2. srpna 2015 • 15:05

NOVÝ Sport GÓÓÓL: Evropské soutěže začínají, nechte se strhnout!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

NOVÝ Sport GÓÓÓL. Od pondělí 3. srpna vtrhne do prodeje číslo nabité událostmi a novinkami ze světa fotbalu. Začíná nová sezona. Anglie, Španělsko, Německo, Itálie, Francie, Česko, celá Evropa je na nohou. Čeká nás fotbalová smršť. Nechte se strhnout.



Petr ČECH, víc než posila. Pro Arsenal vzpruha a přísun sebevědomí. A taky naděje a víry do nové sezony. Unese to 33letý brankář, česká jednička na startu nové životní kapitoly, s obrozenou motivací a touhou po nezdolnosti šampiona?

Thomas TUCHEL, nový trenér Borussie Dortmund, osobitý, nespoutaný konvencemi, rozhodně zajímavá osobnost. Vdechne BVB život? A jaký má plán, aby hráče s nemalým potenciálem postavil opět na nohy?

Diego SIMEONE ulovil několik výrazných posil a ATLÉTICO Madrid, které utrácelo jako nikdy v historii, vypadá silně. JACKSON Martínez, Luciano VIETTO nebo Yannick Ferreira CARRASCO…

Nenechte si ujít nové vydání časopisu Sport GóóólFoto sport

Héctor BELLERÍN, talentovaný Španěl a 20letý pravý obránce Arsenalu, jdoucí ve stopách Ceska Fábregase.

Top 15: VŠESTRANNÍ hráči, žádané zboží moderního fotbalu. Kdo může nastupovat na více postech?

Raheem STERLING, nejdražší Angličan všech dob, zázrak Liverpoolu, dnes superdrahá posila Manchesteru City. Nemine ho přetěžká bitva. Na trávníku i mimo hřiště.

Bastian SCHWEINSTEIGER, čerstvě 31letý Němec a ikona Bayernu, záložník bezpodmínečně zvyklý vítězit, senzačně vyztužil Red Devils. V Německu se jeho přesun řešil jako událost číslo jedna.

Sport GóóólFoto Sport

Manchester UNITED, znovu ve víru změn. Morgan SCHNEIDERLIN, Memphis DEPAY, Matteo DARMIAN, Bastian SCHWEINSTEIGER, to jsou prvotřídní hráči a vůdčí osobnosti (nejen) pro novou sezonu.

Představení top pěti evropských soutěží. PREMIER LEAGUE, LA LIGA, BUNDESLIGA, SERIE A, LIGUE 1. Všechny kluby, trenéři, stadiony, přehled posil, změn, zajímavostí a výzev, s bonusem souhrnu ligových mistrů a nejlepších střelců.

LIVERPOOL, letní transfuze za miliony. Christian BENTEKE, Roberto FIRMINO, Danny INGS, Divock ORIGI, James MILNER. Oživí Reds?

Sport GóóólFoto sport

Arda TURAN, šokující ztráta pro Atlético, posila – herně i marketingově – pro Barcelonu. Profil tureckého kapitána, modly země a 28letého záložníka, hráče s jiskrou tvůrčího vzletu a mocným plamenem fotbalové vášně.

Starý mistr: Davor ŠUKER, chorvatský střelec, autor 45 gólů v 69 reprezentačních zápasech, útočník pálící za Sevillu, Real Madrid, Arsenal či West Ham United.

PLAKÁTY: Petr Čech (Arsenal), Bastian Schweinsteiger (Manchester United), Andrés Iniesta (Barcelona), Danilo (Real Madrid), David Alaba (Bayern Mnichov), Raheem Sterling (Manchester City).



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud