7. září 2014 • 16:37

Zápas Slavie ukončili fanoušci! Ostuda, tvrdí. Skvělé, oponují druzí

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měla to být velká oslava, zápas pražské Slavie s Hajdukem Split ale skončil kontroverzně. Chorvatší fanoušci vběhli na hrací plochu, načež se k nim přidali také slávisté. Duel byl zanedlouho předčasně ukončen. Sami příznivci se nyní přou. „Byla to ostuda. Mohli s tím počkat na konec zápasu,“ zní z jednoho táboru. „Šlo o fanoušky a ti si to užili,“ oponují druzí.



Předčasné ukončení zápasu se nelíbilo ani serveru slavistickenoviny.cz, který jindy většinou stojí právě na straně fanoušků. „Váš názor na konec zápasu? Podle nás velká ostuda,“ rozjel populární web diskuzi na svém oficiálním Facebooku.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. A nutno říct, že příznivci pražského klubu se spolu shodnout nedokázali.

„Taky z toho nejsem uplně nadšená, po závěrečném hvizdu by to bylo rozumnější,“ myslí si například Jana Havlíková. Stejný názor zastává mnoho dalších fanoušků.

„Utkání se mělo dohrát ! Pak by to byl super závěr super akce. Takhle je to fakt spíše ostuda,“ komentuje to pro změnu Michal Douša.

VIDEO | Fanoušci Hajduku a Slavie vtrhli na hřiště a ukončili zápas


„No nevím, předčasné ukončení a odpadky na hřišti, zda to je to pravé ořechové, i když je to samozřejmě o oslavách,“ myslí si zase fanoušek s přezdívkou Vlk30.

Zdaleka ne všichni ale počínání Chorvatů a slávistů odsuzují. „Zápas pro fanoušky, fanoušci si to užili po svém,“ tvrdí Tomáš Hála.

„Já na tom nevidím nic špatného, skončilo to v krásném přátelském duchu, ani jednomu klubu to nevadilo a nikdo se neporval,“ je naopak spokojený Oliver Adámek.

„Hlavně to ukázalo to, že se fanoušci Hajduku neumějí jako hosté chovat, jak už tu bylo řečeno. Kdyby proběhlo choreo a děkovačka a až poté by se fanoušci pozdravili na hřišti, tak by to bylo mnohem důstojnější ukončení zápasu. Než po sobě nechat kupu odpadků a ukrást praporky,“ zakončili zástupci webu slavistickenoviny.cz.

Obrázek o celé situace si tak musí udělat každý fanoušek sám.

 

Fanoušci Slavie a Hajduku Split vtrhli v sobotu večer na trávník v Edenu a sudí raději předčasně ukončil zápas.
Fanoušci Slavie a Hajduku Split vtrhli v sobotu večer na trávník v Edenu a sudí raději předčasně ukončil zápas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud