20. července 2015 • 13:44

Praha uvidí Fluminense i Swansea. Startuje turnaj Generali Cee Cup

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už tento týden se v Praze v rámci turnaje GENERALI CEE Cup představí fotbalové mládežnické týmy ze všech koutů světa. Mezi účastníky se objeví například brazilské Fluminense nebo účastník anglické Premier League Swansea City. Domácí fanoušci se mohou těšit na obě pražská S a Bohemians 1905.



Jubilejní pátý ročník fotbalového turnaje GENERALI CEE Cup kategorie do 19 let, který proběhne v Praze ve dnech 22.-29. července, byl rozlosován. Bohemians 1905 mají ve skupině D anglické Swansea City a Academy Pandev.

Pražská Sparta se utká ve skupině B s australským Olympic FC a Hajdukem Split. Jejího rivala Slavii čeká ve skupině C polská Wisla Krakow a FK Sarajevo. Bez české účasti je pouze skupina A, v níž se střetnou brazilské Fluminense, slovenský finalista z minulého ročníku AS Trenčín a Vasas Kubala Academy.

Novinkou pátého ročníku budou hrací místa. Tradičním komplexem GENERALI CEE Cupu je TCM AC Sparta Praha na Strahově, které bude turnaj hostit i v letošním ročníku, stejně tak i stadion FK Admira Praha. Nováčkem mezi hostiteli je areál týmu SK Uhelné sklady. Největší změna se dotkla semifinálových bojů a velkého finále, které se uskuteční na stadionu FK Viktoria Žižkov.

V letošním roce se turnaj odehraje pod záštitou světové federace FIFA a domácího FAČR. Fanoušci se mohou těšit na několik reprezentantů svých zemí a tudíž i na kvalitní zahraniční fotbal. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud