11. července 2015 • 15:56

Střihavka pálí za výběr hráčů bez angažmá. Laso z Itálie už sviští...

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pálí za národní tým, snaží se ukázat na kempu České asociace fotbalových hráčů, přesto je útočník David Střihavka zatím bez práce. Je jednou z největší hvězd výběru hráčů bez angažmá, který hraje pod vedením trenéra Vernera Ličky turnaj FIFPro a daří se mu náramně. „Nějaké nabídky mám, jedna je z nižší soutěže v Itálii. Z té mám velkou radost a čekám, jak to bude pokračovat,“ hlásí dvaatřicetiletý střelec, který má ve sbírce úspěchů tři mistrovské tituly.



Ligu vyhrál se Spartou, Slavií i Plzní. Teď ale ve 32 letech hledá angažmá, naposledy kopal v Libanonu. Když ale nenašel nového zaměstnavatele, vyrazil na kemp ČAFH. „Ze začátku jsem měl z toho strach, ale teď jsem nadšený. Jasně, nemáme plat, ale fotbalově se můžete ukázat, převládá spokojenost,“ hlásí střelec.

Střihavka dře na kempu hráčů bez angažmá, má nabídku z Itálie
Video se připravuje ...

Díky turnaji FIFPro, kde se mu střelecky daří, kolem hráče začaly kroužit kluby. „S některými už jsem začal jednat,“ prozrazuje. Zájem byl z německé čtvrté ligy, teď pro změnu uvažují o angažování na Apeninském poloostrově.

„Jde o klub z nižší soutěže, mám z toho radost. Uvidíme, jak to dopadne. Každopádně je z čeho vybírat. Kluby se ale ozývají i dalších klukům,“ pochvaluje si.

„Určitě nechci chodit nikam na testy. Zájemci se na mě můžou přijet podívat sem na kemp, stejně jako na zápasy turnaje. Ani jsem nečekal, že se nám tam bude tak dařit. Naposledy jsme porazili Portugalce, musím přiznat, že původně jsem si myslel, že nás sfouknou jak svíčku. Ale my vyhráli.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud