11. července 2014 • 20:01

Nečekaný úspěch! Dukla v přípravě remizovala s Celtikem 0:0

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vládci Skotska nedokázali ani jednou pokořit defenzivu pražské Dukly. Ta v prestižním duelu s Celtikem uhrála bezbrankovou remízu a navíc si vypracovala několik solidních příležitostí. V rakouském Freistadtu se oba týmy potkaly poprvé po 47 letech od památného semifinále PMEZ, tehdejší obdobě Ligy mistrů. Utkání jsme sledovali ONLINE.



Pro Celtic byla příprava s Duklou generálkou na úterní úvodní zápas 2. předkola Ligy mistrů proti KR Reykjavíku. Nový trenér Ronny Deila proto postavil silnou sestavu s brankářem Forsterem, obráncem Izaguirrem, záložníkem Commonsem nebo útočníkem Stokesem.

Glasgowské mužstvo však nepotvrdilo pozici favorita a ani jednou nedokázalo překonat branku Pražanů. Udeřit přitom mohlo hned v úvodu utkání po chybě brankáře Rady, kdy Kris Commons zachytil jeho odkop a našel Anthonyho Stokese. Ten ale nemířil přesně a střela proletěla kolem branky. Záhy gólman Dukly vytáhl výtečný zákrok, jímž uhasil útočnou akci založenou Adamem Matthewsem.

Nečekaný úspěch! Dukla v přípravě remizovala s Celtikem 0:0Foto twitter.com

Dvě největší šance utkání měla překvapivě Dukla. Do zakončení se v obou případech dostal Krmenčík, jenže pokaždé mu scházela přesnost.

Těsně před přestávkou jeho pokus hlavou proletěl nad brankou Frasera Forstera, jenž v roli gólmanské trojky reprezentoval Anglii nad MS v Brazílii. Další příležitost si Krmenčík připsal ve druhém poločase po Bergerově centru. Jenže ani tentokrát nebyl v zakončení úspěšný.

Dukla se na soustředění v Rakousku ještě utká v pondělí s Düsseldorfem a ve čtvrtek s dalším druholigovým německým týmem Fürthem.

Utkání jsme sledovali ONLINE »

MATCH OVERVIEW LEGACY

Další přípravné zápasy:

1. FK Příbram - Singapur 6:0 (3:0)
Branky: 42. a 83. z pen. Švancara, 8. Zápotočný, 27. Danoski, 50. Volešák, 51. Kraut.
Sestava Příbrami: Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Husár - Mareš, Krbeček, Pilík, Danoski - Řezníček, Kraut.

ETO Györ - 1. FC Slovácko 2:2 (1:1)
Branky Slovácka: 35. Valenta, 89. Trávník.
Sestava Slovácka: Melichárek (46. Heča) - Kuncl, Košút (78. Břečka), Rada, Šimko - Diviš, Havlík (46. Trávník), Šumolikoski, Valenta, Kerbr (82. Civič) - Došek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud