Jakub Dvořák
14. září 2014 • 20:26

Ďolíček vzpomínal na Přibyla. Bosák se zranil, Panenkův syn zářil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Již třetí ročník Memoriálu Lukáše Přibyla se konal v neděli na stadionu Bohemians 1905 v Ďolíčku. Výběr starých pánů Bohemians 1905 a osobností z party Real Top Praha nabídl zajímavou podívanou. Utkání ovládl po výhře 10:8 tým staré gardy Bohemians, hattrickem se blýskl syn Antonína Panenky Tomáš.



Ani deštivé počasí však neodradilo oba týmy od dobré nálady. Diváci, kteří dorazili do Ďolíčku ve výrazně menším počtu, než při loňském ročníku, se ale náramně bavili. O jejich zábavu se především starala ikona Bohemians Karol Dobiáš, který neustále komentoval výkony svých spoluhráčů a stěžoval, si že mu nikdo pořádně nepřihraje.

Ďolíček vzpomínal na Příbu, vyhrála stará garda Bohemky
Video se připravuje ...

Na straně osobností se o zábavu staral Leoš Noha, herec, jenž se objevil například v seriálu Okresní přebor. Ten si také vyzkoušel práci rozhodčího, když vysvlékl sudího Jana Jílka. Brzy však poznal, že povolání je to velice nevděčné a tak přiběhl ke střídačce se slovy, že ho to prostě nebaví a poslal Jana Jílka opět do hry.

Před utkáním se zdálo, že osobnosti posíleni řadou bývalých reprezentantů tým staré gardy roznesou na kopytech, ale domácí Bohemka sázela soupeři jeden gól za druhým. Naopak se dlouho nedařilo Janu Kollerovi, který také odnášel všechnu kritiku z řad spoluhráčů.

Ikona Bohemians Karol Dobiáš vstřelil v utkání jednu branku.
Ikona Bohemians Karol Dobiáš vstřelil v utkání jednu branku.

„Nevadí Leoši, povede se příště, to Honza nám to kazí,“ křičel na Leoše Nohu, například bývalý trenér Bohemians Pavel Hoftych. Vše se však neslo v přátelském duchu a tak i utkání dopadlo. Hráči také nezapomněli, proč se vlastně v neděli v Ďolíčku sešli.

Ve 33. minutě přerušili hru a s pomocí diváků věnovali minutu potlesku pro zesnulého Lukáše Přibyla. „Lukáš byl jeden z nejlepších lidí, jaké jsem kdy potkal a počítám s tím, že takového kluka už nepotkám,“ vyprávěl Jaromír Bosák, který se při utkání nešťastně zranil. Výtěžek z akce navíc poputuje třem dětem, které postihla vážná onemocnění.

Sestava Bohemians: Antonín Panenka, Karol Dobiáš, Karel Rada, Dalibor Slezák, Marek Nikl. Pavel Lukáš, Petr Grund, Darek Jakubowicz, Vítězslav Mojžíš, Mario Kaišev, Dušan Herda, Tomáš Panenka, Radim Straka a Tomáš Pešta

Sestava Real Top Praha: Ivan Trojan, Vladimír Šmicer, Jan Koller, Alexandr Smita, Jakub Štáfek, Jan Nezmar, Jan Suchopárek, Pavel Hoftych, Kamil Střihavka, Petr Vondráček, Jaromír Bosák, Ladislav Hampl, Leoš Noha, Jakub Štefek, Vojtěch Nouzák, David Suchařípa, Karel Diviš

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud