11. září 2015 • 04:00

Pavelec, Klepiš, Vidal... Tihle bourali v opilosti! Přidal se Limberský

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
  • Klepišovo auto skončilo úplně sešrotované.Klepišovo auto skončilo úplně sešrotované.FOTO: Dobrovolní hasiči Mimoň

    Alkohol za volant nepatří! Stokrát to můžete někomu vysvětlovat a stejně neposlechne... Jako tito sportovci. Nasávali, a pak nezodpovědně usedli opilí do svého vozu. Měli štěstí, velké štěstí (!), že při následné dopravní nehodě nepřišli o život. Jako ten poslední - obránce Viktorie Plzeň i reprezentace David Limberský.

     

  • Tomáš Skuhravý (leden 2000)

     

    S octavií vjel do protisměru a srazil se s protijedoucím mercedesem. Podle svědků se řítil rychlostí 130 km/h. Skuhravý vyvázl s roztrženou rukou a zlomenými pěti žebry. Škoda automobilů byla vyčíslena na dva miliony korun. Bývalý reprezentant pak vyfasoval pokutu 300 tisíc korun a tříletý zákaz řízení motorových vozidel.

     

    Legendární fotbalista Tomáš SkuhravýFoto Archiv Blesku

     

  • Zbyněk Pospěch (březen 2008)

     

    Bývalý hráč Sparty či Slavie se vyboural na dálnici. S mazdou to narval do dopravního ukazatele a z místa nehody utekl na benzinku. Podle svědků bylo na první pohled vidět, že požil větší množství alkoholu. Odmítl se ale podrobit dechové zkoušce.

     

    Zbyněk PospěchFoto Pavel Mazáč (Sport)

     

  • Jakub Klepiš (červenec 2008)

     

    Před šestou hodinou ráno ujížděl policii cestou z Doks směrem na Mimoň. Řízení ale nezvládl a boural. Podle policie hávarii předcházela běžná kontrola vozidla. Na znamená policistů ale nezastavil a rozjel se. Okresní soud mu udělil podmíněný trest na 8 měsíců se zkušební dobou 18 měsíců a zákazu řízení motorového vozidla na 2,5 roku.

     

    Klepišovo auto skončilo úplně sešrotované.Foto Dobrovolní hasiči Mimoň

     

  • Miroslav Matušovič (prosinec 2013)

     

    Se svým BMW při odbočování vlevo nedal přednost protijedoucímu vozidlu a zavinil nehodu. Z místa navíc ujel. Policie ho posléze dopadla a noc strávil na záchytce. "Uznávám svoji vinu. Po fotbálku jsem si dal několik piv, byl jsem opilý a jsem rád, že to odnesly jen plechy. Škodu samozřejmě uhradím," říkal tehdy bývalý hráč Ostravy a Sparty.

     

    Bývalý fotbalista Sparty a Baníku Ostrava Miroslav Matušovič v opilosti boural a od nehody navíc ujel.Foto koláž iSport.cz

     

  • Ondřej Pavelec (červenec 2012)

     

    Vletěl do před sebou jedoucího auta, které zastavovalo na stopce. Měl štěstí, že vyvázl bez vážného zranění. Za způsobení nehody v opilosti dostal podmínku a 20 měsíců nesměl za volant. Gólman nadýchal téměř dvě promile.

     

    Ondřej PavelecFoto Jaroslav Legner (Sport)

     

  • Arturo Vidal (červen 2015)

     

    Během jihoamerického šampionátu navštívil s manželkou kasino, kde popíjel alkohol. Při návratu totálně odepsal své červené ferrari na předměstí metropole Santiaga. Vidal byl s menšími zraněními převezen do nemocnice. On i manželka měli štěstí.

     

    Chilská hvězda Arturo Vidal rozmlátil své Ferrari, když jel s manželkou z kasina. Podle policie byl pod vlivem alkoholuFoto Reuters, EPA

     

  • Petter Northug (květen 2014)

     

    Slavný norský běžec na lyžích s vozem audi A7 způsobil dopravní nehodu a odjel, přitom jeho spolucestující byl zraněn. Policie prokázala v Northugovy krvi 1,65 promile. Odsouzen byl k 50 dnům vězení. Dvojnásobný olympijský vítěz a devítinásobný mistr světa navíc zaplatil pokutu v přepočtu 618 tisíc korun.

     

    Policie našla Northugovo zdemolované auto napasované ve svodidlech v místech, kde je nejvyšší povolená rychlost 40 km/hFoto Reuters

     

  • Jan Ullrich (květen 2014)

     

    Cyklista, který patřil kolem roku 2000 ke špičce Tour de France, usedl opilý za volant a zavinil vážnou autonehodu, při níž šlo o život. Ullrich nezastavil na stopce a ve velké rychlosti narazil do zadní části stojícího auta. Od něho se odrazil a smetl další vůz. Následně zpanikařil a z místa nehody utekl. V krvi měl mít 1,4 promile.

     

    Jan Ullrich, bývalý šampion Tour de France, zavinil vážnou dopravní nehodu.Foto Profimedia, Švýcarská policie (KAPO TG)

     

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud