2. září 2015 • 00:00

Sázka zdarma s novou, lepší mobilní aplikací SYNOTTIP

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová mobilní aplikace pro kurzové sázení je venku. Přinášíme Vám tak opět více možností, jak si plnohodnotně užít sázení, ať už jste kdekoliv.



Obě verze, jak pro operační systém iOS i Android, přináší kompletní nabídku sázkových příležitostí pro standard i live. Prostřednictvím mobilní aplikace můžete živě sledovat nepřeberné množství sportovních událostí přímo ve Vašem mobilu. Aplikace nově také nabízí možnost sázet za body a volné tikety. V této verzi je také možnost dobití S-konta.

Foto Synot Tip

Novou aplikaci pro operační systém Android si můžete stáhnout zde

Novou aplikaci pro operační systém iOS si můžete stáhnout zde

Je Vám to stále málo?

Nabízíme Vám možnost vyzkoušet si naši aplikaci zcela nezávazně a bez rizika prohry. Stáhněte si novou verzi a do 10.9.2015 si přes aplikaci podejte sázku s minimálním kurzem 2 v hodnotě 111 Kč, pokud nebude Vaše sázka výherní, částku Vám vrátíme na Vaše BENEFIT konto. Více informací o této jedinečné akci naleznete zde. Dostaneme Vás do hry s nejlepší sázkovou aplikací na české scéně.

Synot Tip Synot TipFoto Synot Tip

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud