21. prosince 2014 • 16:43

Ronaldo se dočkal sochy na Madeiře. Má 240 cm a váží 800 kilogramů

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší fotbalista světa Portugalec Cristiano Ronaldo má na rodném ostrově Madeira sochu. Jejího slavnostního odhalení se kanonýr Realu Madrid zúčastnil den po finále klubového mistrovství světa v Maroku, v němž získal se svým týmem čtvrtou letošní trofej.



"Je to pro mě velká čest zúčastnit se odhalení vlastní sochy tady, kde leží mé fotbalové kořeny. Dodává mi to motivaci vyhrávat další tituly. S Realem chci zopakovat vítězství v Lize mistrů," uvedl Ronaldo při slavnosti.

Jeho 240 centimetrů vysoká a 800 kilogramů vážící bronzová socha stojí na pobřežní promenádě v hlavním městě ostrova Funchalu nedaleko od Ronaldova muzea, které bylo otevřeno loni v prosinci.

Mezi více než 150 trofejemi z úspěšné kariéry bývalého hráče Sportingu Lisabon a Manchesteru United jsou i Zlaté míče, které získal za roky 2008 a 2013.

Ronaldo měl při představování s sebou i svého syna
Ronaldo měl při představování s sebou i svého syna

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud