19. září 2014 • 04:30

Krutá zpráva. Rakovinu mu zjistili po srážce s hráčem Arsenalu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další neuvěřitelný a především smutný příběh napsal fotbalový život. Argentinský fotbalista Jonás Gutiérrez z Newcastlu United se léčí s rakovinou varlat. Jednatřicetiletý záložník s 22 starty za národní tým se podrobil operaci, při níž mu lékaři odstranili jedno varle, a v srpnu absolvoval chemoterapii. Za všechno přitom mohla nešťastná srážka s bývalým obráncem Arsenalu Bacarym Sagnou z minulého roku.



„V květnu 2013 jsem se bolestivě srazil s Bacarym Sagnou. Bolest jsem dlouho cítil, ale normálně jsem nastoupil s Newcastlem v září do sezony. Jenže bolest se zvyšovala, tak jsem znovu navštívil lékaře,“ uvedl Gutiérrez v televizním rozhovoru.

„Když jsem se dozvěděl, že mám rakovinu, rozbrečel jsem se," přiznal účastník mistrovství světa v roce 2010, který se rozhodl léčit doma v Argentině.

„Mám sice smlouvu s Newcastlem, ale o peníze nejde. Důležité je moje zdraví. Musel jsem začít s chemoterapií,“ řekl hráč, jenž přišel do Anglie v roce 2008 z Realu Mallorca.

Na hřišti poutal Gutiérrez pozornost i dlouhými vlasy, které mu vinou chemoterapie vypadaly. „To bylo těžké. Nechtěl jsem si je ostříhat, chtěl jsem si je nechat,“ mrzelo fotbalistu.

Nejdůležitější ale bude nyní to, aby se dokázal uzdravit a celý příběh skončil šťastným koncem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud