12. července 2014 • 00:00

Získejte zdarma 250 Kč. Přidejte se do sázkařské komunity Tipsportu!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Láká vás vsadit si na Mistrovství světa ve fotbale? V tom případě to zkuste u Tipsportu. Všem novým hráčům nabízíme mimořádně během mistrovství zdarma 250 Kč na první sázky a k tomu vstupní bonus ve výši až 10 000 Kč! Využijte tuto fantastickou nabídku, kterou u žádné jiné sázkové kanceláře nenajdete! Akce platí pouze do 13. července.



Založte si ZDE účet u Tipsportu a dostanete okamžitě 250 Kč, za které si můžete hned vsadit. Vytvořením účtu u Tipsportu získáte nejen tento mimořádný bonus, ale stanete se i součástí největší sázkařské komunity. Budete se moci inspirovat předzápasovými analýzami úspěšných sázkařů, kteří jsou dlouhodobě v zisku. Mezi autory analýz najdete opravdové experty, kteří mají o sportu dokonalý přehled. Sázkaři jako horacek08craving nebo zajdapv jsou skutečnými znalci tenisu. Na fotbalovém trávníku jsou zase jako doma Stojcev, jedlicka18 či Hanadam a jejich kolegovéMassi22holub68 a nikemon vám svými analýzami ukážou, na co je dobré se zaměřit v hokeji.

Inspiraci pro své sázky můžete kromě analýz najít i v Tiket aréně, přehlídce těch nejzajímavějších tiketů sestavených sázkaři Tipsportu. Najdete zde tikety, na které se jejich autor nebál „naložit" velký balík peněz nebo tikety, kde zatím všechny zápasy vychází. Vyberte si tiket, který se vám nejvíc líbí, vytvořte si stejný a pak jen společně čekejte na výhru.

Zaujalo vás to a ještě u Tipsportu nesázíte? Vstupte do sázkařské komunity Tipsportu i vy. Založte si ZDE účet a dostanete zcela zdarma 250 Kč na své první sázky!

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud