Ondřej Vaněk dokončil přestup z Jablonce do Kayserisporu. Sedmnáctý klub turecké ligy podle svého webu podepsal s třiadvacetiletým fotbalovým reprezentantem smlouvu na 3,5 roku. VÍCE ZDE
15:30 HOSTOVÁNÍ. Sparta uvolnila slovenského obránce Lukáše Pauscheka do Bohemians 1905 na půlroční hostování bez opce. Hráč slovenské reprezentace do 21 let přestoupil na Letnou v létě ze Slovanu Bratislava za 12 milionů korun.
Lukáš PauschekFoto Pavel Mazáč (Sport)
13:01 POTVRZENO. Brankář Radek Sňozík, který dlouhá léta nastupoval za Bohemians 1905, prodloužil své působení ve Štěchovicích, kde chytá od začátku sezony. I na jaře bude hájit branku nováčka ČFL. Informovaly o tom oficiální stránky klubu.
11:33 POTVRZENO. Fotbalisté AC Milán jsou bez trénera. Vedení klubu dnes odvolalo Massimiliana Allegriho kvůli špatným výsledkům. Milánský celek je jedenáctý v italské lize a ztrácí 30 bodů na první Juventus.
10:36 JEDNÁNÍ. Špatná zpráva pro českého útočníka Matěje Vydru: West Brom chce získat na hostování do konce sezony dalšího útočníka. Podle Sky Sports Italia jde o Alessandra Matriho z AC Milán.
10:15 JEDNÁNÍ. Dušan Uhrin mladší, nový kouč Viktorie Plzeň, přiznal zájem o záložníka Sergeje Rybalku. A potvrdil tak informaci, kterou deník Sport přinesl už minulý týden. Západočešký klub ale není jediným zájemcem o služby ukrajinského záložníka. Kromě Slovanu Liberec, kde hostoval na podzim, se na něj vyptává i pražská Slavia! VÍCE ZDE
9:24 JEDNÁNÍ. Francouzský obránce Patrice Evra pravděpodobně opustí po sezoně Manchester United a vrátí se do Monaka. Na Old Trafford mu vyprší kontrakt, který nebude prodloužen. Vyloučen není ani transfer už teď v lednu. V sestavě "red devils" ho možná nahradí Fabio Coentrao, kterého chtěl kouč David Moyes už v létě. Nyní jsou znovu v kontaktu.
9:10 JEDNÁNÍ. West Ham nabízí slušný plat (90 tisíc liber týdně) anglickému obránci Joleonu Lescottovi z Manchesteru City. Chce ho tím nalákat na boje o záchranu. Informuje o tom Guardian.
9:05 JEDNÁNÍ. Newcastle odmítl nabídku z Kataru (9 milionů liber) na útočníka Papisse Cissého. Pokud prý ale zájemce přihodí další milion, přestup by se mohl uskutečnit, píše Daily Mail.
8:30 SPEKULACE. Prestižní deník The Times tvrdí, že Chelsea by mohla dotáhnout přestup Nemanji Matiče z Benfiky Lisabon. Matič už v minulosti v Chelsea působil, pak byl ale součástí transferu Davida Luize.
8:15 JEDNÁNÍ. Už dnes nebo zítra bude hotový přestup Kevina de Bruyneho do Wolfsburgu. Chelsea za něj vyinkasuje minimálně 15 milionů liber.
8:00 SPEKULACE. Podle britských médií se o Juana Matu zajímá také Bayern Mnichov. Španělský záložník ale nedávno potvrdil, že zůstane v Chelsea, přestože není spokojený se zápasovou vytížeností.
neděle, 12. ledna
18:53 HOSTOVÁNÍ. Fotbalisté Slavie získají čtvrtou posilu během zimní přestávky. Do Edenu přichází devatenáctiletý ghanský ofenzivní záložník Joseph Mensah, který podepíše smlouvu o půlročním hostování s opcí na tři roky. VÍCE ZDE
17:41 SPEKULACE. Borussia Dortmund shání náhradu za polského střelce Roberta Lewandowského, který míří do konkurenčního Bayernu Mnichov. Podle portugalského listu A Bola jím má být belgický talent Romelu Lukaku z anglického Evertonu, jinou zápletku nabízí Bild. Přijít má francouzský kanonýr Karim Benzema, do Realu Madrid by měl za něj odejít Ilkay Gündogan.
13:00 SPEKULACE. Vyztužit zadní řady Manchesteru United by mohl přijít obránce Fabio Coentrao. Jak informuje Daily Telegraph, měl by na Old Trafford zamířit z Realu Madrid na hostování.
sobota, 11. ledna
18:56 JEDNÁNÍ. Slavia už nepočítá se službami útočníka Martina Fenina, to je známá věc. Teď je ve hře varianta, že by mohl bývalý reprezentant na jaře kopat za farmu Slavie – třetiligovou Admiru. Zájem o hráče potvrdil kouč mužstva Jiří Tesař. „Samozřejmě nás napadlo, že by mohl Martin na jaře kopat u nás, ale finančně je to asi nereálné,“ řekl Tesař. VÍCE ZDE
18:02 PŘESTUP. Fotbalisty Dukly Praha posílil útočník Budge Manzia. Devatenáctiletý fotbalista z Konga podepsal na Julisce smlouvu na tři a půl roku. Příští týden v novém působišti ještě absolvuje zdravotní testy.
17:00 PŘESTUP. Everton získal irského reprezentačního záložníka Aidena McGeadyho, který doposud působil ve Spartaku Moskva a je někdejší oporou Celtiku. Přestupní částka nebyla zveřejněna. Podepsal smlouvu na 4,5 roku.
10:09 JEDNÁNÍ. Piták, Vošahlík, Necid, Tusjak. Tyto borce již fotbalová Slavia před startem jarní části Gambrinus ligy získala a teď je blízko dohodě s další. Tou by měl být jihoafrický obránce Keegan Ritchie. VÍCE ZDE
9:50 JEDNÁNÍ. Manchester United je blízko podepsání defenzivní posily. Klub by mohl získat Ezequiela Garaye, 27letého obránce z Benfiky Lisabon. Volný ale bude až na konci sezony.
9:25 SPEKULACE. Obránci Arsenalu Bacary Sagnovi končí po sezoně kontrakt. Třicetiletého beka chce za čtyři miliony eur Roberto Mancini do Galatasaraye Istanbul.
8:20 SPEKULACEChelsea sleduje Kurta Zoumu, devatenáctiletého stopera z Francie. Hráč momentálně patří Saint-Étienne, trenér Francie Didier Deschamps ho považuje za budoucího kapitána národního týmu.
pátek, 10. ledna
17:05 JEDNÁNÍ. Bývalý fotbalista Slavie Praha Rudolf Skácel by mohl pokračovat v kariéře ve druhé skotské lize. Čtyřiatřicetiletý záložník a momentálně volný hráč podle webu BBC Sport jedná o krátkodobém angažmá s celkem Alloa Athletic. VÍCE ZDE
16:41 JEDNÁNÍ. Zatímco bývalí spoluhráči z A mužstva odletěli na kondiční soustředění do tepla na Kanárské ostrovy, slovenský zadák Matúš Čonka nastoupil za slávistickou juniorku v Tipsport lize proti Táborsku (0:2). Osud vyřazeného hráče nebere nijak tragicky, chce co nejdříve najít nové angažmá. Proto se udržuje ve formě a záskoky za juniorskou neodmítá. VÍCE ZDE
11:50 JEDNÁNÍ. Budoucnost Tomáše Rosického v Arsenalu vypadá jasněji. Trenér Arséne Wenger na páteční tiskové konferenci naznačil, že český reprezentační kapitán zůstane hráčem "kanonýrů." To by znamenalo, že s Rosickým podepíše novou smlouvu, stávající kontrakt mu vyprší letos v létě. VÍCE ZDE
10:44 JEDNÁNÍ. Reprezentant a opora Jablonce Ondřej Vaněk odlétá do Turecka, kde podstoupí zdravotní testy. Pokud nedojde k neočekávaným okolnostem, upíše se v nejbližších dnech Kayserisporu. VÍCE ZDE
9:55 PŘESTUP. Tottenham Hotspur potvrdil, že útočník Jermain Defoe odchází do zámořského klubu Toronto FC. V londýnském klubu ale zůstane na hostování do konce února.
9:22 Jedenadvacetiletého obránce Dominika Simerského, jenž působil naposledy ve Znojmě, nyní testuje Sigma Olomouc. Někdejší talent Slovácka a později Zbrojovky Brno působil i v Jablonci, teď je na zkušené na Hané. „Je to mladý perspektivní hráč, chceme ho porovnat s našimi fotbalisty. Je to ale zatím pouze test,“ uvedl olomoucký trenér Zdeněk Psotka.
9:21 Polský prvoligový klub Gornik Zabrze by se mohl stát novým chlebodárcem Martina Kleina (29) a Lukáše Kubáně (26) . Aktuálně druhý tým tabulky pozval dvojici zkušených obránců na několikadenní testy v rámci kondičního soustředění v Tatrách, kde by mělo padnout rozhodnutí o jejich případném angažmá. Klein na podzim hrál v Teplicích, s Kubáněm už nepočítá Slovácko.
9:17 PŘESTUP. Zajímavé zahraniční posily hlásí fotbalové Znojmo. Nováčka pro jarní sezonu posílí útočník Vukadin Vukadinovič z Jablonce a japonský ofenzivní záložník Hidetoshi Wakui, jenž na podzim nastoupil v předkole Ligy mistrů v dresu estonského Nomme Kalju proti Viktorii Plzeň. K nim se přidá také útočník Josef Čtvrtníček ze Slovácka (na podzim hostoval ve druholigovém Třinci). VÍCE ZDE
8:30 JEDNÁNÍ. Cardiff včera poslal nabídku do Hannoveru na útočníka Mame Birama Dioufa. Podle informací The Sun jde o 2,5 milionu liber. 
8:28 SPEKULACE. Alvaro Morata, útočník Realu Madrid, připustil, že může v lednu zamířit do jiného klubu. Zájem mají v Arsenalu a Liverpoolu. Nejpravděpodobnější variantou je půlroční hostování. Pokud by došlo k přestupu, částka by se mohla vyšplhat až na 15 milionů liber.
8:20 JEDNÁNÍ. Chelsea pravděpodobně prodá záložníka Kevina De Bruyneho do Wolfsburgu. Podle nejnovějších informací se kluby domluvily na částce 18 milionů liber.
8:18 Obránce Manchesteru United Rio Ferdinand přiznal, že v létě přemlouval k návratu hvězdného útočníka Cristiana Ronalda.
8:15 JEDNÁNÍ. Brankář Chelsea Thibaut Courtois, jenž hostuje v Atlétiku Madrid, se v nejbližších týdnech sejde s Josém Mourinhem, aby probrali gólmanovu budoucnost v londýnském klubu. Je jasné, že Courtois nechce být od příští sezony jen dvojkou a krýt záda Petru Čechovi. VÍCE ZDE
8:00 SPEKULACE. Wayne Rooney do Chelsea? Kouč José Mourinho věří, že může získat útočníka Manchesteru United po sezoně. Rooneyho současný kontrakt vyprší v létě 2015 a zatím se nemá k tomu, aby podepsal nový. S první nabídkou ale před půl rokem Chelsea neuspěla.
čtvrtek, 9. ledna
22:03 Fotbalisty West Bromwiche Albion povede španělský trenér José Mel Pérez známější pod přezdívkou Pepe Mel. Čtrnáctý celek anglické ligy, ve kterém působí i reprezentační útočník Matěj Vydra, s padesátiletým koučem podepsal smlouvu na osmnáct měsíců.
20:20 SPEKULACE. Přestupové spekulace sílí okolo dánského stopera Daniela Aggera. Důrazný obránce by mohl opustit Liverpool, hodně se o něj zajímá Neapol, kterou trénuje jeho bývalý kouč Rafael Benítez.
19:24 JEDNÁNÍ. Brazilská hvězda Ronaldinho ukončil spekulace okolo možného návratu do Evropy. V Atlétiku Mineiro podepsal nový kontrakt a rozhodl se zůstat v rodné zemi, byť jej silně lákal turecký Besiktas Istanbul.
16:50 JEDNÁNÍ. Fotbalová Sparta uvažuje o angažování nového gólmana. Podle informací iSport.cz chce ze slovenské Žiliny získat na volný přestup Martina Dúbravku. Ten v roce 2010 pomohl Žilině do Ligy mistrů právě přes letenský klub. VÍCE ZDE
15:30 JEDNÁNÍ. Bohemians 1905 si pozvali na testy ukrajinského útočníka Matveje Bobala. Nejúspěšnější angažmá prožil v letech 2006 až 2009 v klubu FC Ihroservice Simferopol hrající ukrajinskou druhou ligu. V 97 zápasech zaznamenal celkem 56 branek.
12:00 SPEKULACE. Německý deník Bild informuje, že Borussia Dortmund projevila velký zájem o talentovaného záložníka Arsenalu Serge Gnabryho.
9:02 SPEKULACE. Podle informací Daily Mirror by mohl na trase Tottenham - Juventus proběhnout zajímavý obchod. Italové chtějí Erika Lamelu, Angličané zase útočníka Mirka Vučiniče.
8:50 SPEKULACE. Manchester United údajně nabídne 20 milionů liber za záložníka Juventusu Claudia Marchisia (27). 
8:30 JEDNÁNÍ. Anglický útočník Jermain Defoe (31) s největší pravděpodobností přestoupí do zámořského  Toronta za 6 milionů liber. Do března by měl ale hostovat v Tottenhamu, píše Daily Telegraph.
středa, 8. ledna
20:20 PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Podle španělských médií se Realu Madrid podařilo udržet záložníka Xabiho Alonsa, kterému by jinak po sezoně vypršela smlouva a přestoupit by mohl kamkoliv zadarmo. S Realem podepsal nový dvouletý kontrakt.
19:17 JEDNÁNÍ. Ačkoliv ve Viktorii Plzeň po změně trenéra neplánovali nákupy, úřadující mistr se přece jen chystá utrácet. A ne málo. Účastník jarní fáze Evropské ligy má zájem o záložníka Sergeje Rybalku, jenž uplynulý kalendářní rok hostoval ve Slovanu Liberec. Jeho klub Dynamo Kyjev si jej podle informací iSport.cz cení na částku pohybující se okolo 25 milionů korun! VÍCE ZDE
17:00 PŘESTUP. Fotbalisty AS Řím posílil belgický reprezentační záložník Radja Nainggolan. Druhý tým italské ligy získal pětadvacetiletého hráče na hostování do konce sezony za tři miliony eur. Za dalších šest milionů ho může v létě koupit nastálo. S Nainggolanem podepsalo vedení římského celku už nyní smlouvu do roku 2018.
16:45 SPEKULACE. Podle italského serveru Tuttosport by Juventus mohl prodat jednoho z útočníků (Vucinic, Giovinco or Quagliarella), za něj by klub chtěl získat portugalského záložníka Naniho.
16:34 Baník se na jarní boje o záchranu snaží co nejvíc posílit. Ostravský celek testuje dalšího hráče z Pobaltí. Je jím estonský reprezentační záložník Joel Lindpere, jenž loni v listopadu ukončil své angažmá v zámořském týmu Chicago Fire. Předtím působil v New York Red Bulls, kde nastupoval po boku slavného Francouze Thierry Henryho. VÍCE ZDE
15:38 PŘESTUP. Fotbalisty Schalke 04 na konci sezony posílí německý reprezentant Sidney Sam. Klub z Gelsenkirchenu oznámil, že se s pětadvacetiletým záložníkem dohodl na čtyřleté smlouvě platné do 30. června 2018.
15:14 PŘESTUP. Ole Gunnar Solskjaer podepsal jako manažer Cardiffu prvního hráče. Z Manchesteru United přivedl Magnuse Wolffa Eikrema. Třiadvacetiletý norský fotbalista pod ním bude nastupovat už potřetí - Solskjaer ho vedl v juniorce United, pak si ho přivedl do Molde a nyní i do nového působiště ve Walesu.
15:05 SPEKULACE. Podle německého deníku Bild se Borussia Dortmund zajímá o Sami Khediru. Záložník Realu Madrid by v týmu měl nahradit Sebastaiana Kehla, pokud neprodlouží stávájící kontrakt trvající do léta.
13:58 SPEKULACE. Manchester United by mohl přijít o klíčového muže zadních řad. Srbský stoper Nemanja Vidič má v klubu smlouvu jen do konce sezony a podle slov svého agenta Silvana Martina ji nebude chtít prodloužit.
11:26 SPEKULACE.  Italský stoper Paolo Cannavaro by mohl tento měsíc opustit Neapol a zamířit do Janova.
11:05  SPEKULACE. Italský forvard Mario Balotelli by mohl opustit AC Milán! Kolem útočníka prý sonduje situaci Chelsea, hráčův agent Mino Raiola přiznal, že s Josém Mourinhem má velmi dobrý vztah. Jeden z velkých fotbalových talentů ale odchod z AC popřel s tím, že nechce měnit klub před mistrovstvím světa v Brazílii. 
10:02 SPEKULACE. Argentinský talent Erik Lamela, který před sezonou posílil za 30 milionů liber (necelá jedna miliarda korun), podle svého otce chce opustit White Hart Line. 21letý ofenzivní záložník není spokojený se svou pozicí v klubu, kde v 17 zápasech vstřelil jedinou branku.
8:40 JEDNÁNÍ. Arsenal začíná shánět útočníka. Londýnský klub se prý bude snažit získat na hostování Alvara Moratu, 21letého talenta z Realu Madrid.
úterý, 7. ledna
18:45 JEDNÁNÍ. Radoslav Kováč zvažuje nabídku od Jablonce. Rád by sice zůstal v Liberci, ten ale stále nepřišel s nabídkou nové smlouvy, která hráči na konci sezony vyprší. Ve hře je také Olomouc, kde zkušený obránce dříve působil. VÍCE ZDE
18:00 Ve slovenské Senici skončili další dva čeští fotbalisté. Na rozvázání smlouvy se s vedením klubu dohodl zkušený stoper Erich Brabec, který si tak momentálně hledá angažmá. V Senici už podle internetových stránek klubu nebude na jaře působit ani útočník Alexander Jakubov, který na Slovensku hostoval z pražské Sparty. Šestatřicetiletý Brabec měl v Senici smlouvu do léta, nakonec se ale s vedením dohodl, že klub kvůli omlazování kádru opustí už v zimě.
15:05 PŘESTUP. Informace iSport.cz se potvrdila. Záložník Ondřej Petrák přestoupil z pražské Slavie do Norimberku. S bundesligovým týmem podepsal jednadvacetiletý fotbalista víceletou smlouvu.
14:53 SPEKULACE. Někdejší majitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa Ronaldinho by se mohl vrátit do Evropy! Brazilský záložník je údajně blízko dohody s tureckým Besiktasem Istanbul, kde má podepsat dvou a půlletý kontrakt.
13:40 PŘESTUP. Fotbalisty Znojma posílí bosenský záložník Anes Haurdič, který už v české lize působil šest sezon v Jablonci. Poslední rok strávil v FK Sarajevo. Soupisku nováčka první ligy zřejmě rozšíří i jeho krajan Abid Mujagič, který si zahrál nejvyšší soutěže za Teplice a ve druhé lize oblékal dres Mostu a naposledy Ústí nad Labem.
12:08 SPEKULACE. Borussia Dortmund si už vyhlédla náhradu za Roberta Lewandowského, který po sezoně přestoupí do Bayernu Mnichov. Dříve se spekulovalo o Edinu Džekovi (Man City) a Romelu Lukakovi (Chelsea/Everton), teď k nim přibyli také Christian Benteke (Aston Villa) a Michy Batshuayi (Standard Lutych).
11:00 JEDNÁNÍ. Po sérii příchodu nových hráčů se Slavia chystá na ztrátu jedné z opor. Defenzivní záložník či stoper Ondřej Petrák je blízko bundesligového angažmá, ráno odjel doladit svůj přestup do 1. FC Norimberk. „Už dnes by se mohlo vše uzavřít,“ tvrdí zdroj iSport.cz. VÍCE ZDE
9:22 JEDNÁNÍ. Inter Milán potvrdil, že ho kontaktovala Chelsea a dotazovala se na záložníka Fredyho Guarína (27). Italský klub ale transfer odmítl.
09:19 I s Michalem Vepřkem zahájila včera zimní přípravu olomoucká Sigma. A to i přesto, že levý bek měl hanácký tým už opustit a hlásit se v Jihlavě.
09:13 JEDNÁNÍ. O budoucnosti v Chelsea bude tento týden mluvit s vedením klubu Juan Mata. Španělský záložník, který pod José Mourinhem není spokojený s herním vytížením, by mohl zamířit do Atlétika Madrid.
09:08 SPEKULACE. Pohyby v kádru chystá Manchester United, kde dalo vedení Davidu Moyesovi takřka volnou ruku - k dispozici bude mít astronomických 100 milionů liber. Manažer United podle britských médií sleduje útočníka Diéga Costu a mladého záložníka Kokeho z Atlétika Madrid. Zajímá se též o dvojici z Dortmundu - Marca Reuse a Gundogana, kteří však budou volní až v létě. Naopak nejspíš nevyjde příchod levého beka Fabia Coentraa, kterého si Real chce nechat. 
8:00 PŘESTUP. Bývalý záložník Arsenalu či Barcelony Alexander Hleb (32) opustil BATE Borisov a upsal se na rok a půl tureckému Konyasporu.
pondělí, 6. ledna
15:52 JEDNÁNÍ. Borussia Mönchengladbach oznámila, že její brankářská jednička Marc-André ter Stegen se rozhodl opustit klub na konci sezony. Už několik měsíců se spekuluje, že nahradí v Barceloně Victora Valdése.
15:30 JEDNÁNÍ. Bez velkých změn v kádru dnes začali fotbalisté Liberce přípravu na jarní sezonu, do níž vstoupí v únoru úvodním zápasem vyřazovací fáze Evropské ligy s Alkmaarem. Severočechy zatím opustila podle předpokladů jen dvojice Ukrajinců Sergej Rybalka a Vladislav Kalitvincev, kteří se vrátili z hostování do Dynama Kyjev. V Chorvatsku dnes jedná o případném novém angažmá stoper Renáto Kelič. Změnit dres by mohl také útočník Vojtěch Hadaščok, který se může připravovat s druholigovým Žižkovem. Kouč Jaroslav Šilhavý přivítal na prvním tréninku 23 hráčů, mezi nimi i dva navrátilce Slováka Michala Obročníka a Senegalce Mustaphu Ndiayeho a dvojici mladíků z juniorky Matěje Kávu a Vojtěcha Novotného.
14:59 Bez nových posil, ale už se záložníkem Martinem Pospíšilem, kterého z hostování vrátila mistrovská Plzeň, dnes zahájili zimní přípravu fotbalisté Olomouce. Staronový kouč a bývalý generální manažer Zdeněk Psotka však ujistil, že k posílení kádru ještě v průběhu ledna dojde. Podzimní kádr Sigmy zatím okysličili jen hráči, které si klub stáhl z hostování v jiných klubech. Jde o Radima Nepožitka (Znojmo), Jakuba Rolince (Ostrava), Adama Ševčíka (Nitra) a z juniorky se do přípravy zapojili Marek Schmidt a Filip Richter.
12:30 S desetičlennou cizineckou legií vstoupí fotbalisté Teplic do zimní přípravy na jarní část první ligy. Třetí tým tabulky v prosinci posílili slovinský útočník Elvis Bratanovič, lotyšský obránce Renars Rode a nigerijský forvard Chukwudi Chukwuma. Ze Stínadel naopak možná odejde stoper Martin Klein, jenž jedná o návratu do Ferencvárose Budapešť.
12:13 Nový trenér Plzně Dušan Uhrin už při nástupu do funkce prohlašoval, že chce pracovat se současným kádrem a že si pozve všechny hráče zpět z hostování. Nakonec se rozhodl nechat Jakuba Horu v Bohemians 1905 či Martina Filla v anglickém Brentfordu. O šanci v týmu Plzně však mohou bojovat například Marek Hanousek, David Štípek, Patrik Hrošovský, Matěj Končal či Ondřej Chocholoušek, kteří na podzim hostovali jinde. O začátku přípravy fotbalistů Plzně čtěte VÍCE ZDE

První plzeňský trénink nového kouče Uhrina se ztrácel v mlze
Video se připravuje ...

9:35 HOSTOVÁNÍ. Je zpátky. Tomáš Necid byl oficiálně představen jako nová posila  pražské Slavie, kde bude hostovat do konce sezony. Reprezentační útočník se vrací do Edenu po pěti letech v CSKA Moskva. Poslední půlrok hostoval v PAOK Soluň. Slavia navíc ušetří: za hostování nedá ani korunu a o jeho plat se s ruským klubem bude dělit. VÍCE ZDE 
neděle, 5. ledna
sobota, 4. ledna
20:00 PŘESTUP. Je hotovo. Nenasytný Bayern Mnichov získal v sobotu další velkou posilu. Mnichovská fotbalová mašina získala dortmundského snajpra Roberta Lewandowského. Ten absolvoval v Mnichově zdravotní testy u známého lékaře Hanse-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta a poté podepsal kontrakt na pět let. Jaro ještě odehraje za Borussii. VÍCE ZDE
16:20 PŘESTUP. AS Monako, druhý tým francouzské ligy, získalo posilu v podobě 203 centimetrů vysokého útočníka Lacina Traorého z Machačkaly. S klubem ruského miliardáře Dmitrije Rybolovleva podepsal třiadvacetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny smlouvu na 4,5 roku. Za Monako si možná Traoré na jaře ještě nezahraje, neboť podle britských médií by mohl ihned po přestupu odejít na půlroční hostování do West Hamu.
15:00 JEDNÁNÍ. Bayern Mnichov si podle německých médií pozval na zdravotní prohlídku polského útočníka Roberta Lewandowského z Dortmundu. Pokud vše dopadne dobře, podepíše kanonýr v Bayernu ještě dnes smlouvu na pět let. Jaro ale ještě odehraje v Dortmundu.
pátek, 3. ledna
16:28 SPEKULACE. Platnou smlouvou v Hamburku si Petr Jiráček nemůže být vůbec jistý. Německý klub chystá přes zimu změny v kádru, mezi hráči, které HSV zařadil na seznam prodejných fotbalistů, je i český reprezentant. V úvahu podle německých médií připadá nejspíš jen možný prodej, s variantou hostování aktuálně čtrnáctý celek bundesligy nepočítá. VÍCE ZDE
15:30 POTVRZENO. Dvaadvacetiletý záložník Martin Pospíšil se vrací z Plzně do Olomouce. Mistrovský klub na něj neuplatnil opci, proto se mladý hráč vrací po půl roce na Hanou. Informaci dnes potvrdilo klubové prohlášení Viktorie Plzeň. VÍCE ZDE
15:11 JEDNÁNÍ. Někdejší talent Sparty Martin Zeman se v sobotu zapojí do přípravy s fotbalisty Příbrami. Během ledna se klub rozhodne, zda v týmu zůstane na hostování.
14:47 SPEKULACE. Sparta zároveň odmítla příchod útočníka Martina Nešpora"Martin je jeden z hráčů, které dlouhodobě sledujeme. Sledovali jsme ho ještě předtím, než přestoupil z Bohemky do Mladé Boleslavi. Ale protože se nám uzdravuje Lukáš Juliš, tak nechceme zásadnějším způsobem reagovat," uvedl trenér Vítězslav Lavička.
14:44 Ani příchody, ani odchody. Sparta tvrdí, že žádné drastické změny v kádru provádět nebude. Při zahájení zimní přípravy všem zájemcům vzkázala, že pokud nepřijde neodmítnutelná nabídka, ke konkrétním jednáním nesvolí. "Necítíme se být pod tlakem, že bychom museli někoho prodávat nebo kupovat," řekl novinářům Jakub Otava, člen sparťanského vedení. VÍCE ZDE
14:28 Fotbalisté Dukly dnes na Julisce zahájili přípravu na jarní část první ligy i s Bosňanem Anelem Dedičem. Záložník NK Vitez je v pražském celku na testech. VÍCE ZDE
14:19 PŘESTUP. Fotbalisty Bohemians Praha 1905 posílil slovenský útočník Ivan Lietava. Dnes podepsal ve Vršovicích smlouvu na rok a půl s následnou opcí.
13:44 POTVRZENO. Na startu zimní přípravy fotbalové Sparty klub oznámil poměrně překvapivou informaci. Letenským hráčem zůstane i v další sezoně Marek Matějovský, se kterým vedení prodloužilo smlouvu do léta 2015. VÍCE ZDE

11:20 POTVRZENO. Český fotbal osvěží veliký návrat. Mladá Boleslav oficiálně potvrdila příchod nového trenéra, někdejší kouč Slavie Karel Jarolím se po více než třech letech vrací do české ligy, s klubem podepsal smlouvu na dva a půl roku. VÍCE ZDE

Karel Jarolím během uvedení do funkce hlavního trenéra Mladé BoleslaviFoto ČTK

9:47 JEDNÁNÍ. Čtyři zahraniční posily by do svých řad mohl v průběhu zimní pauzy přivést ostravský Baník. V pondělí by se na Bazalech měl objevit estonský útočník Rimo Hunt, nejlepší fotbalista své země za rok 2013. VÍCE ZDE
9:08 JEDNÁNÍ. Talentovaný záložník Chelsea Kevin de Bruyne je na odchodu. Na hostování ho chce získat Atlético Madrid, na přestup bundesligový Wolfsburg. Chelsea ale požaduje až 25 milionů liber, informuje Daily Telegraph.
8:55 SPEKULACE. První posilou nového trenéra Cardiffu Ole Gunnara Solskjaera bude zřejmě Tom Ince (21), rychlé křídlo z druholigového Blackpoolu. Přestupní částka se odhaduje na 8 milionů liber.
8:40 SPEKULACE. Arsenal se chystá nabídnout 32 milionů liber za útočníka Atlétika Madrid Diega Costu. Podle všeho jde o výstupní klauzuli, kterou má ve smlouvě, takže španělský klub musí s transferem souhlasit. Záleží, jak dopadnou jednání s 25letým fotbalistou. Informaci přinesl Daily Star.
8:30 SPEKULACE. Nespokojeného Juana Matu chce vysvobodit z "vězení Chelsea" jeho bývalý kouč Rafael Benítez. Ten chce Matu získat do svého týmu v Neapoli. Zájem mají ale i další kluby - PSG, Juventus, Inter Milán, Manchester United a Liverpool. Proslýchá se však, že pokud Chelsea pustí Matu do jiného klubu, rozhodně neposílí jednoho z rivalů v anglické lize. Píše The Sun.

20. Juan Mata (Chelsea) - 38,7 mil. eur (967 mil. Kč)Foto Profimedia

čtvrtek, 2. ledna
21:45 PŘESTUP. Ve Viktorii Plzeň dojde k první změně v kádru. Obhájce ligového titulu opouští Martin Pospíšil, který se vrací do Sigmy Olomouc. Nadějný záložník, který na západ Čech přišel na začátku září jako náhrada za Vladimíra Daridu, se do plzeňské sestavy neprosadil. VÍCE ZDE
18:25 SPEKULACE. Barcelona znovu láká Davida Luize. Španělský gigant nutně potřebuje stopera a o 26letého Brazilce se zajímala už v létě. Podle serveru goal.com je José Mourinho připravený k jednání, ale k transferu dojde jen v případě velmi zajímavé částky.
16:08 SPEKULACE | Fotbalová Slavia zřejmě získá velké jméno. Do klubu by se měl na půlroční hostování vrátit Tomáš Necid! Čtyřiadvacetiletý útočník přijde z CSKA Moskva, podzimní část sezony strávil v řeckém PAOK Soluň. S informací přišel server idnes.cz. VÍCE ZDE
15:40 Se dvěma novými hráči Michalem Kerestešem a Šimonem Šumberou dnes zahájili fotbalisté Zbrojovky Brno přípravu na jarní boje o záchranu v první lize. Dvanáctý tým tabulky naopak opouští obránce Martin Husár, který se s vedením klubu domluvil na ukončení smlouvy. V Brně končí také záložník Tomáš Frejlach, jenž se po skončení hostování vrací do Slavie Praha.
14:15 POTVRZENO. Cardiff City oznámil, že novým trenérem se stal Ole Gunnar Solskjaer, někdejší útočník Manchesteru United a donedávna kouč FK Molde. VÍCE ZDE
12:56 PŘESTUP. Fotbalisty Jihlavy posílí sedmadvacetiletý slovenský středopolař Vladimír Kukol, který přichází ze Spartaku Myjava. Má připravenou smlouvu do konce června 2016. Kukol dnes podstoupil lékařské testy a v pátek se zapojí v novém působišti do tréninku.
12:35 JEDNÁNÍ. Chystá se první zajímavější přestup zimy v Gambrinus lize. Ze Slovácka odchází nechtěný záložník Ladislav Volešák. Směr? Příbram. „V tuhle chvíli jednáme o podmínkách transferu. Láďa má zájem u nás hrát,“ říká generální ředitel Příbram Petr Větrovský. VÍCE ZDE
11:30 JEDNÁNÍ. V zimním přestupním období by mohli změnit dres hned tři čeští reprezentanti Michal Kadlec, Marek Suchý a Tomáš Kalas. Tvrdí to fotbalový agent Viktor Kolář s tím, že jde především o méně vytížené klienty, kteří hledají uplatnění jinde. VÍCE ZDE
9:52 SPEKULACE. Manchester United údajně zvažuje, že se pokusí koupit Artura Vidala z Juventusu. Manažer David Moyes ovšem vzkázal, že Manchester United ani po špatných výsledcích na přestupovém trhu panikařit nebude.
9:30 JEDNÁNÍ. Ole Gunnar Solskjaer bude už dnes pravděpodobně jmenován novým trenérem Cardiffu. Utkání s Arsenalem včera sledoval po boku majitele klubu Vincenta Tana.
9:15 JEDNÁNÍ. Besiktas Istanbul láká dvě velké hvězdy světového fotbalu. Na volný přestup chce získat slavného Brazilce Ronaldinha a rád by vyztužil i obranu o Joleona Lescotta z Manchesteru City. To není dobrá zpráva pro českého reprezentanta Tomáše Sivoka.
9:00 SPEKULACE. Arsenal hledá útočníka a podle informací The Sun přivede na Emirates Dimitara Berbatova (32) z Fulhamu. Dříve hrál za Manchester United a Tottenham. Podle jiného listu The Times mají "kanonýři" také v hledáčku Loica Rémyho. Ten momentálně hostovuje v Newcastlu. Guardian pro změnu spekuluje, že do Arsenalu by mohl zamířit Javier Hernandez z Manchesteru United.
8:00 Na fotbalistu Martina Fenina se valí lavina, z které už se nemusí vyhrabat. Dostal kopačky od Slavie, k vodě ho pustil i jeho agent, který už nebude problémového útočníka tahat z bryndy. A teď bývalému reprezentantovi hrozí, že nebude mít kde hrát. O průšviháře totiž nikdo nemá zájem. VÍCE ZDE
středa, 1. ledna
19:45 PŘESTUP. Francouzský útočník Djibril Cissé bude hrát za Bastii, s jejímž vedením podepsal smlouvu na 18 měsíců. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentant si vyzkouší během kariéry už desátý klub. Cissé posílil Bastii poté, co po půl roce ukončil působení v ruském celku Kubaň Krasnodar. Předtím hrál za Auxerre, Liverpool, Marseille, Sunderland, Panathinaikos, Lazio, Queens Park Rangers a před Krasnodarem byl na hostování v katarském klubu Al Gharafa.
10:05 SPEKULACE. Agent záložníka Michaela Essiena připustil, že jeho klient s největší pravděpodobností v lednu opustí Chelsea. 
úterý, 31. prosince
11:40 HOSTOVÁNÍ. Defenzivu posledního týmu anglické ligy Sunderlandu, za který hraje český obránce Ondřejů Čelůstka, posílí španělský fotbalista Marcos Alonso. Třiadvacetiletý obránce bude v týmu do konce sezony hostovat z Fiorentiny.
10:52 PŘESTUP. Fotbalisty Atlética Madrid posílí argentinský záložník José Sosa z Metalistu Charkov. Španělský klub, který je v lize druhý o skóre za Barcelonou, získal osmadvacetiletého hráče na hostování do konce sezony s opcí na přestup. Sosu si vyžádal trenér Diego Simeone, který svého krajana v letech 2006 a 2007 vedl v Argentině v Estudiantes de La Plata, než fotbalistu koupil za zhruba devět milionů eur Bayern Mnichov. V německém celku se devatenáctinásobný argentinský reprezentant a olympijský vítěz z Pekingu příliš neprosadil. Po krátkém hostování v Estudiantes strávil jednu sezonu v Neapoli a od roku 2011 hrál za Charkov.
9:03 Polák Henryk Kasperczak bude podruhé v kariéře trenérem fotbalistů Mali. Sedmašedesátiletý kouč podepsal u afrického týmu čtyřletou smlouvu.
pondělí, 30. prosince
16:02 SPEKULACE. Viceprezident AC Milán Adriano Galliani rychle zareagoval na zprávy o možném přestupu Maria Balotelliho. "Nikam nepůjde. Na jaře zůstane v Miláně," uvedl.
14:28 SPEKULACE. Španělský deník El Mundo Deportivo tvrdí, že Barcelona v nejbližších dnech oznámí, kdo nahradí Victora Valdése a bude novou brankářskou jedničkou od nové sezony. Jde prý o talentovaného Marc-Andrého Ter Stegena, který působí v Borussii Mönchengladbach.
14:09 JEDNÁNÍ. Záložník Barcelony Cristian Tello se podle španělského deníku Marca připojí k Liverpoolu na hostování do konce sezony.
13:30 JEDNÁNÍ. Novým trenérem brankářů v Paris St. Germain se v nejbližších dnech stane Fabien Barthez, bývalý slavný gólman Manchesteru United či francouzské reprezentace.
13:07 SPEKULACE. Zkušený stoper Radoslav Kováč by se mohl vrátit do Sigmy Olomouc, spekuluje o tom iDnes.cz. Přitom sportovní ředitel Slovanu Liberec Jan Nezmar před několika týdny tvrdil, že Kováč na jaře zůstane na severu Čech. Nebo to už neplatí?
12:59 SPEKULACE. Mario Balotelli je na odchodu z AC Milán! A možná posílí Chelsea, jejíž trenér José Mourinho trénoval italského blázna v Interu. Hráčův agent Mino Raiola potvrdil zájem Balotelliho pro The National. "Mario chce v lednu odejít. Nevím, kam půjde, nabízí se mnoho řešení. Jedním je Chelsea, ale zatím do Milána nedorazila konkrétní nabídka. Takže nic víc říct nemůžu," uvedl agent.
Mario BalotelliFoto Michal Beránek (Sport)
11:05 SPEKULACE. Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic prozradil, že chce ukončit kariéru v Celtiku.
10:57 SPEKULACE. Španělský deník AS píše, že Fabio Coentrao je stále v hledáčku Manchesteru United. S nabídkou v létě neuspěl, teď by se ale mohl s Realem Madrid domluvit. Přestupní částka se odhaduje na 15 milionů liber.
9:36 SPEKULACE. Bývalý slavný útočník Manchesteru United a nynější trenér norského klubu Molde Ole Gunnar Solskjaer odmítl práci v Cardiffu City. Ten se prý ale nevzdává a pošle mu další nabídku.
9:10 SPEKULACE. Manažer Stoke Mark Hughes chce bývalého obránce Chelsea Michaela Mancienneho, který momentálně působí v německém Hamburku.
8:40 SPEKULACE. Manchester United prahne po levém obránci Leightonu Bainesovi. Kouč Evertonu Roberto martinez ale garantoval fanouškům, že v lednu nikam neodejde.
8:28 SPEKULACE. Liverpool plánuje koupit záložníka Udine Emmanuela Agyemanga-Badu (23) za 7 milionů liber.
8:00 SPEKULACE. Španělský záložník Xabi Alonso (32) údajně odmítl prodloužit v Realu Madrid smlouvu a po sezoně může jako volný hráč odejít zadarmo. Velký zájem má Chelsea a jeho bývalý kouč José Mourinho. vyloučen není ani jeho návrat do Liverpoolu.
neděle, 29. prosince
15:44 Fotbalový Baník Ostrava zbrojí před jarním bojem o záchranu v Gambrinus lize. Angažoval totiž jako kouče Františka Komňackého, který v roce 2004 přivedl Baník k mistrovskému titulu. Bývalý kouč Jihlavy podepsal s vedením Baníku smlouvu na rok a půl. VÍCE ZDE
4:56 SPEKULACE.Kanonýr a průšvihář v jedné osobě Mario Balotelli je prý na prodej. Senzaci pustil do světa server Secolo XIX, který tvrdí, že prezident AC Milán Silvio Berlusconi chce italského reprezentanta pustit ke konkurenci. Na sociální síti Twitter začali bláznit hlavně fandové Arsenalu, někteří už vidí útočníka v dresu Gunners. VÍCE ZDE
sobota, 28. prosince
23:39 JEDNÁNÍ. Fotbalový Baník Ostrava zbrojí před jarním bojem o záchranu. Shání hráče i trenéry. Do Ostravy má namířeno kouč František Komňacký! VÍCE ZDE
18:45 HOSTOVÁNÍ.Olomoucký obránce Michal Vepřek je podle informací isport.cz první posilou fotbalistů Jihlavy. Na Vysočinu přichází na půlroční hostování s opcí.
15:00 SPEKULACE.O útočníka Manchesteru City Edina Džeka má údajně zájem Valencie. Tým, kterému patří ve španělské lize až 11. místo, by měl bosenský kanonýr pomoci zpátky do Ligy mistrů. Informaci přinesl list Marca.
pátek, 27. prosince
13:00 SPEKULACE. V hledáčku Manchesteru United se ocitl záložník Dortmundu Marco Reus. Za hráče posledního finalisty Ligy mistrů by ale na Old Trafford museli podle informací listu Daily Mail zaplatit 40 milionů liber (1,3 mld. korun), čímž by se stal nejdražším hráčem v historii slavného klubu.
čtvrtek,  26. prosince
11:11 Podle britského deníku The Sun by mohl Gonzalo Higuaín posílit Chelsea. José Mourinho se údajně chystá Neapoli za argentinského útočníka nabídnout částku 48 milionů liber, tedy téměř 1,6 miliardy korun.
10:10 Arsenal monitoruje situaci kolem francouzského záložníka Yohana Cabayeho. Současný hráč Newcastlu byl s "kanonýry" v minulosti několikrát spojován, podle listu Daily Mail se ho kouč Arséne Wenger opět pokusí získat v lednovém přestupním období.
8:08 Podle deníku Daily Mirror usiluje Manchester United o podpis záložníka Atlétika Madrid Kokeho. Jednadvacetiletý španělský reprezentant by mohl do Premier League zamířit za 30 milionů liber, přibližně miliardu korun.
středa, 25. prosince
20:46 Vlastimil Petržela se stal novým trenérem druholigových fotbalistů Vlašimi. U středočeského týmu, který je v tabulce třináctý s náskokem pouhého bodu na pásmo sestupu, vystřídal odvolaného Michala Horňáka. VÍCE ZDE
14:50 HOSTOVÁNÍ. Americký útočník Clint Dempsey se vrací do Fulhamu. Třicetiletý fotbalista Seattlu Sounders bude v předposledním celku anglické ligy během přestávky zámořské soutěže MLS od ledna do března hostovat.Dempsey už za Fulham hrál v letech 2007 až 2012 s bilancí 60 branek v 225 zápasech a před třemi lety klubu pomohl do finále Evropské ligy.
úterý, 24. prosince
15:50 Útočník Romelu Lukaku potvrdil, že má v úmyslu hrát v příští sezoně za Chelsea, přestože se dostal do sporu s koučem Josém Mourinhem. Belgický reprezentant momentálně hostuje v Evertonu.
15:00 SPEKULACE. Záložník Realu Madrid Angel Di Maria uvedl, že nemyslí na přestup a vyloučil tak případný transfer do Tottenhamu. 
14:00 SPEKULACE. V Anglii sílí zvěsti, že talentovaný obránce Southamptonu Luke Shaw by mohl přestoupit do Chelsea. José Mourinho v něm vidí ideální náhradu za Ashleyho Colea, kterému po sezoně končí smlouva a nejspíš odejde.
13:00 SPEKULACE. Brazilský záložník Everton Ribeiro z Cruzeira odmítl přestup do Realu Madrid, neboť doufá, že se mu poštěstí přesun do Manchesteru United. Píše Daily Star.
12:30 SPEKULACE. Manažer Evertonu Roberto Martinez vzkázal všem zájemcům, že talentovaný Ross Barkley (20) není na prodej dokonce ani za rekordní částku 86 milionů liber.
12:00 SPEKULACE. Chelsea chce zpět záložníka Nemanju Matiče (25), kterého v roce 2011 poslala do Benfiky Lisabon jako součást transferu za Davida Luize. K Matičovi by ráda přibalila i srbského útočníka Lazara Markoviče (19), tvrdí Daily Mirror.
10:00 Novým trenérem Tottenhamu je Tim Sherwood, který měl původně jen krátce nahradit odvolaného Andrého Villase-Boase. Klub s ním podepsal 1,5letou smlouvu.
pondělí, 23. prosince
16:00 SPEKULACE. Začne se Petr Čech třást o místo v Chelsea? José Mourinho, který neváhal odstavit v Realu Madrid hvězdného Ikera Casillase, má políčeno znovu na Diega Lópeze! Právě on vystrnadil Casillase z branky španělského velkoklubu. A v létě má přestoupit do Chelsea.
12:49 JEDNÁNÍ. Záložník Interu Milán Fredy Guarín potvrdil, že o něj usiluje londýnská Chelsea. On ale tvrdí, že chce zůstat v Itálii a na přestup nemyslí.
TepliceFoto Sport
11:48 PŘESTUP. Fotbalové Teplice získaly třetí posilu do jarní části první ligy. Po podzimu třetí celek tabulky posílil slovinský útočník a reprezentant do 21 let Elvis Bratanovič, který na Stínadlech podepsal čtyřletou smlouvu. Do severočeského klubu už v prosinci přišli lotyšský obránce Renars Rode a nigerijského forvard Chukwudi Chukwuma.
Jednadvacetiletý Bratanovič přichází z klubu Rudaru Velenje a nastupuje na pozici útočníka či podhrotového hráče. Ve slovinské lize hrál od svých osmnácti let a v 93 zápasech vstřelil 26 branek. Šest startů a tři góly si připsal ve slovinské jednadvacítce.
10:08 SPEKULACE. O Ladislava Krejčího je zájem po celé Evropě, jde o kluby z nejprestižnějších soutěží – tedy z anglické, německé i španělské ligy. Jenže Sparta jeho prodej odmítá. V lednovém přestupním období nepovolí ani jeden odchod klíčového hráče ze základní sestavy. VÍCE ZDE
9:24 SPEKULACE. Yaya Touré a Sergio Agüero přemlouvají Lionela Messiho, aby přestoupil do Manchesteru City. Argentinský útočník je předmětem spekulací, které se týkají jeho možného odchodu z katalánského klubu, po hádce s viceprezidentem Barcelony. VÍCE ZDE
9:15 SPEKULACE. Novým koučem Tottenhamu by se mohl stát zkušený Nizozemec Louis van Gaal. On sám uvedl, že by o práci na White Hart Lane měl zájem.
9:00 SPEKULACE. Křídelní hráč Barcelony Pedro zvažuje, zda na konci sezony změní dres. Zájem mají dva kluby - Arsenal a Liverpool. Z Barcelony by mohl odejít i 17letý talent Antonio Sanabria, kterého kromě Arsenalu chce také AS Řím.
neděle, 22. prosince
17:50 SPEKULACE. Je Lionel Messi na odchodu z Barcelony? Po hádce s viceprezidentem klubu Javierem Fausem se možná schyluje k senzačnímu přestupu. Fanoušci katalánského klubu se toho děsí a žádají, aby se obě persony co nejrychleji usmířily. VÍCE ZDE
14:30 SPEKULACE. Manchester United se znovu pokusí získat levého obránce Evertonu Leightona Bainese. Manažer liverpoolského klubu Roberto Martinez ale tvrdí, že Everton nemá potřebu Bainese prodávat za každou cenu.
14:10 SPEKULACE. Útočník Chelsea Demba Ba vyloučil přestup do Arsenalu, kam měl namířeno už v létě. Tvrdí, že se chce porvat o místo v plánech manažera Josého Mourinha.
Vojín Tomáš NecidFoto Michal Beránek (Sport)
13:58 JEDNÁNÍ. Fanoušci Slavie, kteří si pod vánoční stromeček přáli návrat Tomáše Necida, by se měli začít připravovat na další zklamání. Klub z 
SlaviaFoto Sport
Edenu zatím o svého odchovance nejeví zájem, a tak se útočník probírá nabídkami z Nizozemska a Belgie. „V pondělí bude o Tomášově angažování rokovat vedení Anderlechtu,“ řekl portálu iSport.cz hráčův agent Jiří Müller. VÍCE ZDE
13:17 SPEKULACE. Poněkud překvapivou informaci přinesl The Sun. Barcelona prý do budoucna počítá s tím, že trenérský post obsadí Robertem Martínezem, nynějším koučem Evertonu. Dříve trénoval Swansea a Wigan.
13:15 SPEKULACE. Trenéra Cardiffu Malkyho Mackaye, který se pohádal s majitelem klubu, může nahradit někdejší kouč anglické reprezentace Sven-Göran Eriksson. Informuje o tom Daily Mail.
13:00 SPEKULACE. Obránce Manchesteru United Alexander Büttner je prý na odchodu. Podle Sunday Mirror ho chtějí dva italské kluby - Janov a AS Řím.
12:45 SPEKULACE. Až šest nových posil má údajně vyhlédnutých José Mourinho, kouč londýnské Chelsea. O koho jde? Guarín, Ranocchia (oba Inter), Rooney (Man United), Matič (Benfica), Falcao (AS Monaco) a Jackson Martinez (Porto).
12:30 SPEKULACE. Bláznivé zvěsti letí z Anglie. Přestože Luis Suárez před pár dny prodloužil v Liverpoolu smlouvu až do roku 2018, v létě by stejně mohl odejít do Realu Madrid nebo Barcelony. Píše to Daily Star.
12:00 SPEKULACE. Real Madrid nepřestal dychtit po Wayneu Rooneym z Manchesteru United. Podle informací The Sun, který se odkazuje na nejmenovaný zdroj, se španělský klub pokusí anglického útočníka koupit v létě za 20 milionů liber. Prioritou pro Real ale zůstává Sergio Agüero z Manchesteru City.
sobota, 21. prosince
 14:30 SPEKULACE. Egyptský fotbalista Mohamed Salah, který momentálně působí ve švýcarském FC Basilej, přestoupí podle anglických médií na 99 procent do FC Liverpool. Egyptský "Messi" by měl stát Reds částku kolem dvanácti milionů liber. Zájem o hráče prý mají i Tottenham a Monaco.
10:00 SPEKULACE. O portugalského záložníka Naniho, který je vázán smlouvou v Manchesteru United, projevil zájem Juventus. 
pátek, 20. prosince
17:05 Řecký útočník Kostas Mitroglu, který svými výkony v této sezoně vzbudil pozornost řady evropských velkoklubů, prodloužil smlouvu s Olympiakosem Pireus do roku 2017. Pětadvacetiletý fotbalista si podle agentury Reuters díky novému kontraktu vydělá 1,3 milionu eur ročně.
15:18 Argentinec Lionel Messi popřel zprávy španělských médií, podle kterých měl požádat o vylepšení současné smlouvy s Barcelonou. Tu podepsal na začátku roku, běží mu pětiletý kontrakt.
15:15 SPEKULACE. Iker Casillas uvedl, že si uvědomuje, že nemůže být v Realu gólmanskou jedničkou napořád. Zároveň ale vyloučil, že v brzké době přestoupí jinam. Jeho agent ho přitom před pár dny nabídl Arsenalu a Manchesteru City.
14:30 PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Liverpool oznámil, že podepsal s útočníkem Luisem Suárezem nový dlouholetý kontrakt. Uruguayský útočník přitom ještě v létě požádal o přestup. "Jsem nadšený z nové smlouvy s Liverpoolem a že moje budoucnost je na dlouho vyřešena," řekl Suárez. VÍCE ZDE
14:00 SPEKULACE. Brazilský útočník Hulk odmítl odchod ze Zenitu Petrohrad, přestože o něj dlouhodobě jeví zájem Chelsea a Tottenham.
12:11 PŘESTUP. Slavia oficiálně potvrdila příchody Karla Pitáka a Jana Vošahlíka z Jablonce. Oba přestupy byly dnes definitivně dotaženy. Piták podepsal smlouvu na 1,5 roku s opcí, Vošahlíkovi běží kontrakt na 2,5 roku. „Jsme moc rádi, že se to povedlo finalizovat. Karel je vynikající hráč, velký slávista a mezi slávisty je velmi oblíben,“ uvedl člen představenstva Slavie Karol Kisel.
9:50 Majitel Cardiffu Vincent Tan poslal trenérovi Malkymu Mackayovi neobyčejnou emailovou zprávu. V ní mu napsal, aby rezignoval, nebo mu dá padáka. První možnost Mackay odmítl a čelí vyhazovu.
9:15 SPEKULACE. AS Řím hledá obránce a v lednu se pokusí získat Johnnyho Heitingu z Evertonu.
8:30 SPEKULACE. Manchester United podle The Sun nevzdal snahu získat Wesleyho Sneijdera z Galatasaraye Istanbul. Nizozemský záložník má o přestup zájem a dokonce je prý ochotný přistoupit na snížení platu.
Wesley SneijderFoto EPA
8:16 JEDNÁNÍ. Z Tottenhamu vyhozený trenér André Villas-Boas už má na stole dvě nabídky na další angažmá. Chce ho West Bromwich a AC Milán, píše deník The Times.
8:10 SPEKULACE. Arsenal údajně lanaří dalšího mladého Francouze, které má v oblibě jejich krajan a kouč Arséne Wenger. Mělo by jít o 21letého útočníka Paula-Georges Ntepa hrajícího za Auxerre.
8:03 JEDNÁNÍ. Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers věří, že Luis Suárez podepíše na Anfield Road dlouholetou smlouvu. Klub mu chce nabídnout nový kontrakt v nejbližších týdnech. 
8:00 SPEKULACE. Dalším stoperem, který se ocitl v hledáčku Chelsea je Mateo Musacchio z Villarrealu (23). Zájem mají ale také další dvy kluby - Manchester City a Barcelona. Tvrdí to britský list Daily Express.
čtvrtek, 19. prosince
18:48 JEDNÁNÍ. Jaké posily chce získat Baník? "Chceme přivést dva hráče z Česka a tři ze zahraničí. Jména zveřejníme 3. ledna. Jedná se primárně o hráče do ofenzivy," uvedl šéf klubu Petr Šafarčík.
18:15 PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Bayern Mnichov nabídl obránci Rafinhovi (28) nový kontrakt do léta 2017. Dnes byl zpečetěn podpisem. Předchozí smlouva by Rafinhovi vypršela na konci sezony.
16:06 Prezident Realu Madrid Florentino Pérez rozhořečeně popřel zprávy, že španělská banka Bankia pomohla klubu zafinancovat drahý přestup Garetha Balea z Tottenhamu. "Celou částku jsme zaplatili z vlastních zdrojů," uvedl.
14:15 PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Andrés Iniesta zůstává hráčem Barcelony, se kterou dnes podepsal nový kontrakt až do roku 2018! Španělský záložník tak bude působit na Nou Campu minimálně do svých 34 let.
11:30 Slovenský záložník Marek Hamšík nelituje toho, že v létě odmítl nabídky několika velkoklubů. "Jsem v Neapoli šťastný. Miluji město, zdejší lidi, klub a fanoušky. Jsem rád, že jsem takhle rozhodl," řekl.
8:38 Neshody Villase-Boase s vedením Tottenhamu začaly podle Daily Mail už na začátku sezony. Portugalský kouč prý neměl zájem o čtyři ze sedmi posil, které mu londýnský klub nakoupil. V Tottenhamu ho nahradí nejspíš Frank de Boer, nynější kouč Ajaxu.
8:35 SPEKULACE. Zástupci Manchesteru City a Arsenalu byli údajně kontaktováni agentem Ikera Casillase, zda by měli zájem španělského gólmana Realu koupit. Casillas nechce před MS v Brazílii vysedávat na lavičce. VÍCE ZDE
8:33 SPEKULACE. Arsenal uvažuje, že vstoupí do hry o útočníka Atlétika Madrid Diega Costu, jehož výstupní klauzule činí 32 milionů liber. Definitivně se tak vzdal snahy získat liverpoolského Luise Suáreze, po kterém jde Real Madrid. Po sezoně začne jednat.
8:30 SPEKULACE. Hned osm klubů z Premier League chce získat na půlroční hostování Wilfrieda Zahu z Manchesteru United. Podle listu Daily Telegraph "monitorují situaci".
středa, 18. prosince
20:34 Uznávaný kouč Vlastimil Petržela míří podle iSport.cz do druholigové Vlašimi, kde převezme mužstvo po odvolaném Michalu Horňákovi. Jak přiznal, nabídku Vlašimi přijal velice rád. „Láká mě dělat s lidmi, kteří sedí ve vedení,“ uvedl. VÍCE ZDE
20:08 Olomouckou Sigmu na jaře povede její bývalý trenér a donedávna generální manažer Zdeněk Psotka. Rozhodlo o tom na svém středečním zasedání klubové představenstvo. V souladu s informacemi, které už v sobotu přinesl deník Sport, jmenovalo olomoucké vedení do funkce Psotkova asistenta Radima Kučeru, jenž až do konce podzimu vedl olomouckou juniorku.
19:34 JEDNÁNÍ. Liverpool v nejbližších dnech nabídne novou smlouvu útočníkovi Luisi Suárezovi, který ještě v létě usiloval o přestup. 
19:30 PŘESTUP. Podle informací iSport.cz Jablonec získal na přestup Antonína Fantiše z Baníku Ostrava. Severočeši dotáhli příchod také Tomáše Okleštěka ze Znojma.
18:17 PŘESTUP. Zkušený záložník Karel Piták končí v Jablonci a vrací se do pražské Slavie, kde působil v letech 2002-2006 a zastával i funkci kapitána. Spolu s ním posílí červenobílý klub Jan Vošahlík, o kterém se spekulovalo několik týdnů. Informaci potvrdil portálu iSport.cz důvěryhodný zdroj. VÍCE ZDE
17:40 SPEKULACE. Britská média spekulují, že anglický útočník Jermain Defoe je na odchodu z Tottenhamu. Jeho další štací by mohl být zámořský klub z MLS Toronto FC.
17:30 SPEKULACE. Obránce Joel Matip by mohl opustit Schalke 04. Zájem o jeho služby projevily dva kluby – Everton a AS Monaco.
14:50 JEDNÁNÍ. Tomáš Ujfaluši, někdejší kapitán české fotbalové reprezentace naposledy působící ve Spartě, bude mít novou práci. V pětatřiceti letech se krátce poté, co ze zdravotních důvodů ukončil hráčskou kariéru, dohodl na práci ve vedení Galatasaraye Istanbul. VÍCE ZDE
13:40 SPEKULACE. Do fotbalové Slavie by podle informací idnes.cz mohl přijít funkcionář, který má zkušenosti z nizozemských klubů Feynoordu Rotterdam a Utrechtu. Jde o 53letého Jana Vilema van Dopa. VÍCE ZDE
11:11 JEDNÁNÍ. Útočník sparťanského béčka Miroslav Slepička trénuje s Příbramí, kde se narodil a kde začínal s fotbalem. "Dali jsme si spolu kafe a nabídli jsme mu, ať to zkusí s námi," řekl pro iSport.cz klubový šéf Jaroslav Starka. Ligu hrál Slepička naposledy za Spartu v sezoně 2011/2012, za dvanáct zápasů dal jeden gól, před rokem byl odstaven do béčka. VÍCE ZDE
8:39 SPEKULACE. Jak informuje Daily Express, situaci kolem gólmana španělské reprezentace Ikera Casillase monitorují Arsenal a Manchester City. Brankář Realu Madrid nedostává tolik příležitostí jako v minulosti, pozici jedničky si stále drží Diego Lopez.
8:14 JEDNÁNÍ. Podle britského deníku London Evening Standard je Fredy Guarín blízko dohody s Chelsea. Kouč José Mourinho chtěl kolumbijského záložníka z Interu Milán získat ještě jako šéf Realu Madrid, jeho zájem přetrvává i v pozici šéfa londýnského klubu. Nabídku dvanácti milionů liber podle italských médií Inter Milán odmítl, "blues" však uspěli s částkou o tři miliony vyšší.
8:01 SPEKULACE. Manchester United se poohlíží po novém levém obránci. Patrice Evru by měl podle manchesterského deníku Metro nahradit Alex Sandro z Porta. Dvaadvacetiletého Brazilce si portugalský velkoklub přivedl v roce 2011 za osm milionů liber.
úterý, 17. prosince
20:59 SPEKULACE. Kouč Basileje Murat Yakin podle anglických médií potvrdil jednání se zástupci Tottenhamu Hotspur. Londýnský klub je po odchodu Andrého Villase-Boase bez trenéra.
Čerstvá posila Borussie Dortmund, Marco ReusFoto Sport
16:24 SPEKULACE. Marco Reus hráčem Manchesteru United? Podle informací Daily Mail nejde o nereálnou věc. Anglický mistr chce získat hvězdu Borussie Dortmund už v lednu a nabídne 30 milionů liber. Jde o výstupní klauzuli, kterou má Reus zakomponovanou ve smlouvě. Pokud by tedy byla nabídka na stole a německý fotbalista chtěl odejít, Dortmund by byl bezbranný podobně jako při odchodu Maria Götzeho do Bayernu Mnichov.
Jestli Reus přestoupí, bude to další rána do vazu BVB. Po sezoně totiž odejde také polský útočník Robert Lewandowski, kterému končí smlouva a odmítá ji prodloužit.
16:06 SPEKULACE. Španělská média spojují bývalého hráče Barcelony Thiaga Alcantaru s přestupem do Realu Madrid. "Momentálně jsem šťastný v Bayernu, na odchod opravdu nemyslím. Ale moje dveře jsou otevřené," okomentoval spekulace Thiago.
15:00 Další propadák. Pokus útočníka Martina Fenina o restart kariéry v pražské Slavii nevyšel. Ředitel klubu Jaromír Šeterle v online rozhovoru s fanoušky řekl, že mohou být brzy Feninovy dny v červenobílém dresu sečteny. „Máme s Martinem opravdu vážná jednání, která můžou vést k ukončení jeho působení ve Slavii,“ oznámil funkcionář. VÍCE ZDE
14:11 NOVÁ SMLOUVA. Záložník Jonny Howson zůstává v Norwichi. S klubem dnes prodloužil kontrakt o 4,5 roku.
13:10 Potvrzeno! Dušan Uhrin se stal novým trenérem fotbalistů Viktorie Plzeň. S obhájcem titulu podepíše smlouvu na dva a půl roku. "Po dlouhé době budu pracovat ve velkém klubu s velkými ambicemi,. Věřím, že se nám povede dostat Viktorku tam, kde vždycky byla. To znamená na první místo v tabulce,“ uvedl nástupce reprezentačního kouče Pavla Vrby na tiskové konferenci. VÍCE ZDE
12:33 Zlatý padák pro trenéra Andrého Villase-Boase. Za vyhazov vyinkasuje od Tottenhamu 4,5 milionu liber (147 milionů korun).
12:07 JEDNÁNÍ. Italský deník Gazzetta dello Sport otiskl zprávu, že Chelsea vyjednává přestup záložníka Interu Milán Fredyho Guarína. Pokud jednání doběhnou do úspěšného konce, hráč podepíše na Stamford Bridge kontrakt na 3,5 roku.
PSGFoto spo
12:04 SPEKULACE. Už jste viděli, o jaká jména si šejkové z PSG napsali Ježíškovi? Magazín France Football tvrdí, že se přes zimu pokusí získat tyto hráče: Hazard, Mata (oba Chelsea), Pogba (Juventus), Varane (Real Madrid), Cabaye (Newcastle), De Rossi (AS Řím), Hernanes (Lazio). Bude Ježíšek tak moc štědrý?
11:02 SPEKULACE. Tottenham v létě utratil za posily přes 100 milionů liber, přesto s posilováním kádru nekončí ani po propuštění trenéra Villase-Boase. Na hostování prý může získat Mirka Vučiniče z Juventusu.
10:30 JEDNÁNÍ. Wilfried Zaha pravděpodobně zamíří hostovat do Newcastlu. Podle Daily Mail našel společnou řeč s Manchesterem United. Manažer Alan Pardew ale nejvíce prahne po hrotovém útočníkovi. Jak tvrdí Sky Sports, dlouhodobě má na seznamu Luuka de Jonga. Až za ním jsou Gomis, Berbatov a Mitroglu.
8:25 JEDNÁNÍ. Záložník Chelsea Kevin De Bruyne pravděpodobně zamíří v lednu na půlroční hostování do Bayeru Leverkusen. Informaci potvrdil ředitel německého klubu Rudi Völler.
Kevin De BruyneFoto profimedia.cz
8:10 SPEKULACE. Anglický reprezentant Kyle Walker, který teprve v říjnu podepsal v Tottenhamu nový kontrakt, se ocitl v hledáčku zbohatlíků v AS Monaco. Tvrdí to Daily Telegraph.
8:07 SPEKULACE. Podle italských médií by obránce Interu Milán Andrea Ranocchia (25) mohl přestoupit do Chelsea. Pro manažera Josého Mourinha je jedním z lednových cílů posílit defenzivu.
8:05 SPEKULACE. Manchester United podle zvažuje, že přivede do svého týmu rumunského talentovaného útočníka Dorina Rotariua, který nyní působí v Dinamu Bukurešť.
8:00 SPEKULACE. Bývalý kouč Liverpool Rafael Benítez chce získat do Neapole stopera Daniela Aggera. S vedením "reds" zkouší vyjednat půlroční hostování, píše Daily Mail.
4:59 Dnes už bude jasno. Dušan Uhrin mladší se oficiálně na tiskové konferenci stane trenérem Viktorie Plzeň. Co se stane, až převezme žezlo po Pavlovi Vrbovi? Nového kouče čeká mimořádně ostrý start angažmá a celá řada úskalí, aby náročnou funkci zvládl. Server iSport.cz vybral pět bodů, které Plzeň v souvislosti s příchodem nového trenéra čekají. VÍCE ZDE
pondělí, 16. prosince
20:32 Záložník Bořek Dočkal byl jednou z největších hvězd sparťanského podzimu. Ještě než z norského Rosenborgu Trondheim kývl na vábení z Letné, měla o něj zájem i Viktoria Plzeň. Prozradil to trenér ligového lídra Vítězslav Lavička. Podle informací iSport.cz manažer Dočkala Viktor Kolář tehdy Západočechům řekl, že šikovný záložník zůstane v cizině, protože je neprodejný. VÍCE ZDE
18:07 Český fotbalový obránce Daniel Pudil bude mít ve Watfordu nového trenéra. Dosavadní kouč druholigového anglického celku Gianfranco Zola dnes po sérii devíti zápasů bez vítězství odstoupil. Bývalý italský reprezentant a záložník Chelsea vedl Watford od loňského července, kdy do klubu přišel po dvou letech na lavičce West Hamu.
17:48 Fotbalisté Valencie jsou bez trenéra. Devátý celek španělské ligy den po prohře 0:3 s Atléticem Madrid odvolal Srba Miroslava Djukiče a na jeho místo dočasně dosadil kouče rezervního týmu Nicoláse Estéveze.
16:35 Fotbalisté Plzně už vědí, kdo nahradí Pavla Vrbu na postu hlavního trenéra. Vedení klubu na úterý svolalo tiskovou konferenci, kde nového kouče představí. Podle informací iSport.cz jde o Dušana Uhrina mladšího, který minulý týden na vlastní žádost ukončil angažmá v Dinamu Tbilisi.
12:41 Vedení fotbalistů Tottenhamu propustilo po nedělní ligové porážce 0:5 od Liverpoolu trenéra Andrého Villase-Boase. Jméno jeho nástupce zatím není známo. Podle bookmakerů je favoritem současný kouč ruské reprezentace Fabio Capello, spekuluje se i o trenérovi Swansea Michaelu Laudrupovi.
André Villas-Boas skončil v Tottenhamu.Foto EPA
10:24 Český záložník Tomáš Abrahám si bude muset v rakouském Wackeru Innsbruck zvykat na nového trenéra. Vedení fotbalového klubu dnes odvolalo kouče Rolanda Kirchlera, od středy mužstvo dočasně převezme sportovní ředitel Florian Klausner.
sobota, 14. prosince
23:35 Fotbalisté West Bromwiche, mezi které patří i český útočník Matěj Vydra, jsou bez trenéra. Vedení klubu odvolalo kouče Steva Clarkea poté, co Albion dnes prohrál 0:1 v Cardiffu a utrpěl v anglické lize čtvrtou porážku za sebou. Zvítězit se West Bromwichi nepovedlo už šest zápasů. V tabulce mu patří 16. místo dva body na pásmem sestupu.
19:25 Štace v Senici dobře nedopadla. Martin Zeman, někdejší velký fotbalový talent, se nechytil ani ve slovenském klubu. Původně roční hostování končí už po podzimní části, levonohý záložník figuruje mezi sedmi hráči, kteří klub v zimě opustí. Čtyřiadvacetiletý hráč s problematickou minulostí tak nastoupí do přípravy na Spartu, kde mu běží smlouva. Mluví se o jeho možném angažmá v Příbrami. VÍCE ZDE
12:25 Lepší pozice při vyhledávání nového společníka. Atraktivnější cíl pro zahraniční fotbalisty. Prestiž a finanční zisk. Samé plusy sčítá po nečekaném postupu do jarní fáze Evropské ligy sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar, který v Argentině na podzim jednal o novém partnerovi. VÍCE ZDE
pátek, 13. prosince
15:16 Druhým asistentem trenéra Pavla Vrby u fotbalové reprezentace bude Zdeněk Svoboda. Jednačtyřicetiletý bývalý reprezentační záložník stejnou funkci vykonává i ve Spartě, kde bude pracovat i nadále. U národního týmu bude působit jen externě. Fotbalová asociace ČR oznámila, že došlo k předběžné dohodě.
Dortmund loví Michala Kadlece. Nabídku bych neodmítl, přiznalFoto spo
14:39 SPEKULACE. Z tribuny Fenerbahce do základní sestavy Dortmundu? To není pro Michala Kadlece úplné sci-fi. Podle tureckých zdrojů připravuje německý gigant nabídku o půlročním hostování s opcí. A český reprezentant by ji neodmítl. Transfer by bral jako vysvobození z „tureckého pekla“, kde si doposud zahrál necelý ligový zápas.
4:40 Nový reprezentační trenér Pavel Vrba včera oficiálně potvrdil některá jména z jeho vznikajícího týmu. Připustil, že ještě jedná s druhým asistentem. Ovšem v zákulisí se mluví o tom, že by určitou funkci nabídl i Karlu Brücknerovi. VÍCE ZDE
čtvrtek, 12. prosince
21:04 Trenér Jürgen Klinsmann prodloužil smlouvu u americké fotbalové reprezentace o čtyři roky do roku 2018. Mistr světa z roku 1990 navíc získal funkci technického ředitele Americké fotbalové federace.
16:32 Kdyby Václav Kadlec nesáhl do vlastní kapsy, zřejmě by stále oblékal dres Sparty. Rozdílovou částku, kterou v srpnu požadoval majitel klubu Daniel Křetínský, ale Frankfurt ji odmítal, z části doplatil reprezentační útočník spolu se svým agentem Pavlem Paskou. Jen díky tomu prý došlo k přestupové dohodě a Kadlec se mohl v srpnu vydat za štací do německé bundesligy. VÍCE ZDE
13:26 Kouč Pavel Vrba je definitivně trenérem fotbalové reprezentace. Dnes podepsal čtyřletou smlouvu s opcí na dva roky. A vyhlásil útok za postupem na EURO 2016. "Věřím, že to dokážeme a v silné konkurenci obstojíme," prohlásil Vrba na tiskové konferenci. VÍCE ZDE
středa, 11. prosince
18:50 Bývalý trenér brazilské fotbalové reprezentace Mano Menezes se vrací k týmu Corinthians, který po loňském vítězství v Poháru osvoboditelů a triumfu na mistrovství světa klubů v letošní sezoně neuspěl. V brazilské lize obsadil pod vedením kouče Titeho až desáté místo. Navzdory předchozím úspěchům nedostal Tite novou smlouvu.
15:38 PŘESTUP. Japonský fotbalista Keisuke Honda uzavřel úterním zápasem Ligy mistrů v Plzni své účinkování v CSKA Moskva a od ledna už bude hájit barvy AC Milán. Jeho příchod dnes oficiálně potvrdil výkonný ředitel italského klubu Adriano Galliani.
úterý, 10. prosince
17:31 SPEKULACE. Přijde Sparta o klíčového muže? O Josefa Hušbauera je ve fotbalové Evropě velký zájem. Už v létě měl nakročeno do italské Serie A, teď se mu otevírají další možnosti. O angažování třiadvacetiletého sparťana údajně uvažuje Everton. Agent potvrzuje zájem z Německa či Belgie. VÍCE ZDE
Ze Sparty do Evertonu? Hušbauer je v hledáčku anglického klubuFoto spo

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud