Karel Häring
5. června 2015 • 04:58

Kadlec je na roztrhání. Kromě Sparty má zájem dánský mistr

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stačilo se ukázat na jaře ve Spartě a hvězda útočníka Václava Kadlece zase září. Mladý fotbalista na Letné hostoval z bundesligového Frankfurtu, ale není jasné, zda se nyní do Německa vrátí. Podle Pavla Pasky, manažera hráče, je o Kadlece zájem. Ráda by ho udržela Sparta, získat jej chce dánský mistr FC Midtjylland a už v zimě za českým reprezentantem pálil PSV Eindhoven. „Momentálně ale platí, že nastupuje ve Frankfurtu,“ tvrdí Paska.



Paska nicméně neskrývá, že je kolem Kadlecova dalšího působiště hodně živo. „Máme pozvání od dánského mistra FC Midtjylland, abychom přijeli na jednání. Jenže změnou trenéra ve Frankfurtu se všechno zastavilo,“ vykládá zkušený manažer.

„Je tam ještě jeden zajímavý klub, který má eminentní zájem. Ale platí pro něj to samé co pro Spartu, která mi oficiálně sdělila, že má zájem Václava získat,“ dodal Paska, aniž by odhalil, kdo další chce Kadlece angažovat. „O některých klubech mluvím, o některých nemluvím. To je má odpověď,“ usmál se Paska.

Dopředu prý nelze říct, zda je ve hře další Kadlecovo hostování, nebo by hráč odešel z Německa na přestup. „V tuto chvíli vůbec nedokážu odhadnout,“ řekl Paska.

Hodně může o budoucím působišti napovědět i vystoupení české reprezentace na blížícím se EURO „21“. Nějaké plánování je podle Pasky právě kvůli šampionátu komplikované.

„Znamená to totiž zpožděný nástup v novém nebo stávajícím klubu. Uvidíme, jak se situace vyvine ve Frankfurtu nebo na Evropě. Ale chci zdůraznit, že nejsme absolutně pod žádným tlakem. Václav má ve Frankfurtu ještě dva roky smlouvu. Finančně velmi dobrou. A z bundesligy se neutíká,“ uzavírá Paska.

Velký rozhovor s Pavlem Paskou o budoucnosti mimo jiné Tomáše Rosického či Milana Baroše čtěte v pátečním vydání deníku Sport

Už nyní si jej můžete přečíst v elektronické verzi ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud