5. července 2015 • 18:00

Celtic je Skotsku pro smích. K Vánocům chci dres Dukly, zpívají mu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný Celtic je fanouškům ve Skotsku pro smích. Minimálně těm, co tradičnímu klubu z Glasgow nepřejí. Sklonit hlavu ale musejí po pětibrankovém přídělu od Dukly i vyznavači zelenobílých barev. Porážka 3:5, to je prostě ostuda. „Všechno, co chci k Vánocům, je venkovní dres Dukly Praha,“ připomněl v diskuzi pod textem na serveru Daily Mail fanoušek pod nickem stevemrclean píseň o Dukle All I want for Christmas is a Dukla Prague away kit od skupiny Half Man Half Biscuit.



„Hned, jak Celtic narazí na některý z průměrných evropských klubů, se ukáže, jak špatné týmy ve Skotsku jsou,“ myslí si další z fandů. „Normální druholigový tým,“ rýpe do rivala další z diskutérů.

VIDEO | Sestřih zápasu Celtic - Dukla 3:5

„Tenhle tým, že bych chtěl hrát Premier League. Celtic? O tom jsem nikdy neslyšel. Ten snad může hrát jen nějakou Celtic ligu,“ opírá se do slavného klubu další z příznivců.

„Dobře, že jsme si na přípravu dojednali takového soupeře, třeba nám to otevře oči v tom, jaká je kvalita skotské ligy,“ uvádí se v dalším z ohlasů. „V předkole Ligy mistrů hrajeme se soupeřem z Islandu, přiznejme si, že šance jsou padesát na padesát.“

Někteří fandové by si v kádru Dukly vybrali i možné posily. A to ani neviděli zápas na vlastní oči… „Sice jsem to sledoval jen na internetu, ale ten kluk Hanousek asi nevypadá špatně,“ zaujal dalšího z fandů autor hattricku.

Další příznivci ale ukazují, že budou věrni Celtiku za jakýchkoli okolností. „Byla to příprava, hodně se střídalo, nedělal bych z toho tragédii,“ zastává se poražených jeden z fandů.

Brzy mu odpověděl jeden z příznivců konkurenčních Rangers. „Celtic je hrozný tým a je jedno, jestli se to týká skotského fotbalu nebo Evropy. Začněte fandit Rangers, týmu, který má tradici,“ píše fanda.

Celtic zkrátka dostává zbaštit, že dostal od Dukly pět branek, což nejspíš nikdo na Ostrovech nečekal. Naopak klub z Julisky si tam udělala dobré jméno.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud