23. září 2015 • 01:10

Přestupy ONLINE: Jaké poslední posily sehnaly kluby v Česku?

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli během letního transferového okna. To se v úterý 22. září uzavře také v Česku. Jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše ONLINE na iSport.cz.



Přestupní okno je otevřené pouze už jen na Ostrovech a třeba v Rusku, sledujte kdo ještě změní dres!

PONDĚLÍ 31. SRPNA
22:49

HOSTOVÁNÍ. Málaga oznámila příchod talentovaného fotbalisty Hachima Mastoura z AC Milán na dvouleté hostování.

22:20

HOSTOVÁNÍ. Vedle záložníků Ljajiče a Felipe Mela získal Inter Milán na hostování také levého obránce Alex Tellese z Galatasaraye.

22:18

JEDNÁNÍ. Watford má spadeno na dalšího útočníka. Na hostování přichází z AS Řím Victor Ibarbo. Zítra proběhne zdravotní prohlídka. Znamená to tedy jistý odchod Matěje Vydry?

22:15

PŘESTUP. Juventus Turín na závěr přestupového období získal z Interu Milán záložníka Hernanese.

22:13

JEDNÁNÍ: Další posila pro Olympique Marseille. Francouzský klub pravděpodobně posílí na roční hostování záložník Tottenhamu Erik Lamela.

22:02

Španělský reprezentační brankář David de Gea opouští Manchester United a přestupuje do Realu Madrid. Obratem na Ostrovy míří Kostaričan Keylor Navas, kterého si jako náhradu vyhlédl Louis van Gaal. Informaci přinesla televizní stanice Sky Sports. VÍCE ZDE>>>

20:21
19:26

JEDNÁNÍ. Výměna se blíží. Real dostane De Geu, United Navase. Kostarický brankář dosud nedorazil za reprezentačním týmem, protože řeší svoji budoucnost. Ta by měla být právě na Ostrovech, kam si ho přeje trenér Van Gaal. Opačným směrem zamíří španělský reprezentant David de Gea.

19:18

Bývalý stoper italské fotbalové reprezentace Alessandro Nesta se vydal na trenérskou dráhu a jeho prvním týmem bude nově založený klub Miami FC. 

19:15

PŘESTUP. Obránce Cristian Zaccardo odchází z AC Milán na dva roky k nováčkovi Serie A Carpi.

19:07

PŘESTUP. Mexický útočník Javier Hernández odchází z Manchesteru United do Bayeru Leverkusenu. Smlouvu podepsal do roku 2018.

19:05

HOSTOVÁNÍ. Jednadvacetiletý záložník CSKA Moskva a reprezentant do 21 let, Dmitry Jefremov, bude hostovat ve Slovanu Liberec. Ruský klub to potvrdil na svém webu.

18:51

HOSTOVÁNÍ. Talentovaný fotbalista Chelsea Lucas Piazón odchází na hostování do Readingu.

18:50

HOSTOVÁNÍ. Stuttgart si na rok půjčil Robbieho Kruse z Leverkusenu

18:49

PŘESTUP. Španělský klub Villarreal, který se utkání s Viktorií Plzeň ve skupině Evropské ligy si pořídil útočníka Adriána Lópeze z Porta.

18:39

HOSTOVÁNÍ. Liverpool získal útočníka Taiwa Awoniyiho (18 let), obratem ho ale poslal na roční hostování do Frankfurtu. Stejně tak zapůjčil Sameda Yesila (FC Lucern) a Sergiho Canose (Brentford).

18:29

PŘESTUP. Soupeř Slovanu Liberec v základní skupině Evropské ligy Olympique Marseille posiluje defenzivu. Z Porta si pořídil obránce Rolanda.

17:45

HOSTOVÁNÍ. Adnan Januzaj odchází na hostování do Borussie Dortmund.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud