10. srpna 2015 • 00:00

Vsaďte si a sledujte hvězdnou Bundesligu v přímých přenosech na TV Tipsport!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bayern Mnichov, Borrussia Dortmund, VfL Wolfsburg. Na evropském kontinentu není lepší liga než německá Bundesliga. Od letošní sezóny sledujte přímé přenosy německé ligy na TV Tipsport!



Německá Bundesliga je za dveřmi a asi nikoho nepřekvapí, že na celkového vítěze pasuje největší sázkařská komunita partu Pepa Guardioly v kurzu 1.08:1. Ostatní adepti se s podporou sázkařů krčí daleko za bavorským gigantem. V kurzu 20:1 je to Dortmund a Wolfsburg, na který si můžete vsadit v kurzu 15:1. Od pátku na vás na TV Tipsport čekají fotbalové hvězdy Robben, Götze, Neuer či de Bruyne, napínavý návrat Dortmundu zpátky na vrchol s novým koučem a hlavně desítka českých fotbalistů v akci! Pavel Kadeřábek svým přestupem do Hoffenheimu doplnil zkušené bundesligové harcovníky Gebre Selassieho, Daridu nebo Kadlece, a čeští fandové se tak mají na co těšit!

Bundesliga se na TV Tipsport zařadila ke španělské Primera División, italské Serii A nebo české nejvyšší fotbalové lize, které už mají své místo v programu každého správného sázkaře jisté. Vsaďte si a sledujte i letos špičkový evropský fotbal na největší online sportovní televizi!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte souboj Bayernu s Hamburkem nebo bitvu dvou Borussií, Dortmundu a Monchengladbachu! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud