Jakub Dvořák
24. července 2014 • 10:48

Přátelák narušili radikálové s vlajkou Palestiny: Zkopali Izraelce!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Strašlivý okamžik zažili fotbalisté Maccabi Haifa a Lille. Jejich přípravné utkání v Rakousku totiž přerušili propalestinští aktivisté. Ti hrubě napadli fotbalisty izraelského Maccabi a strhla se mezi nimi pořádná mela. Utkání bylo přerušeno v 86. minutě za stavu 2:0 pro francouzské mužstvo.



Zápas se už blížil ke konci. Francouzské Lille vedlo nad Izraelci 2:0, když z ničeho nic na trávník vběhli mladíci, zřejmě tureckého původu, s palestinskými vlajkami a začali pobíhat kolem hráčů Maccabi.

VIDEO | Podívejte se na potyčku mezi povstalci a hráči Maccabi

 

Jeden z hráčů provokaci nevydržel a pustil se do potyčky s povstalci. Okamžitě se strhla mela, které se zúčastnil i brankář Maccabi Vladimir Stojkovič. O něm novinář Ouriel Daskal po incidentu napsal, že se zachoval jako filmový hrdina Rocky Balboa, když se zastal svého spoluhráče a udeřil tureckého útočníka pěstí.

Naštěstí se hráčům, kteří se zdatně bránili nic nestalo a tým tak mohl bezpečně zamířit do kabin. Izrael je v současné době v nepřátelství s hnutí Hamás, s kterým válčí v oblasti Gazy. UEFA minulý měsíc oznámila, že izraelské kluby nemohou hostit žádná evropská utkání, z důvodu nebezpečné situace v Izraeli.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud