21. srpna 2015 • 12:40

Bořek kanonýr! Pravačka, levačka, chytrá teč aneb TOP Dočkalovy góly

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Proti Thunu potvrdil záložník Sparty Bořek Dočkal své střelecké schopnostiProti Thunu potvrdil záložník Sparty Bořek Dočkal své střelecké schopnostiFOTO: Barbora Reichová (Sport)

    Kromě Davida Lafaty nemá Sparta momentálně spolehlivějšího střelce. Letenský záložník to znovu potvrdil při vítězství nad Thunem 3:1 v play off Evropské ligy, ke kterému přispěl dvěma góly. Jaké nejpovedenější trefy předvedl v dresu svého klubu za uplynulý rok? Podívejte se na náš výběr.

  • Přímák proti Thunu

    Sparta - Thun: Gól Bořka Dočkala na 3:1
    Video se připravuje ...

    Důležitou trefu z přímého kopu zaznamenal Dočkal v samotném závěru čtvrtečního utkání s Thunem a zvýraznil náskok domácích na 3:1. Oslavil tak podpis nové smlouvy se Spartou, která platí až do roku 2020.

  • Jak zlomil odpor Baníku

    Sparta - Ostrava: Gól Bořka Dočkala na 2:1
    Video se připravuje ...

    Ve 2. kole Synot ligy definitivně zlomil odpor Baníku Ostrava v 84. minutě. Převzal míč na hranici velkého vápna, chytře si ho povodil do ideální pozice, pak přesně vystřelil za Pavlenkova záda a zvýšil na 3:1.

  • Pravák střílí levou

    Sparta - Brno: Gól Bořka Dočkala na 3:0
    Video se připravuje ...

    Není žádné tajemství, že jako pravák nemá problém Dočkal vyslat nebezpečnou ránu také levačkou. Potvrdil to při vítězství nad Brnem 4:0 na konci dubna.

  • Chytrá teč

    Sparta - České Budějovice: Gól Bořka Dočkala na 2:0
    Video se připravuje ...

    Nejen nápřah a střela z dálky. Dočkal má v repertoáru také vynalézavé zakončení. Ukázal to loni na podzim proti Českým Budějovicím (4:0), kdy po přesném centru Matějovského nastrčenou nohou jen usměrnil míč do branky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud