5. srpna 2015 • 19:39

Kouč Argentiny o Messim: Být jím, za nároďák už nehraju

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér argentinské fotbalové reprezentace Gerardo Martino uvedl, že kdyby byl v kůži Lionela Messiho, v národním týmu už by skončil. Hvězdný kanonýr Barcelony se opět stal terčem kritiky poté, co v červenci nedovedl Argentinu k triumfu na mistrovství Jižní Ameriky a dál na velký titul s reprezentací čeká. Messi a spol. neuspěli ve finále Copy América stejně jako v roce 2011, tentokrát podlehli domácímu Chile na penalty.



"Být Messim , už před nějakým časem bych z národního týmu odešel a hrál jen za Barcelonu," řekl televizní stanici Fox Sports trenér Martino, který Messiho v letech 2013 a 2014 v Barceloně vedl. Do čtyřnásobného nejlepšího fotbalisty světa se po Copě América pustil i legendární Diego Maradona , jenž uvedl, že je Messi zhýčkaný.

I když se spekulovalo o tom, že by si Messi mohl dát v reprezentaci kvůli velkému tlaku pauzu, Martino se ho chystá povolat na přípravný zápas s Mexikem 8. září. "Ale nevím, jestli přijede. Kdyby ne, bylo by to frustrující," řekl kouč Argentiny. "Nikdo neřekl, že nebude hrát přáteláky. Nevím, kde se to vzalo. Messi, já ani předseda fotbalové asociace jsme nic takového neřekli," uvedl Martino.

Zatímco s Barcelonou sbírá Messi trofeje, v dresu Argentiny vyhrál jen zlato na olympijských hrách v Pekingu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud