Jakub Dvořák
15. září 2014 • 14:05

Trojan je proti stěhování z Ďolíčku: Klidně se tu připoutám okovy!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ďolíček nedáme! Proslulý chorál zněl z úst fanoušků Bohemians také při nedělním Memoriálu Lukáše Přibyla. Přítomní hráči na trávníku si jejich skandování samozřejmě všimli a vyjádřili jim podporu v podobě potlesku. "Situace je vážná, ale věřím, že není zoufalá," vyjádřil se k problémům Klokanů herec Ivan Trojan, dlouholetý fanoušek klubu.



Trable Bohemians eskalovaly na konci minulého týdne. Vlastník stadionu  vypověděl klubu nájemní smlouvu a hrozí, že se během ligovém podzimu bude muset stěhovat jinam.

Ze slov Ivana Trojana je znát, že si konec Bohemians v Ďolíčku neumí představit a věří, že se problém okolo nájemní smlouvy vyřeší.  "Myslím si, že to dopadne dobře, ale zkušenosti mi říkají, že u politiků a podnikatelů člověk nikdy neví," prohlásil známý herec a fanoušek klubu na nedělním Memoriálu Lukáše Přibyla. "Ale zároveň bych chtěl, aby ty sliby, které nám byly dány, byly dodrženy," vyzval po exhibičním utkání Staré gardy Bohemians a Real Top Praha.

Vyjádření Ivana Trojana k situaci kolem stadionu Bohemians 1905
Video se připravuje ...

Ďolíček vzpomínal na Příbu, vyhrála stará garda Bohemky
Video se připravuje ...

Dalibor Slezák proti Davidovi Suchařípovi.
Dalibor Slezák proti Davidovi Suchařípovi.

Trojan je dokonce ochotný bránit Ďolíček vlastním tělem. "Třeba se tady okovy připoutám ke stadionu. Byla by to bezprecedentní záležitost, zvlášť když už bylo všechno domluveno. Udělám vše, aby se tomu zabránilo," prohlásil odhodlaně.

Podobně se vyjádřil i syn majitele klubu Darek Jakubowicz. "Neumím si představit, že bychom hráli jinde, jak bychom si to asi uhájili u fanoušků," zamyslel se.

Bývalý útočník Bohemians Dalibor Slezák naopak věří, že pražští politici problém vyřeší co nejrychleji. "Tohle musí co nejrychleji vyřešit magistrát, aby se dala prodloužit nájemní smlouva, která skončí v listopadu, jinak bychom si museli shánět nějaký azyl,“ připustil bývalý kapitán a vynikající útočník.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud