21. září 2015 • 11:33

Ošklivě vyřadil Shawa a nepoučil se! Řezník z PSV opět řádil

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ten kluk si prostě nedá pokoj! Mexický obránce ve službách PSV Eindhoven Hector Moreno je pořádný brousek. Jako by nestačilo, že v hned v prvním utkání skupinové části Ligy mistrů na půl roku vyřadil drsným skluzem ze hry Luka Shawa z Manchesteru United. Uběhlo pár dní a Moreno si doslova došlápl na dalšího protihráče.



Tentokrát sedmadvacetiletý Mexičan poslal ze hřiště soupeře v nejvyšší nizozemské soutěži. Na hřišti Heracles doslova prošlápl koleno Oussamovi Tannanemu.

Obránce PSV si špatně zpracoval míč a v souboji s útočníkem Heracles byl bohužel pozdě. Důsledkem byl ošklivý pohled na to, jak jeho kopačka zasáhla plnou silou soupeřovu nohu. Tannane se okamžitě svalil na zem a svíjel se v bolestech. V utkání už dál nemohl pokračovat.

VIDEO: Zákrok Morena na Tannaneho

Nechápaví spoluhráči kroutili hlavou, proč šel Moreno do souboje nohou napřed. Hlavní sudí však ošklivý faul přešel. Pouze přerušil hru, aby zkontroloval zdravotní stav Tannaneho a nechal hru pokračovat dál. Hříšníka nepotrestal ani žlutou kartou.

Kontroverzní na celé situaci je, že se Moreno zřejmě nepoučil ze čtyři dny starého zákroku v zápase  Ligy mistrů proti United, kde obránci Luku Shawovi nadvakrát zlomil nohu a na půl roku ho vyřadil ze hry.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud