13. února 2015 • 06:00

ONLINE: Sledujeme přestupy v Synot lize. Kdo ještě sežene posily?

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE.



PÁTEK 13. ÚNORA
18:05
14:40

Fotbalista Jan Blažek, který dříve působil v Liberci, pražské Slavii či v řeckém druholigovém AP Eginiakos, bude v jarní části sezony oblékat dres Dukly. Ofenzivní hráč přesvědčil na kyperském soustředění o svých kvalitách jak trenéra Kozla, tak vedení klubu. Jeho tři vstřelené branky (dvě proti Atlantasu a jedna proti Žalgirisu Vilnius) mu pomohly k angažmá na Julisce.

11:10

HOSTOVÁNÍ. Na půlroční hostování do Příbrami odešel obránce Slavie Milan Nitrianský. Dohodu potvrdil pražský klub na oficiálních stránkách.

8:00

Ještě někdo přijde, slibuje vedení Jihlavy týden před jarním startem.  „Jednáme o příchodu jednoho hráče s ligovými zkušenostmi. Je to narychlo, ale příští týden by se mohl objevit,“ uvedl včera Josef Jinoch, sportovní manažer Vysočiny. Jméno z něho nedostanete, ale mělo by jít o posilu do ofenzivy. Pravděpodobně o zkušeného středního záložníka. Jisté je, že Jihlavě bude v prvním duelu na hřišti Bohemians scházet univerzál Adam Jánoš, který teprve od pondělí začne s tréninkem po zranění. Mimo hru je i stoper Ondřej Šourek.  V druholigovém Kolíně bude hostovat brankář Luděk Vejmola a stejný dres možná obléknou i Jan Kosak s Janem Urbánkem. Útočník Jakub Teplý míří do Táborska a Bello Babatunde do Frýdku-Místku.

ČTVRTEK 12. ÚNORA
15:26

Belgický záložník Eden Hazard spojil svou další budoucnost s Chelsea. Čtyřiadvacetiletý fotbalista prodloužil s londýnským klubem smlouvu o pět a půl roku. Hazard přišel do Chelsea v roce 2012 z Lille údajně za 32 milionů liber a brzy se zařadil mezi hlavní opory. Za "Blues" belgický reprezentant dosud odehrál 147 soutěžních zápasů a vstřelil 43 gólů. Spoluhráč brankáře Petra Čecha v roce 2013 pomohl vyhrát Evropskou ligu a byl zvolen nejlepším hráčem Chelsea minulé sezony.

12:00

PŘESTUP. Zajímavou posilu získala olomoucká Sigma. Ve čtvrtek dopoledne podepsala smlouvu s obráncem Ondřejem Kušnírem. Zatím jen do léta, další případné působení třicetiletého odchovance Vítkovic na Hané se bude odvíjet od toho, jestli Sigma postoupí zpět do první ligy, a také od toho zda on sám nedostane zajímavou nabídku ze zahraničí. VÍCE ZDE>>>

STŘEDA 11. ÚNORA
16:10

Fotbalová Slavia po návratu ze soustředění v Turecku zúžila kádr. V A-týmu končí krajní obránce či záložník Milan Nitrianský, který se připravuje s juniorkou. Středopolař Josef Bazal se vrací na půlroční hostování do druholigového Žižkova.

12:36

HOSTOVÁNÍ. Fotbalisty Českých Budějovic posílil univerzál Adam Varadi. Devětadvacetiletý hráč bude na jihu Čech hostovat do konce jarní sezony z druholigové Sigmy Olomouc. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách. Přestože Varadi už v kariéře nastoupil v útoku, záloze i v obraně, dvanáctý tým ligové tabulky s ním počítá do ofenzivy. "Adam během své kariéry dlouhodobě dokazoval velmi dobrou výkonnost a jsem rád, že nám na jaře pomůže v ligových bojích. Pro nás bude využitelný nejvíce v záloze a nebo také v útoku," uvedl sportovní manažer Jihočechů Martin Vozábal.

8:00

třední záložník Václav Koloušek, s nímž už vedení Vysočiny Jihlava v prvním týmu nepočítá, bude na jaře hrát v Rakousku. Osmatřicetiletý špílmachr, který prošel Spartou, Slavií, Libercem, Brnem, italskou Salernitanou i několika týmy rakouské ligy, bude hrát nižší rakouskou soutěž za SV Weitra. Zároveň však bude pokračovat v roli asistenta a vedoucího týmu u juniorky FC Vysočina.

ÚTERÝ 10. ÚNORA
23:08

PŘESTUP. Fotbalista Milan Jirásek zvládl herní zkoušku v Ostravě a stal se další posilou Baníku. Dvaadvacetiletý kmenový záložník Sparty, jehož posledním působištěm byly Teplice, bude ve slezském klubu hostovat v jarní části soutěže.

14:40

Německý reprezentant Marco Reus prodloužil s Dortmundem smlouvu do roku 2019 a rozptýlil spekulace o svém odchodu z Borussie. Pětadvacetiletý ofenzivní hráč přišel do Dortmundu v roce 2012 z Mönchengladbachu a ve vestálském klubu se zařadil mezi hlavní opory. Reus byl spojován s přestupem do předních evropských klubů v čele s Bayernem Mnichov, Realem Madrid nebo Arsenalem.

13:35

PŘESTUP. Srbský fotbalový obránce Zoran Gajič uspěl na testech a posílil Bohemians 1905. Čtyřiadvacetiletý stoper s pražským klubem podepsal dvouletou smlouvu. Gajič se připojil k týmu Romana Pivarníka až na soustředění v Turecku, kde zasáhl do všech tří přípravných zápasů. "Jedná se o naši reakci na zranění Martina Cseha a Daniela Krcha. Zoran Gajič nás přesvědčil o tom, že by mohl být pro náš klub přínosem a perspektivou," uvedl sportovní ředitel Tomáš Požár na webu Bohemians.

8:00

Nastupoval za PSV Eindhoven, Feyenoord i Dynamo Moskva. Ve Spartě se ale Otman Bakkal neprosadil. Během týdenní zkoušky nepřesvědčil trenéry o tom, aby mu nabídli smlouvu. Angažmá si tedy bude hledat dál. Už v pondělí po obědě se rozloučil s hráči i realizačním týmem. VÍCE ZDE>>>

NEDĚLE 8. ÚNORA

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud