22. července 2015 • 12:20

Německý fanoušek nesmí tři roky na zápasy Teplic. Běžel nahý po hřišti

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tříměsíčním vězením podmíněně odloženým na 18 měsíců potrestal teplický soud fotbalového fanouška, který o víkendu vběhl nahý na hřiště při přípravném utkání Teplic s Dynamem Drážďany. Třicetiletý cizinec má navíc na tři roky zakázaný vstup na všechna utkání teplického klubu, řekl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.



Cizinec vběhl na trávník při sobotních oslavách 70. výročí klubu, když Teplice hostily v generálce na ligu Drážďany. Nahý muž utíkal přes hřiště. Zpacifikovala ho ochranka, která ho následně předala policii. Kriminalisté ho obvinili z výtržnictví, na místě mu naměřili 1,3 promile.

"Po dohodě se státním zástupcem ho v rámci zkráceného přípravného řízení eskortovali přímo k soudu, kde byl nyní již pravomocným trestním příkazem odsouzen k tříměsíčnímu trestu odnětí svobody s podmíněným odkladem na 18 měsíců a trestem zákazu vstupu na všechna fotbalová utkání FK Teplice po dobu tří let," řekl Vítek.

Teplice v posledním přípravném zápasu před začátkem první ligy podlehly drážďanskému týmu 0:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud