2. září 2014 • 08:00

SOUHRN: Sledovali jsme poslední den fotbalových přestupů v Evropě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše jsme v poslední den přestupového okna podrobně sledovali.



9:57

HOSTOVÁNÍ. Český fotbalista Tomáš Borek odchází z Konyasporu na roční hostování do druhé turecké ligy, kde bude oblékat dres Alanyasporu. Důvodem je kvóta pro cizince v nejvyšší soutěži. "Tomáš bohužel ve svém klubu doplatil na velký počet cizinců. Opakovala se tak situace ze závěru minulé sezony. Nehrál by, protože trenér momentálně sází na jiné hráče a nevypadalo to na nějakou změnu. Proto jsme se rozhodli pro hostování v jiném klubu," uvedl hráčův agent Ondrej Chovanec, který o transferu informuje na svém webu.

5:00

"Manchester United je největší klub na světě a jednoznačně se dostane zpátky na vrchol. Také se těším na spolupráci s trenérem Van Gaalem a budu se snažit přispět k úspěchu celého týmu v tomto vzrušujícím období v klubové historii," uvedl Radamel Falcao po podpisu smlouvy v Manchesteru United. 

3:38

Radamel Falcao děkuje na twitteru svému agentovi Jorge Mendesovi a právníkům, že mu sjednali přesun do Manchesteru United.

3:00

POTVRZENO. Manchester United získal Radamela Falcaa na roční hostování s opcí na permanentní přestup. "Jsem nadšený, že se k nám Radamel připojil. Je jedním z nejlepších střelců ve fotbale. Mluví za něj čísla. Nemohli jsme si nechat tuto příležitost ujít, když byl takový hráč k dispozici," řekl trenér Louis van Gaal.

2:40

POTVRZENO. Anglický útočník Danny Welbeck přestoupil z Manchesteru United do Arsenalu, kde podepsal smlouvu na pět let. Částka nebyla zveřejněna, britská média spekulují o 16 milionech liber. 

1:49

HOSTOVÁNÍ. Hull City potvrdil, že získal na roční hostování ofenzivně laděného hráče Hatema Bena Arfu z Newcastlu.

0:56

PŘESTUP. Senegalský křídelní hráč Sadio Mané přestoupil z rakouského Salcburku do Southamptonu, kde podepsal smlouvu na čtyři roky. 

0:34

HOSTOVÁNÍ. Southampton na poslední chvíli posílil, na roční hostování přivedl obránce Atlética Madrid Tobyho Alderweirelda.

0:08

HOSTOVÁNÍ. Velkou posilu přivedla do svého týmu na poslední chvíli španělská Valencia. Na roční hostování z Manchesteru City přichází Álvaro Negredo.

23:58

Brankář Petr Čech zůstává v Chelsea. „Modrá je ta barva! To se nezměnilo. Hezkou noc všem,“ napsal na Twitter.

23:56

PŘESTUP. West Ham přeci jen získal Morgana Amalfitana z Marseille. Za devětadvacetiletého hráče zaplatil jen 1 milion euro.

23:47

Záložník Tom Cleverley nakonec zůstane v Manchesteru United. Zájemci z Aston Villy a Evertonu nedokázali splnit hráčovy vysoké finanční požadavky.

23:35

HOSTOVÁNÍ. Hull City je dnes na přestupovém trhu velmi aktivní. Na roční hostování přichází ze Southamptonu Gastón Ramírez.

23:33

Útočník Valencia Jonas před chvílí rozvázal s klubem smlouvu a je volným hráčem. Brazilec přitom patři k oporám týmu.

22:55

PŘESTUP. QPR dotáhl příchod záložníka Sandra z Tottenhamu. Přestup potvrdil sám trenér nováčka Premier League Harry Redknapp. QPR za hráče zaplatil 6 milionů liber. Kouč londýnského klubu zároveň potvrdil návrat záložníka Nika Krajnčara, naopak podle něj tým určitě neposílí Jermain Defoe ani Fabio Borini.

22:50

PŘESTUP. Další posilu hlásí Valencia. Z portugalského Rio Ave přichází Filipe Augusto. Jednání o příchodu Álvara Negreda ale už příliš nadějně nevypadají.

22:39

HOSTOVÁNÍ. Obránce Manchesteru City Micach Richards míří na roční hostování do italské Fiorentiny. V nabitém kádru „Citizens“ se prosadit nedokázal.

22:17

HOSTOVÁNÍ. AS Řím posílí obránce Mapou Yanga Mbiwa, z Newcastlu přichází na roční hostování.

22:11

JEDNÁNÍ. Podle informací britské BBC se již Arsenal dohodl s Manchesterem United na přestupu útočníka Dannyho Welbecka. Londýnský klub zaplatí za novou posilu 16 milionů liber.

22:07

PŘESTUP. Turecké Galatasaray vykoupilo hned dva hráče z Neapole. Za 7 milionů eur společně přichází Blerim Dzemaili a Goran Pandev.

22:04

PŘESTUP. Cagliari, které vede český trenér Zdeněk Zeman, koupilo brazilského záložníka Joaa Pedra z Estorilu. Tím pádem s největší pravděpodobností padá příchod Josefa Hušbauera ze Sparty.

21:53

PŘESTUP. AC Milán získal italského záložníka Atalanty Giacomo Bonaventuru. Přestupová částka nebyla zveřejněna, spekuluje se však o sumě 7 milionů eur. Fotbalista s jedním startem za seniorskou reprezentaci Itálie podepsal v novém klubu smlouvu na pět let, lékařskou prohlídkou projde zítra.

21:50

Zprávy o příchodu záložníka Interu Milán Freddy Guarína do Realu Madrid byly planý poplach. „Freddy zůstává v Interu,“ oznámil novinářům hráčův agent.

21:46

PŘESTUP. Útočník Olympiakosu Javier Saviola přestoupil do italského týmu Hellas Verona. Bývalá hvězda Realu Madrid i Barcelony se v útoku potká s Lucou Tonim, který v italském klubu působí. Ve Veroně podepsal Saviola smlouvu na jeden rok.

21:35

PŘESTUP. Manchester United oficiálně potvrdil příchod obránce či záložníka Ajaxu Amsterdam Daleyho Blinda. Přestupová částka je 14 milionů liber.

21:32

PŘESTUP. Levý obránce Tottenhamu Zeki Fryers přestoupil do Crystal Palace. Jedenadvacetiletý fotbalista se v londýnském klubu nikdy pořádně neprosadil. Svůj nový klub stál 3 miliony liber a podepsal smlouvu na tři roky.

21:30

Přestup útočníka Liverpoolu Fabia Boriniho do QPR zřejmě definitivně padl. Předseda londýnského klubu přiznal, že platové požadavky italského střelce „nebyly realistické“.

21:17

Útočník Jermain Defoe se do Anglie nevrátí. Toronto, ve kterém momentálně působí, odmítlo všechny nabídky na svého hráče. Zájem měl Leicester a QPR.

21:15

Setrvání útočníka Bonyho Wilfrieda ve Swansea potvrdil i hráčův agent. „Bony je ve Swansea šťastný a bude dělat všechno pro to, aby byl ještě lepší než v minulé sezoně,“ oznámil novinářům. O bývalého útočníka Sparty se přitom zajímalo hned několik klubů, na poslední chvíli se do hry vložilo i Monako.

21:12

HOSTOVÁNÍ. Bývalý obránce Liverpoolu Emiliano Insua odchází na roční hostování z Atlética Madrid do jiného madridského klubu Raya Vallecano.

21:05

SPEKULACE. Real Madrid shání na poslední chvíli náhradu za Xabiho Alonsa. V posledních hodinách se přetřásalo jméno záložníka PSG Marca Verrattiho, podle některých zdrojů bude ale vyvoleným někdo jiný. Carlo Ancelotti prý ukázal na středopolaře Interu Milán Freddy Guarína.

20:45

PŘESTUP. Útočník Hélder Postiga po konci ve Valencii posílil Deportivo La Coruňa. Do týmu nováčka La Ligy přichází jako volný hráč.

20:25

HOSTOVÁNÍ. Posilu do záložní řady získal i Sunderland. Z Interu Milán přichází na roční hostování šestadvacetiletý Ricky Alvarez.

20:18

Sporting Lisabon podle britských deníků odmítl nabídku Arsenalu na Williama Carvalha. O defenzivního záložníka měl zájem i Manchester City.

20:05

PŘESTUP. Hull City získal další posilu. Z West Hamu přišel za 3,5 milionů liber záložník Mohamed Diame.
JEDNÁNÍ. Do boje o útočníka Toronta Jermaina Defoea se přidal také Leicester. Zájem má nadále i QPR.

19:54

SPEKULACE. Arsenal je sice blízko získání útočníka Manchesteru United Dannyho Welbecka, tím by ovšem posilování skončit nemuselo. Podle některých německých médií londýnský klub aktivoval přestupovou klauzuli útočníka Schalke 04 Klaase Jana Huntelaara v hodnotě 12,75 milionů liber.

19:47

Velký zvrat nastal v přestupu Jonathana Biabianyho, který měl posílit AC Milán. Obránce Christian Zaccardo, jenž byl součástí výměny, se totiž nedohodl na podmínkách smlouvy s Parmou.

19:45

PŘESTUP. Bývalý záložník Arsenal Emmanuel Frimpong přestoupil z druholigového Barnsley do ruského týmu FC Ufa. V novém působišti podepsal tříletý kontrakt.

19:33

HOSTOVÁNÍ. Liverpool potvrdil, že minimálně na rok zapůjčil Sunderlandu obránce Sebastiana Coatese.

19:31

Fanoušci Swansea se radují. Podle posledních zpráv totiž útočník Bony Wilfried v klubu zůstane. Jeho možný přestup do Tottenhamu či Monaka nevypadá v tuo chvíli příliš reálně.

19:16

PŘESTUP. Brazilský útočník Amauri přestoupil z Parmy do týmu FC Turín. Čtyřiatřicetiletý fotbalista podepsal smlouvu na dva roky.

19:10

JEDNÁNÍ. Podle informací britského deníku Telegraph bude útočník Radamel Falcao v Manchesteru United pobírat plat 346 000 liber týdně. Tím by se stal nejlépe placeným fotbalistou celé Premier League.

19:07

JEDNÁNÍ. Žádný Tottenham, ale Arsenal! Útočník Manchesteru United Danny Welbeck je podle posledních informací v tréninkovém centru „Kanonýrů“ a chystá se dokončit svůj přestup. Ještě před tím projde zdravotní prohlídkou.

18:41

PŘESTUP. Novou posilu hlásí také Eintracht Frankfurt. Z Wolfsburgu přichází srbský záložník Slobodan Medojevic. V klubu, ve kterém působí český útočník Václav Kadlec, podepsal smlouvu na tři roky.

18:23

PŘESTUP. Bývalý hráč Realu Madrid Royston Drenthe, který byl dříve považován za jednoho z největších fotbalových talentů, odchází z Readingu na roční hostování do Sheffield Wednesday.

18:19

PŘESTUP. Záložník Tottenhamu Lewis Holtby bude v nadcházející sezoně hostovat v bundesligovém Hamburku, ve kterém působí český brankář Jaroslav Drobný a záložník Petr Jiráček.

18:13

SPEKULACE. Real Madrid má podle španělského deníku AS velký zájem o záložníka PSG Marca Verrattiho. Jedenadvacetiletý italský reprezentant už byl s madridským klubem spojován dříve, trenér „Bílého baletu“ Carlo Ancelotti si ho totiž oblíbil během společného působení ve Francii. Verratti by mohl nahradit Xabiho Alonsa, který nečekaně odešel do Bayernu Mnichov.

18:02

PŘESTUP. Bývalý útočník Liverpoolu David N´Gog přestoupil do francouzského Stade de Reims.

17:41

PŘESTUP. Norský obránce John Arne Riise, kterého si fanoušci pamatují především díky úspěšnému angažmá v Liverpoolu, bude působit na Kypru. Třiatřicetiletý fotbalista podepsal smlouvu na dva roky s Apoleem Nicosia.

17:35

PŘESTUP. Záložník Montpellier Benjamin Stambouli přestoupil do Tottenhamu Hotspur. Anglický celek za francouzského středopolaře zaplatil 4,7 milionů liber, Stambouli podepsal smlouvu na 5 let. Tím se také otevírá cesta pro přestup Sandra do QPR.

17:21

JEDNÁNÍ. Podle informací britského deníku Daily Mail absolvoval útočník Monaka Radamel Falcao část lékařské prohlídky úspěšně ve Francii a poté odletěl do Manchesteru, kde by se měl brzy dokončit jeho hostování do týmu United.

17:13

SPEKULACE. Aston Villa vyhlíží v poslední den přestupového okna velkou posilu. Anglický klub by rád získal záložníka Realu Sociedad Sergia Canalese, podle posledních spekulací už dokonce podal nabídku.

17:06

PŘESTUP. Účastník Premier League Hull City oznámil velkou posilu do ofenzivy. Anglický tým získal z Palerma útočníka Abela Hernandeze. Hráč podepsal smlouvu na tři roky, Hull za novou posilu zaplatil 9,5 milionů liber, čímž vytvořil nový rekord klubu.

17:04

PŘESTUP. Záložník Metalistu Charkov José Sosa, který strávil minulou sezonu na hostování v Atléticu Madrid, odchází do tureckého Besiktase. Opět se jedná o roční hostování, Besiktas má navíc na hráče opci.

16:59

JEDNÁNÍ. Tým QPR, který je v poslední přestupový den velmi aktivní, je blízko zisku útočníka Liverpoolu Fabia Boriniho. Podle informací britské BBC již druhý tým loňského ročníku Premier League přijal nabídku ve výši 13 milionů liber.

16:30

SPEKULACE. Arsenal nadále chce posílit útok. Poslední informace hovoří o tom, že tým Arséna Wengera chystá nabídku za útočníka Sevilly Carlose Baccu. Španělský klub požaduje 12,5 milionů liber.

16:28

Brankář Chelsea Petr Čech si dnešní rušný den užívá. „Přeji hezký den či noc. Užívejte si poslední hodiny přestupového okna. Bude to zajímavé až do poslední minuty,“ napsal na Twitter.

15:53

Přestup záložníka Lassany Diarry (dříve Chelsea, Arsenal, Real) do Queens Park Rangers podle BBC padl. Diarra zůstává hráčem Lokomotivu Moskva. Londýnský klub nyní usiluje o Sandra z Tottenhamu, který už podle informací britského Daily Mailu podstupuje lékařskou prohlídku. QPR za něj zaplatí 10 milionů liber.

15:42

SPEKULACE ohledně budoucnosti Bonyho Wilfrieda ve Swansea podle skysports.com neutichají. Mezi zájemce se už ráno zařadil Arsenal. Trenér Gary Monk je ale přesvědčený, že bývalého útočníka Sparty udrží ve svém týmu. 

15:34

Mnoho hvězdných útočníků v letošním přestupním termínu změnilo klub. Vyberte ze seznamu forvardů největší transfer léta 2014! Anketu najdete nad ONLINE přenosem: Diego Costa? Falcao? Balotelli? Lewandowski? Suárez? Sánchez?

15:25

Mexický útočník Javier Hernandez bude nosit v Realu Madrid číslo 14. 

15:13

HOSTOVÁNÍ. Belgický útočník Jelle Vossen, který byl po celé léto spojován s věhlasnými kluby, zamířil z Genku překvapivě do druholigového Middlesbrough na roční hostování.
NOVINKA. Southampton zrušil hostování Saphira Taïdera, který se vrací do Interu Milán. Nepřesvědčil trenéra Ronalda Koemana.
PŘESTUP. Podle BBC získal Hull City záložníka Mohameda Diameho z West Hamu. 

15:03

JEDNÁNÍ. Tottenham již nemá zájem o anglického záložníka Aarona Lennona, kterému dal zelenou vyjednat si přestup do jiného klubu. Na hostování ho chtějí získat QPR a Stoke.

14:55

V některých obchodech v Asii už je připraven dres Manchesteru United s jmenovkou Radamela Falcaa a číslem devět.

14:50

PŘESTUP. Obránce Sunderlandu Modibo Diakité definitivně přestoupil do Fiorentiny.
PŘESTUP. Swansea získala útořníka Modou Barrowa z Östersunds FK. Připravuje se velšský klub na odchod Bonyho? Zájem má Arsenal...
PŘESTUP. Obránce Zeki Fryers přesídlil z Tottenhamu Hotspur do Crystal Palace za 3 miliony liber. Kontrakt podepsal na tři roky.
PŘESTUP. Benfica Lisabon se dohodla na přestupu Bryana Cristanteho z AC Milán za 6 milionů eur. 

14:42

HOSTOVÁNÍ. Real Madrid a Manchester United potvrdily dohodu ohledně Javiera Hernandeze, který zamířil do španělského klubu na roční hostování.

14:39

HOSTOVÁNÍ. Mexický útočník Javier Hernández opouští Manchester United a míří do Realu Madrid. V "Bílém baletu" bude šestadvacetiletý fotbalista působit do konce sezony na hostování, které se podle agentury Reuters může v případě zájmu španělského klubu změnit v přestup.

14:35

PŘESTUP. Atlético Madrid se dohodlo s FC Turín na přestupu záložníka Alessia Cerciho. Podle agentury Reuters by měl sedmadvacetiletý fotbalista po zdravotní prohlídce podepsat se španělským mistrem tříletou smlouvu.

14:04

PŘESTUP. Fiorentinu posílil chorvatský záložník Milan Badelj z Hamburku. Přestupní částka se vyšplhala na 4 miliony eur.
PŘESTUP. Queens Park Rangers se dohodl na přestupu mladého obránce Willa Keanea z Manchesteru United za 3,75 milionu liber, píše Daily Mail. QPR jedná také s brazilským záložníkem Tottenhamu Sandrem.
HOSTOVÁNÍ. Chelsea pustila na hostování do Burnley záložníka Nathaniela Chalobaha
PŘESTUP. Sevilla získala na přestup Timotheého Kolodziejczaka z francouzského Nice a na hostování Bryana Rabella ze švýcarského Lucernu. 

13:51

ODEJDE PETR ČECH? Chelsea podnikla první kroky a začala jednat o přestupu Petra Čecha. Ačkoliv odmítla pustit svou bývalou jedničku ke konkurentům v boji o titul (Liverpool), vedení klubu chce vyjádřit Čechovi respekt tím, že mu umožní jednat s jinými kluby.

Podle Daily Mail nabídla českého gólmana do Queens Park Rangers. Kývne na jejich nabídku? Čech prý preferuje přesun do jiného londýnského klubu před stěhováním do Francie.

13:45

PŘESTUP. Fiorentinu posílil chorvatský záložník Milan Badelj z Hamburku. Přestupní částka se vyšplhala na 4 miliony eur.

13:42

Novinky z tábora Manchesteru City: Obránce Micah Richards odchází na hostování do italské Fiorentiny, útočník Álvaro Negredo jedná o přestupu do Valencie. Stoper Matija Nastasic nakonec v tomto přestupním termínu neodejde.

13:30

SPEKULACE. Arsenal shání útočníka a podle Telegraphu nabízí půlroční hostování Jermainu Defoeovi, bývalému útočníkovi Tottenhamu. Defoe zvažuje návrat do Anglie, i když momentálně patří Torontu. Lanaří ho i QPR.

13:24

HOSTOVÁNÍ. Argentinský záložník Ricardo Alvarez zamířil z Interu Milán do Sunderlandu na roční hostování s opcí. To bude stát jeden milion eur a dalších 9 milionů příští rok, pokud se kluby dohodnou na permanentním transferu.

13:17

PŘESTUP. Bayern Mnichov hlásí další posilu. Z Borussie Mönchengladbach získal osmnáctiletého útočníka Sinana Kurta, se kterým podepsal čtyřletou smlouvu.

13:13

PŘESTUP. Per Skjelbred opustil Hamburk a posílil Herthu Berlín. Přestupní částka činí 1,5 milionu eur.
HOSTOVÁNÍ. Mainz získal na roční hostování Philippa Wollscheida z Bayeru Leverkusen a Jonase Hofmanna z Dortmundu.
PŘESTUP. Everton prodal Shanea Duffyho do druholigového Blackburnu. 

13:08

PŘESTUP zkušeného stopera Daniela Aggera z Liverpoolu do Brondby Kodaň je oficiální.

13:04

SPEKULACE. Sky Sports odvysílala informaci, že patnáctiletý norský zázrak Martin Odegaard by mohl být další posilou Manchesteru United. Nevíte, kdo Odegaard je? Podívejte se ZDE

13:03

JEDNÁNÍ. AC Milán usiluje o záložníka Jonathana Biabianyho, nabízí 4 miliony eur + Christiana Zaccarda. Parma požaduje částku navýšit na 5 milionů eur.

12:38

Odchod z Chelsea? Když bude nabídka, která nejde odmítnout, říká Čech
Na reprezentační sraz před přípravou s USA a startem kvalifikace s Nizozemskem přijel Petr Čech v nové roli. Po deseti úspěšných letech začal sezonu v Chelsea jako gólman číslo dvě. Situace pro zkušeného brankáře rozhodně není příjemná. Může souboj s Courtoisem o pozici jedničky „blues“ vyústit Čechovým odchodem? „Ve fotbale se nedá nic předpovědět,“ nevyloučil změnu dresu ještě v poslední den přestupů nejlepší český fotbalista. CELÝ ČLÁNEK

12:32

PŘESTUP. Ajax Amsterdam získal brankáře Zwolle Diederika Boera, se kterým podepsal tříletou smlouvu. Naopak gólmana Kennetha Vermeera prodal do Feyenoordu za 600 tisíc liber.
JEDNÁNÍ. Záložník Tottenhamu Lewis Holtby podstupuje zdravotní prohlídku v Hamburku.
JEDNÁNÍ. Anglický útočník Jermain Defoe se nejspíš vrátí do Premier League, kde posílí QPR. Trenér Harry Redknapp je v poslední den přestupů vždycky nejaktivnější a letošek nebude výjimkou.
PŘESTUP. Nováček Premier League získal záložníka George Boyda z Hullu. 

12:18

JEDNÁNÍ. Mexický útočník Manchesteru United Javier Hernandez podstupuje lékařskou prohlídku v Realu Madrid.

12:10

Reprezentační brankář Petr Čech na dnešním reprezentačním srazu řekl, nechce za každou cenu odcházet z Chelsea, kde začal sezonu jako dvojka. Případný letní přestup ale nevyloučil. 

12:08

FALCAO: Podmínky hostování Radamela Falcaa se v britských médiích rozcházejí. Podle skysports.com zaplatí Manchester United za roční půjčku kolumbijského útočníka 6 milionů liber (asi 210 milionů korun). Dalších 43,5 milionu liber (1,5 miliardy korun) vyplatí, pokud bude chtít získat Falcaa natrvalo. Shoda zůstává ohledně platu: 200 tisíc liber týdně (7 milionů korun). 

12:03

Uruguayský útočník Luis Suárez dorazil do tréninkového centra Liverpoolu! Bohužel pro fanoušky "reds" si přijel vyzvednout jen zbytek věcí, které si odveze zpět do Barcelony...

12:01

JEDNÁNÍ. Manchester City prodává útočníka Álvara Negreda do Valencie za 25 milionů liber. Nahradit ho měl Radamel Falcao, který si ale vybral raději přesun k městskému rivalovi United. Dalšího forvarda City hledat nebude.

11:50

JEDNÁNÍ. Vedení Swansea chce udržet útočníka Bonyho Wilfrieda, o kterého projevil zájem Arsenal. Jeho cena vyšplhala až na 24 milionů liber. Jedině za tuto cenu je velšský klub ochotný vyjednávat.

11:45

Ani City, ani Arsenal. Falcao má probudit Manchester United
Kolumbijský útočník Radamel Falcao bude hrát za Manchester United. Trápící se anglický klub získal osmadvacetiletého fotbalistu na hostování do konce sezony z Monaka. Podle serveru BBC bude transfer dokončen po zdravotní prohlídce. CELÝ ČLÁNEK 

11:43

SPEKULACE. S příchodem Radamela Falcaa je patrné, že Manchester United prodá (nebo pošle na hostování) útočníky Dannyho Welbecka (Tottenham?) a Javiera Hernandeze (Real?). Welbeck by v týmu "spurs" nahradil Roberta Soldada, kterého chce AS Monaco. 

11:38

ODEJDE PETR ČECH? Dlouhodobý zájemce o českého brankáře Paris Saint-Germain vzal zpět nabídku a podle televize Sky Sports už nemá o Čecha zájem. Teoreticky tak ve hře zůstává už jen přesun do Monaka.

11:34

PŘESTUP. Záložník Karim El Ahmadi přestoupil z Aston Villy do Feyenoordu, kde podepsal tříletý kontrakt.
HOSTOVÁNÍ. Borussia Dortmund zapůjčila pro tuto sezonu Mainzu Jonase Hofmanna.
JEDNÁNÍ. Agent nizozemského obránce Rona Vlaara potvrdil, že jeho klient zůstane v Aston Ville. O Vlaara měl velký zájem Arsenal.

11:30

JEDNÁNÍ. Manchester United zaplatí Monaku za roční hostování Radamela Falcaa 12 milionů liber a převezme celý jeho plat, který činí 200 tisíc liber za týden. Součástí dohody je také opce, díky níž by Falcao mohl za rok změnit hostování v permanentní přestup. Informaci zveřejnil server dailymail.co.uk.

11:17

JEDNÁNÍ. Podle britské stanice Sky Sports by Radamel Falcao měl zamířit do Manchesteru United na roční hostování s opcí. Hráč nyní musí podstoupit zdravotní prohlídku a dohodnout se na dalších podmínkách smlouvy. S Monakem je vše domluvené. Falcao odmítl nabídky Manchesteru City a Realu Madrid.

11:12

JEDNÁNÍ. Anglický obránce Micah Richards pravděpodobně opustí Manchester City. Ráno odletěl do Fiorentiny, kde se uzavře roční hostování s opcí.

11:09

Španělský záložník Xabi Alonso bude nosit v Bayernu Mnichov číslo 3. "Jsem šťastný. Rád bych zde vyhrál Ligu mistrů," uvedl na tiskové konferenci. 

11:06

Záložník Manchesteru United Juan Mata vítá na twitteru nové posily "red devils" Ángela Di Maríu a Daleyho Blinda... Bude dalším Radamel Falcao? Španělský deník AS tvrdí, že už podepsal smlouvu. 

11:04

JEDNÁNÍ. Liverpool dnes očekává i několik odchodů. Obránce Sebastian Coates bude zapůjčen Sunderlandu, záložník Lucas Leiva by mohl posílit Neapol nebo Galatasaray.

11:02

JEDNÁNÍ. Southampton posílí obránce Toby Alderweireld z Atlétika Madrid. Podle trenéra Ronalda Koemana míří zrovna na zdravotní prohlídku. "A ještě bych rád přivedl jednoho útočníka. Zatím nemohu být konkrétní," uvedl Koeman.

10:59

SPEKULACE. Liverpool hledá brankáře a patrně uloví Victora Valdése, který je po skončení smlouvy v Barceloně stále volným hráčem. Nezapomínejme i na to, že britský tisk spojoval s "reds" také Petra Čecha...

10:55

HOSTOVÁNÍ. Po Fernandu Torresovi získal AC Milán na hostování z londýnské Chelsea také záložníka Marka van Ginkela, který dnes ráno podstoupil v italském klubu zdravotní prohlídku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud