31. května 2015 • 16:00

Thajské fanynky bláznily z Chelsea a prosily Čecha: Neodcházej!

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Chelsea zahájili své po sezonní turné výhrou. V Bangkoku vyhráli nad výběrem nejlepších hráčů Thajska 1:0. Jediný gól vstřelil mladík Dominic Solanke. Tamní fanoušci ale přivítali londýnský klub s otevřenou náručí a těm největším hvězdám věnovali i několik transparentů. Například sličné Thajky přemlouvaly Petra Čecha, aby z klubu neodcházel.



Nápis „Cech, please stay,“ v překladu „Čechu, zůstaň,“ držela fanynka v dresu Blues. Vedle ní zase jedna z fanynek měla transparent, kde bylo napsáno jméno kapitána Johna Terryho a Petra Čecha a u nich namalované srdce.

Fanoušci si vzácnou návštěvu aktuálního anglického mistra užívali. Už při příletu Terryho a spol. obklopili tým na letišti a každý z hráčů dostal vlastní květinový věnec kolem krku na přivítanou.

O tom, že utkání bylo v přátelském duchu, svědčí i okamžik na konci zápasu. Rozhodčí, který zápas řídil, požádal Edena Hazarda o pořízení fotografie. Všiml si toho obránce Cesar Azpilicueta a okamžitě vtipně zareagoval. Sudímu vytáhl z kapsy žlutou kartu a následně ho napomenul.

 

Chelsea thajský výběr porazila rozdílem jediného gólu, o který se postaral mladík Dominic Solanke. Na trávníku se ale prostřídaly i ty největší hvězdy Blues. Nyní tým Josého Mourinha čeká utkání v Austrálii. V úterý se Chelsea přestaví proti Sydney FC.  To v sobotu prohrálo s Tottenhamem 0:1.

Výběr Thajska – Chelsea 0:1
Branka: Solanke

Sestava Chelsea:

První poločas: Čech - Aina, Ivanovic, Clarke-Salter, Ake - Mikel, Colkett - Remy, Boga, Brown - Solanke

Druhý poločas: Blackman (Beeney) - Azpilicueta, Christensen, Terry, Dasilva - Matic, Houghton - Musonda, Hazard - Diego Costa (Solanke)

Petr Čech a John Terry po příletu do Thajska
Petr Čech a John Terry po příletu do Thajska

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud