18. září 2014 • 11:24

Grant's a herec Láďa Hampl (známý ze seriálu Okresní přebor) Vás zvou na utkání SK SIKO ČIMELICE - FC PÍSEK „B“

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu 20.9. 2014 v 10:15 se koná zápas krajského přeboru jihočeského kraje, v němž se utkají borci Čimelic s píseckým "béčkem".



Domácí, kteří vyznávají barvy červenou a modrou, nastoupí v sedmém kole proti soupeři z Písku. Žlutomodří hosté mají shodou okolností po šesti odehraných kolech stejný počet bodů i shodné skóre. Čeká nás tedy napínavá a vyrovnaná bitva.

Grant's a herec Láďa Hampl, známý jako Jarmil ze seriálu Okresní přebor budou u toho!

Program bude nabitý. Nejprve nás nabudí atraktivní roztleskávačky, poté proběhne soutěž pro diváky o pěkné ceny a na konci zápasu odměníme nejlepšího hráče lahví Grant's. Kdyby snad nevyšlo počasí, což doufáme, že se nestane, bude pro Vás připravený bar a za ním Láďa Hampl. Ten se Vám podepíše, rád se vyfotí a komu bude zima, tomu naleje panáčka na zahřátí!

Věříme, že babí léto si něco schovalo na tuto sobotu a půjde o hezké fotbalové dopoledne. Doufáme, že přijdete v hojném počtu podpořit svůj tým a fandit tak, jak se na správné Granty patří. Fandit bude i Láďa Hampl, protože Grant's fandí právě Vašemu fotbalu!

Pro všechny týmy a jejich oblíbené hospůdky u hřišť samozřejmě platí, že se můžou o návštěvu Ládi a roztleskávaček sami přihlásit na Facebookové stránce Grant’sky. A při troše štěstí můžou na svých hřištích již brzy zažít podobnou parádu, jako tuto sobotu čimeličtí.

 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud